Alem
Мини-маркет
Айлин Ганиева
Мне не нравится один раз зашла там тётя сидела и у меня тогда интернет закончился я попросила а там грубая какая-то просто ужас зачем тебе нет ещё и матерится я просто хочу чтобы этот магазин закрыли и я тогда в школу шла 13:12 чтоли время было я ненавижу этот магазин тётка злая и грубиянка не я понимаю что это из магазин новерное но не надо быть такой злой и грубой с покупателями нет надо же матерится я её готова с ног до головы обматерить достала она меня уже это не один не два раза это случается именно со мной я ей нечего не зделала именно на мня матерится все дороже мне ставит че за не справедливость ужас я хочу чтобы этот магазин закрыли нет кагбутто ради нас работает она блин ради себя работает хамка капец не можно же по вежливей я вам могу собрать докозательсво могу видио снять и в тт выложить достала она меня одну 0,5 макси чай и 1шт самса и там цена ужас 700тг капец как рода не давольная можно уволить или закрыть этот магазин пожалуйста
Айгуль Мергенбаева
Ма Ша Аллаһ супер Все товары свежее
УО
Уланбек Оспанов
👍 өте жақсы
Albina Musapirova
Бағалары өте тиімді таза үлкен күшті магазин👍🏻💗
_fatima.kz8_
Магазин чисто Обслуживание супер Вес ассортимент есть
Asiiya 🔥
Кушты магазин💗
Олжас Арсаланов
Ұлжаннан отіп бара жатып Алем деген магазинге кіріп продукты алгам и багасы жаксы екен и свежий екен барсаныздар окінбейсіздер
Araika Ashimova
Магазин өте жақсы, барлығы қол жетімді,сатушылары керемет сыпайы, керек жарағынды тауып беруге тырысады, продуктыларыда свежый , өз басым косметика, әр түрлі үйге керекті пасудалар алдым бәрі жақсы
Жандос Найзабеков
Все есть. Магазине свежий продукции
GK
Galamat Kurma
Күшті 👍🏻👍🏻 Мах чай өте дәмді
UA
Umka Aiboxa
Алем магазигы кушты, ыщынде бары бар екен😍
Zhanbolat Ashir
Магазин күшті екен мен өзім бір киім,косметика алып көрдім качествосы өте жақсы екен дүкен күшті рахмет
akniet ziabekova
Кушты магазин пряям😍😍👍🏻
GO
Guldana Orynbai
Дүкендегі бағалар тиімді. Сатушының тұтынушылармен қарым-қатынасы өте жақсы!Заттардың сапасы жоғары, барлығы балғын. Үйдің жанындағы ең жақсы дүкен осы. Жұмыстарыңызға береке берсін! 👍🏻👍🏻👍🏻
Г🤗
Гульчик 🤗
Керемет минни маркет, сатушы да сыпайы, издеген нарсе барин табамыз, багасы да баска магазиндерге караганда арзан 🤗😘
ЖМ
Жансулу Мусаева
Үйіміздің жанындағы, Ішінде барлық тауар бар дүкен😍 ыңғайлысы түнгі уақытқа дейін жұмыс жасайды, бағасы қол жетімді, сатушысы сыпайы(Жандос мырза👏) Көп жерде тазалыққа қараймын, тазалығына 5 деген баға беремін😍
KM
Kunsulu Musaeva
Мини маркет Алем біріншіден іші таза, қалаған затыңды, товарыңды табасың ең бастысы сатушы қыз жігіттері сыпайы🫶 азық-түліктер свежый. Істеріңізге сәттілік!!! 👍👍👍👍👍
Елдос Азат
Бары кушты таза
ЖБ
Жансая Беласаров
Алемде овощной страшно ширип кеткен , ишинин бари курттап кеткен картошка салып берген. Сонша акша берип обал. Сатарда карайсыздарма норм нарсе сатып жатырмынба деп тексерип. Ешн