Raimsushi
Кафе быстрого питания
3.9
3.9
Arnur Kuanush
Пиццы и суши стали очень странными вкус не очень другой вкус раньше было вкуснее сыр в пицце странный еще самый худший пицца это агуша
еркеназ 🫶🏻
өте күшті келді, ып ыстық болып рахмет🫶🏻
Arai .
В целом нормальное заведение,но только не понравилось когда мой бургер был готов а мне не позвонили.И остался холодным бургером а еще на коле экономят.Нужно нормальную колу а воду с сахаром.
AT
Akbota Torgaeva
1.Наггетсыдің іші қап қара, дәмі жоқ. Жалоб айтсаң шешпейді просто солай келеді деп жауап бере салады. 2. Кола оригинал емес салып жіберген, бірақ оригиналдың бағасымен. 3. Екі рет фри біресе тұзды слишком көп қосып жіберген, и қалдық фри пісіріп салып жіберген. Мәселені шешуге даже тырыспайдыда, главное ақша алып алғансоң. 4. Стрипцыдың панировкасы түсіп тұр еті шикі. Бәріне бір жауап ол өзі солай ол былай ол өзі солай келеді. Басында бәрі свежий дәмді болатын қазір как попало.
daler bzv
очень вкусно
Ердаулет Боранбай
Чикендері дәмді екен 😊
AbDu 🍃
Очень долго жду 1 донер час уже
AN
Aigerim Nurali
заказ берми ак койыныздар, чикенын тұзы өте ашты болды, айтып едік приправаны басқа жақтан сатып аламыз, біз салмаймыз деп қашты. Сонша ақшаға алған тамағымызды рахаттанып жей алмадық. Алдын тағы бір заказ бергенде тым майлы болды күіп кеткен қатты болып, айтқанда өзінің уақыты бар ерте алсақ піспейді дейді, дотово күйгенше пісірген. Енді мүлдем заказ бермеймыз.
Aminok 🦊
ужасное обслуживание сказали ожидания 35минут, а ждала часа даже больше
МЕ
Марфуға Ерғайып
Тамақтары дәмді әрі тез дайындалады👍
ГН
Inkar Duisenbaewa
Мне очень понравилось
LO
Lazzat Omarbekova
Райм суши өте дәмді. Суши керемет, донер вапше супер, пицца ваау👍👍
AT
Autopro Threed
Вообще жаман жемениздер шаш бар адамдармен дурыс сөйлесе алмайды өте шашар
Bota 🤍
Ішінен шаш шыққан. Бір емес екі рет
DM
Dakan Mix
Больше часа ждали в итоге не пришли
Diana Rakimbaeva
Суши вкусные, но с соусами всегда проблема 😅 По норме на 10 шт суши должен идти хотя бы 1 соус, а у них иногда и на 30 шт кладут всего один. Очень неудобно, ведь без соуса вкус совсем не тот. Хотелось бы, чтобы это исправили
Мake Измурзаев
Всем советую вкусно
Aidos Shaker
Өте нашар жер, клиенттермен дұрыс қарым-қатынас жасай алмайды. Не рекомендую👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Айко Жалгаскызы
Суши, бургер, крылышкилары өте дәмді. 🥰😍
Anelya Duisebaeva
Өте ужасный жер бұлай жұмыс жасамай ақ қою керек! Қызмет көрсету өте нашар! Бастықтарына обал сондай еңбекпен ашты ол жерді ал персоналдары жауап бере алмай заказдарды құртып отыр ана телефонды алатын қызды жұмыстан шығарса дұрыс болар еді адаммен жұмыс жасауды білмейді! Әр адамның еңбегін бағалау керек жұмыс жасағың келмейме шығып кет біреуге пайдаң тимеседе зияның тимесін хотя бы!
СХ
Серикжан Хасым
Чизбургер
TK
Talshyn Kuatkyzy
Суши пиццалары дамды ыстыктай акеледы коп рахмет👍👍
Sakowssx ₰
Донер не очень не советую
Нурай Пернебаева
пиццы нормальные,но вот общение с клиентами ужас.Ватсап написала поздоровавшись,а в ответ общая цена заказа и все.не поздоровались. когда не увидела звонки,говорит с такой ужасной интонацией,мол почему трубку не берете когда вам звонят.как будто,кроме них у нас других дел нету. в таких местах вообще лучше не заказывать,если не умеют нормально общаться с клиентами
ГМ
Гулим Маратова
Заказ еткеніме өкініп қалдым пиццасы суып қалған сушідің дәміде жоқ
БЖ
Бота Жылкыбаева
Алматы бойынша ең күшті суши и стрипцы😍канша жерден суши жесемде қаладан, раймбектегі сушиге жетпит. Стрипцы вообще 🔥 но бургер и донер онша ұнамады еті біртүрлі .
Майгуль Мергалиева
Осымен 3 рет тапсырыс бердім Тез жеткізеді, өте дәмді отбасымызға ұнайды. Клиенттердің көңілін табуға тырысады. Сервис керемет Көп көп рақмет. Осы жолдарыңыздан таймаңыздар
КБ
Куралай Басар
Бүгін четыре сезона пиццасын заказ беріп жедік. Өте дәмді, сыр көлемді болды. Басқа фудкордтар жабық болып, төмен отзывқа қармай заказ беріп едім. 10/10 😋😋😋😋 Бізге ұнады😍
PO
Princess Of Wales
Соңғы кездері тапсырыс тез әкеліп жүр. Осы маңдағы бағасы оптималды, әрі дәмді тауық еттерін дайындайтын жақсы жер
Ера
Не очень райм сущи алмандар бургердын ышынен суйектер шыкты донер ортасынан болынып калган. Ваще дурыстап жасай алмайд ен жаман донер райм сущида жегеным шыгар кускым келып кетты не очень жасайды екен!
Sary 💛 Sary
Пицца куйп кеткен катты еще суык .Заказ уточнять етп жаздым барн но еще не готова барсак ни о чем заказ дайындап койган обслуживание де -000
AB
Adam Bol
Тағамдары жақсы, алайда қызмет көрсету өте нашар!!!
T:
Tawad :
Очень разочарованы обслуживанием. Не рекомендуем. К сожалению, уже не в первый раз сталкиваемся с проблемами при заказе: часто не кладут палочки, салфетки, иногда путают заказы, складывают несколько порций в одну упаковку. Мы всегда старались отнестись с пониманием, но сегодня ситуация окончательно испортила впечатление. Мы заранее написали в WhatsApp с просьбой положить салфетки, потому что это происходит регулярно. Ответила девушка — и, честно говоря, это было крайне неприятно. Вместо извинений или хотя бы вежственного ответа, мы получили грубый тон и упрёки. Раньше с нами общался другой сотрудник (кажется, мужчина), и даже если возникали проблемы — он решал всё спокойно и с уважением к клиенту. Считаем, что заведение должно серьёзно задуматься об уровне сервиса и обучении персонала. Элементарные вещи вроде вежливости и клиентоориентированности — это база, без которой никуда. Пока сервис не изменится — заказывать здесь не будем и другим не советуем.
Айгерим Абдымомынова
Райм сушидан донер алмаңыздар, не советую
Nuti ~
Сексуальная
Ерболат Еркінбек
Не советую)
TT
Tleubekov Talgat
Обслуживание ужасное , в сете должен был быть крылышки отправили без . Спрашиваю номер начальника в ТРУБКУ КРИЧИТ ЧТО ЭТО ЗАВЕДЕНИЕ МУЖА И ЕСЛИ НЕ НРАВИТСЯ НЕ ЗАКАЗЫВАЙ . Я думаю это самый глупый оргумент на жалобу . НАРОД НЕ ПОКУПАЙТЕ ТУТ У ВЫСКОЧЕК !!!!
МГ
Марат Габдеев
Самый малски обслуживание малский прям 3 рез заказ бердім 3 рез обязательно то коланы ұмытады то вообще крылышки жоқ сеттеринде , бастығының нөмерін берші десей бастығым байым дейді . Жабылып қалуларынды тілеймін . Ораза кезінде істеген иттікерін алдынан шықсын !!!!! Құрып кетіндер
Ацетон Синичкин
При заказе оказалось что в меню другие цены, на самом деле некоторые позиции цены изменились и стали выше. Когда мною было указано на разницу в цене ответ был - можете не брать.
Асия Ибадятова
Всё оперативно, суши и пицца нормальные. Главное - не ждать долго.
БА
Бижамал Абдрасилова
Быстро и вкусно. Заказали суши и пиццу, доставили за 30 минут.
Арбек Ибрагимов
Суши готовят довольно быстро и очень вкусные!
Нурпану Умирбаева
Бүгін Raimsushi-ден пицца мен наггетс тапсырыс бердік. Тамақ ыстық, жаңа дайындалғаны көрініп тұр. Пиццасы өте дәмді, наггетсі де ұнады 🍕🔥 Доставкасы жылдам!
Чикен мен суши тапсырыс бердік. Сушилері өте балғын, чикен қытырлақ, жақсы қуырылған. Жеткізу жылдам, курьер сыпайы. Қайта тапсырыс беремін!
ЗА
Зікірияұлы Аылғазы
Raimsushi-дегі пицца өте дәмді, ал сушилері жаңа дайындалған 🍕
БМ
Байбол Муканов
Пиццасы өте жақсы, ірімшігі мол, қалың емес. Курьер тез жеткізді 🍕🔥
Данара Калибаева
Бургер мен суши алдық. Бургерінің дәмі жақсы, соусы жеткілікті 🍔 Сушилері де балғын, жақсы оралған. Доставкасы тез болды, ешқандай мәселе болған жоқ.
ЛБ
Лұқпанқызы Бүлдіршін
Raimsushi-ден пицца мен фри тапсырыс бердік. Тамақ жылы, жақсы қапталған. Фри қытырлақ, пиццасы өте дәмді. Курьер уақытымен әкелді.