Іңкәр
3.9
ӘР
Әсем Р
Было средне
Барлық нәрсе бар күшті бірақ,басқа магазиндерден біршама қымбааат 🥲жақын болған соң амал жоқ барамыз😬
ИС
Инкар Сатбекова
🫦👍👍👍
К.
Кури .
Совсем не понравилось
Обслужене жок бетыне карап турады алган затарынды колына устап кетуын керек кыздары арен козгалып жауап береды, ыстей алмаса Продавец алмайма?былжырап журеды ужасный магазин казыр кырмеймын алатынымды баска жактан алып келем уже
ALIKHAN4IK 🍩
Совсем не понравилось
Е сағат 11 де магазинді жайша жауып кояма 10 минта келем деп 1 сағатка жауып кетет өте нашар магазин
Мирлан
Гориллу не продоли мне есть 21
Адилхан Қайырхан
Понравилось
Круто
Алибек
Самый уродливый магазин