Hilux
Торговая компания
Максим Белов
Ребята сами приехали к нам домой, показали как вода выглядит до и после фильтра, разница прям шокировала теперь пьём спокойно
сегодня, официальный ответ
Максим, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Назым
Hilux мамандарын шақырдық үйге келіп үлкен фильтр орнатып берді астына тығыздап қосып шықты бәрін түсінікті тілмен айтып тусиндирди
сегодня, официальный ответ
Назым, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Саша Г.
Приехали прямо к дому, всё оборудование показали наглядно, спокойно объяснили, без спешки и без навязывания. Установку фильтра сделали аккуратно, мусор за собой убрали, приятно удивили
сегодня, официальный ответ
, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С ува…
Константин Панков
В Hilux покупал только фильтр для воды, теперь понимаю зачем он нужен. Качество очистки реально видно, кружки без белого налёта и ржавчины
1 января 2026, официальный ответ
Константин, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Аруна Сабитова
Hilux сервисіне риза болдым үйге уақытында келді. Су фильтрын төменге орнатып, қалай қолдануды жаймен түсіндіріп берді. Су дәмі бірден өзгерді
1 января 2026, официальный ответ
Аруна, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Михаил Лебедев
Поставили тут большой фильтр под мойку, подключили к трубе аккуратно вода теперь без запаха и налета, чайник чистый уже месяц
1 января 2026, официальный ответ
Михаил, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Айжан Бауыржанова
Мирас кеңес беріп, үйге фильтрды дұрыс таңдауға көмектесті. Бұрын шайнекте қақ тұрып қалатын, қазір ондай проблема жоқ су таза
31 декабря 2025, официальный ответ
Айжан, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Алина М.
В Hilux брали и фильтр, и пылесос, оба аппарата работают как часы. Нурдаулет помог подобрать по бюджету, сделал нормальную скидку
31 декабря 2025, официальный ответ
Алина, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Амина
осы компаниядан пылесос алдым, бағасы ойлағанымнан төмен болды скидка берді. Екі айдан бері істеп тұр, ешқандай минус байқалмады👍🏻
31 декабря 2025, официальный ответ
Амина, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Асылжан Г
Обратился в Hilux за фильтром, ребята поставили очень быстро подключили к трубе снизу и всё аккуратно никакого мусора не оставили
31 декабря 2025, официальный ответ
Асылжан, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Молдир Кенешбекова
Hilux фильтр орнатқаннан кейін су дәмі өзгерді кәдімгідей тазарып кетті. Устанока тез болды бағасы да қолайлы екен.
30 декабря 2025, официальный ответ
Молдир, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Виорика Иванова
Купили массажное кресло Hilux, цена нормальная сделали небольшую скидку. Пользуемся всей семьей, работает хорошо
30 декабря 2025, официальный ответ
Виорика, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Мадина Азизова
Бүгін олар келіп фильтр орнатып кетті краннан шыққан су шынайы таза болды рахмет все без проблем
28 декабря 2025, официальный ответ
Мадина, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Павел
Обслуживание быстрое, без лишних разговоров. Фильтр установили за короткое время.
28 декабря 2025, официальный ответ
Павел, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Зере Жанабаева
Сервис ұнады қызметкерлер жақсы советую качественно барлыгы
27 декабря 2025, официальный ответ
Зере, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
NK
Nurbek K
Много кто советовал поставить фильтр от HIlux, теперь понимаю почему. Работает отлично, вода мягкая стала
27 декабря 2025, официальный ответ
Nurbek, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Алишер Тынышбаев
Фильтр керемет су таза, качество жаксы
27 декабря 2025, официальный ответ
Алишер, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Д
Динара
Мастерлер жумысын мыкты истеді, бәрін тексеріп шықты. кызметтери ыкшам👍🏻
27 декабря 2025, официальный ответ
Динара, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Мисс Каприз
Устанавливали красный фильтр hilux родителям, они довольны. Говорят, вода стала вкуснее.
26 декабря 2025, официальный ответ
Мисс, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Мадина Жанахметова
сервис унады мастерлер бәрін тез және дурыс істеді в целом жаксы компания советую
Марат Умедов
Фильтр реально спасает от налета, чайник теперь чистый. Хорошее решение для дома.
26 декабря 2025, официальный ответ
Марат, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Akerke Yesenova
фильтр жаксы екен унап калды бизге жигиттерге коп рахмет бари ойымыздан шыкты👍🏻
26 декабря 2025, официальный ответ
Akerke, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Жібек Умирзакова
Уйге келіп барин орнатты, техниканы тексерді. Рахмет, барі жаксы!
25 декабря 2025, официальный ответ
Жібек, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
СХ
Самат Х
Мастера все объяснили, показали как пользоваться. Сервис понравился, молодцы
25 декабря 2025, официальный ответ
Самат, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Айжан Болатханова
Бір екі күннен кейін қайта тексеріп келді, минус табылмады сервис жаксы рахмет 😊
АХ
Ақбота Хамидова
Сервис жылдам жұмысы сапалы
25 декабря 2025, официальный ответ
Ақбота, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
К⋆
Кристина ⋆。‧˚ʚ🩰ɞ˚‧。⋆
После фильтрации вода прозрачная, без привкуса. Готовить и пить стало приятнее однозначно рекомендую хайлюкс фирму
24 декабря 2025, официальный ответ
Кристина, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Салтанат Алдабергенова
Услуга ұнады жігіттерге рахмет!
24 декабря 2025, официальный ответ
Салтанат, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Л🧤
Лиза 🧤
Пользуемся уже месяц, никаких проблем. Техника работает стабильно, вода чистая.
24 декабря 2025, официальный ответ
Елизавета, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
ЖО
Жанаргүл Оразова
Техниктер тексеріп дұрыс жалғап кетті, қазір судан дақ та қалмайды бәрімі ризамыз рахмет
24 декабря 2025, официальный ответ
Жанаргүл, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Дамир Шарафуддинов
Үйге келіп барін орнатып берді Рахмет!
23 декабря 2025, официальный ответ
Дамир, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Игорь 🚀🚀🚀
Установили фильтр в квартире, подключение к трубе. Все сделали аккуратно и быстро.
23 декабря 2025, официальный ответ
Игорь, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Замира Захарова
сервис жаксы сотрудниктар келип барин жасады унады, рахмет жаксы фильтр су тап таза🙏🏻
23 декабря 2025, официальный ответ
Замира, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Павел
Сначала сомневался какой фирмы заказать фильтр, и не прогадал, остановился на Hilux результат порадовал. Вода стала мягче и без запаха.
АЖ
Ардак Жолдас
Тез орнатып берді бәрі унады 👍🏻
22 декабря 2025, официальный ответ
Ардак, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Ляйля Саламатова
Кызметкерлері жаксы жұмыстары ұқыпты
22 декабря 2025, официальный ответ
Ляйля, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Алан Кенжибеков
Сервис быстрый, ребята приехали без опозданий. Фильтр работает отлично, вода чистая.
22 декабря 2025, официальный ответ
Алан, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Дана Босжигитова
Рахмет, фильтр жақсы жұмыс істейді
22 декабря 2025, официальный ответ
Дана, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
СД
Санжар Д.
После установки пропал белый налет на чайнике, это сразу бросилось в глаза. Очень довольны Вашим фильтром Hilux
21 декабря 2025, официальный ответ
Санжар, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
НБ
Назерке Батырбекова
шет жакта туратын болган сон фильтр керек болды казир су таза унайды фильтр тез жумыс истейди ынгайлы🙂
21 декабря 2025, официальный ответ
Назерке, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Жанель Болатханова
багасы да жаксы фильтр екен прям выгодно биз каланын шетинде болган сон осы вариант унады
21 декабря 2025, официальный ответ
Жанель, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Борис Дьяконенко
Фильтр большой, но под раковиной поместился нормально. Пользуемся каждый день, разница заметна.
21 декабря 2025, официальный ответ
Борис, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Айсулу Нуршайхова
мастерлер жаксы курып кетти, рахмет сервис жылдам сенимди фильтр екен унады
20 декабря 2025, официальный ответ
Айсулу, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
ҚК
Қайрат Кабылов
Обратился за установкой фильтра, приехали быстро, все сделали аккуратно. Вода после фильтра приятная на вкус.
20 декабря 2025, официальный ответ
Қайрат, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Мерей Багланова
Үйге фильтр койдық, мамамыз қуанды. Су таза, кушти екен
20 декабря 2025, официальный ответ
Мерей, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Гулмира Куанова
Мамама фильтрді қойып бердік, барі унады, техника да жақсы екен прям хайлюкске рақмет
20 декабря 2025, официальный ответ
Гулмира, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
Я
Яна
Поставили фильтр под мойку, подключается сразу к трубе. Вода реально стала чище, налета больше нет.
19 декабря 2025, официальный ответ
Яна, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Меруерт Сагындықова
Алдыңғы қызмет ұнады, енді екінші рет заказ беріп отырмыз. Су таза
19 декабря 2025, официальный ответ
Меруерт, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.
И𝓟
Иван 𝓟𝓸𝓻𝓼𝓬𝓱𝓮
Установили фильтр Hilux снизу соединение с трубой крепко держится, вода чистая, и вкус отличный
19 декабря 2025, официальный ответ
Иван, спасибо, что выбираете Hilux! Ваше доверие - лучшая мотивация для нас становиться ещё лучше. С уважением, компания Hilux.
Айгуль Сейітова
Достарымыздан естігенмін, фильтрді қойдык Енді екінші рет обращаемся барі супер!
19 декабря 2025, официальный ответ
Айгуль, Hilux таңдағаныңызға рахмет! Сіздің сеніміңіз - біз үшін одан да жақсы болуға ең жақсы мотивация. Құрметпен, Hilux компаниясы.