Детская городская инфекционная больница
Больницы
MA
Marzia A
2 бөлімшеге алғысым шексіз пневмониямен тусип 5 күнде жазылып шықтық.Галым Еркинович бастаған ұжымға рахмет.Мейірбикелердің сыпайылығы біліктігі өте жоғары деңгейде.Старшая медсестра Назерке жас болғанымен бәрін қадағалап бақылап отырады.Санитаркалар да тазалық жағын жақсы жасайды.Ризамын Алла Разы болсын сіздерге Рахмет
НУ
Наиля Умарова
Я мама Умутжан Хаят ,мы поступили в больницу с неонатльной желтухой,в буквальном смысле врачи спасли жизнь моему ребенку,от чистого сердца благодарю Руслана Артуровича,Расула Ахметжановича и весь персонал этой больницы,они заботились не только о моей дочери но и обо мне,огромное благодарность вам ,особенно мы запомнили Толкын тате мед сестру,добрейший души человек ❤️и тате которая приносила нам еду,и отвечали за чистоту Рахмет сиздерге 3 отделение
LK
Luiza Kazimova
Мы поступили 16.03.2026 у ребенка был желтуха Спасибо всем сотрудникам больницы (3 отделения 2 этаж) лечащий Закиров З.К👍🏻✨Мы очень довольные ✨
r.
r.sh00 .07
16:03:2026куны 09:20да Саялыдагы балалар ауруханасына тусып едык 5аделенияга жаткызды врачтвры зам дары старш жанеде медсестыра санитаркылеры баршасы алгысым шексыз Аты жондерынын ерекше атап откым келеды Зав Жорабек Гульназ Усеновна Старший Досжанова Индира Кумисбаевна Процедурный МС Карлыгаш Медсестралар Ляззат Куралай Айдана Бота Улжан Жансая Диана Санитаркалар Бейсенгуль Жанаргуль Аманкыз Перуза Буфет Данагул Гулнар Сыздерге алгысым шексыз жумыстарыныз алга баса берсын 5аделениянын ужымдарынын былымын айта алмаймын оте керекмет асыресе тазалыгы оте таза аделения
6 посещений
ЭА
Эльмира Ахметжанова
Зав Жорабек Гульназ Усеновна Старший Досжанова Индира Кумисбаевна Процедурный МС Карлыгаш Медсестралар Ляззат Куралай Айдана Бота Улжан Жансая Диана Санитаркалар Бейсенгуль Жанаргуль Аманкыз Перуза Буфет Данагул Гулнар БУЛ КЫСЫЛЕРДЫ ЕРЕКШЕ АТАП ОТКЫМ КЕЛДЫ... 16:03:2026 куны сагат 10:00де.Саялыдагы балалар аурухансына тусып едык бырден бызды палатага алды 5аделенияга врачтарынан тартып санитаркылерыне диын оте керемет тазалыктары Тамырга бырден тусетындерын айталмайм кайта кайта келып врачтары баланын жагдайын тексерып баламды 3кун ышынде жаксарты 5аделениягын барша кызметкерлерыне алгысым шексыз😘
Амина Саруарова
Заведующий отделений:Ғалым Еркинович,Врач:Мәншук Бақытбековна,медсестры,тех.персонал, отделение 2.3палата,большое Вам спасибо,весь персонал на высшем уровне 👍🏻💐🇰🇿
АО
Асем Оразбай
16:03:2026 куны сагат 17:00 5аделенияга жаткызды ал ол жерды Врачтарынан бастап санитаркаларына диын жугырып журып балама Карады тамыргада жаксы туседы екен быр дегенде тауып тусты уакыт уакытымен дарылеры де сестемаларыда асыресе тазалыктарын айталмаймын оте кушты. Зав Жорабек Гульназ Усеновна Старший Досжанова Индира Кумисбаевна Процедурный МС Карлыгаш Медсестралар Ляззат Куралай Айдана Бота Улжан Жансая Диана Санитаркалар Бейсенгуль Жанаргуль Аманкыз Перуза Буфет Данагул Гулнар~~ Осы кысылердын енбегыне улкен Рахмет ❤️🫰 сыздерге алгысым шексыз Адам кершылыктеры де оте керемет🫰Ыстерынызге береке берсын
8 посещений
ET
Erdaulet Tlenov
Мен 14.03.26 суббота күні кешке 6 бөлімше Саялыдағы инфекционныйға ауыр хәлде түстік бізді бірден реанимацияға ауыстырды (1,5)бір жарым сағат ішінде,сол аралықта медбикелер уақытында дереу көмек көрсетті,бізде менингитке күдік болды,2 күн реанимацияда болды барлық ем шара жасалды ,қабылданды емдеуші дәрігерім Расул Ахметжанович болды ол кісіге алғысым шексіз рахмет көп-көп. 6 бөлімшеде бөлім меңгерушісі Жеңіс Эльнара Серікжанқызына бөлек алғыс ,басымды иемін ол кісіге Алтын дәрігер екен ,өз ісінің маманы екен , маған баланы шыққан соң ары қарай қалай кімге алып бару керек екенін айтты нұсқаулар көрсетіп өзінің біліктілігімен бөлісті.Бөлімшеде бала мазасызданса қайта-қайта баламның жағдайын сұрап қадағалап прям күшті қарады өте-өте риза болдым мен дәл осы бөлімшенің әр қызметкеріне! Аға медбике Жазира Турсынбаевнаға өте керемет жан екен өз ісінің маманы, медбикелер: Нурбибі тәте , Айгуль ,Айжан,Гульжан,Әсем ,Райгуль,Шахида өте кішіпейіл ,жанашыр бәрі жүректерімен жұмыс істейді екен. Главный врач Сералин Ержан Болатбекұлына және зам.гл врач Руслан Артуровичке және Карлыгаш Тендыковнаға барлықтарыңызға Алла риза болсын! Жұмыстарыныздың тек жемісін жеңіздер осындай қызметкерлеріңіз бар сіздер бақытты адамсыздар деп ойлаймын бағаланыздар осындай қызметкерлеріңізді Саялы 6-бөлімше супер !!!
Aruzhan Koltay
3 оделения Закиров Закин Кудрятович дәрігер өте жаксы білікті маман алғысымды білдірем сол мед персональндар өте керемет жандар мейрімді тазалығыда жаксы алғысымыз шексіз рахмет сіздерге
Акерке Кеңесбай
Врачтар, медсестралар өте жақсы қарайды 👍👍👍👍👍 2 отделение медсестраларына алғысым шексіз
Аяулым 🤍
Врачтары, медсестралары өте күшті
A
Aiaru
Больница жақсы дәрігерлері өте мейірімді сыпайлы дер кезінде көмек бергенде бергендеріне мын алғыс 3 отделение өте жақсы тап таза менің дәрігеріме рахмет маған дер кезінде көмектескен үшін Жансая Құрбанқожаевна ға дәрігерлерге алғысым жексіз! Рахмет
Symbat Anuarbekova
Жаксы врачтар ❤️тек интернет устамайды Билайннан баска сеть жок
Арзу
Хочу выразить огромную благодарность всему медицинскому персоналу 3-го отделения Детской городской инфекционной больницы филиала «Саялы» за высокий профессионализм, заботу и внимательное отношение к маленьким пациентам и их родителям. Особые слова благодарности заведующей отделением и нашему лечащему врачу Кейкиевой Жансае Курбанкожаевне 🙏🏼❤️. Спасибо Вам за грамотное лечение, поддержку, чуткость и неравнодушие. Ваш профессионализм, уверенность и человеческое отношение помогли нам пройти этот непростой период. Выражаю благодарность врачу Закиру Кудрятовичу за внимательное отношение, заботу о детях и искреннюю вовлечённость в их здоровье. Также выражаю огромную благодарность директору филиала «Саялы» Иминджанову Руслану Артуровичу за организацию работы, профессионализм и возможность получать качественную медицинскую помощь. От всей души благодарю старшую медицинскую сестру Бахыт Букеновну, а также всех медицинских сестёр отделения за их огромный труд, внимательность, заботу и высокий профессионализм, девочки относятся ко всем детям с огромной любовью ❤️. На протяжении всего времени мы чувствовали поддержку, доброжелательное отношение и готовность помочь в любой момент🥹. Отдельная благодарность младшему медицинскому персоналу за чистоту, порядок и уют в отделении, а также сестре-хозяйке Айнур Ермековне и её девочкам за организацию быта и создание комфортных условий для пациентов. И, конечно, хочется поблагодарить весь медицинский персонал отделения реанимации, в котором мы провели 6 дней, за их самоотверженный труд, профессионализм и спасённое здоровье детей. Мы с дочей провели в отделении целый месяц и за это время убедились, что здесь работают люди с большим сердцем, добротой и настоящей преданностью своей профессии. Спасибо вам за ваш нелёгкий труд, заботу и человечность. Желаем всем крепкого здоровья, благополучия и дальнейших успехов в вашей важной и благородной работе. С уважением и огромной благодарностью ко всему медицинскому персоналу мама Турдиевой Ясмины🙏🏼❤️
Частый гость
Саялыда 5 одл ем алдык врач Жорабек Г.У өте жаксы өз ісінің маманы рахмет коп коп❤️🙏🏻
Жанерке Куванч
Саялы, 5 отделениеде ем алдық, дәрігер Гүлназ Үсенқызына көп рахмет, өз ісінің маманы, пневмониямен ауырып түскенбіз, емнен кейін жағдайымыз жақсарып қалды, барлығын өте тиянақты түсіндіріп, өте жақсы қарым қатынас жасады, квалифицированный маман екені көрініп тұр, медбикелерде өте білікті, палата тап-таза санитарка апайларға да рахмет😘
ДО
Динара Омаровна
5-бөлімше саялы емханаға қызметкерлеріне көп рахмет өте таза қызметкерлері барлығы мейрімді өз істерінің білікті мамандары әсіресе бөлім меңгерушісі Жорабек Гүлнәз Үсенқызына алғысым шексіз өте жақсы қарап жақсы ем домызды алып жақсы нәтижемен үймізге оралдық
Локи Золотая
Я хотела выразить огромную благодарность 2 отделению, Я искренне благодарю вас за неоценимую и своевременную помощь! Огромнейшее спасибо за отзывчивость, неравнодушие и старание! В такие непростые жизненные моменты начинаешь особенно ценить простое человеческое внимание и желание прийти на помощь. Хочу поблагодарить нашего лечащего врача Молдагалиев Галыма Еркиновича, Назерке Әбіләкімқызы, Диляра Руфатовна Мира вам и добра, неравнодушные люди!
Дилобар Махаметова
2 ши отделенияда жаттым. Санжар Ерланович Адилет Ерланбековичке улкен алгысымды билдиремин. Балам катты аурып келген еди. Жаксы болып шыгып жатырмыз. Мейирбикелери оте жаксы. Старшая медсестра Назеркеге улкен рахмет. Балама жаксы карады
Nuriya Turabaeva
6 отделение 7 палата Хочу выразить огромную благодарность всему коллективу 6 отделения за их нелегкий труд. Впервые лежала в больнице со спокойной душой и отсутствием претензии! В отделении тепло, часто проводится обработка и уборка! Палаты комфортные! Особая благодарность лечащему врачу-Эльнаре Серикжановне. Врач очень доступно объяснял диагноз и схему лечения, всегда был на связи, интересовался состоянием, очень мягко разговаривал с ребенком. Видно, что человек действительно болеет за свое дело и за каждого пациента. Отдельное спасибо медсестрам! Уколы ставили безболезненно и аккуратно, на все вопросы отвечали спокойно и подробно. И конечно, низкий поклон санитарам. В отделении всегда свежо, уборку проводили часто и оченб тщательно, и это невероятно важно для выздоровления. Спасибо вам за вашу работу! С благодарностью, Ролан и мама!
MA
Maria Altay
Лежали в 6 отделении с дочкой, хочу выразить огромную благодарность медсестре Шахиде М. За ее внимательность и отзывчивость, в целом хороший персонал в больнице 👍
Madina 🦋
Если вы читаете этот отзыв, хочу сказать, что это не просто очередной отзыв, а чистосердечное признание этой больнице и её сотрудникам. Мы поступили в 6-е отделение с энтеровирусом, после которого у ребёнка развился ещё и бронхит. С самого момента поступления врачи сразу начали оперативно работать и лечить. В отделении очень чисто и тепло — даже жарко, если можно так сказать. Еда вкусная. От всей души хочу поблагодарить Эльнару Серикжановну, а также дежурных врачей, медсестёр и санитарок. Все эти люди — Человек с большой буквы. Каждая из них очень ответственно относится к своему делу. Они переживали за нас так, будто мы для них не просто пациенты, а близкие люди. Все очень отзывчивые и всегда готовы помочь, несмотря ни на что. Такое тёплое отношение и трепетную заботу о детях (и не только) не всегда можно встретить. Санитарки — отдельная любовь. Самые лучшие тётушки, которых я когда-либо видела. Ни грамма осуждения, раздражения или злости — только доброта, забота и уважение. Большое спасибо вам за ваш труд, терпение и человеческое отношение.
Назира Болысбекова
Аурухана өте таза, жоғары деңгейде. Дәрігерлер мен қызметшілер өте сауатты, мейірімді. Уақытылы диагнозды анықтап, емді бастап, жақсы нәтижеге жеттік. Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін!
Gulbanu Eren
Лежала на 2 отделении с дочкой с диагнозом пневмония, лечащий врач Маханов А. Е. благодарю за лечение состояние улучшилось заметно быстро. Благо медицинский персонал за внимательность, доброжелательность и профессионализм.
Шынгыс Рахматулин
Лежали тут с ребенком, заботливый персонал
Ainur Asker
1 отделение жаттым Адилет Ерланбекович пен Санжар Ерлановичка рахметимди айткым келеди . Мед сестралар , мед персонал барлыгы вежливый оз истеринин маманы . Кызым 9айлык корьмен осложнение болып , врачтардын аркасында жаксы болды . Барлыгына Рахмет
GB
Gulnur Blyalova
4 айлық баламмен бронхит болып 7 күндей жаттық 5 отделениеде, рахмет дежурный врачтарға,барлық қызметкерлерге өте жақсы қарады, баламнын денсаулығы үшін барлық жағдайды жасауға тырысты, үш реттік тамақ әкелінді, тамақтары да жақсы
ШУ
Шынар Ускенбаева
Мен 1айда 2рет жаттым 5айлық қызыммен 5отделениеге. Дәрігерлер лері өте білікті мамандар. Баланың денсаулығына қатты қарайды. Сменде жұмыс жасайтын медсестралар мен санитарка апайлар да күшті бала үшін жанын беріп тұратын қызметкерлер. Солардың ішінде ең қатты көңілімнен шыққаны медсестра Нұржанова Ляззат Данияровнаға рахмет бала үшін жанын беріп тұрады, артық әңгімесі жоқ, жүрегі кееең апай. Сосын санитарка Құрбанова Феруза Құдайбергеновна осы апай сменге түссе балаңның ауырғанын ұмытып кетесің позитивная апай. Басқалары сияқты міндетсініп жүрмейді өз сменін күліп ойнап өткізіп кетеді. Тамақтары жақсы дәмді. Артылып қалса добавка береді. Бірақ ужинға Каша беретіні ұнамайды. Кашаға бала да тоймайды, емізетін ана да тоймайды. Еще сағат 5те беріп кетеді артынан тамақ апара алмайтын адам болса кешкі 5тен азаңғы 8ге дейін аш жатады ма сол жағын ойламаған.
ТЖ
Турсынай Жайлаубаева
27 ақпаннан бастап қызым мен ұлым пневмониямен ауырып, №5 бөлімшеге жатқызылды. Оған дейін де қызыммен бірге осы жерде жатқан едім. Бас дәрігер Руслан Артуровичке үлкен алғысымды білдіремін. Қызымның жағдайы жақсарғанша күн сайын тексеріп, бақылап отырды. Емдеуші дәрігеріміз Ерлан Санжарұлына да үлкен рақмет. Емімізді жазып, жағдайымызды үнемі қадағалап отырды. Ол кісі басқа бөлімшеге ауысқаннан кейін, Гүлназ Үсенқызы біздің емімізді жалғастырды. Күн сайын жағдайымызды қарап, тексеріп отырды. Соның арқасында жазылып шықтық. Өте білікті маман, шын мәнінде жанашыр, ананың да, баланың да жағдайын түсініп, өте жақсы қарайды. Индирова Күмисбаевна күн сайын жағдайымызды сұрап, тазалықтың сақталуын қадағалап отырды. Сондай-ақ Қарлығаш апай, Ляззат апай, Құралай апай, Айдана апай, Бота апай, Диана, Жансая, Ұлжан медбикелерге үлкен алғысымды білдіремін. Палатаның және бөлімшенің тазалығын сақтап отырған Манапова мен Феруза апайларға да ерекше рақмет. Баршаңызға еңбектеріңізге табыс, жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін!
Diana Ibrayeva
2-го марта поступили в больницу в Саялы с жаром, сказали острый тонзиллит. Положили нас с сыном в 6-е отделение. Спасибо зав отделения и нашему лечащему врачу Женыс Эльнаре Серыкжанкызы, ст медс Жазире Турсунбаевне, мед сестрам Айжан, Нурбуби, Айгуль, пр мед сестрам Айгуль и Райгуль, санитар апайкалар Дарие, Нуржамал, Жанар и Гульмире, все заходили и спрашивали как состояние ребенка, если оставалась еда, то давали еще порцию, радовались искренне так же как и я тому, что ребенок кушает. Были лояльными, подстраивались под расписание ребенка, старались делать всё без боли и с заботой. Спасибо таким врачам, персоналу и людям с большим сердцем! Желаю здоровья!🙏 Спасибо вам!😘
NM
Nna Mma
Здесь умерла моя мама в октябре 2021 года от короны, поражение 86%, сразу на ИВЛ и всё, как положили, больше я её не видела. Мои родственники даже на похороны не позволили мне быть, так как я тоже на карантине была, боялись заразиться и попрощаться не дали с мамой. Я до сих пор не знаю, как я пережила всё это!
Акниет Алимбайқызы
3отделение врачы Закиров Закирге ерекше алғысымды айтамын балама өте жаксы карады және кезекші медсестраларыда өте білікті и мейірімді екен в полным услуга жасалған өте таза дәмдә тамақ сіздерге үлкен рахмет💞
8 посещений
Мако Мако5277
5 отделения 8 палатада 10 күн жатып емделлік. Дәрігер Ертуған Санжар Ерланұлына үлкен алғысымды айтқым келеді. Себебі, 1 жас 9 айлық баламмен үшінші рет осы больницаға жаттық. Санжар өте білікті маман, сабырлы дәрігер екен. 2,3 рет келіп жағдайымызды сұрап емін жасады. Біз аналар баламыз ауырғанда сабырсызданып кетеміз ғой, соған сабырмен, түсіністәкпен қарады. Ол кісіге қызметіне өсу мен табыстар тілеймін👍Медсестра манашева Жансая Нұрханқызына, Ләззәт апайғада үлкен алғысымды айтқым келеді, сгндай биәзі, кішіпейіл🥰🌹техперсонал Бейсенгул апайға, Феруза апайларға да үлкен алғыс білдіремін🌷🌷🌷
5 посещений
M D
Жаксы больница 🏥 таза,бирак туалет, раковина, душ дегендерди детский деп кишкене койган жуына алмайсын ,улкендер бирге жатады сол жагын ескермеген.Тамактары больничный болады тек кешки тамакка каша бермеу керек дурыс тамак беру керек ,ози ауырып жаткан балалар антибиотик алып жатканда дурыс тамактандыру керек .Келгеннен кеткенше антибиотик сала береди ол балага ауырма баскама карамайды сол жагын реттеу керек .Корь сиакты ауырулар болек жаткызады ,жана келгенмен алдынгы жаткандарды араластырмайды сол жерлери унады .5-ши отделения Медсестра кыздарга ,апайларга рахмет .
Ainura Mukanova
Всем доброго времени суток! О работе санитарки : Дария,Нуржамал,Жанар,Гульмира- настоящие труженики 6-отделения! За время,которое мы лежали в больнице (с 14.02.2026 по 22.02.2026 ) они показали себя как очень ответственные и добросовестные сотрудницы. Всегда поддерживает чистоту и порядок в отделении, палатах, помогают медсёстрам и врачам, и просто создают уютную ,комфортную атмосферу для пациентов. Отмечаю их внимательность к мелочам, аккуратность и позитивный настрой, трудолюбие и доброту. Надеюсь поощрите за отличную работу. 22.02.2026 6 отделение,7 палата
Алтын
Мен алғысымды баламнын жүрегі токтап калганда медсестра Имарова Азиза біліктілігімен алғашқы көмегі өте жаксы болды ,врачтар келгенше баламнын өмірін сақтап калды.
9 посещений
ГА
Гульмайра Алуадин
Стерильді таза! Жылтырап тұр, медқызметкерлер де өте жақсы, ✨❤️ 3 бөлім 2 бокс сіздерге алғысын айтады😘✨
NK
Nora Kim
Добрый вечер всем , я просто в шоке от этой больницы. Как так ты попадешь туда лежишь с ребенком и тебе не дают еды( только ребенку ) Сколько лежала в других инфикционках, это первая больница где просто тебе не дают еды. А если у меня тут нету родственников которые могут привезти еду , если муж в командировке. Что мне умирать с голоду. Это что за безобразие такое. Конечно я не остановлюсь этим отзывом здесь в 2гис. Я напишу заявление в надлежащее место , чтоб проверили больницу.
А Н
Уважаемый Ержан Булатбекович! Лежали с бронхитом в 5-м отделении инфекционной больницы. В итоге заразились корью, предположительно из-за невнимательности и отсутствия должного контроля. Заведующая 5-го отделения Жорабек не обеспечила безопасность пациентов и не могла отличить корь от орви целых 3 дня!!после чего многие дети повторно вернулись уже с корью — в том числе и мы. Было очень страшно. Заболели мои дети 1,4 года и 5 лет. Это огромный стресс, потраченные нервы, время и деньги на восстановление. В 1-м отделении врач Еркинович три дня не владел информацией по нашим анализам и продолжал лечение, при этом у ребёнка не смогли взять анализ, ссылаясь на «густую кровь». У соседского ребёнка тяжёлое состояние, но лечение начали только на 4-й день. Очень разочарована качеством организации работы и отношением. Надеюсь, руководство обратит внимание на ситуацию.
Алтын Бакыткызы
Хочу поблагодарить врача 2го отделения Галым Еркиновича за его профессионализм,доброту и человечность! По больше бы таких людей, которые любят свою работу. Лежали в этой больнице летом прям нам очень врач понравился и по сей день консультацию проходим только у него! Спасибо Вам, Галым Еркинович!
Аружан Абубакир
Осы больницаға өз басым ризамын,2 отделение Ғалым врач и Айнұр Диляра деген қыздарға,және қалған қыздарғада үлкен рахметімді айтқым келеді.Келген күннен қатты бақылап қарап,қызым 5 күннің ішінде жазылып шықты.Тамақтары өте дәмді.Санитарлық жұмыстарды уақытымен жасайды.Санитарка тәтелерде өте сыпайы.Осы больницаға түскеніме қатты қуанамын🙏🏻😄Баршаңыздың жұмыстарыңызға табыс,сәттілік тілеймін.Ізгі тілекпен 4 палата Бегімай қыздарыңыз🥰
Aliya Ardak
Саялы инфекционный больницасына көп рахмет!!! Балам қатты ауырып түсіп едік. Толықтай жазылып шығып бара жатырмыз! Закиров Закир дәрігерге, 3 отделениенің барлық ұжымына көп рақмет!!! Алла разы болсын!
АЕ
Ардак Есболат
Мен осы емханада қызыммен жатырмын бронхит болып 3ші отделения дәрігерлері мен медбикелері сыпайы өз жұмыстарына алғыр,жүргізілетін емшара барысын уақтылы тиянақты орындайды,өз істерін білетін білікті мамандар.Емхана жылы,тамағы жағынанда,тазалығы жағынанда жақсы.Емхана ұжымына мың алғыс.
Надирам Нурмахаметова
Доброго времени суток! Хотела выразить благодарность Гульназ Усеновной и мед сестра Жансая Нурхатовной. Врач просто молодец, очень ответственная, добрая, внимательная. Мед сестра вообще❤️🔥❤️🔥❤️🔥 Жансая очень милая, красивая, дружелюбная, укол ставит аккуратно, вены находит быстро даже у самых маленьких пациентов. Если честно когда на скорой привезли нас с дочей я испугалась, больница ну как не больница. Слава Аллаху мед персонал хороший
НН
Назерке Нурахимова
Хочу выразить огромную благодарность — настоящим ангелам инфекционной больницы. Спасибо вам за заботу, помощь и тёплое отношение днём и ночью. Благодаря вашему добросовестному труду состояние моего ребёнка улучшилось, он снова улыбается. Также хочу отдельно поблагодарить грамотных специалистов Жансая Курбанкожаевну, Закира Кудрятовича, чуткую старшую медсестру Бахыт Букеновну и медсестру, любящую своё дело, Гульшат тате — вам особая благодарность. ❤️ Всему коллективу Саялинского филиала инфекционной больницы желаю крепкого здоровья, успехов в работе и благополучия вашим семьям. Спасибо вам большое! От Том и Джерри (Алихана)
СА
Саяагүл Адал
Закир закирвич врач өте жақсы маман білыкты маман рахымет 3 одиление ужымына көп рахымет еңбектерыңыздың жемысын көрыныздер
БА
Балжан Айдарова
Осы емханада 5 күн қызымды бронхиттен емдеді, 5 отделение ұжымына үлкен рахмет, әсіресе Ертуған Санжар дәрігерге. Емхана таза медсестралар мейірімді үлкен рахмет барлығына
Nazerke Turabaeva
Ертуған Санжар деген врач баламды жақсы емдеді. Алғысым шексіз! Және Бота, Қарлығаш, Құралай деген медбикелерге рахмет. Өз жұмыстарын жақсы біледі. 5 оделение 9 палата. Жұмыста үлкен биіктерден көріне беріңіздер... 🌹🌹🌹🌹🌹 Мұратқайыр Әміре 💓
Meruert Niazbekova
5 отделение ұжымына өте көп рахмет🤍 Дәрігеріміз Ертуган Санжар, медбикелер Бота, Қарлығаш,Құралай тәте, аспазшыларға да үлкен рахмет😘 табыстарыңыз көп болсын. Алла разы болсын🤲🏻
Aray Samyrbaeva
Привезли дочу в больницу с энтеровирусом, подняли на ноги за 4 дня🙏🏽 Так благодарна за заботу и внимание 2 отделению! Всему персоналу, медсестрам, клинингу, буфетчице. Все женщины добрые и милые❤️ Наш лечащий врач был Молдагалиев Г.Е. Благодарю вас за назначенное эффективное лечение ❤️ Пусть все детки будут здоровы 🙏🏽