Айша
4.2
GT
Gozzal Tursynbaeva
Совсем не понравилось
Қойыьған бағалардың бәрі өтірік. Полкада басқа баға, кассада басқа. Магазин жұмыскерлері товарды реттегенде не үшін сразу бағасын ауыстырмайды. Өз жұмыстарына ұқыпты емес продавецтері. Керек кезінде таппайсың біреуін
aisulu Zhailaubekova
Совсем не понравилось
Сегодня я у вас купила бургер, но он оказался испорченным. Судя по запаху, он приготовлен давно. Очень неприятно - прошу обратить внимание на качество еды, такое недопустимо.
ЗН
Зумрат Низамова
Өте керемет дүкен. ❤️
Айдана Болатбекова
Не понравилось
Витринада Нан 210 деп тұр, кассада маған 230 ға сатып тұр🙄 недегеен тонау бұл сонда? Ұят барма өзі! Продавец қыздарда грубый масқара🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Адамды ж*нды кылып екі түрлі бағамен сатат барманыздар
A0
Almas 0707
Понравилось
Салеметсизбе магазин жаксы ашылган , кызмет корсету сапасыда жаксы тек багалары кымбат жанадан ашыла салып багасы кымбат..!!!
Nurai Ospanzhan
Лучший просто❤️
Маке Се
Было средне
Сигареты продают дороже чем в других магазинах
Тимур Сарсембаев
В восторге
Хороший магазин, достаточно широкий ассортимент товаров, недалеко от дома и остановки
Алтынай Игембаева
В восторге
Очень удобный супермаркет все можно найти в этом магазине.