Bahandi burger

Сеть кафе быстрого питания
Вкус настоящего мяса
Bekzhan P8 отзывов
сегодня, официальный ответ
Благодарим за ваш отзыв. Нам приятно, что вам понравились наши бургеры.
Aakzhanym Aakzhanym7 отзывов
Анара Амангалиева4 отзыва
сегодня, официальный ответ
Благодарим за ваш отзыв! Нам приятно, что заказ был готов быстро, и ваши теплые слова обязательно передадим Мадияру.
Акош 🤍2 отзыва
сегодня, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет. Өнімдеріміздің дәмі сізге әрдайым ұнайтынына қуаныштымыз.
MA
Maira Askar1 отзыв
Albina Kopzhassar6 отзывов
сегодня, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет. Өнімдеріміздің дәмі мен қызмет көрсету сапасын жоғары бағалағаныңызға қуаныштымыз.
Нұрайым ~3 отзыва
Zarina 💫1 отзыв
сегодня, официальный ответ
Благодарим за ваш отзыв. Нам приятно, что вам понравились наши бургеры.
Zarina Aitkalieva11 отзывов
20 января 2026, официальный ответ
Благодарим вас за отзыв. Рады, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова.
АЖ
Айдос Жапарбеков36 отзывов
17 января 2026, официальный ответ
Пікіріңізді қалдырғаныңыз үшін рахмет. Бургердің дәмі көңіліңізден шықпағаны және тағамның сапасы т…
АB
Али Burger5 отзывов
16 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Али, спасибо вам за ваш отзыв и оценку. Мы всегда вам рады.
Aruna А2 отзыва
14 января 2026, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Бізге ұнайтын дәмді тұрақты түрде ұсынғанымызға қуаныштымыз. Сізді қайтадан күтеміз!
ayau !4 отзыва
Ердаулет Жуман3 отзыва
5 января 2026, официальный ответ
Пікіріңізге рақмет! Астарымыздың дәмі ұнағанына қуаныштымыз. Сізді қайтадан күтеміз!
Ахметжан Сабитхан1 отзыв
NN
Nurka Nurka1 отзыв
3 января 2026, официальный ответ
Уважаемый гость! Благодарим Вас за такие тёплые слова! Нам очень приятно знать, что наши бургеры и с…
ZO
Zhasulan Omar7 отзывов
2 января 2026, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет! Тағамның дәмі сізге ұнағанына қуаныштымыз.
Baha Sovethan5 отзывов
26 декабря 2025, официальный ответ
Құрметті қонақ! Пікіріңіз үшін рақмет! Бургерлеріміз бен қызметіміз Сізге жақсы әсер қалдырғанына б…
Гулзада Жумадилла34 отзыва
16 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет, пікіріңізбен бөліскеніңіз үшін. Өкінішке орай, тапсырысыңыздың дұрыс жиналмауы, бургер мен ф…
Бекзат Айтуған4 отзыва
Bake 0132 отзыва
10 декабря 2025, официальный ответ
Акерке Базаралы2 отзыва
10 декабря 2025, официальный ответ
НТ
Нұртөре Тасболат2 отзыва
9 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет сізге. Сізге бәрі ұнағанына қуаныштымыз. Қайта келіңіз. Құрметпен, BAHANDI BURGER командасы
БА
duman 🗽3 отзыва
Байжан Жаксылык7 отзывов
Nurym Batyrkhan4 отзыва
9 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо вам. Мы рады, что вам всё понравилось. Приходите снова. С уважением, Команда BAHANDI BURGER
Берік Тұрдақын6 отзывов
Ashok Ashk1 отзыв