Qazpoct
Реабилитационный центр
МЧ
Муборис Ч
Я Чахалов Курманбай получал лечение в реабилитации Qazpoct мне все понравилось все доволен всем спасибо за лечение я после инсульта все как положено получил лечение работа с логопедом с ЛФК инструктором массаж парафин электрофорез все на высшем уровне всем спасибо,💞👍
18 сентября 2025, официальный ответ
Муборис, здравствуйте. Огромное спасибо за высокую оценку! Были рады помочь 💛 Желаем крепкого здоро…
К
Куренше
Мен Суетова Куренше сіздерге алғысым шексіз мен операциядан кеін эндпротезированиядан келдим. Жұмыста табыс болсын күш қайрат тілеймин .Қызметкерлеріңіз үшін Алла разы болсын!Еңбектеріңіз жана берсін.Маған бәрі ұнады барлық ем шаралары күшти рахмет😃❤️👍
Асия Сейтбаева
Мен Сейтбаева Асия осы оңалту орталығына 9 сентябрь күні келип жатып ем алдым.Осы оңалту орталығының ұжымына алғысым шексіз.Мұндағы қызметкерлері бәрі де өте қарапайым және сауатты ,білімді мейрімді жандар.Мен жеке лфк,физиолечение парафин массаж ем алдым,және бүгін солевая пещераға кірдім маған бәрі ұнады.😊👍🙏
ХН
Халида Насырова
Мен Насырова Халидаш Абуллаевна оналту орталыгына келип ем-шараларды алып денсаулыгым жаксарып калды.Осы ужымга алгысым шексиз.Сиздерге коп-коп рахмет.👍👍
Букабаева Айдана
Мен осы мекемеге 8-і қыркүйектен 17-ші қыркүйекке дейін ем алдым. Барлығы керемет жұмыс жасауда, барлық қызметкерлер өте сыпайы, өз істерінің мамандары. Сіздерге алғысым шексіз. Келесіде міндетті түрде осы жерге қайта келемін
ТМ
Тамара Масакбаева
Мен Масакбаева Тамара центр реабилитацияға келіп ем алдым.Барлығы бар жанға жайлы.Дәрігерлер және медперсонал өте жақсы ем жасады мен жеңілдеп қалдым.Барлықтарына көп көп рақмет.Бұырса декабрьда тағы емделіп жатуға келемін.👍😊
17 сентября 2025, официальный ответ
Кымбатты биздын пациент! Керемет жазыпберген отзывынызга коп рахмет! "жеңілдеп қалдым" деген биз ушы…
Р
Риза
Реабилитациямды осы жерден өттім, өте керемет қызмет көрсетті, өз мамандарының иелері, көп рахмет айтқым келеді массаж жасаған Бахарға өте мейірімді, ЛФК да Арман жігітке, парафин қойып берген Аидаға өз жұмыстарын тиянақты жасап мейіріммен қарап, жалпы осы жерде істеген қызметкерлерге көп рахмет, кіші қамту қызметкері Рая апайға да айналасының барлығы тап таза,врач Айнагуль Бектургановнаға көп рахмет алдына ауырып келген адамдарға мейіріммен қарап, қабылдап, көп рахмет осы реабилитацилнный орталыққа, бәрінші рет өтіп жатырмын өте керемет, рахмет сіздерге
17 сентября 2025, официальный ответ
Кымбатты биздын пациент Риза! Коп рахмет сизге бизге отзыв жасап. Сиздерге унаса, жане сиздер денсау…
ЖБ
Жанибек Байболов
Я Байболов Жанибек получал лечение в этом центре массаж парафин электрофорез, лфк индивидуально все очень понравилось мне стало намного легче прошли боли которые меня беспокоили.Сотрудники очень вежливые грамотные .Я очень благодарен вашему центру за лечение.Жедаю вам процветания и успехов.🙂
Александр Назаров
Я Назаров Александр с 8 сентября по 17 сентября получал лечение в этом центре .Хотел бы выразить благодарность за труды и хорошее и тёплое отношение сотрудников к пациентам.Все лечение которое я получал а именно массаж .электрофорез,лфк индивидуально все понравилось 👍
МТ
Мержан Тулендинов
Я Тулендинов Мержан получил лечение в реабилитационный центре Qazpoct мне все понравилось,особенно хочу отметить психологическую атмосферу в этом центре которая располагает к выздоровления даже отчаевшихся пациентов.Отношение персонала внимательное доброделательное и душевное я бы отметил эту атмосферу как один из главных достоинств этого центра.Центр для меня начался с приёма Айнагуль Бектургановны которая приняла меня очень доброжелательно и эмоционально располагающе к знакомству вхождения к центру. Среди сотрудников центра я бы положительно отметил абсолютно всех это Арман лфк инструктор, Сестра хозяйка Лидия ,медбрат Талгат,понравились девочки медцентра Аида и Камшат,и массажист Гульбахар .Чувствуется в центре грамотное профессиональное и сердечное отношение руководства.
ТК
Татьяна Калугина
Я Калугина Татьяна Ефимовна после операции тазобедренного сустава получила лечение в реабилитации "Qazpoct "Хочу выразить благодарность коллективу очень все вежливые .Получала такие процедуры как Массаж,Электрофорез , Парафин ,Лампа,ЛФК мне очень все понравилось все помогло мне стало намного лучше .Очень вкусное питание спасибо поварам и всему коллективу всем довольна!
20 августа 2025, официальный ответ
Добрый день Татьяна, огромное спасибо за прекрасный отзыв, мы очень рады, что вам помогли наши реаби…
LT
Lale Temirbaeva
Мен Темирбаева Лале осы реаблитацияда бірыншы рет ем алдым ..Маған унады .медбиклері өте кішпейыл..әсыресеШынарай қызыма үлкен рахмет.Асхана жумысшыларынада рахмет тармақтарында дәмді ..Рахмет.ужымға ..Алла сіздерге зор ден саулық берсын
ТН
Тажеш Надирбаева
Мен Надирбаева Тажеш осы орталықта бірінші рет ем алып жатырмын. Барлық процедуралар ұнады, массаж, парафин, электрофорез, логопед жұмысы ұнады. Тамақтары дәмді екен. Барлығына рақмет, сау болыңыздар, аман жүріңіздер!
Khazanay Kulimash
Мен Хазанай Кулимаш осы оңалту орталығында бірінші рет жатып шықтым. Барлық процедуралар ұнады, парафин, электрофорез, физкультура, массаж барлығы бар. Медперсонал өте жақсы, барлығы мейірімді, жақсы күтім көрсетеді. Барлығына рақмет!
ҰБ
Ұлжан Берікбай
Qazpoct реабилитациялық центрінде папамыз Момыналиев Ермек 12 күн ем алды. Дәрігерлердің барлығы білікті мамандар екен, барлық ем шараларды жақсы жасады. Qazpoct реабилитациялық центріне алғыс білдіреміз.
Askar Askar
Я Курманбеков Аскар 3 группа инвалидности после инсульта проходил реабилитацию в "Qazpoct".Персонал оказывает внимание каждому пациенту.Доброе внимательно отношение ,не плохие результаты. Получал лечение от логопеда до массажиста.👍Выражаю свою благодарность всему коллективу.Желаю расширения и побольше благодарных пациентов.
M
Marat
Мен Марат 2022 жылы инсульт алдым, осы реабилитациялық центрде 3рет жатып жатырмын. Осы орталық қатты ұнады, әсіресе медсестра Шынарай, парафинді өте жақсы қояды. Барлық персоналға рақмет айтамын, қарапайым, жақсы күтім жасайды. Барлық процедуралар жақсы. Логопед келіп жақсы болды. Айнагуль Бектургановнаға рақмет, өте қарапайым кісі, жақсы жұмыс атқарады. Барлығына рақмет!
Асия Кочиева
Я Кочиева Асия, лечусь здесь 2 раз. 2024 г был инсульт. Улучшение немного есть. Благодаря процедурам состояние улучшилось. Очень хороший реабилитационный центр. Медперсонал очень хорошие, коллектив очень хороший. Обращается хорошо к пациентам. Благодарю Айнагуль Бектургановну, кардиолога Джаули Бишенович, реабилитолог Марал Кобекбековну, ЛФК инструктора Арман, Логопеда Айнур Болатхановна, массажистка Гулбахар, медсестра медбрат Шынарай, Талгат, поварам Дариха, Рима, сестра хозяйка Лида благодарю всех за работу и труд. Огромное вам спасибо!
22 мая 2025, официальный ответ
Дорогая Асия! Спасибо за отзыв! Мы очень рады, что наше лечение вам пошло на пользу! Пусть ваше здор…
БО
Болат Отарбаевич
Мен Акбаев Болат 2024 декабрь айында инсульт алдым. Осы реабилитационный центрда ем алып жатқаныма 6 ай болды, 2ші рет жатып ем алып жатырмын. Айнагуль Бектургановнаға, Логопед, парафин, массаж, лфк жасап жатқан медсестра медбраттарға рақмет айтамын. Поварларға рақмет, тармақтары дәмді. Тазалық сақтап жүрген сестра хозяйка Лида тәтеге рақмет. Электрофорез алып жақсы болып қалдым, жақсартулар бар. Рақмет!
21 мая 2025, официальный ответ
Рахмет сизге отзыв жазганынызга. Аман есен болыныз. Ем болсын. Алла шипасын берсын!
NK
Nailya Karanova
Хочу выразить огромную благодарность этому реабилитационному центру! Здесь очень квалифицированные специалисты.
Ауезалы Саров
Хочу выразить огромную благодарность всему коллективу Центра реабилитации QAZPOCT. Отдельное спасибо Айнагул Бектургановне, Талгату, Арману, Гулбахар, Айнур, Айде, Лиде, Дариге и Шынарай. Профессионализм, внимательность и человеческое отношение чувствовались с первых дней. Каждый врач внес свой вклад в мое восстановление — терпеливо объясняли, поддерживали и мотивировали. Благодаря вашей слаженной работе я снова почувствовал уверенность в себе и своих силах. Спасибо за ваш труд, заботу и доброе сердце!
МН
М Н
2023 тен бері ем алып келемін! Өте керемет! Маған ұнайды! Гульбахар массажистка 🔥 керемет массаж жасайды👍🏼 ішінде жұмыс істейтіндердің бәрі өз қызметтерін өте жақсы атқарады✊🏼
27 апреля 2025, официальный ответ
Рахмет! Ем болсын!
МF
Мадияр FF
Казпокт оналту орталыгынан жиі ем алып турамын.Кызметкерлерине коп коп ракмет!!
NA
Nazipa Aitkulova
Мен Оңалту орталығынан жақсы ем алып,ұжымдағы жұмыс жасап жатқан кісілерге алғысымды айтамын
НА
Назгуль Аскарова
Мен Аскарова Назгул 2024 жылы осы реабилитация орталыгында жатып ем алып кетем.Аллага шукир биыл 2025 ж тагыда келдим осы орталыкка.Оте жаксы орталык.Маган унаганы орталыктагы кызметкерлер оте жаксы.Ем алуга оте ынгайлы.
Айнаш
Менин атым Койшыбаева Айнаш еки колым котереалмай келип едим. 5 кунде жаксы болып калдым. Ем натижеси жаксы. Сиздерге коп рахмет ☺️Багалары кол жетимди сыйлыкка сертификаттар бериледи.
ЛА
Лиза Авезова
Мен Авезова Лиза осы оңалту орталығында 10 күн ем алдым маған белліме операция жасалған грыжа бар.Осы клиникада массаж,парафин,электрофорез және лфк емің алдым .Маған бәрі ұнады👍жақсы болып қалдым сіздерге рахмет.
ГТ
Гулназ Турдымуратова
Менің атым Гулназ осы жерде бир апталық ем домдарымды алдым барлыктарына рахмет . Медсестралары жақсы карсы алды
Арман Тутанов
Мен Тутанов Арман осы реабилитацияға келіп массаж, парафин,лфк, электрофорез және инфракрасная лампа деген ем алдым .Менде белімде грыжа бар , массажист Русланға алғысым шексіз бәрі оте ұнады. 5күннің ішінде результат берді женілдеп қалдым.
24 января 2025, официальный ответ
Арман! Благодарим вас за отзыв и оценку. Приходите к нам почаще 😁
НЧ
Наташа Чулкова
Я Чулкова Наталия,проходила лечение в реабилитационном центре в Каскелене.Прекрасный персонал,очень внимательны, профессионалы своего дела.Спасибо большое всем сотрудникам ! Удачи благополучия вам! Вы помогаете людям,делаете их здоровее!
23 января 2025, официальный ответ
Огромное спасибо за прекрасный отзыв! Мы рады видеть Вас и ваших близких в нашем центре по восстанов…
ZZ
Z Z
Отзывчивый персонал, хороший реабилитационный центр. Помогают восстановиться после сложных операций, травм, инсульта и многое
QQ
Qwerty Qwerty
Сізге алғысым шексіз рахмет.Алған ем өте ұнады. Оңалту орталығының барша қызметкерлері жақсы ем жасап берді. Жұмыстарыныз табысты болсын..
РА
Рустам Асанов
Получил лечение в клинике мне всё понравилось особенно массаж молодцы 🙌
СЖ
Сапаралы Журабеков
Реабилитация орталыгынын курметти кызметкелрлери сиздерге айтар алгысым шексиз.Осы орталыктын ужымына коп-коп рахмет оз жумыстарын жаксы аткарады.👌👍
Маканшы Маканшы
Мен Абдулина Масира, 1968 жылғы. Осы реабилитационный центрға 2 жылдан бері жатып жүрмін. 2023-2024 жылдары жаттым. Айтайын дегенім медперсоналдар өте жақсы, мейірімді, процедуралары уақытылы орындалады, таза, барлығы жақсы. Парафин, электрофорез, массаж, иглотерапия, физкультура барлығы бар. Медперсоналдарға үлкен алғысымды айтамын
AY
Albina Yuldabaeva
В реабилитационном центре получила лечение 5 дней мне очень все понравилось девочки медсестры молодцы вежливые массаж и парафин понравился 👍
ЕН
Ернур Нурганат
Оңалту орталығы өте керемет мед центр Каскелендегі 👍🏻Массаж ұнады қолдарына дерт бермесін иглотерапия лфк физиолечение бәрі бар. 😊
Мухтар Мурат
Мен осы реабилитационный центрға келіп ем—шараларды алып денсаулығым жақсарып қалды. Осы ұжымға врачтарға, мейірбеклерге, массажист кыздарға алғысым шексиз. Сіздерге көп—көп рахмет.
ГБ
Гаухар Бургимбаева
В реабилитационном центре прошла лечение массаж, лфк, электрофорез, парафин благодарна всему персоналу большое вам спасибо.
НИ
Нарханым Именова
Я Именова Нарханым в 2022 году получила инсульт каждые 6 месяцев прохожу реабилитацию в Qazpoct выражаю большую благодарность всему коллективу реабилитационного центра Иглотерапевту Кайрат Бахытжанулы,Массажистке Баян,Физиокабинет Камшат за хорошее лечение и доброжелательное отношение к больным мне становится легче от полученного лечения в центре.Буду обращаться повторно за лечением.
Катрин Лебедева
Зачем им служебный телефон,трубки не берут не перезвонят уже неделю им звоню
Amantay Khalyk
Очень плохо. Безответственное отношение к беременным!!!
Aliya
не могу посоветовать