Адвокат Курбанбаева Айман
tanya viduts
Спасибо за помощь
ДТ
Диляра Турганова
Хочу поблагодарить Айман Курбанбаеву за консультацию, все очень подробно объяснила, подсказала как по шагова действовать.
ЛЖ
Лаура Жарас
Барлык суракка толыканды жане накты ретимен жауап берип тусиндиреди
MS
Maygul Sarkeeva
Сәлеметсіздер ме! Айман адвокат миграция мәселесін шешіп берді,мамандық деңгейі өте жоғары,әр айтқан сөздің мәнін түсініп ,не қалап тұрғанымызды екі айтқызбай,онлайн арқылы да оффлайн арқылы да сабырлық танытқан жан, рахмееееет сізге, сәттілік серігіңіз болсын.
Очень приятная, всё доступно объясняет, грамотный специалист!
Адвокат Курбанбаева Айман
9 февраля 2023, официальный ответ
Алина, здравствуйте, спасибо, что выбрали нас 🔥 Мы рады, что вам всё понравилось!