Даниал
4.1
ТОО ДаниалАрип
4.1
Динара Оразова
Ужасный садик хотела отдать детей, заведующая строит из себя не знаю кого. Дети плачут всее ходят как родители отдают в такой садик ужааас !!!!!!
Лайнера Ким
Ненавижу такие садики которые себе накручивают отзывы хорошие, смиритесь с тем что вы такие,либо меняйтесь,это же очевидно, родственники накрутили хорошие отзывы сразу видно,Фатима апай бла бла бла...Тут вам детей отдают,если не справляетесь закрывайтесь!!!!
Альбина Аязбаева
АЖ
Ару Жан
Керемет балабақша. Апайларға мың алғыс. Эльмира апай, нянямыз барлығы супер, күшті. Қызық сабақтар, ойындар өтеді. Балам с удовольствием барады. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер🙌
Галина Азимбаева
Очень хороший садик! Питание приближено к домашнему. Сын всегда окружён заботой. Спасибо огромное за это Эльмире Апай, Фатиме Апай, Мадине Апай, Аиде. Прекрасные утренники очень творческий подход музыкального руководителя Нурбиби Апай. На день рождения даже аниматоров не надо, сотрудники всегда поздравляют деток каким либо мини шоу. При этом обязательна дискотека. Сын стал дома много танцевать. Спасибо большое за Ваш труд. Незнаю кто и почему пишет плохие отзывы. Мне даже обидно за наших воспитателей. Процветания и успеха желаем детскому саду Даниал.
НИ
Нургуль Иркенова
Добрый вечер!Моя дочка тоже ходит в этот садик и ей все нравится и ходить туда с удовольствием 😘Доча всегда сытая приходит она и говорит очень вкусно готовят,я очень радо что мои ребенок ходить именно в этот садик❤️Благодарю воспитателя и няню за то что они занимаются с нашими детьми.😍❤️💋
АЕ
Алина Екпинова
Добрый день. У меня ребенок ходит в этот садик,ему все нравится, с удовольствием идёт в садик. Огромная благодарность воспитателям, благодаря им мой ребенок счастлив,и много что узнает и учится,очень нравится этот садик,я очень рада что я именно этот садик выбрала для своего ребенка 🫶🫶🫶
Aa
Anara anara
Даниал детский сад очень хорошый.Здесь моя доча ходит ей нравиться.Она не могла разговаривать уже начала по чуть чуть разговаривать.Здесь воспитатели нянячки руководители и повор хороший.Сегда свежи завтраки обеды и ужины готовиться.Мне очень нравится и моей доче и плимяницы
ЖШ
Жанар Шамкан
Сәлеметсіздер ме! Даниял Әріп бала бақшасына балам барып жүргеніне міне 3 жылда асты, апайларынан жамандық көргеніміз жоқ, менің баламды апайлар өз баласындай көред не только менікін келіп жүрген барлық балар апайлар өз баласындай көреді. Тамақ үйдін тамағындай дәмді, ол үшін Мадина апайымызға рахмет, қолыныз дерт көрмесін🙏 ән сабағын жүрізетін Нұрбибі апайымыз просто ван лафф кой 🫶🏻 тхэквандо, би уйірмелері бар. Конкурстарға, жарыстарға қатысып балапандарымыз 1 орындарды иеленіп жүр осынын барлығы Нұрбибі, Алуа, Эльмира, Аида, Фатима апайларымыздын арқасында! Ал жаман комеетарии жазып жатқан Диванный критиктарға айтарым, баланызды бермесеніздер өз еркініз, осындай білім жағынан мықты апайлар бар бала бақша тапсаныз көрініз! @ МАДИНА ЕСҚАЛИ!!!! Сізге айтарым Фатима деп айтатын Фатима апай сіздін құрдасыныз ба??? Фатима апай не только біздін баларға даже өзімізге анамыздай болып кеткен!!! Ол кісі балалардын тамағын береді, киімін ауыстырып, басқасын жуындырып тазалап, кіші топта памперспен жүретін балалардын құйрығын жуып тазалап жібереді, Фатима апайға мын алғыс, дені сау болсын, ал айқаласа айқалай берсін, значит есть за что, жайдан жай ұрспайды ғой, самое главное балам сау болса болды, айқайды көрми өскен бала басқа шығады!!! Фатима апайға Алла ұзақ ғұмыр берсін 🙏🙏🙏🙏🫶🏻
ШК
Шырын Кызырханова
Баламды осы садикке бергенімізге өте қуаныштымын.Аппетиті жақсы,көңіл күйі жақсы,кіші балаларға мейіріммен қарап,қамқоршылық жасауды үйреніп келеді.Тәрбиеші апайларына көп рахмет.Эльмира апай өз мамындығын майталманы,кішкентай балапандарымыздың жан-жақты дамуына, өскелең ұрпақ тәрбиелеуде, өрелі жұмысы мен өлшеусіз еңбектері үшін мың алғыс.Еңбегіңіздің жемісін көріңіз, отбасыңызға бақыт тілейміз.
Ainur Achmetova
Даниал бала бақшасына қызымды бергенмін өте жақсы бала бақша білімі жағынан жақсы ,ол жерден көп нәрсе уйреніп шықты ,тамақтары да жақсы ,бізге ұнады
Айдос Кемелдин
Ммм))) Фатима емес Фатима апай. Бызде керсинше Фатима апасына жугиретин. АЛЛА ТАГАЛА узак гумыр берсин Фатима апай жаксы адам. Сестрёнка сен негыса ойтып негыма.)))
Айнур Абдраманова
Даниал бала бақшасы на мен баламды бергеніме өкінбимің ондағы апайлары өте керемет менің балам бала бақшаға барғаны на 5ай болсада өте керемет нәтиже көріп отырмын 🥰🥰🥰🥰
РТ
Рысгул Турдалиева
Бақша жақсы. 3 жыл барады балам.
Э
Эльмира
Сәлеметсіз бе! Мадина Есқали сізге бір сұрақ? Сіз бізге келмей жатып қалай баламды бермейтін болдым дейсіз? Біздің сотрудниктерді қайдан білесіз? Егер қиын болмаса жауап бере аласызба? Фатима деп? Өтініш жауап беріңізші?
A Alua💕
Салеметсіздерме! Менің @Мадина Ескали ханымға бір сұрағым бар еді, кешіріңіз баламды бермеймін деп шетім деп айтып жатсыз,бірақ сол садиктің қызметкерлерін қайдан танисыз?именно Фатима апай екендігін сұрағыма жауап күтем🙂рахмет!
Алия Акксенова
Хороший садик племяшке нравится с удовольствием посещает его рекомендуем
YR
Yerzhan Rakhmetov
Лучший садик ) удобное место положения и тихий район
МЕ
Мадина Ескали
Баламды бермеймін деп шештім.Өте нашар жер екен.Фатимаеы жұмыстан шығарыңыздар.Кішкентай балаларға шошытып айғайлауға қандай құқығы бар.Проста ужасное
Саят Камзанов
Ужассный садик, не соответствует санитарным нормам. ‼️‼️‼️‼️
AT
Azhar Teilkhanova
Проста ужас .Бермейміз балаларды.
МР
Мейыржан Рустембек
не рекомендую
ИЛ
Имамалиева Лона
Құрметті Даниял балабақшасына баласын сенген ата-аналар назарына!Мен 22.11.2024 жылы сағат 11:35те балабақшаға бардым.Көрген сұмдығымды айтып жеткізе алмаймын.Бала Алладан тікелей келген аманат.Аманатқа қиянат жасағыларыңыз келмесе бұл садикке бермеңіздер.🔴🔴🔴🔴
Тамерлан Сапар
Оте жаксы бала бакша, 2 жылдан бери барамыз, балабакша ужымына енбектериниз жана берсин деп тилеймин!
Александра Яикова
Вчера была свидетелем такой ситуации. Вызвала такси в режиме с попутчиком. Подъехали к этому садику, нянечка она или воспитатель вывела ребенка лет 4,молча посадила ее в машину и ушла, захлопнув калитку. Ребенок сказал что поедет один, доехав до точки мы ещё стояли и ждали когда мамочка соизволит встретить своего ребенка. У вас что у всех есть запасные дети? Как садик может отдать ребенка не известно кому? Где ответственность? А если что случится, как вы будете отвечать кому отдали ребенка? Мамочки откуда столько бесстрашия что вы отправляете своих+-4 летних детей с попутчиками на такси??? Просто шок если честно.
1е
1001 ем
Вкусно кормят детеи,И воспитатель младшеи группы моя жена
Индира Кудабаева
Керемет бала-бақша! 3 жыл бардық, көңілімізден шықты! Өте ризамыз!
Айгерим Орынбасар
Отличный садик, 😍Доча с удовольствием ходим, садик чистый, теплый, много развивашек, апай очень хорошая, питание по домашнему. Всем кто ищет садик, рекомендую!👍🏻
KA
KZ ALMATY
Воспитатели хорошие, а это самое главное.👍🏼
ЖС
Жанар Султанаева
Өте жақсы балабақша,балам барған.Жауапкершіліктері жоғары👍
ГА
Галия Айдарбекова
Керемет жаксы балабақша! Бари таза, тарбиешилерде билимди, баламен жаксы тил табыса биледи. Озиме унады!
Кымбат К
Очень хороший садик, интересные и познавательные занятия, всем рекомендую 😍
ZS
Zhuldyz Shaikenova
Хороший садик, рекомендую
Назира Колбаева
Бір жыл болды немеремді осы ,,Даниял"балабақшасына апарып жургеніме .Маған тазалығы балдармен жақсы жумыс жасайтыны,тарбиешілерi білімді екенин балдарымыздан байқап отырамыз. Балабақша басшыларына рахметімді айтқым келеді .
Бахытбек Аруна
Өте жақсы балабақша👍🏻