Бағдәулет и Бисенова
Динара К
Бари Унайды
RR
Roma Roman
Очень хорошая аптека. Медики вежливые грамотные . Особенно Зиядигуль . Очень приятно . Спосибо большое. По припоратам объясняют всё подробно. Спосибо. Советую эту аптеку.
Ан
Ами ням
Написали что в 8:00 открываются хотя это далеко не так,что за безответственность? Вдруг человеку срочно нужны будут лекарства а у вас ЗАКРЫТО,
Акерке Керимбаева
8 де ашылмайтын болса неге 8 Деп жазад болмаса уакытын ауыстырсын
asik asik
Сатушы телефонмен сойлесп өзімен өзі айкайлап кулып жур
Абдыхалық Нұрғиса
8 де ашылмаса неге жазады ашылады деп сонау жерден барсам жабык еще кутип отырм таки ашылмады
ТА
Темирлан Амангалиев
Не работает, подходил в 08:30
ДН
Динара Нуртаева
аптека өте нашар, қашан барсаң дәрілері жоқ, бір дәріні 2 күннен кейн сұрап барсақ әлі де жоқ, клиент көп келеді , неге дәрілерін толықтырып отырмайды, баламыз аурып барғанбыз, керек дәрімізді таппай қайттық! өте нашар аптека👎
Кайрат Рахимов
Нет онлайн оплаты. Поздно открываются.
Гулим Айтақын
Аптека өте нашар. Фармацев телефонда отырады. Телефонды қойып бірінші жіберіңізші десем ұрсысып тұр. Және дәрінің үстіне ақша қосып есептейді екен😡😡😢
Жалғас Бақшабай
Душно и дорого и не принемает карты
Аида Эсенкадыр
Здесь отличный ассортимент Фармацевты вежливые и отзывчивые
Alish S
Өте нашар аптека, формацевт тате ози билмиди не сатып жатканын, онлайн оплата жоқ, қазіргі заманда көп адамдар наличный ақша устамайды..
РК
Рома Кулмурзаев
Быстро чётко
Ерболат Касымов
Срок отип кеткен дарини берген
NE
Nurzhamal Erdoganovna
Молодая фармацефтка грубая и не образованная
ДН
Дамир Нурланов
Написано что с 08:00 ч. Работают, а по факту закрыты.
K.K.S K
Номер кайда номер кайда