Men`s wear
Бутик мужской одежды
Erzhan Boss
Бугын киым алдым багалары Жаксы киым Жаксы Бырак магниткаларын алмайд екен Колым кестым рубашка кестым быр сагат уакытым кетты жумыстарынызша сал жапапкершылыкпкн карасаныздар!!!!!!!!
Таншолпан Бекболат
Консультант Мағжан спасибо большое за хорошую услугу и обслуживание
Dana Ginayat
Продавец Акбота,рахмет коп-коп👍🏻
Kundyz Zhumabek
Күшті магазин екен ағам мен ініме киім алдым, Ақботаға рахмет көп көмектесті😘😘
анелька ❤️
Жігітіме сыйлыққа киім алған едім,өзім таңдауым қиын адаммын,продавец Ақботаға рақмет,көмектесіп жақсы обслуживать етті😍
Марина Крукевич
Всем доброго дня, были с мужем в этом магазине вме понравилось продавец Айнура подобрала всп что мы просили, приятная тактичная девушка, отличный продавец, придём ещё
Mw
Men`s wear, бутик мужской одежды
27 ноября 2025, официальный ответ
Марина, добрый день! Спасибо вам за высокую оценку 🙏 Будем ждать вас снова!
ЖК
Жанар Кусаинова
Негізі жаман отзыв жазбайтын адам едім бірақ кешегі болған жағдайды жазғым келіп тұр. Осы бутиктан күйеуіммен бірге киім қарағанбыз. Адам киім қараған соң өзіне жарасатын жараспайтын киімдерді киіп қарап асықпай қарайды. Солай өзіне ұнағанын ғана алады. Киімдері жаман демеймін, киімдер жақсы качественно но продавецтерді дұрыстап сөйлесуге үйретсеңіздер немесе қарасаңыздар жақсы болар еді. Біраз киімді киіп қарағанбыз арасынан тек бір брюки алдық. Артынша бізге обслуживать еткен продавец адамның еңбегін бағаламайды осылар, біраз киімді киіп көреді алатындары бірақ шалбар дегенді естідім (жасы үлкен кісі) зачем димда олай айтып. Продавецқой жасайтын жұмыстары емеспа түсінбимін🤦🏻♀️ или болмаса үйінде отырсын. Мұндай қызмет көрсетумен клиенттерді жоғалтады.
Қайнар Асқаров
Мужской магазинге келгеніме қуаныштымын! Киімнің сапасы да, таңдауы да керемет 👍 Әсіресе СММ менеджері Қайнарға үлкен рахмет айтқым келеді 🙌 Клиенттермен қарым-қатынасы өте жақсы, әр нәрсені түсіндіріп, дұрыс стиль таңдауға көмектесті. Нағыз өз ісінің маманы! 🔥 Осы магазинге келген әр адамға Қайнар сияқты жауапты, сыпайы қызметкерлерді кездестіру үлкен бақыт. Рахмет! 👏
ЛМ
Лейла Макулбек
Оте сапалы кимдер екен бизге катты унады 😊 Доставка оте жылдам🤗
Bagdaulet Boranbai
Алуа деген продавец кушти обслуживать етеди✊🏻✊🏻✊🏻👍🏻👍🏻
Кайнам Аубакир
Қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде Киімдердің сапасы өте күшті Кеңес беремін
МД
Меруерт Дауренова
Бота ханымға үлкен рахмет, өз ісінің маманы! Қалаған размерді тауып береді
ТБ
Темирлан Бексейтов
Бакыт апайга коп рахмет 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Дамир Жолдыбай
Этот бутик мне понравилось так как цена хорошая по сравнению с другими бутиками И качество тоже устраивает турецкие такие как маскулина и манифест. Отдельное благодарна консультанту по имени Бота хорошо подобрала нам образ на свадьбу и на каждый день, она хорошо обращалась с нами и обслуживала, ей 5 звёзд поставлю. Спасибо вам
Арынғазы Тамбетов
Большое спасибо Альбине за превосходное обслуживание.👍
Lalune 🌙
Жалпы былай бастаған дұрыс шығар. Кез келген адам киім қарағанда алатын кезде көзбен өлшей алмайды, міндетті түрде киіп қарайды. Кез келген базардағы, трц дағы заңдылық сол. Біраақ іштегі кейбір консультанттар өз жұмыстарына риза емес пе, түсінбедім) Киім қарап, примерочныйға кіріп кеткен клиенттердің арттарынан “Мынау бәрібір алмайды, анау бәрібір алмайды, алмайтыны бар несіне киіп қарайды” деген сөздерді өз құлағыммен естідім. Бірігіп тұрып алып, өсектеп тұрған. Вот зачеем осындай әңгімее???? Өздері де кез келген жерге барғанда киімді киіп көріп таңдайды ғой солай емес пе? Онда не үшін бөтен артық әңгіме айтылады? Басшылық қызметкерлердің дұрыс сөйлеу мәнерімен, дұрыс жұмыс істеу тәртібін үйретсеңіздер дұрыс болар еді))))) Осындай сөздер үшін 1 жұлдызда көп!
Нурчик !
Сымбат молодец,👍🏻 помогла с выбором очень вежливый сотрудник,имеется вкус
AM
Ainel Mukhamedzhanova
Аружан консультанту большое спасибо, подобрала джинсы и пуловер. Придём ещё.
Альбина Аманбек
Өте жақсы магазин. Киімдері сапалы. Айнұрға рақмет👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💋💋
SE
SULTAN ESBOSINOV
Өте жақсы магазин. Киімдері сапалы. Ботаға рақмет👍🔥🔥🔥🔥🔥🔥
AR
Azamat Ryspek
Айнұр есімді ханымға рахмет,киім үлгісін таңдауға өте жақсы көмектесті ризамын🔥
Дана Жамалбекова
Ужасный магазин качество 0 , Грубая начальница, магазинда порядок жоқ
BM
Baha Madiyarov
Консультант Аружан Рахмет! Тандауга комектесты, киымдеры кушты👍
. .
Сколько заходил сюда,всегда девушки консультанты попадались,вежливые и всегда размер найдут.Сегодня парень попался консультант,ленивый ,что не спросишь,говорит размеров нет.Лень на склад ему идти
Mw
Men`s wear, бутик мужской одежды
13 января 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Подскажите имя консультанта пожалуйста 🙏 спасибо за обратную связь!
Анет Иманбек
Очень понравился этот магазин одежды и обуви. Здесь хороший выбор приятная музыка и приятная атмосфераа. Отдельно хочу отметить девушку Айнур она вежливая внимательная и помогла подобрать именно то что мне нужно. Покупать здесь было приятно, обязательно зайду ещё раз.🤗
Рауан Джалгасов
Айнұрға рақмет күшті киімдерді ұсынды. Тағыда барамын, киімдері сапалы. Айнұрға тағыда рахмет
Nurai Ziyakhan
Аружан өте молодец, киімдерді жақсы подбирать етіп берді. Джинсы мен кофта алып кеттім).Келесіде аяқ киім алуға барамын. Киімдері өте жақсы, бағасы тиімді. Баруға кеңес беремін.❤️😍
БС
Бакберген Сарсенбаев
отличное консультирование от Айнуры Сотрудники очень приветливы отзывчивы прекрасно справляютя своей работой да и в целом очень хорошие люди
KQ
Khaknazar Qasym
Недавно купил брюки в этом магазине, и хочу особенно отметить помощь сотрудницы Аружан. Она была невероятно внимательной и профессиональной, помогла выбрать идеальную пару, учтя все мои пожелания и параметры. Аружан предложила несколько вариантов и дала полезные рекомендации по сочетаниям с другими вещами. Благодаря её помощи покупка прошла быстро и приятно. Очень доволен обслуживанием и качеством продукции. Обязательно вернусь в этот магазин снова!
Абыллаева Айнур
Барлығы керемет!
Мейржан Ауесбеков
Магазин Жаксы киімдері сапалы👍
Сымбат Канымбаева
консультант Аружанга рахмет! Киымдердын качествасы оте жаксы👍🏻
КИ
Камила Иминова
Продавцы очень медленные Аружан даже не хочет размеры давать которые есть не хочет смотреть если ли размер или нет ели ели ходит не умеет даже разговаривать с людьми .
Салия С. С
Сегодня были в этом бутике с мужем нам очень понравилось коллекция одежды мне нравится а цена вкусная не космическая Спасибо консультанту по имени Аружан очень привередливая спасибо вам Менс Виер
𝓐𝓭𝓮𝓵𝓲𝓷𝓪 🤍
Консультант Амирхан очень вежливо и грамотно проконсультировал . Подобрал нужный размер и расцветку . Спасибо большое за таких ценных сотрудников
Нурсултан ***
Мне всегда казалось, что работа консультанта заключается в подсказках выбора одежды, размера, советах что "село", а что нет, в данном магазине консультанты просто молча ходят за вами, провожая взглядом))
Nursultan Turash
Магазин жақсы качества топ продавец Аинұр тоже мейірімді хорошо обслуживает 👍
Аружан Аманбаева
Магазин пряям күштіііі. обслуживание на высшем уровне👍🏻 Хурлиман жақсы обслужка жасады, жұмыскерлері сыпайы жақсы бәрі ұнады👏🏻
Farida Rysbay
Өте керемет магазин жолдасыммен өте жиі барамыз👍🏻
Асем Асем
Грубая женщина у кассы стоит с фиолетовыми волосами, на минуту прилегла на диванчик, так как в положении, ждала супруга пока выбирает одежду, она начала ругаться что я типа лежу, хотя ни кому не мешала. Можно было бы спросить по интересоваться почему я лежу, может мне плохо было
Nurmukhamed Aldungarov
потрясающе
Аружан Қуанышбек
Ұнады рахмет👍🏻
СА
Сардар Асанов
Аружанға рахмет өте жақсы қызмет көрсетті. Сапалы киімдер көп екен 👍
Power Systems
Ote keremet kiim duken! Sapaly, arzan!
RZ
Rauan Zhunussov
Рахметттттт
ЖЖ
Жумабек Жанбиров
Спасибо большое ✋✊
Ermat Zharylkhap
Киімдері күшті,но сатушы оданда жақсы(вежливо,хороший пацан) Сардар деген.🤝✊👍
DO
Damir Omarov
Спасибо консультантом, очень хорошо помогли с выбором. Долго не мог найти одежду которая мне подойдет. Еще сделали скидочку. Спасибо администратору
Nariman Simatilda
Өте жақсы сапалы әрі арзан киімдер))
Ерасыл Еркен
Киімдері өте керемет,сапалы!! Әділхан сатушыға рахмет!