Кокетай
Детский сад
ТОО Кокетай
ZA
Zumrat Ayubova
Отличный садик. Очень хорошее и вежливо отношение персонала к детям и родителям👍🏻🌸. Всегда находят подход к детям👍🏻
Акгулим Сейтказы
Балабақша бізге қатты ұнайды.Балабақша ұжымынада рахмет.Балам осы балабақшаға барғалы вес жинап,жақсы көңіл күймен барады.Бізге күнде отчет жіберіп отырады.Баламды уайымдамай сеніп тапсыра аламын.
Айдана
Көкетай балабақшасы ұнап жатыр👍 тәрбиеші қыздар өз істерінің мамандары 🔥 меңгеруші өте понимающий адам 🫶
Ырысай Акжолова
Инстаграм: koketai_sad
Адлет Амалбаев
Садик классный. Понравился мне и ребенку. Администрация, воспитатели адекватные, делают все для детей.
Алтынай Чалбосынова
Очень хороший садик, дети довольные, кормят вкусно
НА
Назым Абдыкалымова
Бізге өте ұнайды 😍 Балам күнде қуанып барады)
Aiymka🥷
Отличный садик туда ходит моя сестренка приходит всегда сытой красивой и говорит то что ей все понравилось🥰🥰
Ермахан Калжигит
Өте жақсы балабақша. Отбасымызға ұнады. Қызымды осы балабақшаға беремін және сіздергеде кеңес беремін.
ZZ
Zhuldyzai Zholdybai
Көкетай садик өте жақсы , тамақтары да жақсы, үнемі фото отчет жіберіп отырады. Балам 1,5 апта ішінде үйреніп кетті. Бізге ұнады ❤️❤️❤️ Перизат апайыға рахмет 😍😍
Акторе Кенес
Жаксы садик , Тамағыда жаксы
Балауса Ескермес
Шынайы отзов! Көкетай балабақшасы қазіргі уақытта өте жақсы. Баламның ойы өрісі дамып,салмақ жинап жақсы жағына өзгеріп жатыр күн сайын. Бақшаға барғанымызға көп уақыт болмаса да өзгеріс ойымнан көңілімнен шығып жатыр. Балалардың ең бірінші тамақ мәзірі, тәртібі, апайымыздың балаларға өтілетін күнделікті сабағы,ой қабілет даму үшін түрлі ойындары, жаттығу жазу сабақтары көңілден шығады. Барлығы балабақша заведующий байланысты. Апайлары барлық персонал сыпайы, (вежливый) Фото отчёт сұраусыз ата-аналар чатына жіберіп тұрады. Баламды еш алаңсыз қалдыра алам. Рахмет Балдырған тобына. Апайымыз өте жақсы маман.
Мольдер Даулетова
Салеметсиздер ме?! Кокетай садигин казирги уакытта оте жаксы диреторлары мен апайлары ауыскалы казир жаксы болды, уайымдамай кызымды апарып журмин садиктин тамагы жаксы сабак окытып балаларды коп нарсеге уйретип жатр кызым жыламай баратын болды вообщем я довольна воспитательем и заведующим очень вежливые и грамотные спасибо Вам огромное! Советую всем кто в жулдызе живут с 7 ми утра открыта и родителям удобно кто рано на работу ходят спасибо Вам большое
ИА
Индира Амангелдиева
Садик очень нравится детям и нам! С сентября ещё лучше питание улучшился, фото видео отчеты регулярно. Дети ходят с удовольствием