Aqyldy bala
Образовательный центр
Нургул Таттибек
Көксай. Ақылды бала оқу орталығы, балаларымды сеніп тапсырған оқу орталығы
Aizhana Dukenbayeva
Ризамыз, оте жаксы билим орталыгы.
ЗҚ
Зияш Қуанышбекқызы
Отличный центр для развития детей, расположение идеально, учителя, персонал все молодцы 👍🏻
Жоқ 😈
Ақылды бала ен керемет мекеме
Динара Талгатовна
«Ақылды бала» оқу орталығына жанұямызбен шексіз алғысымызды білдіреміз. Әрбір баланың талабына сай үйретіп, сондай-ақ аз уақытта би билеуді тамаша үйретіп жатқан Дамеш Шерниязқызы апайымызға мың алғыс. Алланың нұры жаусын. Шәкірттеріңізді Әлем сахнасында көруді Алла нәсіп етсін!
ЖЖ
Жанмухамед Жарылкасын
Өте керемет центр,Байдарбеков Дәурен ағайға рахмет көптеген концерт,конкурстардың 1орын иегері атандым🔥✨
Мm
Махаббат mahabbat
Оте керемет музыкадан беретин Даурен агайымызга рахххмееттт
ИС
Индира Садирмекова
Оте керемет, менин кыздарым кружокка барады, ал улым мектебинде окиды, маган унайды
ШС
Шынар Сырбаева
Прекрасный учебный центр. Огромное благодарность. Все мои дети ходят на все кружки. Самое главное чисто и уютно. Созданы все условия детям. ❤️
Таншолпан Торсыкбай
Ақылды бала оқу орталығына алғыс айтамын 👍👍👍
Aiym Asylbekova
"Ақылды бала" оқу орталығына мыңда бір алғыс айтамын! Білімі, тәртібі бәрі ұнайды маған👍👍👍
ДР
Дильфуза Раметова
Қызымды осы лицей мектепте оқытып жатқаным окинбеймин кушти керемет сапалы билим ыстық тамақ таза жайлы сынып осы мектепте оқып қызым көптеген жарыста керемет нәтижемен коринип жатыр
Altinay Suleymanova
Өте керемет орталық,ең бастысы нәтиже бар.
🐈
🐈❤️
Ақылды бала өте күшті екен .маған ұнады❤️
КМ
Каламкас Мейрембаева
Кеш жарық! Өз ауылымызда осындай жақсы орталық болғанына ризамын! Балаларға көптеген үйірмелері бар, білікті мамандары істеріне ұқыпты,жауапты!
ЕЖ
Еркежан Жуматай
Керемет балаларга оте жаксы карайды, білікті мамандар жумыс жасайды, әр устаз өз ісінін маманы, кызымда уйрмелерге катысып жур бары унады, сабактан жаксы коныл куймен шыгады
Дина Кожанова
Күшти мектеп
НА
Нурия Абикеева
Классно, что в нашем посёлке есть место для развития талантов!!!
Гулжайна Ермаганбетова
Өте жақсы мектеп, қызым өте давольно сапалы, биликти мамандар жұмыс жасайды Дамеш апай өте керемет
Sezim Orymbek
биге 7-8 жыл катыстым оте катты унайды! рахмет
ЛБ
Любовь Белянина
Нам очень понравился образовательный центр "Акылды бала". Администрация приветливая , вежливая. Тех персонал вообще умнички , везде чистота и порядок!) На счёт учителей нам очень понравился учитель Любовь Александровна ( педагог дошколят) ,учитель с большим стажем, активная , веселая , учитель добрый - в то же время требовательный , к каждому ребенку найдет подход. Сейчас моя дочь поступила в 1 класс умеет читать, писать, решать благодаря учителю Любовь А. Советую ! Так же учитель Елизавета А.- учитель по танцам, тоже нам понравилась, был виден результат , так же советую !!!))) И ещё большой + то , что центр находится рядом, не приходится ехать в город , мучить своего ребенка по нашим пробкам. + Адекватные цены за обучение !
БА
Бакытгуль Амирашева
🔥🔥🔥
Анастасия Магута
Спасибо большое центру за возможность развивать наших детей.[при этом экономя время на дорогу,не выезжая в город, все рядом с домом] Елизавета Александровна лучший хореограф❤️,Любовь Александровна лучший педагог.Эльмира самый отзывчивый и внимательный администратор. Всегда следит за всеми детками, помогает, консультирует по всем вопросам родителей. Да и в целом, весь персонал очень компетентен в своем деле. Каждый ребёнок найдёт занятие по своим интересам.
Oлег Машкин
Замечательный образовательный центр Aqyldy_bala, замечательные и чуткие преподаватели 😍😍😍
AT
Aigul Tolenova
Ақылды бала оқу орталығына қызым 5 жасынан барды, түрлі үйірмелерге би, шахмат, домбыра ,математика мен ағылшын курстарына Үлкен рақмет айтамын, Ұстаздарына және ұжымға творчестволық табыс тілеймін!
ЗЕ
Замира Есентаева
Балаларым 2022 жылдан бері барады. Осы окугтегі мықты оқу орталығы. Мұғалімдері жақсы.
Аида Суртаева
В восторге.
РК
Роза Камбарова
Оку ақысы қанша екен
АЖ
Алмаз Жандарбеков
Aqyldy_bala орталығына көп рахмет айтқым келеді, биыл осы мектепке қызымды беремін, қазір оқу алды дайындықта жүр қызым, барлығы ұнап жатыр, апайлары өз мамандығының шеберлері👍
ЕА
Егор Антипов
всё по спортивному по как замечаний нет
ШС
Шынар Сарсенова
Өте керемет орталық! Барлық балаларымды тек осы орталыққа беремін! Апайлары да жақсы. Ең бастысы балаларыма ұнайды!
Нургуль Сулейменова
Нашей семье очень нравиться учебный центр "AQYLDY BALA",весь персонал центра приветливый.С 2020 года дочь ходит на народные танцы к Елизавете Александровне,и если мой ребенок ходит на протяжении пяти лет с удовольствием на занятия,то каждый может сделать вывод.Елизавета Александровна хоть и молода она профессиональный хореограф.Еще наша дочь ходила на предшкольную подготовку к Бакуменко Любовь Александровне -это УЧИТЕЛЬ с большой буквы,отлично подготовила ребенка к школе.Также ходили на кружок ИЗО к Айбек ага, очень многому научил дочь по изобразительному искусству.Каждый преподаватель старается найти подход к ребенку.Желаю процветания центру
ЭЭ
Эльмира Эльмира
Отличный центр ,найдется занятия для всех,от малого до старого
ГМ
Гульнур Муханбетова
Сын ходит с удовольствием на математику. Подтянулся в этом году очень хорошо благодаря курсам "Акылды бала". Второй сын ходит в эту школу тоже нравится. Учится на отлично. Спасибо учителям!
МТ
Мариям Туякбаева
Оте керемет орталық Екі қызымда 4жасынан қатысады Бірінші биге, содан даярлыққа қатысты Айгүл апайымызға көп рахмет😘, екі қызым еш қиындықсыз мектепке дайын болып барды😘 қазір сурет, би, тоқыма үйірмелеріне қатысады. Барлық мұғалімдер білікті, баламен жұмыс жасауды біледі👍👍👍👍
ЖС
Жанетта Султан
1-сыныпқа қызым қуана барады,тамаша мектеп,білікті ұстаздар!
ЖС
Жұлдыз Сауданбекова
Ақылды бала ортплығы ашылғалы балаларым барып жүр.Дзюдо мен домбыра үйірмесіне қатысады.Бұл ұжымға алғыстан басқа айтарымыз жоқ. Әсіресе Жанат апайға көп-көп рахмет. Орталыққа тек өркендей беріңіздер демекпін.👍👍👍💐💐💐
UM
Ummaty Muhammad
Сын 3 недели ходил в прдленку к учительнице Любовь Алексеевне, вообще не понравилась,по естествознание подряд 3 недели не сделали урок,то не успели говорит , то он не сказал говорит, домашние задание я отправляю учительнице не выполнив приходит домой . по математике вообще ничего не понимает,после продленки дома сами сидим выполняем домашку.
Юлия Ланенкова
Хороший центр, много кружков.Дочь ходит на керамику и ей очень нравится.Сама хожу на зумба микс просто супер. Спасибо Елизавете Александровне❤️
2 октября 2024, официальный ответ
Мы очень признательны за ваш отзыв. Большое вам спасибо!
КТ
Канымжан Тажибаева
Керемет орталык
рК
рашида Куаныш
Очень нравится центр, особенно кружок национальных танцев! Дочь ходит с 2020 г. и ей очень нравится. Очень благодарны нашему хореографу Елизавете Александровне за всё: за профессионализм, интересные завораживающие номера, за достижения и высшие награды! Уже ездили в междугородние конкурсы, теперь впереди международные!!!
2 октября 2024, официальный ответ
Спасибо большое за такой искренний отзыв. Обязательно передадим Елизавете Александровне!
Айнагуль Толумбекова
Супер центр, приветливые сотрудники профессионализм педагогов, мои дети давно ходят. Советую.
2 октября 2024, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв Мы очень рады,что вы довольны
Жанат Ибраева
Ақылда бала оқу орталығының жұмыс жүйесі өте жақсы жоспарланған. Мектепте өте көптеген әр баланың жасына сәйкестендірілген үйірмелер қарастырылған. Орталықта оқушыларға белгіленген үйрме ғана қатысып қоймай әр оқушының дамуына үлес қосатын байқаулар мен конкурстарға жетелеп отырылады. Сіздерге көп рахмет.
2 октября 2024, официальный ответ
Сізге үлкен рахмет Бұйырса балаларымыз тек биіктерде көрінсін
Артур Кельвер
Очень хороший центр в котором очень много разных кружков и спортивных секций, а также профессиональные учителя
Бота Болатбековна
Ақылды Бала ұжымына алғысымыз шексіз.Жылдан жылға көркейіп,үлкейіп келе жатыр.Қызымыз Дәмеш Шерниязовнаға биге барады.Жылына бірнеше конкурстарға апарады.И үнемі бірінші орын,бас жүлде алады.Өсе беріңіздер.
Үлкен рахмет!
Айжан Мейрамгалиева
Ақылды бала орталығына алғысым шексіз! Қызым би үйірмесіне қызығушылықпен барып жүр! Апайының жауапкершілігі мол, өз ісінің маманы. Істеріңізге сәттілік, табыс. Алғыр, зейінді шәкірттеріңіз көп болсын!
RA
Raushan Aitbayeva
Өте жақсы оқу орталығы, би үйірмесіне қатысып жүрміз, сабақтар жрғары деңгейде өтеді. Дамеш апай өз ісінің нағыз маманы, көп рақмет
МЕ
Макпал Ережеп
"Ақылды бала" орталығына алғысым шексіз. Өте керемет орталық. Балаларымызды жан-жақты дамытып жатыр. Әсіресе, Дамеш апайымыз, Мурат ағайымыз өз істерінің шебері. Үлкен рақмет!!!
ЖК
Жанаргул Каниолла
Ақылды бала орталығы көп ата ананың қуанышы болды,әрі қалаға тасып шаршамаймыз әрі көңілімізден шықты,өз ісінің мамандары жұмыс істеп жатыр,мысалы,ағылшын тілінен Гүлсім апай өте білікті мұғалім,Дамеш апайда биді өте жақсы үйретеді. Адамдармен қарым қатынастары өте жақсы ұжым,мен келуге кеғес берер едім👍🏻
Гульсара Актанова
Ақылды бала орталығына биге қызым барғанында 5,жыл болды. Дамеш Шернияз қызына алғысым шексіз. Конкурстарға қатысып жүлделі орындарға ие болып жүр қыздарымыз. Администратор Шынар апай Эльмира апай Мұнара апай қосымшадан беретін апайлар еңбектеріңіздің жемісін көре беріңіздер Балаларға бар жағдай жасалған.