Звезда-Али-Ясина
ТОО Звезда-Али-Ясина
4.2
СБ
Салтанат Бердибай
Кайырлы кун!!! Менин балаларым осы Звезда-Али-Ясина балабакшасына барады.Апайларымыз билимди,жауапкершилиги мол.Апайларын жаксы кореди,кунделикти сабакта жасаган жумыстарын Уйге алып келип бизди куантады.Тамактарын дамди деп мактап келеди.3 жылдан бери осы бакшага 3 балам барды😍 Апайларымызга коп рахмет💐💐💐Жумыстарыныздын жемисин жей бериниздер,уядан ушырар балапандарыныз коп болсын👏🏻👏🏻👏🏻😘😘😘
Almagul Seremuratova
Кызым 3 жылға шамалап калды барып жургеніне тамактары жаксы уахытлы беріледі , апайларыда жаксы . Балдарыңызды беруді усыныс етемін .
Zhandarbek Sarsenbaev
😍😍😍😍
AJ
Aziza Jandarbekova
Жақсы бала бақша тәрбиешісі де басшысы да өте керемет жандар Алла разы болсын. Маған өте ұнайды. 3балам барады өзімнің рахмет барша қызметкерлерге
ГС
Гүлдана Садыкова
Мен бұл балабақшаға 4 балам келеді өте тамаша балабақша тап таза ауласы кең ойын алаңында батуттын түр түрі бар 2 этажды ғимаррат сабақ білім алатын топтары өте жарық кең жақсы жап жаңа жиһаздармен жапдықталған осы 3-4 жыл келеміз ешқандай қояр талабым жоқ тәрбиешілері өте мейірімді балаға жақсы қарайды бағасы да қол жетімді рахмет балабақша ұжымдарына балаларым таң ертең қуана барады балабақшаға көп нәрсені үйренді тәртіпті де үйренді рахмет балабақша басшысына❤️❤️❤️
ДВ
Дарига Веселовская
Садикке 4 5 куннин жарты куннен бардык истейтин айел баламен тил табыса алмайды 👎 баланын котенин жарты кунге барганнын озинде кызартып жиберген баланын котени сасып келди ишинде топтар болинбид ишинен постоянна 1 адам кордим барлык топка тагы осы садик туралы естуым бойынша истеп кеткендерден тамактары как попало азандагы кашаны обедте де береди екен заведующая сына акшаны кайтарыныз деп минустарын айтсак кайтарылмайды екен мыс солай кайтармады или сондай акшамен журваткан садикпа тусинбедим бул садикти вобшще не советую ужасно проста не баламен жумыс истей алмайды только акшаларын алса болды жауп тастау кереккой осындай ужасный садиктерди
Фариза Асанбек
Садик өте нашар, директоры вообще адамгершилік мүлдем жоқ. Балаңызды бермеңіздер, өздеріңізде жұмысқа тұрмаңыздар . Айлық ақшаны уақытылы қайтармайды, балаларға мүлдем дұрыс қарамайды
Айгерим Нурмуратова
Салеметсиздер ме менин кызым осы бала бакшага барады оте керемет жаксы осы садикке баргалы сойлеуди уйренди ари горшокка уйренди колайлы
GK
Guljaxan Karataeva
Тәрбиешілерге үлкен рахмет ұлым бірінші күнен балабақшаға үиреніп кетті ұстазына рахмет❤️
Shekhrizat Shauhi
Отличный садик,ребёнок рад ходить, воспитатели заботливые.
MK
Matlyba Kozhametova
Өте керемет садик. кызым 2жастан барып жур быйил 6 толады. Садикпен коштасамыз. Апайлары оте керемет. 👏👏🫶🏻
AO
Ayazhan Ongarbek
Осы садикке калай береді ата-аналар .өте нашар балабақша.
Nurik .
Очень хороший воспитательный садик
Aistore Albekuly
САДИК ОЧЕНЬ ХОРОШИЙ СОВЕТУЮ ВСЕМ 10/10
Akosh ❤️
Балабақша бізге өте ұнайды,балам 1 жастан келдік али ьарып жур казир 3 те саддиккек барам барам дейди,рахмет Сара ханым сизге және тәрбійешілерге,көмекшілерге рахмет ата-аналар мен адеми соилеседи рахмет сиздерге❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
MK
Marzhan Kurmankul
АЛИ-ЯСИНА БАЛАБАҚШАСЫ ӨТЕ КЕРЕМЕТ БАЛАЛАРҒА ТӘРТІПТІЛІК ПЕН ҰҚЫПТЫЛЫҚТЫ ҮЦРЕТЕДІ ӨТЕ ЖАҰСЫ БАЛАБАҚША
Nur .
Садик хороший. Дополнительные кружки очень хороши как и сами преподаватели. К детям относятся хорошо, питание хорошее, зона игры яркая, чисто.
Fe
Fidelis ewomazino Emmanuel
Это хороший детский сад
ЯД
Ясиина Даулет
Заведующий заведения очень хорошо относится к родителям,детский садик очень хороший,чистый,каждый день отчет сделают,нравится детям,спасибо большое 🙌🙌🙌🙌
Айнур БАКЫТБАЕВНА
Детский сад,нам нравится,светлое игральные очень большой,сотрудники хорошо относиться к детям спасибо
ЖМ
Жасмин Мурат
Почему врать,очень хорошо относится воспитатель,всегда улыбаюсь встречаются,нам очень нравится садик ,почти 3 года мы ходим,по этому одна ошибка ,там много слова написано,они дети играют,синяки будет,ничего страшного,главное здоровь,наисала много плохого слова это не реально 🙄🙄🙄🙄
КА
Ксения Авдеева
К сожалению, наш опыт с этим детским садом был негативным. Мы столкнулись с рядом проблем, которые заставляют нас сомневаться в качестве предоставляемых услуг. Неудовлетворительное отношение персонала: Воспитатели не всегда проявляют внимание и заботу к детям. Например, наш ребенок несколько раз возвращался домой в плохом настроении, и когда мы спрашивали воспитателей, они не могли дать объяснений. Не надлежащие условия: Игровая зона и другие помещения сада оставляют желать лучшего. В группе, где был наш ребенок, игрушки были повреждены или стары, а также было недостаточно материалов для занятий. Отсутствие обратной связи: Очень сложно было получить информацию о прогрессе и поведении ребенка. На все вопросы сотрудники отвечали уклончиво, и родительские собрания проходили редко. Мы вынуждены искать другой садик, где будет обеспечен более высокий уровень заботы о детях и взаимодействия с родителями.
Sun _
Плохой садик, водил сына. Не способны следить, плохие воспитатели, рекомендую другие садики. Многое просят, но ничего не дают
КП
Кристина Полянская
Ходили в этот сад всего месяц. Ребенок почти каждый день возвращался домой с царапинами то болячками на теле, воспитатели все говорили что это все дети. Когда заходили в сам сад ребенок начинал плакать и просится обратно. В один из дней пришли забирать ребенка он был с разбитым лицом и головой, на тебе синяки, два воспитателя говорят разные истории, то что упал, а второй воспитатель говорит так же дети. Как могут дети так сделать с ребенком, даже если это так, куда они смотрят?! И камер нет кроме улицы и прихожей ( по крайней мере я не видела в других комнат камеры) по нашему опыту, это самый худший сад!
🖤Angelina🖤 .
Дорогие родители я как мама не рекомендую вам этот детский садик Отдавала сына в садик месяца не прошло как у моего ребенка появлялись синяки Там Толи детей бьют либо вообще не смотрят за маленькими детьми моему сыну всего год и месяц. Сегодня забрала сына с сада вся голова в синяках нос разбит.... Берегите себя и своих малышей
Konstantin Eskov
Не рекомендую дорогие родители, был мой ребёнок в этом садике - ребёнок вечно был в ссадинах, в царапинах, в синяках(моему сыну всего годик), последняя капля была после того как обнаружили многочисленные синяки и шишки на голове, лицо все было в ссадинах.
АЖ
Азиза Жандарбекова
Очен хорошие люди там работает заведушии очен нравилас
Айгуль Иргалиева
Менын балам осы садикте 3 жыл болды! Оте керемет балабакша! Апайлары сыпайы оте жаксы!
MM
Mereke Mereke
Менин кызым осы садикке барады оте керемет садик таза апайлары да жаксы кызым демалыс кезде де апай барам деп ерте турып алад оте керемет апайлары мейримди комфортный развозка БМВ х5😎 доча блатной
деля ♥️
садик очень хороший, очень хорошо кормят детей, режим дневного сна есть. вкусно и полезно кормят, детям и родителям нравится, если не знаете в какой садик отправить своего ребенка то советую вам этот. не упустите этот шанс побывать в этом садике! всем советую. отправляйте туда своих детей, братишек, сестрёнок, племяшек и советуйте своим друзьям, классный детский сад!!!
aayaz_hann .
садик очень хороший!
ТТ
Талгат Тойшыбаев
Балабакшага келгенимизге уш ай болды! Баламызга унайды, заведующая Сара деген апай, карапайым жаксы киси. Тамак тары жаксы деп айтады Баламыз, кунде алма береди. Арасында банан бериледи. Бизге азирше бари унайды!
RS
Ravina Seyilbekovna
Всем здравствуйте! Никогда не писала отзывов, но сегодня решила написать! Посещаем данный садик уже второй год! Заведующая Сара апай, очень хороший человек, ответственная, пунктуальная и очень даже вежливая! На счет сломанных игрушек скажу так, дети сами приносят с собой игрушки, возможно про эти игрушки здесь пишут родители!!! На счет питания в садике все строго, мы когда только начали посещать садик, Я лично сама пробовала еду, булочки, кашу было вкусно! Чем тысячу раз услышать, лучше один раз увидеть поэтому рекомендую посетить данный садик и вы сами все поймете! Садику желаю процветания и по больше добросовестных родителей! Садик самый лучший в этом районе!!!
m1kozhan🥷🏽
5/5 владельцы садика очень ответственные советую
Nurbaq Orazaly
Күштті садик
༒
Кушты садик👍🏼👍🏼👍🏼
Гулим Рахимгожина
Хорошый сед сад ,но дети болеют много слишком всегда сопли в принципе хорошо смотрят
Тлеужан Кусайын
Садик ужасный, директор не умеет разговаривать с родителями,ни пунктуальности и этикета нет. Отдала первый день детей в садик входная дверь в садик закрывается тряпкой о чем спросила у директора в ответ получила столько слов и угроз, что она сообщит всем обо мне чтобы нас не брали в садик так что ни кому не рекомендую этот садик.
ТС
Тойдык Сия
Самый худший,адский садик. Ата аналар мақтап жазады ештене көрмей,білмей. Өзім сол жерде жұмыс істеп,көзбен көргенсоң айтамын. Сол садикке баратын балаларды айаймын. Беретін тамақтары тек фаршпен,балалар довавка сұраса жоқ дейді,ойнайтын ойыншықтар сынық,өмірі сүртіп жуылмаған кір кір. Воспитатель,няня тұрақты емес себебі беретін зарплата 100мын сонын өзін жеп толық бермейді. Завидующий ата аналармен де ,тәрбиешілерменде сөйлесе алмайды. Кетемін десе зарплата бермеймін деп қорқытады сонымен амал жоқтан жүрген апайлар. Ауыздарында Алла бірақ,істегендері,айтқан сөздері былық.
Муслима Альхамдулиллах
Оте жаксы садик балаларга жаксы условия жасалган. Балалардың дамуына батут турли шаралар уйымдастырады. Егер билсениздер батут балага кандай развития беретинин. Таза садик. Улымнын тилин таба билди. Улым садиктен тап таза иси жупар анкып келеди. Жолдасым мынау баланын иси кандай ис деп менен сураса мен садикке кирсен сондай ис шыгады деп коям😂. Аквариум да балага пайдалы карауына миына. Жалпы кымбат бир садикте жок нарселер бар. И багасы да колжетимди.
Анеля Бакнур
Балаларымыз барып жатыр ,оте керемет садик иши тап таза ,улкен ,жап-жарык ,бизге унайды рахмет сиздерге жумыстарыныз осе берсин заведующий оте жаксы карапайым адам
Akbota Abdrahman
Оте оте нашар садик балаларга дурыс карамайды,заведующий ози жумысына салгырт карайды тарбиешилери де сондай.Баламды сенип тапсырганмын акыр сонында хирургтан бирак шыктык сынык ойыншыкпен ойнатып колын тесип кеткен маган аитпаган колы ириндеп воспаление болганда бирак кордик.хирург ка апарып колын вскрытие жасады.Ответственность жок ешкайсысында бир бирине жабады мен билмедим маган аитпады кормедим.Камера деген аты гана бар истемейды ешкайсысы.Вообщем вообще не советую бул садикке барганша бала бармайак койганы жаксы.Балаларыныз Аман журсин десениздер бул садикке атымен жолааманыздар!
Жаныл Кусаинова
Заведующая не умеет разговаривать с людьми ужас..если руководство такое сотрудники наверное вообще. Не советую
Спасибо большое, 2гис
k!
kz•NURIK !!
Садик очень хороший мне нравится мой сын довольный всегда вечером дайют разные выпички мне понравился садик
NO
Nurik Orazaly
Здравствуйте!Садик очень хороший,мне очень понравился,моя трое дочка пойдёт в садик,чистый,хороший коллектив,новый ,ухожыный мне нравятся,главное это важно
ГТ
Гулмира Тураровна
Почему, врать не надо садик очень Хорошо, сотрудники вежлива относится между прочем нам очень нравиться, по этому нелзя так говарит 😎
Асель Базарбекова
Садик оте нашар , не стоит вообще , жумыстарына салғырт карайды иши лас, развозкасы вообще , кирпиш калаганда балаларды бир биринин алдына отырғызып алып журеди
Динара Намазовна
Супер Спасибо большое