Verona
Ресторан
Макпал Асылбековна
VERONA мейрамханасында құдалық өткіздік. Құдаларда, қонақтарда өте риза боп кетті. Тамақтары, салаттары ерекше болды, тамақтары дәмді деп әлі күнге дейін мақтайды. Офицанттарына, және Ханшайым апайға көп рахмет айтам. Сізге Алланың нұры жаусын. Құдай бұйыртса екінші тойымызды өткізейін деп отырмыз.13.12.2025 күні. Каскелендегі номер 1 рестораны. Всем советую
Газиза Наурзгалиева
29.11 провели құдалық. Все прошло замечательно. Зал уютный, меню отличное. Ханшайым и поварам большое спасибо за вкусный дастархан, салаты обалденные, мясо шикарное. Все гости были в восторге, порции большие, как говорится "от души". На первое подали бешбармак, понравилось что тесто сами катали, для меня это очень критично, не люблю сочни с магазина. На второе горячее было фирменное блюдо "Ханшайым" , очень вкусное "пальчики оближешь". И ещё немаловажно, это цена. Стоимость банкета превзошел все ожидания, все включено вплоть до напитков и сладостей. Ханшайым, вам и вашей команде здоровья, творческих успехов, побольше хороших мероприятий и всех благ. Думаю, мы ещё не раз будем вашими гостями.
Nata Art
Делали поминки, хорошая организация есть уже готовое меню на поминальный стол. Вся еда свежая, вкусно. Повар молодец. Отдельное спасибо официантам, хороший сервис.
Сағыныш Сәрсенова
Да,тут тоже была.кафе очень хороший.Повара очень справедливые.готовят вкусно.Мы здесь справляли годовщину смерти мамы.Мы отнесли мясо барана ,они взяли то что нужно им,а остальное вернули.И салаты ,и бауырсаки Все Все вкусно было.Спасибо кафе Верона Каскелен.
Камалия Абдулова
Зал жақсы және кең болды. Той жоғары деңгейде өтті. Қызмет өте жақсы болды. Қонақтар риза болды.
KU
Kairat Usserkulov
Жақсы
ayazhan🤍 🤍
Очень классное место и вкусно готовят советую)
ИУ
Ислам Укеев
Қызмет көрсету деңгейі жоғары, бәрі тез әрі сапалы. Тойымызды жақсы өткіздік!
БВ
Бакыткуль Васильева
Өте керемет тойхана! Ішкі интерьері әдемі, заманауи стильде жасалған. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде болды. Аспаздары дәмді тамақтар дайындайды. Қонақтарымыз түгел риза болып қайтты. Үлкен рақмет!
Дана Даурова
Керемет және кең зал. Үйлену тойы дұрыс өтті,барлық қонақтар риза.
ХА
Хамиткан Алдандырова
Зал просторный, гостям на свадьбе понравился всем.
ДН
Дилфуза Недовесова
Свадьба у подруги прошла на высоте. Зал свободный и комфортный.
Милана Авдеева
Verona тойханасында ағамның үйлену тойын өткіздік. Зал өте кең, жарық жақсы түседі. Декорациялар өте әдемі, заманауи стильде жасалған. Қонақтар риза болды, бәрі жоғары деңгейде өтті.
Дильдар Конырбаева
Это потрясающее место.Безумно вкусная еда,большие порции обслуживание очень хорошее нам очень всё понравилось обязательно к вам ещё придём,вы лучшие.Рекомендую!
Асан Бекбаев
Если вы ищете идеальное место для проведения свадьбы, то очень рекомендую этот банкетный зал! Они действительно знают, как сделать этот день незабываемым.
Альфия Шорапова
Свадьба прошла отлично, гостям понравилось.
Жания Уалибаева
Тойда қонақ болдым зал керемет әсер қалдырды! Жарықтандыруы әдемі, дыбыс сапасы жақсы, тағамдары дәмді. Нағыз мерекелік атмосфера болды.💖
ЗИ
Зоя Ибраимова
Мұндағы тойымыз ең жақсы өтті. Барлығы тамаша болды. Тамақ дәмді болды.
Ақылбек Смагулов
Это просто потрясающее место.Во первых,безумно вкусная еда,большие порции.Во вторых,обслуживание на высоте.В третьих,Очень красивый интерьер и классное обслуживание.Рекомендую!
ЖТ
Жайык Тлеуберди
Гуляли на свадьбе у друзей, зал шикарный! Обслуживание на высоте, еда вкусная, музыка отличная. Всё организовано на высшем уровне! 👍
АЗ
Айбол Закиров
Всё очень понравилось,уютное место,приятная обстановку,вежливый и внимательный персонал.Меню разнообразное.Хорошо провели и проводим время.Однозначно рекомендую!
Марал Курбанова
Банкет залы өте әдемі, атмосферасы керемет. Свадьбамызды осында өткіздік, бәрі тамаша өтті. Рахмет! 🌼
ЖН
Жулдыз Нысанбаева
Verona залы кең, жарық әрі өте сәнді. Сыныптас досымның тойына барған едім атмосфера ұнады. Қызметкерлер тез әрі сыпайы қызмет көрсетті, тағамдары өте дәмді.
Сердар Канатов
Біз тойымызды осы банкеттік залда атап өттік және жай ғана қуандық! Зал өте жақсы, кең және жарық.
РТ
Ратбек Тагай
Біз осы банкет залында үйлену тойымызды атап өттік, бәрі керемет болды!!! Элегантты әрі қонақжай атмосфера, дәмді тағамдар мен мінсіз сервис бұл орынды ерекше күн үшін тамаша етті. Команда барлық ұсақ-түйекке аса мән беріп, біздің барлық қажеттіліктерімізді кәсіби түрде орындады. Маңызды іс-шаралар үшін шын жүректен ұсынамын! ✨ ❤️10/10❤️
Мария Чернова
Verona тойханасында той өткіздік. Салтанатты залы, әдемі жиһаздар, тәлімді қызмет көрсетуі ұнайды. Тамақтары дәмді, бағасы қолжетімді.
Бұл тойхана біздің арманымыздағы тойды өткізуге мүмкіндік берді. Барлық қонақтарымыз риза болды. Рахмет сіздерге
Айнагуль Салимова
Ағамыздың тойын осында өткіздік, бәрі ұнады, жайлы, таза, жарық, үлкен бакет залы, қызмет көрсету тамаша болды.
ГИ
Гульшат Иисова
Verona тойханасында інімнің үйлену тойын өткіздік. Ас мәзірі дәмді, қонақтардың бәрі риза болды. Ұйымдастыру жағы да мінсіз болды.
Айсара Адырбекова
Свадьба прошла отлично. В помещении уютно и красиво.
Василиса Новикова
Verona мейрамханасында өткізген тойым ұмытылмас болды. Қызмет көрсету жоғары деңгейде, ас мәзірі де дәмді әрі алуан түрлі. Салонның дизайны ерекше ұнайды, барлық қонақтар жағымды пікір білдірді.
Айнаш Алмабай
Дәл қазір 50 жылдық мерей тойда отырмыз.Не деген керемет.Тамақтары,салаттары өте дәмді.Офицант балалар сондай тәрбиелі,сүйкімді.Жалпы тамаша екен.Рақмет.
КТ
Касым Тұрсынбай
Чистый уютный ресторан кухня и обслуживание хорошее.Спасибо всему коллективу ресторана за вечер.
ГС
Гульмира Суранчинова
Хорошеё кафе, чисто уютно. Блюда вкусные.
Нургуль Карсаева
Наилучшие впечатления! Очень рекомендую! Отмечали свадьбу. Мероприятие прошло на высоте! Очень уютное и интересно оформленное место. Еда вкусно была вкусно приготовлена.Сервис супер👍👍👍
Светлана Имбаева
Прекрасный банкетный зал! Ифтар прошел на высшем уровне, все было организовано отлично
ББ
Байсан Бижанов
Симпатичный ресторанчик. Заходили с женой на днях. Очень вкусно поужинали 👍🏻
НТ
Нысынбайұлы Танабай
Отмечали в этом банкетном зале мой день рождения – все прошло просто замечательно! Зал красивый, просторный, места хватило всем гостям. Персонал внимательный и отзывчивый. Все остались очень довольны! Спасибо за отличный праздник!
Адырбайұлы Игісін
Отмечали юбилей в этом банкетном зале. Все прошло просто замечательно! Кухня на высшем уровне, блюда очень вкусные и красиво оформлены. Сервис тоже отличный, персонал внимательный и отзывчивый. Спасибо за прекрасный вечер!
Алексей Шевченко
Отмечал свое день рождения в этом банкетном зале. Впечатления только позитивные. Все чисто, уютно, комфортно. Обстановка отличная. Не пожалел и очень остался доволен что именно здесь отмечал свой праздник.
Айгуль Куатова
Праздновали свадьбу в этом прекрасном и очень красивом зале!!!!! Остались довольны на 100% и даже больше, понравилось все и еда вкусная и обслуживание!
ЖО
Жанат Оразалиева
Отмечала свой День Рождения тут,всё очень понравилось без исключений.
Ерден Курманов
Как же классно мы отметили тут день рождения. Еда веуснейгая просто 🤤 Обслуживают хорошо. И атмосфера крутая
Аккал Шарипов
Отметили в ресторане свадьбу в маленьком кругу. Всем понравилось. Накормили очень вкусно!
СА
Сауле Абдрасилова
Атмосферасы күшти, тағамдары да дәмди! Отбасымен келгенге жақсы жер екен.
БГ
Бексұлтан Галашов
Осында бірінші рет келдік ауызашарға, шын айтсам, күткеннен де жаксы болды! Тағамдары дәмді, порция үлкен. Келеси жылы тағы келемиз!
Дулат Мананбаев
Рамазан айында осындай жерде ауызашар жасау – ерекше сезім! Ас мәзірі өте жақсы ойластырылған, барлығы ұнады!
Гульжихан Ермуханова
Ауызашар өткізуге тамаша орын! Үлкен зал, әдемі безендірілген үстелдер, тағамдар өте сапалы. Келесі жылы да осында келеміз!
ӨН
Өтетілеуұлы Нармағамбет
Рамазан айында ауызашарды осындай жайлы жерде өткізу өте жақсы әсер қалдырды. Барлығы тамаша ұйымдастырылған!
РД
Роушангуль Даулеткерейова
Достарымызбен ауызашарға келдік, бәрі өте ұнады! Тағамдар ерекше дәмді, қызметкерлер сыпайы. Міндетті түрде тағы келеміз!