Мамин Мир
Магазин одежды для беременных и кормящих мам
Одежда для беременных и сумка в роддом в одном месте!
Instagram
BE
Balnur Eset
Диляра Ару 👍🏻
Zhadyra Akenova
Сервис отличный👍Продавцы Диляра,Ару помогли с выбором👏🏻
Ержігіт Ильясов
Киымдер күшті😘Ару мен Диляра кыздарға рахмет😘
DG
Don Guck
Широкий ассортимент товаров, а качество товаров на высоком уровне. Особенно понравилось, что в магазине часто проводятся акции и распродажи, что позволяет сэкономить. Персонал вежливый и всегда готов помочь с выбором
Sharip Toilibaiuli
Купили двойку отлично Все хорошо, нам понравилось
Alfia Kurmanali
🫶🏻
ЧЖ
Чинара Жубанова
Кыздарга Рахмет улкен! Коляска алдык кушти катты унады скидка жасап берди Рахмет коп коп🥰🥰🥰
ЖМ
Жадыра Мурадова
Мамин мир жайлы магазин қалауыңды тез табасың! Сатушы қыздар Ақжүніс пен Диляра сапалы қызмет көрсетті рахмет! 🫶
ШЖ
Шамсия Жубаева
Киімдер сапасы өте керемет Мамин Мир жаңа магазин Диляра Ақжүніс киімдерді жақсы көрсетті👍🏻👍🏻😍😍😍🔥🔥🔥
Ayazhan Asan
Акжунис,Ару,Толқын қыздарға көп рахмееет😍
Арайлым Апилбекова
Была сегодня в магазине, очень чуткие девочки, помогли подобрать мне вещи. Выбора очень много ❤️ Толкын и Ару желаю карьерного роста😘
Асемгуль Азамбекова
Акжунискекоп Рахмет кушти комектести 🌸💐
Анель Дуйсенбекова
Киімдері өте жақсы, качественный. Ару бізге керегімізді тауып беріп, жақсы көмек берді. Қыздарға көп рахмет 👍
Aidana Asyl
Новый магазин просто супер,ассортиментов больше,сегодня подобрала сумку роддом ,спасибо Толкын и Диляре🌸
EE
Erkejan Elenova
Новый магазин «Мамин мир» очень большой и красивый. Спасибо консультанту Диляре за помощь в выборе вещей, особенно брюк.
UU
User User
Была сегодня в апорт моле в мамин мир новый магазин спасибо консультантам собрали сумку в роддом Толкын Диляра
12 февраля 2026, официальный ответ
Огромное спасибо за ваш отзыв! ❤️ Слово «профессионал» в сочетании с фразой «помогла во всем и даже…
Аида Аида
Здравствуйте была сегодня апорт Мамин мир в новом магазине спасибо Диляре и Толкын за помощь подобрать вещи
ЖТ
Жанерке Тлебалдиева
Мамин мир магазиніне рақмет Акжүніс жане Ару деген қыздар өз ісінің маманы екені көрініп тұр керемет таңдау 3 баламен барсамда шаршатпай тез әрі жылдам. Дене пішіміме қарай таңдап берді шынында материалдары жақсы екенн мен бірінші рет алдым енді качествасын киіп көреміз жане кіріп качествасына отзыв жазармын❤️
ША
Шахноза Алимова
Кушті магазин кійімдері өте унады ійістері прям кушті кійімдердің 🥰
Фарида Турехан
Мамин мир дүкені ұнап қалды. Ақжүніске ерекше рахмет айтқым келеді, жүзі өте жылы, керек затыңды тез тез тауып берді, дүкен киімдерінің сапасы өте жақсы.. Тағыда келетін боламыз. ❤🌹
Айжан Мусабалинова
Жақсы дүкен, тауарлары сапалы. Қолжетімді баға, жақсы ұсыныстар👍🏻 Әркім іздегенін табады деп ойлаймын. Толқын сіңіліме көп рақмет. Таңдау жасауға жақсы көмек берді 🤗
Рано
Керемет магазин екен. Таңдау көп екен, өте адеми таварлар бар. Қыздары да жаксы түсиедиреді. Толқын ханымға рахмет. Таңдау жасауыма көмектесті. Көр тавар алдым, өзиме ұнады.
Даке 002
Отличный магазин, цены доступные , обслуживание на высоком уровне, отдельная благодарность кассиру Диляре за профессионализм и за хорошая отношение !
K
Kamila
Мамин Мир дүкеніне алғысым шексіз! 💐💐💐 Жәнеде қыздарға рахмет атап өтетін болсақ Толқын есімді ару қызға обслуживания клиента вышый класс 👍вежливость 👍вообщем всё супер👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️💐💐💐💐💐
LR
Lyazzat Ryskulbek
Кеше роддомға сумка жасауга бардым , өте коп екен выбор и качество жақсы. Консультант Толқынға рахмет көмектескен.
Nuray Aliaskar
Кызметкерлер молодцы🔥Унеми комектеседи,жаксы кызмет корсетеди👍🏻👍🏻👍🏻
АЖ
Аяужан Жакыпбек
Кеше Сумка в роддом жинап кеттім. Ассортименттері өте жақсы выборларда көп екен Өзімеде балағада керек заттың бәрін таптым , ещё акция жасап берді Ару деген сатушы қызға рахмет бәрін түсіндіріп көмек көрсетті
Ulmeken Zhetpisbayeva
Консультант Толкын очень хорошо мне помогла. Спасибо магазину за такой вежливость и за таких широкие выборы для беремённых
Д Daut
Мамин мир дукеніне рахмет Балаға да анаға таңдау коп,әсіресе Толқын продовецке алгысым шексіз,керектінің бәрін жинасып берді🫰
D
Dias
Жанадан ашылган магазиннин иши керемет,кен екен Ассортимент коп Консультант Толкынга рахмет ,киым тандасып комектести🥰
ЭА
Эльвира Абдурахман
Акжуныс ханымга улкен рахмет вкусыда жаксы екен жайлы киымдерды Тандап маган комектесты Алла разы болсын магазин ышы оте керемет ыстернызге береке берсын Акжуныске тагыда рахмет♥️
zhibek qarzhau
Кеше әпшем екеуіміз осы жерге бардық.Бізге консультант Ақжүніс көмектесті.Прям пысық,барлық затты түгелдеп,барлығын подробнее түсіндіріп жатты.Өте сыпайы,сүйкімді консультант.Жұмысы үшін көп көп рахмет!❤️Барлық заттар качественный!
ВБ
Венера Бидахметова
Очень понравился магазин. Вещи качественные, размер в размер. Спа консультантам Ару и Диляре, помогли с подбором 🙏🏻 весьма доброжелательный персонал. Всем советую
Алишеровна А
Мамин мир спасибо, вчера продавец девушка Ару очень хорошо помагла спасибо за обслуживание всегда с улыбкой встречают консультанты молодцы процветания вашему магазину
KK
Karakat Kasten
өте жақсы керемет киімдері әдемі Диляра Ару деген қыздарға рахмет жақсы қызымет көрсеткені үшін 👍👍
𝒜𝓎auka __
Мамин Мир дүкінінде сумка жинадық Ақжүністің көп көмегі тиді ойымыздағы заттардың бәрін тауып беріп қосымша плюс заттар алдық өте керемет жұмысы тамаша Ақжүністің жұмысы 10/10 просто огонь😍👏🏻🫶🏻
ГА
Гулхан Азербаева
"Мамин мир"-дүкені өте катты унады🛍 Керек,іздеген заттымды таппты алғысым шексіз💓 Особенно консультант Толкынға барын тусындырып корсетты 🫶🏻
Dulat Tillabek
Жаңа магазиндеріңіздің ішін өте әдемі етіп жасапсыздар👍🏼 Ана мен балаға іздеген заттың бәрін табасың Ару деген қыз бәрін түсіндіріп керек затты алуға жақсы көмек берді рахмет👍🏼
UA
Uldana Abibulla
Сумка в роддом жинап берген консультант Акжуниске рахмет,барлық затымды таңдасып жинап берді,бағалары тиімді екен🫶🏻
ГО
Гулжанат Омарова
Магазинде Толқын деген қыз қызмет көрсетті. Бәрін көрсетіп , көмектестіп, тез- тез қызмет жасады . Үлкен рахмет, ризамыз )))
Айдын А
Очень понравился магазин "Мамин Мир"! 😍 Ассортимент отличный, но особенно хочется поблагодарить продавца Толкын. 💐 Она — настоящий профессионал и очень приятная девушка. ✨ Помогла мне определиться с выбором, всё подробно рассказала и показала. 🤱 Благодаря её советам я купила именно то, что нужно! Ушла с отличным настроением! 😊 Огромное спасибо за такое душевное отношение к покупателям! ❤️⭐⭐⭐⭐⭐
aknur .
Спасибо Диляре за помощь подобрать вещи купили🫶🏻
BT
Balgyn Tanabaeva
Аналарга киимнин сапасы нашар гой😭 Балага да 🙂↕️
16 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңіз үшін рақмет. "Мамин Мир" дүкені үшін өнім сапасы — ең басты орында. Біз әрбір…
РД
Райхан Даулетбаева
Өте тамаша магазин неше түрлі балалар киімі,әсіресе қызмет ететін қыздары👍🏼❤ керемет !🌹жақсы қызметтерін жасап жатыр .Біздерді Толқын асесстент өте жақсы қызмет жасады және бәрін түсіндіріп жатты.Рақмет барлықтарына!❤
12 февраля 2026, официальный ответ
Көп-көп рақмет! ✨ Сіздің ризашылығыңыз біздің ұжым үшін ең үлкен марапат. Толқынның еңбегін ерекше а…
Сабина Соловьева
Здравствуйте была у вас в магазине мне очень все понравилось нашла все что искала спасибо за помощь и консультацию Толкын все сказала подсказала очень довольная покупкой
12 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Большое спасибо за ваш отзыв! 😊 Мы очень счастливы, что вы остались довольны покупкой…
Darkhan .
Здравствуйте,сегодня нас обслужила Толкын.Там мы нашли то что искали.Спасибо за обслуживание
12 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Большое спасибо за ваш отзыв! 😊 Мы очень рады, что визит в наш магазин был успешным и…
Dilfuza Tolibaeva
Меня обслуживала консультант Толкын. Очень вежливая, умеет грамотно предлогать. Сегодня ходила в этот магазин и сразу собрала сумку. Спасибо большое😘
12 февраля 2026, официальный ответ
Большое спасибо за ваш отзыв! 😘 Мы очень рады, что с помощью Толқын вы смогли закрыть такой важный…
0 8
Өте кушти жер іздегенімді таптым😍 Толқын ға рахмет киім таңдауыма көмектесті өз ісіне ұқыпты , вежливая🥰
12 февраля 2026, официальный ответ
Көп-көп рахмет! 😍 Іздегеніңізді тапқаныңызға біз де өте қуаныштымыз. Толқынға жылы лебізіңізді мінд…
А 💋
Очень хороший магазин большой выбор и приятные цены. Отдельное спасибо Диляре — вежливая, внимательная, помогла с выбором. Осталась очень довольна! 😊
12 февраля 2026, официальный ответ
Большое спасибо за ваш отзыв и за то, что отметили наши цены! 😊 Нам очень приятно, что Диляра помог…
GA
Gulbanu Abutalip
Диляраға көп көп рақмет! Өз жұмысын өте жақсы атқарды!
12 февраля 2026, официальный ответ
Көп-көп рақмет! ✨ Диляраның жұмысын жоғары бағалағаныңызға қуаныштымыз. Ол шынымен де әрбір ананың к…