Aizada.bakery
Социальный кондитерский магазин
ГБ
Гульмира Бимаханова
Айзада сізге үлкен рахмет. Торттарыңыз керемет. Барлық үйіміздің қуаныштарында өзіңнің керемет тортыңмен өткіземіз. Қызымның тәтті шәйынан бастап, құдалық, сырға салу тойларында өзіңнің тортыңмен өткіздік. Мың алғыс . Торттарың өте дәмді. Туған күн тек Айзаданың тортымен өтеді. Еңбегіңнің жемісін көр. Өмірің өзіңнің торттарыңдай әдемі дәмді сәнді болсвн!
Maya ❤️
Заехала нет не магазина, не кондитерской. Адрес ложный
Альбира Избакиева
Спасибо девочки! сделали наш праздник вкуснее всем очень понравилось!я с вами уже давно и буду ещё дальше! качество вкус все супер ❤️ещё раз спасибо 😍
ГЖ
Гульжан Ж
Торт өте дәмді, жұмсақ әрі сапасы керемет екен! Кремі жеңіл, қантты емес, дәл өзім қалағандай. Сыртының дизайны да мінсіз — әдемі, ұқыпты, көз тартарлық. Барлығы уақытында, тап-тұйнақтай жеткізілді. Ең бастысы — дәмі есте қаларлық! Енді әр мерекеде тек осы жерден тапсырыс беремін. Рахмет! 🎂✨
SS
S S
Заказала торт и мне сделали его за один день. Ещё картинка была сложная но мне не отказали. Торт прям очень вкусный был. Рекомендую эту кондитерку
Мұхит Асқарұлы
Рақмет! Өте дәмді болды!😻 Ең дәмдісі - сүтті қыз. 😍😍😍
Алия Токсанбаева
Қызымның туған күніне заказ бергенмін өте керемет, дәмді! Айзадаға көп рахмет балада қонактарда дәл риза болды! Отбасымызбен жаксы көреміз! Ойланбай заказ беріңіздер! Главный бағасы топ!
ak.Kudaibergen 🤍
Aizada.bakery, торт очень вкусный, спасибо! Он не слишком сладкий, как некоторые торты, и не слишком кремовый. Бенто-торт тоже очень вкусный — нежный и красивый.Советую покупать, не пожалеете
Алексей Карпенко
Заказывали бенто тортик, нужно было срочно, сделали буквально за пару часов, по вкусу супер
Алеш Нургалиев
Увидел в 2гис и заказал торт девушке нам все понравилось😍 крем натуральный и вкусный был. Спасибо девочкам. За 30 минут приняли срочный заказ и доставили👍🏽
Шахноза Юсупова
Бір күн бұрын гендер патиге бенто тортқа заказ бергенмін, дизайн жазуын бәрін жібердім, бентоға сыйдырып жасап бере аласызба депте сұрадым 2 рет, иә деді. Бүгін барып аллдым вообще ужасный👎🏻👎🏻👎🏻 тортты даже фотоға түсіруге ұяласың👎🏻 жасап білмейтін болса жасап БІЛМЕЙМІН деп айту керек қой!!!! Екінші рет заказ берместей болдым👎🏻не советую
антон поляков
Не поняли где в итоге находится. Звонили на указанные номера , трубку не берут и не перезванивают
ГК
Гулжайна Казбердиева
Торт 3кун алдын заказ бердім фотосын бәрін жібердім ия жасай алам дейді сол куні тортты жолдасым алып келді вообще баска торт түсіде жазған жазуыда торт вообще баска и кремі еріп турды ұнамады жұмыстарыңыз торт жасай алмайтындар
Aizada Aldashbek
торттың дәмі керемет. тура бүгінге торт керек болып, аяқ асты жазып едім, оформлениесімен жасап берді! балам риза, бәрімізге қатты ұнады. рақмет үлкен 💐💐💐💐
Айза🚙 К
любой надпись на торт БЕСПЛАТНО🙌🏻🌹 У нас действует KASPI RED! Ждем вас каждый день!
Нурдана Салимхан
Өте дәмді торттары😍😍.Әрдайым осы жерден береміз заказымызды🎂😘
СЫ
Сандугаш Ыбырай
Өте дәмді балкүлшелер осы дүкенде,дайындаушы қыздар өте кішіпейіл,телефонмен сөйлескенде түсіндіргенде өте мықты түсіндіріп,өздерініңде ұсыныстарын идеяларын жақсы айтып береді.Бірге ақылдаса отырып мықты торт дайындата аласыздар.Өкінбейсіздер,тапсырыс беріп көріңіздер,дәмі енді дәммммм ғой шіркін❤️👍👍👍💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
PA
Perizat Abdashova
Қызымның 1 жас тойына Айзада бейкериден торт заказ бердім. 2 кг торт бағасы өте тиімді болды және ойымдағыдай дизайнда жасап берді. Тойға келген қонақтар тортты дым қалдырмай жеп қойды. Өзім дәмін татып үлгергеніме қуандым. Кремі өте сапалы жасалған, ауызда еріп тұр. Енді кез-келген мерекеге тек Айзададан торт заказ береміз. Рахмет
KK
Korkem Kinadinova
Айзаданын барлык торттары конилден шыгады, барлыгы оте дамди. Кашан жазсанда сол куни тез жасап береди. Быстро, оперативно и оооочень вкусно😍
АЕ
Актоты Ерменова
Айзаданын дубайски шоколадтары енди керемееет , кунде алып жейтин болдым😍😋
Хадиш 🦋
дубайский шоколад попробовали , оч очень вкусно , хрустят, шоколад 🤤
ТБ
Торгын Батырхан
Өте дәмді торттар, бәліштер. Барлығыңызға алуға кеңес беремін, өкінбейсіздер!
Ербол Берикбай
Таза табиғи өнімдерден жасалған торттар, өте дәмді👍
BS
Bakytgul Sabitova
Айзада тоттары өте дәмді, бірнеше рет алдық. Айзада өзі де Омарға беріп те жіберген. Осындай дәмді столдың дәмін келтіретін тәттілеріңізге рахмет 💐
Досымжан Нурсалык
Өте керемет 🔥🔥 Условия очень высокый💣
ХС
Харучиё Санзу
Арай деген қыз керемет торт жасайды.Өтте дәмді әрі керемет.Рахмет Арайға ☺️☺️☺️🥰
UU
Ulpan Ustenova
Өте дәмді торттар, тәттілер де, барлығы натуральный қоспасының бәрі, жесең дәмі аузыңнан кетпейді..
Айдан Несипжанов
Классные торты и вкусные и качественные)Работают до 21.00 отличный сервис))
DM
Dana Malikaidar
Айзаданың торттары өте дәмді, сөз жоқ! Өзім тек осы жерден заказ жасатып аламын, оформление де қалауыңа жасап береді, бағасы да, салыстыратын болсаңыз өте тиімді! Еш өкіндейсіз! Істеріңе Алла берекесін берсін🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Салтанат Акмурзаева
Торттардын дәмі ерекше дәмді, кеңес беремін👍🏻өкінбейсіздер
Аида Батырхан
Ооочень вкусно, мне понравилась, теперь буду заказать только у вас😋😋
ҚГ
Қураған Гүл
Керемет торттар үшін Айзада әпкеге мың алғыс!!!
Акжол Кенжебек
Рахмет өте дәмді
Айдана А
Заказали торт с оформлением, получилось очень красиво и вкусно😍 Теперь только к вам🤗 Большое спасибо❤️
гульсара камзина
Заказывала торт на день рождения, просто нереально вкусный. Теперь буду постоянно у вас заказывать)
Еламан Дуйсекен
Очень рад что нашёл вас всё родственники заинтересованы вами наверно уже заказывают у вас спасибо большое вам! Честный отзыв от клиента!!! Успехов вам!
Аяулым Турдахын
Кайырлы кеш! Кыздар, оте керемет дайындайсыздар торттын любой турин❤️🥰 3 жылдан бери тек осы Айзададан гана аламыз🙏🏻 Отбасымызда кандай куаныш болса да, дастарханымыздан Айзаданын тәттілері туспейди😍
AN
Almat Nurgaliev
Қымбатқа деген кызга рахмет, надпись бесплатно жазып сразу оформление жасап берді. Торттары всегда свежий, үйдің жанында болған соң тек осы жақтан аламын 3 жыл болды. Жұмыстарыңызға сәттілік қыздар
АҚ
Ако Қабдолда
Кез келген мерекеңізге ойланбай заказ бере беріңіз🤗ең дәмді барлық заты қолдан жасалған свежый торттар🍰 Бір рет жеп көріңіз,сосын басқа жақтан іздемисіз😋
Самые вкусные торты😋
Акмор Жолтаева
Самые лучшие оформления и самые вкусные торты здесь😍😍😍 Всем советую
Гульназ Кыдырбаева
Всегда беру торты у Айзат, очень вкусные и свежие! Отзывчивый персонал, идут на встречу всегда! Желаю девочкам процветание и много благодарных клиентов! Пусть все что вы делаете будет во благо🌹🌹🌹
МИ
Меирман Илесов
торт дәмді болды, рақмет
Ая Омарова
Купила торт , чёрствый , сухой , просроченный, невозможно было его есть . Пришлось выкинуть зачем пихать людям не свежий продукт
Aс
Aizada.bakery, социальный кондитерский магазин
17 мая 2022, официальный ответ
Здравствуйте вы какой торт купили? Почему вы не принесли обратно? Оставьте свои контакты пожалуйста?
Ибрахим Жумабаев
Приятный продавец, сразу предупредила что торт свежий и ещё не до конца пропитался. Надпись сделали бесплатно. Но цена на торт конечно дороговата .
Aс
Aizada.bakery, социальный кондитерский магазин
6 марта 2022, официальный ответ
Здравствуйте спасибо за отзыв🙌🏻 У нас цены соответствует по качеству и по вкусу. У нас натуральные…
Dana Amiraliyeva
Қолдарың дерт көрмесін🙏 торттарың керемет дәмді, самса вообще огонь🔥🔥🔥 Істерің оңынан болсын
ZS
Zhadi Sagimbayeva
Айзада және онын кыздарына үлкен рахмет, всегда так оперативно и быстро. Спасибо огромное 😘❤️ Не забудь так же заказать у них гелевый шарики
Meirzhan Kaliev
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Aiganym Aten
Очент вкусные торты😍 Прям аж тают во рту!!! Лучше чем куликовские торты.
ЖМ
Жазира Мукаш
Они готовить очень вкусные торты просто классные и продавец такой вежливо отвечает обалденные торты мы просто восторге и дочка тоже довольная