Поиск
Отрицательные
Q
Qarash
1 отзыв
Фатима косметологқа 4 жылдан асты барып жүргеніме. Бет терім құрғақ болды, осы косметологтың күтімі арқылы жақсы қалыпқа келді. Менің сүйікті процедурам, ол бетті тазалау және бетке витаминдер салу. Және мойынға, бетке массаж жасап береді. Өте жақсы косметолог.
АК
Арайлым Канапина
8 отзывов
Прихожу сюда не в первый раз, очень чисто, бережное отношение к клиентам, после чистки всегда ухожу довольная, всем советую 👍🏻
ЖБ
Жансая Байлашова
3 отзыва
Батима ханымға келіп жүргеніме 10 жылға жуық уақыт болды.Өз ісінің нағыз шебері деп айтсам болады, қолдары алтын👍 Өз ісін сүйіп жасайтын мамандардың бірі 👍 Сондай сыпайы, мінезі биязы , көңіліңді қалдырмайды , өзіңнің сұрағаныңнан да артық қылып, күштілеп жасап береді жұмысын ✊ Рахмет сізге,Батима, кәсібіңіздің берекесін берсін Алла !
ГК
Гулдана Карибаева
3 отзыва
Кушти салон Батима тате оз исинин маманы
AA
Ainur Aika
1 отзыв
Фатиманың жұмысына сөз жоқ керемет😍. Өз ісінің нағыз маманы. Барып жүргеніме 10 жылдан асты🫰. Кез келген уақытта ойланбастан барып өзіңізге керек процедураларды алып қабылдауға кеңес беремін✊🏻
ЛН
Ляззат Накипова
5 отзывов
Фатима ханым оте мыкты косметолог. Мен барып жургениме 8 жылдай болды Оз жумысынын маманы 👍
АШ
Асель Шерипбаева
13 отзывов
Отличный салон ✨ чисто , опрятно в салоне . Благодарю Батиму за её труд очень долгое время обращаюсь только к ней профессионал своей работы 🙏🫶 Желаю процветания салону и побольше клиентов 🌹
Альмира Махина
1 отзыв
Фатима ханымға барып жүргеніме 4 жыл.Іші жарық кең,өте мықты маман,бетімде көп өзгерістер білінеді.Өз істерін ұқыпты жасайды
1 посещение
Отзыв подтверждён
Jazira Tangirbergenova
3 отзыва
Фатима ханымға бірнеше жылдан бері келіп жүрмін.Өз ісінің маманы,өзіме қатты ұнайды.Жұмысыңызға сәттілік,ісіңіз алға баса берсін❤️
ЛК
Лаззат Камаш
2 отзыва
Фатима ханымға тұрақты келіп тұрамын, маған өте ұнайды, өз ісінің маманы. Және де бұл салонда нәзік жандыларға арналған қызметтердің барлық түрі бар. Арнайы тапсырыспен алдыратын косметикаларын да тұрақты қолданамын, терім құрғақ осы косметикалар өте ұнады маған. Көпшілікке Фатима ханымды ұсынар едім.
Батыр Мухаммет
1 отзыв
Косметолог фатима 🤘керемет маған қатты ұнады өзі ісінің маманы👍👍👍👍👍👍
ЖЖ
Жанара Ж
4 отзыва
Фатимаға үлкен рақмет! Өте нәзік, мейірімді және өз ісінің нағыз маманы. Процедура кезінде бәрін түсіндіріп, жайлы жағдай жасайды. Нәтижесіне өте ризамын! 💖
МА
Мусилим Ақниет
2 отзыва
Фатима косметолог өз ісінің маманы мен бұл кіссіге барғаныма 6жыл болды кабинет іші таза косметологта өз ісінің шебері маған катты ұнайды.Менің казіргі бетімнің жағдай жақсы
АН
Ақерке Нүрбекова
1 отзыв
Фатима тәте керемет косметолог,супер ұзақ уақыттан бері татеге келемін.Массаж барлығы керемет,өнімдері табиғи супеер 😍
Akzhan Kairat
15 отзывов
Фатима тәтеге 7жылдан бері келемін🙏өз ісінің маманы, массаж ,маска бәрі табиғи жолмен жасалады! Ешқандай зияны жоқ😍🙏🫶🏻 көп рахмет 💖😘
sabira iztleuova
4 отзыва
Керемет нағыз өз ісінің маманы бар Фарида, қанша уақыттан бері кірпік жалғап, қас тергізіп келемін, өте жеңіл, нәзік, ұзақ уақытқа дейін тұрады. Басқа еш жерде Фарида жасағандай шебер көрмедім. Алғыс айтамын! Салон тап—таза, демалып шығасың! Рахмет ❤
B.
Bota .
10 отзывов
Я в этом салоне делала наращивание ресниц и чистку, мастера просто супер, настоящие профессионалы своего дела. Ресницы получились идеально!
NN
Nazym Nurubbaeva