Стоматология
Частные стоматологии
. .
Шыға алмай тұрған ақыл тісімді,оңай әрі тез жұлып берді)Өз ісінің маманы,ұқыпты әрі таза жұмыс жасайды екен👌
ZR
Zhuldyz Rakhatbekovna
Рахмет улкен
Darkhan
Я раньше был здесь мне поставили коронку очень старомодный два года не сдержалась после того я на другом месте лечился сделал все грамотно не рекомендую
БК
Баян Касымбекова
Стаматолог Дияс мырзаға рахмеет, тісім түнде қақсап ауыратын еді, тістеріме тас жиналып қалаған еді ,полный чистка жасатып едім , жақсылап тазалап берді ауырған тісімнің нервсін алып ,емдеп пломбысын салып берді , Ашық жарқын ,Өз ісінің маманы екен 👍дами беріңіздер
АХ
Асем Хайратова
Керемет жақсы стоматолог қолы жеңіл👍Алла риза болсын
Бакыт Батышева
Лечила зубы у Диаса ставила пломбы , не проходила и 1 год все пломбы выпали , на повторное пломбирование просит денег хотя это его работа некачественная а за работу предыдущую взял не мало денег кстати , так что не советую работа одноразовая , хотя человек вроде не плохой
Стоматология
18 февраля 2025, официальный ответ
Рахмет ауырманыз!
Акбар Ибраев
Диас Таттыкумарович первоклассный специалист. Отреставрировал зуб быстро и качественно. Кабинет чистый, оборудование новое. Сам врач очень порядочный и честный. Рахмет!
Серик Алиев
Диас Стаматолог ,очень понравилось вежливый , цены одекватные , делает на совясть , советую !!!
SM
Serik Markin
Диас знает своё дело. Быстро, качественно и адекватные цены!
Ереке Текесбай
Жақсы стомотолог, ауырып мазалаған тісімді жұлып берді, ешқандай ауырсыну сезілген жоқ. Бәрі жақсы! Диас ағамызға рахмет👍
Абдулла Аскаров
өте керемет жасады тісімді ешқандай ауырсынусыз бәріне кеңес беремін баруға 👍👍👍👍👍
Бека Жумабаиев
Қолы жеңіл ешқандай ауру сезілген жок ұқыпты мықты жасайды
SK
Sabira Kniaz
өте жақсы кісі жұмысын да жақсы жасайды
DI
👍🏾👍🏾👍🏾 рахмет доктор 💪🏿💪🏿💪🏿
Zhanargul Kuandyq
Качество 👍 Не больно👌🏻 И быстро✨
nurlan .
Хороший врач знает свое дело👍👍👍 Сходил на пару клиник там сказали без операций этот зуб не удалить Но Диас Таттыкумарович удалил этот зуб без проблем и безболезненно👍✊
Айгерим Сарсенова
Қолы жеңіл,өте керемет қатты аурып барған едім,өз ісінің маманы екен,жұмысыңызға сәттілік.
Алмас Наурызбаев
Базар жок жаксы жасап берди акшасыда кол жетимди ризамын ос стомотологияга
ЖТ
Жалгас Тохтарбаев
Оте керемет Оз жумысынын маманы тисти адеми,аккуратна жаксы жасаиды багасыды кол жетимди мен Оз басым риза болдым жумысын табысты болсын 👍
as
aiana seken
Ауырып барып едім жақсы болып қалдым рахмет сізге
NM
Nurgul Mergenbekova
Жұмысын тиянақты, таза атқарады, сыпайы түсіндіреді, кариесті жақсылап тазалап,пломба қойып берді ,бәрі ұнады.3-4 жыл бұрын салып берген керамика тісім әлі сол қалпында тұр.
GM
GOOD MAN
без осмотра,сразу диагноз пульпит,нужно удалять нерв,написал к другому стоматологу ( у которого ранее лечился) он написал «не торопитесь удалять нерв,нужно вскрыть пломбу и смотреть,возможно просто пломба давит на нерв,удалить нерв всегда успеете».Не рекомендую!!!
ШБ
Шынар Бекеева
Сәлеметсіздер ме!Тамаша тіс дәрігері Диас мырзаға зор алғысымды білдіргім келеді.Тісімді жоғары деңгейде емдеп берді. Поциентке деген қамқорлығы кез келген мәселені шешуге мүмкіндік береді.Дәрігер өз ісінің маманы. Сізге көп рахмет дәрігер Диас мырза.
Zheksen Zheksembek
Ассаламу алейкум мыхты стоматолог істеген жұмыстарына қарасаң білікті жақсы маман,жұмысын тианақты ұқыптап әр деталін жібермейтін стоматолог.Тістен проблема болса ойланбастан келе берсеңіздер болады👍🏼.Істеген жұмыстарына 10 шкаладан 10.10/10
MB
Meirzhan Beisembek
Хороши стоматолог с приемлемыми ценами всем советую
Айсауле Чадинова
Всем здравствуйте, я была тут 2 дня назад стоматолог просто уау, вежливый, приятный, дядя, прям боль не чувствовала 10/10 Всем советую 👍👍👍
Dauren Zhumabekov
Өте жаксы стоматолог. Бәрін күшті жасады. Бүкіл семьямен тек соған барамыз
БТ
Бекарыс Толеген
Бары жаксы өтті бастамасында корктым артынан бары жаксы болд
Макпал Сулейменова
4жылдан бері барып тұрам.Диас мырза өз ісінің жақсы маманы.Жасатқан тістерім бір ретте мазалаған емес.Рахмет сізге Алла разы болсын.
DB
Dastan Batyr
Денсаулығыңыздың амандағын қаласаңыз мүлде бармаңыз!!! Тіс емдеу барысында тіпті перчатка кимейді.Тіске протез жасатып мүлде керек емес.Қалың қылып істеп тастаған еще ауызды қажап,ауыз жара болып,артынан басқа жерге барып жасаттық.
Диана Куанышбек
Все прошло очень классно и профессионально 👍🏻