Bereke Sushi
Служба доставки суши и пиццы
diana mukhataeva
всегда осы жактан заказ беремин оте дамды бары свежий😍👍🏻
Amina Kadys
Өте дәмді
Жулдыз Султанбекова
Керемет. Өте дәмді. Ыстықтай және тез әкеліп берді. Алсаңыздар өкінбейсіздер!
НМ
Назерке Маликова
Кайраттын матчын коремиз деп биринши рет заказ бердик, оте дамди маган унады. Асиресе суши топ👍
Аружан Курванали
Өте дәмді сушилары😍😍👍👍
ЕЖ
Есхат Жакупов
Оте жаксы
Аружан Нурланова
Заказываем уже давно, всегда очень вкусно😍
L
Laura
Сет Романтик просто вауу оте дамди🤗❤️ыстыктай келди всем советую 😇
Ш,
Шолпан ,Толегенова
Суши алганбыз романтик сапасы оте нашар жасалган негизи постоянно заказ беретинбиз пиццаны как попало жасап берди сушиды куйдирип жиберген не сумдык енди алмаймыз акшага келеди гой ваще уят жок екен передайте повару пусть сам ест свои суши уялмай Калай жибкрдиндер адрес енди алмаймыз ваще
amina Izg .
сегодня заказали, всё очень вкусно, роллы, пицца, крылышки, всегда заказываем тут!
DT
Dilnaz Tolegen
Біз бүгін бірінші рет заказ бердік . Ұнады өте дәмді айтқан уақытында әкеп берді . 1 сетті жеп потом повторно қайтадан бердік келген қонақтарда мақтап кетті 😍. Бағасыда жақсы 👍🏻
Назерке Кайраткызы
оте дамды болды рахмет❤️
Gulsezim Kalybekova
4 жылдан бері аламыз, әлі сол сапа, өте жоғары әрі дәмді жасайды. Үлкен рахмет сіздерге. Сушилары өте свежий және үлкен үлкен.
Ahmed Urazalyev
Осы жерден әр дайым сушиға тапсырыс беремін дәмі жеке өзіме ұнайды. Әрине бір екірет басқа жерден тапсырыс беріп өкініп қалғанмын.
Azamat Saimov
За эти деньги очень даже неплохо,не понимаю людей в комментах ниже,зачем писать негативные отзывы? Закажите в местах по дороже и будет вам качество) Заказали сет за 10 тысяч - решили про экспериментировать,бывало хуже,качество не прям ВАУУ,но на ужин вполне неплохо. Цена-качество соответствует,за эти деньги рекомендую однозначно
АK
А Kn
3 июнь крылышки суши пицца заказ бердим, крылышки нашар. 1) тистеу мумкин емес слишком улкен корочкалары устиндеги . Калай болса солай исстелинген иши писпей.2) дами жагынан тауык не свежий болган сиакты ииси шыгып турды еще каны коринип жиируеништи иисимен коса . Заказ беретин жерим бурыннан бери осы жер болатын, 13 мындай толедим еще, оте окиништи
19 июня 2025, официальный ответ
Салеметсизбе 3 куни болган тапсырысты 3 куни айту керек сиз бизге 8 кун откен сон хабарласып отырсыз…
Жанар Байжанова
Бүгін 14.05.2025жыл. Оператор тілі мен жағына сүйеніп қалған әйел екен. Заказымызды дұрыс түсіндірмегенімен жұмысы жоқ, еще ақыл үйретіп қояды. Постоянно тек осы жерден заказ беретін едім. Бүгінгі оператор үшін енді заказ жасамаймыз деп шештік! Болмаса осы әйелді заказ қабылдауға қоймаңыздар!
Алишер Туйтебай
Жақсы жасайды әсіресе пиццасы тәтті , постоянно заказ Беремін , бірақ құртып алмаңыздар дәмін , осы дәмді сақтап қалыңыздаршы🙌🏻👍🏻
Ася Изгенова
Спасибо большое,хорошии порции суши и вкусные.Пицца тоже вкусная.Нам всё очень понравилось
КФ
Кямаля Фарзалиева
Спасибо большое за быструю доставку и очень вкусные суши и крылышки🤩🤩👏👏все было очень вкусно 🫶🏻👍
КЕ
Карлыгаш Ешмуратова
Крылышки мен суши өтееее дәмди заказ берген соң тез келді! Бәрі керемет 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
ГК
Гулзахира Косанбаева
Туған кунге суши заказ бердик сет береке оте дамди унады рахмет
JO
Janat Ordabay
Рахмет! Өте дамді болды, сушилардың көлемі улкен,ыстық, чикендар кушті куырылган!👍👍👍👍 постоянно заказ береміз!👍👍👍
D
Dias
Заказ бердик дамди ещё тез акеп береди
Айгуль Рахметова
Үнемі осы жерден заказ береміз, Бүгін де айт мерекесіне балаларыма алдық,бәрі дәмді,жақсы.Көңілімізден шығады Істеріңізге береке берсін.Суретке түсіруге үлгермей қалдық.
NZ
Nazgul Zhumanova
Очень быстро и прям горячие пришли сервис упаковка все шикарно
БР
Бибифатима Рамет
Ауызашарға заказ беріп едік, сет “Позитив”ке, айтқан уақытында ыстық етіп алып келіп берді, порциясына, дәміне сөз жоқ, керемет, фотодан көрініп тұр ғой😍, 1 жылдан бері осы жақтан заказ береміз, ең алғаш заказ бергенде шок болғанбыз, суши деген осындай болу керек екеен ғой деп, әлі сол қалыпы, жақсармаса сапасы төмендеген емес, рақмет көп көп❤️
ББ
Бакытжан Бегалиев
Багалары котерилмей турып жаксы болган, Казир багаларын котерип и вообще сапа нашар, онша емес… балыктары👎
Аружан Бауыржановна
Осы жерден часто заказ береміз, өте дәмді жасайды. Порциясы да жақсы. Доставкасы тез, суытпай алып келеді👍🏻 1 минус салфетка салмайды, соған назар аударса жақсы болар еді.
А N
Сушиларының күріші жаңа пісірілген емес екен. Осыдан 1-ай бұрын бәрін жақсы дайындайтын. Пиццасы да қара суға иленген. Ертесі күні жей алмадық. Өтініш тағамдарыңызды дұрыстап, жаңадан даярласаңыздар.
K.
King .
На натянутую троечку
23 ноября 2024, официальный ответ
Что именно не понравилось что вы заказывали у нас можете чек или скрин прикрепить
Бүгін біз бірінші рет тапсырыс беріп едік. Айтқан уақыттарынан тез алып келіп берді. Өте дәмді жақсы болып келді. Көңілімізден шықты. Енді тек осы жерден тапсырыс береміз. Жұмыстарыңыз алға баса берсін🙌🏻🥰
23 ноября 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо большое за такой приятный отзыв, ждем вас в гости снова и снова 🤗
Эльмира Жумахметова
Заказываем у них уже 4 год , Всей семьей очень довольны , роллы всегда вкусные , горячие, пальчики оближешь, пицца тоже на ура залетает детям , видно что ребята делают все с душой и любовью, желаем вам по больше довольных клиентов и процветания вашему делу , спасибо что вы есть!!!!
Добрый день. Большое спасибо, что выбираете нас. Рады видеть вас снова 🤗
ЛС
Лунара Саулебаева
Ооччень вкусно,приятные сотрудники,доставку привезли,пиперони прям очень нравится моей семье,рекомендую однозначно👍👍👍🔥🔥🔥
Лунара! Огромное спасибо, очень приятно 🙏🏼
Гули Токаева
Самые лучшие суши и вся продукция . Рекомендую. Доставка быстрая. Очень вкусно готовят. Работают специалисты высшего профеля. Вся еда приготовленна на высшем уровне. Спасибо всему персоналу за отличную слаженную работу. Берите не пожалеете👍👍👍👍
23 ноября 2024, официальный ответ
Гули. Большое спасибо за теплые слова ❤ Рады стараться.
Dilya Massimova
полгода уже стабильно заказываю роллы только тут, вкуснее чем у них в этом районе ничего не пробовала🥹 поставила бы 100/10 за обслуживание, за быструю доставку (причем еще и аккуратную, ни один ролл не пострадает) и за эту маленькую радость в виде вкусовых ощущений которую они приносят мне и моей семье. большое спасибо♥️
23 ноября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Dilya! Спасибо вам большое за такой приятный отзыв 💛 Очень приятно 🤗
АО
Арман Оразалин
Все среднее.
Спасибо за отзыв
Абай Аймбетов
Рим не доделанный😐
23 ноября 2024, официальный ответ
Спасибо за отзыв будем исправлять
Все очень вкусно, замечательно. Ждал всего пол часа
Булсайран Базаркызы
Всегда заказ береміз, жақсы. Кейде заказ созылып кетеді. Доставка жасау уақытын реттесе, ал меню тағамдары дәмді
Тапсырыстарынызга ар кашан куаныштымыз
be
botagoz egemberdieva
Өте дәмді керемет 😍👍👏
Рахмет😍
МЖ
Мадина Жунусова
Беру в третий раз суши вначале сет романтика был,сегодня взяла по отдельности, нравиться,свежие,вкусные,хочется всё попробовать
17 октября 2024, официальный ответ
Спасибо вам за высокую оценку! Ждём вас к нам за новыми покупками 😉
ТК
Томирис Кыдырбек
Классные суши и роллы, нежные, вкусные, сочные, всегда беру здесь, Ближе к Аккенту самые лучшие суши
17 октября 2024, официальный ответ
Добрый день. Большое спасибо за отзыв и оценку 🙏👌 Ждём вас снова.
NS
Nar Shaken
Заказ тез келді, тамақтары дәмді, роллы және пицца заказ бердік, бәрі көңілімізден шықтыы. Заказ пришел быстро, еда вкусная, заказали роллы и пиццу, нам всё понравилось.🥰
Nar, здравствуйте. Спасибо вам большое за приятный отзыв 💛 Очень приятно 🤗
M.
Meirambek .
Керемет екен тамақтары дәмды уақытылы келеды заказ берыңыздер
17 октября 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Огромное спасибо, что выбрали нас, приходите к нам ещё 🤗
Faina Kurbangaliyeva
Вкусные, свежие суши
Добрый день, спасибо, очень приятно получать обратную связь 😉 Всегда рады вам 💛
Asanali Eshatovich
Очень вкусно,продукты очень качественные,крылышки и наггетсы прожаренные,заказ приехал во время,очень сильно понравилось,советую сет Береке или же Дамди
17 октября 2024, официальный ответ
Добрый день! Спасибо 🙏 Очень приятно!
DN
Didar Nurakhmetov
Тез акеледи .оте дамди .3 жыл болды заказ берип алып жургенимизге. Айына 7’8 рез заказ беремиз сагынып турамыз
Здравствуйте, Didar. Огромное спасибо за отзыв. Мы работаем для вас 🙏🏼
Дана Смаилова
Всегда вкусные свежие роллы , спасибо ребята , успехов вам! Быстро вкусно !
17 октября 2024, официальный ответ
Дана, здравствуйте, большое спасибо за приятный отзыв 🙏👌 Будем ждать вас снова.
Zhan U
Очень вкусно 👍🏻👍🏻
17 октября 2024, официальный ответ
Жания, здравствуйте, спасибо вам большое за отзыв и высокую оценку 💛 Будьте здоровы 🙏🏼