Каскеленская Городская Инфекционная Больница
КГКП Каскеленская Городская Инфекционная Больница
2.3
Adelya Ibraimova ❄️
персонал ужасно грубый👎🏿
Мен анамды алып келдім өте ауыр жағдайда, Арсен Нұрланұлының көріп өте жақсы қарап жатыр,уақытында медбикелері көмектерін беріп.Алғысымдымды айтамын Арсен Нұрланұлы сіз сияқты ақ халатты жандар аман болсын.
РБ
Руслан Балгужинов
Не берут трубку
НА
Назерке Артыкбай
Каскелең инфекциялық ауруханасында 1 жасар баламен емделіп жатырмыз. Балада төрт күн бойы іш қатты кеуіп, газ шықпай, жағдайы нашарлап тұр. Бұл – шұғыл тексеруді қажет ететін симптом. Алайда бөлімше қызметкерлері жағдайды дұрыс түсінбей, кәсіби дайындықсыздық танытып отыр. Түсіндіру жүргізілмейді, қажетті тексерулер жасалмайды, тек ауырсынуды басатын дәрілермен шектеледі. Медқызметкерлердің білімсіздігі мен бейқамдығы ата-ана ретінде қатты алаңдатады. Қызмет сапасын қайта қарап, тиісті шара қолдануды сұраймын.
Анса Молдашева
Вызывали скорую не дождались своим ходом поехали , сделали снимок даже не сказали что пневмония отправили домой , приехали домой и поехали в 7 гор больницу узнали что пневмония и госпитализировали сразу , если бы не гор я бы задохнулась бы наверно .
ДА
Динара Абилмажиновна
Рахмет Улкен дарігерге Арсен Нурланулына өте жақсы маман Алла разы болсын жақсы ем берды жақсы болдым аурухана ескі болғанымен тазалықтарын өте керемет
Мисша
Недавно переехали в Карасайский район. Думала пока не открепляться с городской поликлиники, так как наслышана об отношениях Врачей Карасайского района. И Каскелен вжизни не видела. Сегодня как же я убедилась о сказанных отзывах. На ребёнка открыли историю. Отказались открыть историю на меня ссылаясь на ГОРОДСКОЙ РПН...не смотря на температуру которая постоянно повышается,голоса воообще нет и бронхит острый кашель.. Я с температурой, кашель, одышка, представьте посоветовали горячую воду попить чтоб температуру сбить. Дочу лечат. А мне дали назначение чтобы я купила сама и чтобы я постоянно выпрашивала сделать мне укол. У медсестёр такие недовольные лица... как бы я не пыталась понимать ситуацию, ужасно оказаться в таком положении. Пусть мне покажут закон об РПН и пусть заведующий воздушки " АРСЕН мырза" напишет письменный отказ о том, что не будет меня лечить, а пока дочу лечат оставляет помирать. Зачем я плачу медстраховку? Я и так редко обращаюсь к медикам. бесплатно ничего не получаем. упаси Боже от болезней. А у человека реально, если денег нет на покупку этих лекарств?
Айша Дидарқызы
Нашар біз жатқанбыз. Дурыс жасамайды жұмыстарын.Врачна айтсам өзінше аузыңды жап сөйлеме деген.
AP
Alexandr Posrednikov
Скот лучше обслуживают. Не больница ппп какой то .
Жанар Ахметова
Баламмен жаттым өте жақсы! Дәрігерлері Заведующий бәрін келіп күнде тексерді!Медсестраларда өте жақсы сіздерге ризамын! Алла қолдарыңызға дерт бермесін! Сіздерге көптен көп рақмет! Балам 40температурамен барып қорқып едім! Алла разы болсын сіздерге🙏❤️👍👍
Арша Бейкут
мүлдем білмейді өздері нестеп жүргенің дым білмейді сөзім жоқ
ХМ
Хамза Мария
Даже 1 жұлдыз жалко реально қоюға( күннің суығында 3 сагат ары бері просто роддомы мен фильтр арасын аралап 1 парак кагаз бен ең сонында даже диагноз не екенін біле алмай кетіп калага келіп круглосуточно істейтін гинеколог тауып жаным калды😬 гинеколог врач өкінішке орай аты- жөнін біле алмадым, ұйқысын әрең ашып бір сагат комп алдында отырып жіберді🤣 даже күлкілі маскара егер тяжелый түссең не болатынын елестету қорқынышты( бір сөзбен айтканда күндеріңізді каскелен больницасына каратпасын, скорая апарган сон амал жоқ бірінші рет сонда барыппын. Лучше сразу өзіміз қаладагы приемныйларга келе салу керек едік, хотя бы более менеее нормально карайды гой😔
Гульдана Мамыш
Детское отделениеде жаттық, қызыма жақсы қарады, медсестралар, врачтар, санитаркалар өте жақсы. Уақытында укол, системасын келіп салып, дәріге дейін уақытында әкеліп беріп отырды, бәрін түсіндіріп. Барлық пациенттерге солай қараса, керемет!
Merei Battalova
Хочу выразить недовольство условиями и качеством медицинского обслуживания в данной больнице. Условия пребывания крайне неудовлетворительные — помещение старое, грязное и не соответствует санитарным нормам. Медицинские сёстры относятся к пациентам внимательно, однако работа врачей вызывает серьёзные сомнения. Врачи не ставят чёткий диагноз, не дают разъяснений по состоянию пациента, назначают одно и то же лечение независимо от симптомов. Возникает вопрос, зачем берутся анализы, если их результаты никак не учитываются при постановке диагноза и выборе терапии. Создаётся впечатление, что квалификация врачей находится на очень низком уровне. Прошу провести проверку работы данного медицинского учреждения, принять меры по улучшению условий, а также обратить внимание на качество диагностики и лечения пациентов.
FS
Fatima Serikzhan
Очень благодарна врачам и медсестрам этой больницы ,маму поставили на ноги после менингита и инсульта ,особенная благодарность врачу реаниматологу Дархану Сагимбазаровичу 😍👍 На таких врачах и держится больница!!!
TZ
Tursynai Zakir
Медсестралары күшті карайды!рахмет ол кісілерге прост мына условия нашар іші вовще аурухананың срессс әр жері сасык ещк тышқан жүкіріп жүреді ещк беретін тамактары осылай канша жерден болница канша жерден диеталық деседе бүйтіп адамды қорламай дұрыстап условия жасалса ішіне тамак жөніне яа асханасы жоқ тамақты залда таратып отыр тазалық кайда сонда? Сүйтіп алып сырттан дым алдырмайды бала емізбейміз жатырмыз берген тамағына канагат кылып мақыл ондай шараны емізулі келіншектерге жасасын бала емізбейміз бірақ диета тоже ұстаймыз! Алдымен бізге диеталық тамақ ұсынбас бұрын тамак жөнің дұрыстап алып айтса екен!
ГК
Гулжанат Кайыпбаева
Жаксы больница.врпчтары медсестраларына рахмет.Врач Айман Турысжановнага алгысым шексиз.
МО
Меруерт Оспан
Хотя бы укол салып үйренсінші , жолда жүрген адамдарды устап алып коя салган, даже 1 жұлдыз жалко
Врачтар өте халатна қарайды, дым түсіндірмейді. Медсестрасы да отырып алып грубая вежливость дегенді білмейді. Келгенімізге өкініп қалдық.
A A
1 звездочка коюга жалко инфекционный, кызымды апарып едим тамырын тесип берди , оте нашар
Арайлым Мақсатқызы
Осы жердің Лор врачына келмеңіздер тамағымды қараймын деп қанатып асығыс асығыс тамағымдағы, жарам одан бетер ушығып кетті өтірік диагноз жазып вообще не в тему дәрілерді берген дым білмейді ужыс ақшам ауаға ұшты врач Жұлдыз Заидбековна
Айзат Алимбай
Күннің ыстығында далада отырмыз балалармен очередь күтіп. Ішінде 1 ғана врач . Үлкенді де баланытда кабылдап жатыр. Скорыймен келген өзінде далада скамейкада жатыр балалар
А🫶
Акерке 🫶
Тазалық мүлде жоқ. Инфекционный больницада емес, бір жәндіктер әлемінде жүргендеймін. Қыбырлаған қандай жәндік бар, бәрі бар мына жерде. Санитаркаларға айтқанмен БЕСПОЛЕЗНО!
Ru$ $
Хочу поставить 0 персонал на о чем долго работают, Максим хирург хороший а сестра своими делами занимаются, элементарные заполнение долго делают, лаборатория не делает группу крови это смешно зачем плачу страховку
СЖ
Сымбат Жуманиязова
Незнаю читают ли оставленные комментарий руководства? В отделении воздушки лежит моя дочь . Находясь там в палате ее что то укусила. Отек на пол лица. Безобразие какое то ! Вот и лечись там .
ЭМ
Эльмира Майлыбаева
Оте нашар инфекция мен бардык озымызге алгызды системаны🤦🏻баламнын Колын тесип тастады под кожи жиберып жатысыз десемда бой бермеды . Сумдык иши лас антисанитария жок мулдем, баламнын колы исип кеткен сон алыныз системаны деп баламды алып кеттим!! Система нын озын арен берды сойлеген сон бизде есептеулы деп…
Данияр Айтбай
Мен осында емделіп жатырмын ! Аллаға шүкір бәрі жаксы ! Жаксы қарап жатыр ! Арсен врачка көп көп рахмет ! Осында жұмыс жасайтын барлық кісіге алғысым шексіз !
парадокси 🫡
санитария отсутствует, врачи домогаются..
Махмут Равшан
Медсёстры домогаются до больных
KA
Karligash Arginbekova
Бир айлык баламен жаттым осы больницада .Женя,Соня,Маржан ханымдарга алгыс билдиргим келеди! Ен керемет мед сестралар! Оз жумыстарына жауапты, каждый 5 минут палатага келип балапанымды озимди карап турды.Анага бала ауырганда биринши поддержка керек бул кисилер поддержка да берди ,лечение де жасады АЛЛА РАЗЫ БОЛСЫН
DT
Darun Toktarkhan
Довольно отличная больница но есть минусы по типу как долго принимают процентов и интернет там не стабильно работает а так хорошее больница медсестры там добрые)
АЖ
Аружан Жумабай
Саламатсыздар ма?Балам 6айлық скорый шақырдық инфекцонныйға әкелді температура 40градус .бұл жердегілер сіз бізге қарамайсыз қалада тіркелгенсіз Апортқа барыңыз бізге тек Карасайский рацондағыларға дәрі бөлінген алғашқы көмекті көрсеттік,кәзір 38градус температурасы енді шығып охрана ағайдың жанында күтіңіз деп шығарып салды сонда бәрібір ме хотя температура түскенше бақыламайма.может салған уколы аллергия беретін шығар .Іші өтіп тұр екен Апортқа барыңыз деп ауырып температура түспеген баланы ары бері сандалтып
Аяжан Басар
Менің кемертоған үйіме келген қонақтың баласы температурасы көтеріліп қатты скорый алып кеткен осы больницаға. Алып кетіп қарамады, кішкентай 6 айлық баланың температурасы көтеріліп тұрсада! Сосын охранний жанына барып тұрыңыз деп шығарып жіберді далаға ауырып тұрған баланы! Сол жерде балаға бірденке болса кім жауап береді! Қарамайтын болса неге скорый алып кетті! Жауапкершілік деген қайда? Бұл мемлекеттік больница емес пе? Адам денсаулығына не құрайлым қарадыздар!
BSB BSB
Класнооооо
АЕ
Аяжан Ержанқызы
Медсестралар өте жақсы карады,улкен рахмет Арсен Нурланович лучший врач👍
МТ
Мукагали ТОРЕБЕКОВ
Аурухана Жаксы даригерлер жылы жузді одан артык ештене керек емес біліктілік тажрибесі жеткілікті ен бастысы баланың жагдаиы нашарламай акелу керек ардайым деніміз сау болсын! оміргои сыиласайык!
Золотой Абеке Золотой Абеке
Ужасная больница. Іші сасық тышқан жүр еще псих біреу жатыр ол адамдарға айқайлайд врачтар вообще қой демиді түнде ұйықтай алмайсың қорқып. Бізді корь деп корьмен ауырғандардың қасына салды. 3күн өткен кейін врач дым ұялмай сіздерде корь емес пневмония екенғой диді. Балам 1 жаста чуть болмағанда өлтіріп қоя жаздады. Вообще уақытында не укол салмайд не капельница салмайды. Арттарынан қуып жүресің салып берш салып берші деп. Амал жоқ енді корь по любому шығады. Іші түрме сяқты вот дамыған Қазақстан. Жаңа Қазақстан
Асылжан Бакиров
Очень сложно принимают, на приемном покое говорят пару капельниц и домой,но не тут то было Летом попал сюда с кишечной инфекцией медсестры(врачи) поставили на ноги в течении 5 дней ,за мизерную зарплату они спасают жизнь людям ,спасибо им что они есть Но условия тут их практический нет, даже туалетной бумаги
К7
Куралай 787
Даже одну звезду ставить жалко, санитайзеры ни один не работает. Медсестры ставят уколы , берут анализы одному ребенку за другим не обработав руки. Подоконники, батареи стены в детском отделении не вытирают, санитарную обработку не делают, Регидрон разбавленный стоял три дня одним числом. ванные не работают. Простыни синтетические. Матрасы в фекалиях, рвотных массах. Запах хлорки от простынь стоит неимоверный даже трогаешь все мыльное будто не полоскали! Все грязное. Ребенка подмыть негде. Почему в городских больницах созданы все условия, а мы сельские жители не люди что ли?
Samal Kass
недавно выписались, теперь срочно меняем прописку на городскую, сюда больше ни ногой и другим не советую! медсестры грубые, не пытаются наладить контакт с ребенком. берут кровь на анализы, естественно ребенок плачет, медсестра говорит "ей не болды саган" 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
AT
Azamat Tulepbergenov
кушті крутт
ГК
Гулсая Камзахан
Саламатсыздарма! Рахметинимди айткым келеды! Кви 1 отделениясына алгысым шексиз сонын ишинде отд врачы Арсен Нурланович ке оте алгысым шексиз! Билимимен биликтилигимен бызды емдеп шыгарды! Аллам сизге денсаулык берсын жумысынызга табыс отьасынызга бакыт тиледым! Жане медбике Нуржамал татеге алгысым шексыз ! Тунимен бызды караганына емнин барин уакытылы салып калай адам мен мыкты сойлеседы сыйластыгы оте керемет! Жалпы бул отделениянын барлык МЕДСЕСТРАЛАРЫНА жане САНИТАРКАЛАРЫНА алгысым шексыз! Али талай пациеттеринизди емдеп алгыстарынызды алып журе бериниздер!
ББ
Бейбіт Бораш
Жақсы болница, әйелым жатып шықты. Условия жақсы, санитарка медиктері де күшті адамдар. Тамақ, укол бәріі строго уақытпен беріледі. Здание ескі болғанымен уютно! Холодильник, тефал, микроволновка бәрі бар
Askhan Rakhmatulla
Говно а не больница в прямом смысле этого слова. По среди ночи привезли на машине скорой помощи из за ангины ( она аж загноилась) А эти подобие врачей написали что то на листке бумаги и говорят что можем идти . Получается мы просто так приехали за три п*ды колено что бы взять листочек и идти домой. Хорошо же вы заботитесь о людях…
Nurik Shamukhan
Самое хреновое подобие больницы, больницей назвать трудно. По среди ночи на скорой привезли сестру с ангиной( там аж гной пошел) а эти подобие врачей просто наколякали на листке бумаги что то и говорят что мы можем идти домой. Похоже сейчас берут на работу кого попало с купленными дипломами.
Assel Alzhan
Привезли на скорой с болями в животе при беременности. Гинеколог сказала: «а что потерпеть не могла?», а узистка наехали что пришла ночью . Во время узи не было одноразовых пелёнок и на кушетку ложишься без ничего, салфеток нет, вытереться дали кусок бинта, также она просто проверила есть ли сердцебиение у ребёнка и все, на мою просьбу посмотреть там где болит не реагировала, гинеколога ждали 30мин, но видя санитарные условия, отказалась от осмотра, на что врач ещё и наехала, что работает 2 суток… когда то также привезли меня туда 4 года назад, сказали анализы взять не можем час продали узиста и нам сказали ее нет на месте приходите завтра👍🏻 в общем если нужна помощь в этой больнице вам точно не помогут. Т
Uldai Kenzhegali
Условия и обслуживания ужасные, туалеты общие🙄🙄 медсестры и санитары грубые. Постели грязные. Принесенную еду негде греть, а кипяток не меняют. Кошмар🤦🏻♀️
Дархан Байдекенов
В общем не больница а черт знает что. Отец каждый год лечится от бурцилеза. В этом году сдал тест на ковид ,пошёл лёг лечится. Через два дня говорят у вас ковид и в воскресенье выгнали домой. Не лекарства,ничего не дали. Врач сказал что он не хочет брать на себя ответственность. Скоро ему на пенсию. Отправили умирать в общем. Бардак в Каскеленских больницах.
Диас Саидов
Трубку вообще не берет🧐
Милена Боссауер
Отличный врач-эндокринолог Белла,отзывчивая, понимающая, помогла подсказаала, не отвернулась и протянула нам руку помощи, обращайтесь все к ней, это лучший врач-эндокринолог мы ей очень благодарныыы💯