AIPLUS
Сеть образовательных центров
Поступление в НИШ, РФМШ, КТЛ и успешная сдача ЕНТ! Звоните сейчас
BB
Boni Bake
Деньги на ветер! Рекламаға сеніп келмеңіздер! Ешқандай результат жоқ!
Aiym Kaliyeva
Классное место я тут учусь и мне очень нравится
22 декабря 2025, официальный ответ
💛
Cat
Я учусь тут,это самое лучшее место,а у меня кстати больше ста айбаксов!изменено,больше 350
19 сентября 2025, официальный ответ
Замечательно, что учеба приносит тебе радость! Это показывает твою активность и успехи в обучении. Приятно слышать такие слова от наших учеников! 💛✨
Елжан Канат
Очень плохо
Ж. Асланқызы
лучший🙏🙏🙏
22 декабря 2025, официальный ответ
💛
адлет н
Аяулым апай маған профориентация өтіп берді. Физика-Математика бағыты бойынша мамандықтармен танысып университеттер туралы мәлімет алдым рахмет
8 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, адлет, спасибо большое за отзыв и оценку 🔥
aru✨ 🩵
Ментор Аяулым апаймен профориентация өттік, мамандықтар, бағыт таңдау, университеттер туралы бәрін өте түсінікті етіп түсіндірді.Апайға улкен рахмет 💋❤️
Добрый вечер, aru✨! Спасибо большое за доверие. Ждём вас снова 😁
Zhibek Galki
Мен суйыкты Аяулым апайыммен профориентация оттыкк барлык мумкындыктерды мамандыктарды тусындырып бердыыы 😊😊Аяулым ментоорр лучший ❤️
8 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Zhibek, благодарим, очень приятно получать обратную связь 💛 Рады работать для вас!
Зере Бакытнур
Очень нравится менторы добрые классные ребята мне комфортно🌝
Добрый день. Благодарим вас за доверие! 💛
Алих .
Бүгін мейірімді Аяулым апайымызбен профарентация өттік☺️ болашақ мамандығымызды таңдауға бағдар берді және неше түрлі кәсіпорындарын көрсетті, мен ҰБТ ға дайындығымды осы Aiplus командасымен бастағаныма қуаныштымын💛
1 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо вам большое, что уделили время и написали отзыв 😉 Всегда вам рады ❤
A
Aily
Бүгін бізде кәсіби бағдарлау сабағы өтті. Ментор Аяулым апай әртүрлі мамандықтар туралы, олардың қандай салаларда жұмыс істейтіні жайында толығымен түсіндіріп берді. Сонымен қатар, ол әр мамандыққа қажетті түсу балдарын және сол мамандықтарды оқытатын университеттерді атап өтті. Сабақ өте пайдалы болды, себебі біз болашақта өзімізге лайықты жолды таңдау үшін маңызды ақпарат алдық. Көп-көп рақмет
Aily, здравствуйте, спасибо большое за доверие 🙏 Всегда вам рады ❤
Даурен Серик
Бүгін біз Аяулым апаймен бірге профориентация өттік бізге көптеген университеттер және тандау пәніне қарай мамандықтар көрсетіп біраз затты түсіндірді
Добрый вечер, Даурен, благодарим за приятный отзыв 🤗 Всегда рады помочь 💛
Era M
Бугін біз профориентация туралы сөйлестік, ментор Аяулым апай барлық мамандыктарды жане олардын қызмет ету саласын, тусу балдары мен оқытатын универлерді туралы толық тусіндірді. Өте қызық және пайдалы болды.
Era. Спасибо вам большое за приятный отзыв 🔥 Были рады помочь ❤
EA
Ernur Abdrakhman
Бүгін менторомыз Аяулым апаймен профориентация өттік. Апац барлық мамандықтарды және олардың қызмет ету саласын түсіндірді, оған қоса өай университетке қандай стратегиямен түсу керек екенін түсіндірді
Здравствуйте, Ernur! Огромное спасибо за ваш отзыв! Были рады помочь ❤
swg gab
Біз бүгір профориентация өттік, ментор Аяулым мощ😻. Бәрін мамандықтар жәйлі бәрін четко и ясно түсіндірді.Енді осы арқылы қай мамандыққа түсетінімді таңдадым❤️❤️❤️
1 декабря 2025, официальный ответ
Swg, большое спасибо за добрые слова 😉 Очень приятно.
M.
Meirzhan .
Бүгін Аяулым апаймен профориентациядан өттім. Ұнаған мамандықтар мен универлер туралы нақты, түсінікті ақпарат берді. Өзіме керек бағытты таңдауға жақсы көмектесті. Рахмет 🫰
Meirzhan. Пікіріңіз үшін рахмет! Сізді тағы да күтеміз
Medina Amantay
Просто шикарно , я там учусь
ZERO 545 Kazakhstan YT
Я там учусь как бы
Еркеназ Б.
Не отвечают в ватсапе
ДБ
Джамиль Бейсенбиев
Бүгін Аяулым апайдың арқасында керемет кәсіби бағдар (профориентация) алдым. Аяулым апайдың кеңестері мен берген бағыты арқасында, мен енді өз мақсатыма жету жолында қандай қадамдар жасау керектігін анық білемін. Бұл әңгіме менің болашағыма деген сенімімді нығайтып, маңызды шешім қабылдауға көмектесті!
Здравствуйте, благодарим вас за доверие! Всегда вам рады 😁
Nurasyl Dayrenuly
Ментор Аяулым апай бүгін профориентация өтіп,көптен таба алмай жүрген маған ұнаған универлер туралы ақпарат берді рахмееет😍😍❤️
10 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо вам за добрые слова 😉 Очень приятно.
Ayazhan Serikkazy
Хочу выразить огромную благодарность моему ментору Аяулым за проведённую профориентацию! Благодаря её поддержке и внимательному подходу я смогла лучше понять свои сильные стороны, интересы и возможные направления для развития. Аяулым очень внимательно выслушивала, задавала точные вопросы и помогла взглянуть на выбор профессии с новой стороны. Самая лучшая❤️
10 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо вам большое за ваш отзыв 🙏 Рады стараться.
Abdussalam Amanbekuly
Аяулым апай маған профориентация өтіп берді. Өзіме керек ақпараттарды алып жоғарғы оқу орындары туралы толық ақпарат алдым
Abdussalam, здравствуйте, спасибо вам большое 🙏 Нам очень приятно 💛
Амирхан Сапарали
Аяулым апай бүгін профориентация жүргізіп берді.Мазалап жүрген сұрақтарыма жауап алдым,гранд статистикасы туралы білдім,қай универ жақсы екенін көрсетті.Үлкен рақмет😍
Здравствуйте! Спасибо большое за доверие 🔥 Всегда рады помочь ❤
Магжан Көпжасар
Аяулым апай күшті пров ориентация өткізді қатты ұнады өзіме керек және өзім таңдау пәндерімді тандадым👍👍
10 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Магжан, благодарим вас за такой приятный отзыв ❤ Были рады помочь 😉
Диас 🐻
ҰБТ-ға дайындықты Айплюс орталығында бастадым. Менторым Аяулым әр оқушымен жеке жумыс істеп, профориентация аркылы мамандык таңдауыма үлкен көмек керсетті. Вайбы, мотивациясы🔥🔥🔥 нағыз өз ісінің шебері!
10 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам за добрые слова, будем стараться и дальше 💛
Димаш Qqqq
Советую отдавать детей сюда,я поступил НИШ благодаря айплюсу,спасибо!!
Erasyl Zhumabai
Бүгін бізде Аяулым апай профориентация өткізді. Өзіме керек мәліметтерді білдім.
30 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Аяулым апайдың профориентациясы пайдалы болғанына қуаніштымыз! Табыстар тілейміз! 🚀
амикоо .
Лучший центр❤️🩹 Поступила благодаря этому центру🫶🏻 Цертр хороший, зависит все от ребенка, не только от центра. Но все равно центр лучший, нашла много друзей с которыми досихпор общаюсь, поступила в НИШ и самое главное получила хорошее образование!
28 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за такой искренний отзыв! ❤️🩹 Поздравляем с поступлением в НИШ! 🎉 Вы абсолю…
m1.ras ⠀
Бүгін бізде профориентация сабағы өтті. Аяулым апай бәрін өте түсінікті әрі қызықты түрде түсіндіріп берді. Қай мамандыққа қалай түсуге болатынын, қандай университеттер барын, олардың артықшылығы мен кемшілігін толық айтып өтті. Барлық сұрақтарымызға жауап беріп, болашақ мамандығымызды таңдауда үлкен көмек көрсетті!
23 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Рахмет мұндай толық пікіріңіз үшін! 💛 Болашақ мамандықты таңдауда көмек көрсете алға…
МТ
Мустафа Темирбек
Бүгін біз профориентация өттік, ментор Аяулым апай барлық мамандықтарды және олардың қызмет ету саласын, түсу балдары мен оқытатын универлері туралы толыққанды түсіндірді.
23 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Рахмет пікіріңіз үшін! 💛 Болашақта дұрыс таңдау жасауға сәттілік тілейміз! 🚀
S. Alinur
Ниш ка тусеге 50/50 калгандар га билмим брак маган унаган жок
3 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Давайте я Вам расскажу из чего исходит цена и что входит в стоимость обучения: 1. Авт…
Zhantore Naltaikhan
Аяулым Апай #1
Добрый день! Огромное спасибо! 🧡
Adema Ramazan
Бүгін біз профориентация өттік, Аяулым апай бәрін күшті түсіндіріп берді. Қалай түседі, қай универга, қандай балмен, қайсысы жақсы қайсысы жаман барлық сұрақтарымызға жауап беріп, максимально біздің мамандық таңдауымызға көмектесті! Рахмет🙌🏻
30 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет жылы пікіріңіз үшін! 😊 Біздің ментор туралы осындай жақсы сөздерді естіп қуанамыз! 🙌🏻💛
errkabulan .
Ментор Аяулым апайға көп көп рахметімді айтамын менің болашағымды ойлап көптен көп пайдасын тигізген адамдардың бірі , оқушылармен сөйлесуі , көмек беруі , ақыл-кеңес айтуы жоғары деңгейде! Сонымен қатар мамандық таңдау бойынша яғни маған берген ( профориентация ) - сы өте қатты көмектесті.
30 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет пікіріңіз үшін! 😊 Аяулым апамыз болашақ туралы ойлап, оқушылармен сөйлесуде, көмек беруде ж…
Zhanik ~
Аяулым апайга алғыс айтамын. Касіби багдар беру аркылы апай менін болашагыма кез жугіртуге кемектесті. Өзіме не керек екенін тусініп, дурыс багыт тандауыма көмектесті.
29 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет пікіріңіз үшін! 😊 Аяулым апамыз кәсіби бағдар беру арқылы болашаққа көз жүгіртуге және дұрыс…
Аяулым апайга алгысым шексиз профорентация откизди жанеде сол менин болашакта кандай мамандык иеси болуым керек екенин тусиндим алгысым шексиз!!!!
29 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет пікіріңіз үшін! Аяулым апамыз профориентация өткізіп, болашақ мамандық таңдауда дұрыс бағыт-бағдар бергеніне қуаныштымыз!
DLT .
Бүгін Аяулым апай Профориентация өткізді.Мен өзіме жаңа мамандықтар туралы бағыт бағдар алдым болашақ мамандық таңдағаныма көмектесті алғысым шексіз 🫶🏻
29 сентября 2025, официальный ответ
Болашақ мамандық таңдауда көмектескеніне қуаныштымыз! Біздің ментор туралы осындай жақсы сөздерді ес…
Р
Рахиля
Сегодня мой тренер Жаннета провела нам проф.ориентационный час, где очень подробно и интересно рассказывала о том, куда можно поступить по направлению Инфо-Мат, рассказала о статистике 2024 года по ЕНТ. Всё было отлично! Мне очень понравилось и ментор ответила на все интересующие меня вопросы ❤️
A
AMY
Приятно слышать такие слова! ❤️💛
Aushev Suleiman
Занятие по профориентации, которое провела ментор Жаннета , было для меня полезным. Я узнал о разных профессиях и требованиях к ним. Это помогло задуматься о том, какие направления могут подойти именно мне в будущем.
29 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв! 😊 Рады, что профориентация с ментором оказалась полезной! Замечательно, что смогл…
D | Y
Аяулым апай Профорентация оттти болашақ мамандық таңдауыма көмектестті алғысым шексіз ❤️🤗
29 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет пікіріңіз үшін! 😊 Аяулым апамыз профориентация арқылы болашақ мамандық таңдауда көмектескен…
Iskander R
Саламалейкум Жанетте !!!!
Амирлан Казез
Алғысыды білдірем! Айплюс образовательный центрінің менторы Аяулым апайға шын жүректен алғыс айтамыз. Оқушыларға әрқашан қолдау көрсетіп, білімге деген қызығушылықты арттырып, үлкен шыдамдылықпен үйреткеніңіз үшін рақмет! Әсіресе профориентация бойынша берген бағыт-бағдарыңыз болашақ мамандық таңдауда бізге үлкен көмек болды. Сіздің еңбегіңіз бен қамқорлығыңыз біз үшін өте қымбат.
29 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет жылы пікіріңіз үшін! 😊 Аяулым апамыз оқушыларды қолдап, білімге деген қызығушылықты арттырып…
Guli 🌷
Ментор Аяулым апайға рахмет айтамын.Ол мамандық таңдауда өз қызығушылығымды анықтап, болашағыма сеніммен қарауыма себеп болды.Аяулым апайдың тәжірибесі мен кеңестері мен үшін өте құнды.
26 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет пікіріңіз үшін! 😊 Біздің ментор туралы осындай жақсы сөздерді естіп қуанамыз! 💛✨
Darken .
Аяулым апайға үлкен алғыс білдіреміз! Профориентация сабақтары арқылы бізге болашақ мамандығымызды таңдауда дұрыс бағыт көрсеттіңіз. Сіздің ақыл-кеңестеріңіз бізге шабыт беріп, армандарымызға жетуге сенім қосты. Еңбегіңізге шын жүректен рахмет!
26 сентября 2025, официальный ответ
Аяулым апамыздың профориентация сабақтары арқылы болашақ мамандық таңдауда дұрыс бағыт-бағдар берген…
Мансур Ерик
Аяулым апайға алғыс білдіремін. Апайдың профориентациялық кеңестері маған болашағымды айқындап, дұрыс бағыт таңдауыма көмектесті. Өзіме қажетті мамандық пен қызығушылығымды түсінуге сеп болды. Апайдың қолдауы мен бағыт-бағдары арқасында мамандық таңдауым саналы әрі сенімді болды.
26 сентября 2025, официальный ответ
Аяулым апамыздың профориентациялық кеңестері болашақ мамандық таңдауда көмектескеніне қуаныштымыз! С…
Aika B.
айплюсым🤍
15 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день, Aika! 🧡
Алихан Мукажан
лучший образовательный центр в алматы, благодаря ним во все 3 поступил, особенное спасибо менторам алтын, аяжан и жанетте, мой тренер по математике вообще лучший ержан агай
11 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо за отличный отзыв! Поздравляем с поступлением! Желаем дальнейших успехов в учебе! 💛✨
Айша Калбай
Я там учуст там очень круто
11 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв! 😊 Рады, что вам нравится учиться в нашем центре! Приятно слышать такие слова от наших учеников! 💛✨