Поиск
Положительные
Отрицательные
Magida esalieva
2 отзыва
Дарын онлайн өте мықты оқу орны, білім алуға жақсы мүмкіндік.Мұғалімдері өте сауатты,білімді,ұстаздардың жәй ғана сөйлеу мәнерінен ақ білімділігі байқалады.Көп алғыс айтамыз! Сіздерден алған білімдерін балалар ары қарай шыңдай берсін!
Rayana Niyazbek
1 отзыв
Өте күшті Дарын кураторлары өте ақкөңіл,сыпайы,керек жердің барлығын түсіндіріп береді әсіресе Aruzhan апайды қатты жақсы көремін🫶🏻
Фариза Курал
Кураторлары топ топ Аида апай💋💋💋
AT
Ayan Toleu
Маған Дарын онлайн ұнайды
НТ
Нурбек Темирбек
1 отзыв
Маған дарын онлайн мектебі ұнайды
RK
Rukhaya Kozhabekova
1 отзыв
Бәрі күшті сабақты зор түсіндіреді
erago e
1 отзыв
Күшті қосымша, 1 жыл болды оқып жатқаныма. Асылбек ағай, Аружан апай, Абдухамит ағай лучшие
РС
Расул Сембай
....
qaru '
8 отзывов
Честно говоря мне совсем не понравилось мнение ученика никому не важно. Платформа тоже непонятная. Мы не можем сделать возврат для этого похоже обязательно нужно обращаться в суд. Никакой ответственности вообще нет качество уроков очень плохое перед тем как брать этот курс лучше рассмотреть другие курсы.
iimashkoexx assanoow7
1 отзыв
Дарын онлайн өте жақсы курс ҰБТ,НИШ-қа дайындайды. Кураторым Ерболат ағай күштііі
t o j i . 🤍
4 отзыва
Дарын онлайн прям кушты унады бары оте керемет апайлар да агайларда унайды
АK
Айару Kөшкінбай
1 отзыв
Дарын онлайн өте пайдалы көмектеседі ағылшын өте қызық барлығын үйретеді ағылшынды жақсы көрем математика керемет кушты қызықты логика күшты сабақ керемет🔥🔥😍😍😘😘❤️❤️
ZE
Zhanaikerim_003 Esssimkhaniva
1 отзыв
😍😍😍😍 кушти прям DARYN ONLINE Алғааа🔥🔥🔥🔥 дарын онлайда бәрін жақсы түсіндіреді👍🏻 қадағалап отыратын кураторың 2 анаңдай қолдау көрсетіп отырады🫶🏻 Әр сабақ қызықты өтеді. Да того қызықты, уақытын созып оқи бергің келеді😍 Мерей апай күшті мейірімді❤️ Зерен апай да сондай болған ол қазір бізге бермейді🥲 берген уақыттарда ең қызық сәттерді бірге өткіздік онлайн болса да. Мерей апай кушти сыпайы❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ayaru Abdrashit
Өте күшті өтуде, Дарын мектеп ❤люблю
A
Akmaral
1 отзыв
Маған дарын онлан сабағы түсінікті және менің мектепте гі бағаларым жақсара бастады дарын онлайн күшті🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
KM
Kausar Maksat
1 отзыв
Маған ұнайды білімімді арттырып жатыр
MA
Madina Askapova
10 отзывов
Сабақтардың сапасы ұнааған жоқ!! Возврат жасай алмай отырмыз, хабарласамыз деп әлі хабарласпады. +7 778 258 0717 номерге жаздық, жауап жоқ!! Возврат жасау үшін енді заңгер мен сотқа жүгінеміз
Арғын Бақытдан
Отзывчивые люди
НБ
Нурганат Багыбаев
1 отзыв
Дарын онлайн өте дамыған онлайн сабақтардың бірі ол жақта көп заттарды мен жаңа пәндермен мәлімет бере алады
yb
yes bol
2 отзыва
Дарын онлайн курсы маған өте қатты ұнайды. Сабақтары түсінікті, мұғалімдері өте керемет түсіндіреді. Уақытты тиімді пайдалануға көмектеседі. Бұл курс менін білімімді тереңдетуге үлкен көмек болды.
Ажиреева Адина .
2 отзыва
Мен дарын онлайында оким,маған катты ұнайды.Себебі бұл жакта нишка дайындалуға көмектеседі,одан да катар көңіл көтеріп дос таба аласын.Мен дарын онлайннан көптеген жаңа нәрселерді естідім.Және менің кураторларыма, Менторларыма рахмет 🥰Сіздерге алғысым шексіз.Мен НИШ мектебине түсіп кетейін🤲❤️
Каусар Бекет
9 оток айым апайй тоооп
ЕД
Ерке Дошен
2 отзыва
Кураторлары мен менторлар өте күшті мейірімді
Madina Bahi
1 отзыв
Дарын онлайн курсы маған өте қаты ұнайды. Сабақтары түсінікті, мұғалімдері өте жақсы түсіндіреді. Уақыты тиімді пайдалануға көмектеседі. Бұл курс менін білімімді тереңдетуге үлкен көмек болды. Онлайн формат өте ыңғайлы, үйде отырып көп нәрсе үйренуге болады😍😍😍😍🥰🥰
Inkar Talgat
Куштыы прям каналы❤️❤️😍😍
sk
ser kap
2 отзыва
Апайлар мен ағайлар өте сабақты жақсы түсіндіреді және куратордың жұмысы дд өте өте керемет
sk
ser kap
Мади Рахашов
2 отзыва
Кураторлар қадағалуы өте жақсы апайлар мен ағайлар мейірімді және сабақтарының жеңілдетуі және қиындатуы бар сабақтарым дұрысталды өте керемет өте жақсы ұсыныс
Мади Рахашов
Akdidar Ali
Великолепно просто прелесть
Arman Miramgaliev
1 отзыв
Дарын онлайын курсы өте көмектесті сабағым жеңілдеді апай ағайлар мейірімді
Е🫀
Ера 🫀
Дарын Онлайн курсы ұнайды👍🏻 Мұғалімдер мен кураторлардың жұмысы да жақсы👌
Darina Botzhanova✨
1 отзыв
Дарын онлайн өте жақсы көмектесті, мектептегі программаны ертерек ұғып мектепте жай кайталайсын және дарын онлайн өте көп мүмкіндіктер береді, кураторлары бар барлығын қадағалап отырады🤍
Ұланмын✌️❤️ .
3 отзыва
Кыс келе жатр өте керемет айым апай от💥💥💥🔥
АБ
Аяла Бакыт
1 отзыв
Дарын онлайн мектебі өте керемет білімді де білікті апай ағайлар 😘өте күшті камфортт мектеп әркімнің патокгында жек куратор❤️болады мен 19паток Жадыраа 🫀апайдың оқушысы мын мен өз куроторымды жақсы көрем Дарын онлайн мектебі силааа күшті мен ушн ең керемет мектепп ❤️😘💋
Лира Лахан
1 отзыв
Оңбағандар әрең дегенде қайтардығой ақшаны
М
Мади
Өте керемет
Сәлем! Пікіріңе рахмет🙌
Мейіржан Рыскелді
1 отзыв
Курстары өте керемет, кураторлар бірдеңе түсінбесең түсіндіреді
Анелья 🤍
Верните деньги Нурай❗️❗️❗️❗️
11 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Чтобы мы могли детально разобраться в вашей ситуации и дать вам обратную связь, пожалу…
Гулсара Маратбек
Верните деньги Нурай
Нурай Садуакас
2 отзыва
Честно говоря, очень разочаровалась. Работу выполнила добросовестно, надеялась получить обещанную оплату, но в итоге никто не держит своё слово. Сначала всё казалось надёжным, но по итогу — никакой ответственности. Ни конкретных ответов, ни обратной связи. Обидно, что приходится сталкиваться с таким отношением. Надеюсь, другие не попадут в такую же ситуацию. Просто ужас, вернитее деньгиии!!!
11 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Нам важно разобраться в вашей ситуации и дать точный ответ. Пожа…
ZE
Zhadyra Esenbay
2 отзыва
курс жақсы еді басында ал қазір жоқ түсініксіз ментор баламен жұмыс жасай алмайды интернеттегі сабақтарында тек қайталып беру түсіндіру жоқ 1 жұлдыз деп тікелей эфирде жақсы оқытады бірақ менторлары жас студенттер болған соң баланың тілін таба алмайды өз ақшасын ақтамады курс былайша айтқанда
11 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікірімен бөліскеніңіз үшін рақмет. Курс барысында орын алған жағдай сізге қолайсызды…
НА
Нартай Алтынбек
1 отзыв
Бул дарын онлаин онлаин сабақты жаксы уирет.Және сабақты оте жаксы тусиндиреди.Оның ішінде потоктар болады менің потогым 9потогом.Әркімнің кураторы болады.Маган өзімнің кураторым унаиды.Дарын алга
MA
Meirzhan Amirbek
1 отзыв
Дарын онлайн курысы ен керемет курс ол жакта коптеген потоктар мен кураторлар бар менін кураторым озіме катты унайды дарын онлайн тек алга!!
ЕК
Ерсултан Краш
1 отзыв
Жаксы онлайн сабакты жаксы түсіндіріп береді жәнеде куратор апайлар агайлар күшті
Ayala Ayala
Дарын Онлайн курсы ұнады 👍🏻🫶🏻
АА
Айзада Аман
1 отзыв
ДАРЫН ОНЛАЙН КҮШТІ КУРС.СЕБЕБІ САБАҚТАРДЫ ӨТЕ КЕРЕМЕТ ТҮСІНІҢДІРЕДІ,И ПАТОМ АПАЙ,АҒАЙЛАРЫДА КҮШТІ,КУРАТОР ТОП ТОП ИМЕННО АЙЫМ АПАЙ ТОПП❤️❤️❤️
Алтынай Елжановна Ергалиева
10 отзывов
Курсты алар кезде сурап алдым возврат дасауга бола ма деп, ия деген. енди 1 апта болды 2 менеджер бир бирине силтеп али жауап бермей жургендерине, сабак басталмай турып жасасын дегем возвратты, жок али, кайда жазсаныз онда жаз мащамызды алма деп. Курсты откизерде котке кирип мазанды аладя, толктип алып ештене жасай алмайды деп жур. Ана акшаны желкелериннен шыгартамын али, не Оралдан Алматыга жете алмайды деп журсиндер ме? Содка бере алмайды дейсиндер ме. Кокелеринди корсетермин али, онбагандар
11 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікір жазып, жағдайды ашық айтқаныңызға рақмет. Көп күтіп, бір-біріне сілтеу сияқты м…
Загрузить ещё
Лицензионное соглашение