Зубр Berent
Магазин строительных инструментов
ГG
Гульнур GULNUR
Тастактағы дүкенде 5 бутиктегі Зубр BERENT тауарлары өте жоғары деңгейде бірнеше жыл болды. Осы уақытқа дейінде дүкеннен алып жүрмін. Өте сапалы сатушылары мейірімді. Керек заттарымды бір аттап табамын еш қиналмаймын, осы дүкеннен керек заттарыңызды алуға кеңес беремін 👍👍👍👍👍❤️😘🔥🔥🔥🔥🔥
НЖ
Нурбек Жумагулов
Іздеген товарларымды осы магазиннен таптым. Қызметкерлері тым жақсы, тиянақты, тез жұмыс жасайды.. 👍👍👍
ЭЖ
Эля Жорабаева
Оте керемет обслуживание,издеген заттарымды алдым.Еще арзан баска жерге караганда. Рахмеет. Советую всем не пожелаете
NA
Nurailym Assuova
Бағасы басқалардан арзан екен, сапасы жақсы, қызметкерлері өте сыпайы. Асығып барған едім, тез- тез қызмет көрсетті, ассортимент көп. Кеңес беремін, рахмет
Оксана Жумадилова
Нет запчастей на трцовочную пилу
Акбота
Өте керемет магазин! Бағалары тиімді сапасы жоғары! Обслуживание на высшем уровне
Досжан Копбосынов
Өте сапалы тауарлар, бірнеше жылдан бері осы дүкеннен тауарлар аламыз, өте сапасы керемет,
Абзал Кожайхан
Отличный магазин, большой выбор товаров, вежливый персонал, доступные цены рекомендую
Спасибо, Абзал, Мы рады, что вам всё понравилось ❤
BK
Bime Kozhaikhan
Керемет дүкен, сатушылары мейірімді, ашық . Керегімізді тез дайындап берді.
28 декабря 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо большое, что выбираете нас ❤ Ждем вас в гости снова и снова 🙏🏼
ГБ
Гулжахан Байменова
Тастактағы магазинде 5 бутикте болдым алған товарларым сапалы екен ризамын
Добрый вечер. Спасибо за приятный отклик 🙏
ЕО
Ержан Оспанкул
Жақсы магазин іздеген инструменттердің барі бар
28 декабря 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Ержан. Спасибо большое за приятный отклик 🔥 Мы рады, что вам всё понравилось.
Амирлан Асу
Цены низкие, продавцы добрые и выбор большой
28 декабря 2024, официальный ответ
Спасибо большое за доверие 🤗 Приходите к нам ещё, всегда рады!
АЖ
Алмат Жумагулов
Самый лучший магазин, выбор цена все устраивает, удачи
Добрый день, благодарим вас за приятный отзыв ❤ Мы работаем для вас 🤝
БƏ
Базархан Əлімханұлы
Жақсы магазин Асель деген қыз молодец клиенттері жақсы көреді
Asem Asu
Іздегенімді бәрін осы магазиннен таптым, баскаларга караганда арзан екен. Сатушыларда жаксы екен👍
Аза
Очень хороший магазин асе есть. Вежливые продавцы
РБ
Раушан Бакытбек
Очень качественное обслуживание,большой выбор ассортиментов,рекомендую, я нашёл в этом магазине всё что искал
AZ
Almat Zhumagulov
Рахмет. Өте керемет магазин. Яндекс курьермен жеткізіп бергеніңіз үшін рахмет. Барлық тауарлар сапалы екен!
Большой выбор, очень приятный продавец, всё рассказывает ,объясняет, цены оптовые, спасибо очень хороший магазин
БА
Бағдат Ахмет
Кайыржан Кайратов
Өте керемет магазин! Қалаған инструменттің барлығын бір жерден төмен бағада ала аласың! Сапасы керемет!
ЖБ
Жанар Бакыткызы
Цены оптовые, большой выбор строительных инстументов, продавцы очень понравились.
Тимур Зангаров
Большой ассортимент и приемлимые цены . Спасибо .Всем советую .
Palach Black
Грубый шал. Мог быть по вежливее.