NS Studio
Салон красоты
Алия Кайтанова
Сегодня, наконец то попала к Айнур, процедура очень понравилась 🤩 Расслабилась и полностью отдала себя Айнур, она со своими нежными, но очень ловкими руками, просто отключила меня)) Спасибо большое за релакс ❤️
Мактал Сапаргалиқызы
Жарнамадан көріп осы студияға келіп Айнұр ханымнан комплексті бас массажын алдым. Массаждан кейін жаңадан туылғандай болдым тура. Рахмет сізге! Қолыңыз дерт көрмесін. Процедураның ұнағаны сонша әріптес қыздарыма не сыйласам деп жүрген едім, ойланбай бес сертификат сатып алдым. Оларда сезінсінші осындай ғажап күйді деген оймен сыйлайтын боламын. Студияның іші кең, таза, аурасыда керемет! Рахмет қыздар! Мейрамдарыңызбен келе жатқан!🫶
Анар Накысбекова
Айнур ханымға улкен алғысымды білдіремін японский спа жасаттым бәрін түсіндіргені жасап отырып немен жуғаны нені жақаннын айта отырып ыстеды өз ісінің мамані екен ракмет 😘
СМ
Сымбат Мухтарова
Мастер Айнур в студии, шикарно делает свои процедуры очень осталась довольна, обязательно приду еще. Осталась довольна
AT
Aiko Tileuli
Айнұр апайға рахмет көп-көп, Бетіме массаж алдым қатты ұнады😍👍, әлі тағы да жазыламын бұйырса👌👍✊
jan ⠀
Мастер Жанель😍😍 Идеальная работа! Делает все аккуратно и быстро,очень довольна) превзошла все мои ожидания🩷
Диар Жиенбай
Нұрлыбек аға топ
Жамиля Ануарбекова
Бірінші рет келдім маникюр жасатуға, Дана мастер өз ісінің шебері 😍 Өте ұқыпты, әрі тез жасайды 😍 Жасаған жұмысы көңілімнен шықты ☺️ Енді тек осы салонга келемін 😊
Асем Серикова
Айнур ханым спасибо большое! Сегодня сходила на Спа головы+массаж лица — всё было просто замечательно. Очень классно, получила огромное удовольствие и полное расслабление
Aselya 🌸
Мамама SPA сертификат алып едім. Өте керемет болды, қатты ұнады. Айнұр ханым – өз ісінің нағыз шебері, тәжірибелі маман, үлкен рахмет сізге! Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары 👍Бұл орынды баруға кеңес беремін
Асема Князь
Бүгін NS Studio қызметкерлеріне шын жүрегіммен алғыс айтамын! Бәрі сондай ұйымшыл, ақкөңілді, әрі әзілқой 😍❤. Жұмыстарын ұқыпты, тиянақты, таза әрі тез істейді. Менің қалаған шашымды жасап берді бәрі қатты ұнады рахмет 😘сіздерге. Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін 😘
15 декабря 2025, официальный ответ
Асема, шын жүректен жазған пікіріңізге көп рақмет! 🥰 Еңбегімізді бағалағаныңыз біз үшін өте маңызды…
НМ
Нюра Мараткызы
Хочу выразить благодарность Айнуре за спа лица процедуру! Очень аккуратный, внимательный и профессиональный подход!
Актоты Актас
Айнур татеге Рахмет 🫶🏻 Массаж керемет болды , колы алтын👍🏻Тагы да келемын
Айжан Абдикеримова
Айнұр көп рахмет! Кешегі массаждан кейінгі состоянием керемет,миым, денем босап, өзімді жақсы көретін қыздың қатарында болғандаймын,өзіме әр ай сайын Айнұрдан осы процедураны алып тұрамын деп шештім,супер🔥Өсіп, өне беріңіз рахмееет😘
Shahmina Sadik
Хочу выразить огромную благодарность Айнур ханым! 🌸 Она просто мастер своего дела — СПА-массаж лица сделала невероятно профессионально и аккуратно. Но больше всего меня поразило то, как она всё объясняет, будто заглянула в самую душу и сразу почувствовала, что мне нужно. Я получила такой бомбезный эффект и такие офигенные ощущения, что даже не ожидала! Лицо расслабилось, кожа сияет, а внутри — лёгкость и спокойствие. Айнур ханым, вы шикарный специалист, спасибо большое за такую работу! ❤️
Айгул Садык
Хочу отметить, насколько комфортно и спокойно проходила процедура у Айнур. Чистка — безболезненная и тщательная, массаж — расслабляющий и приятный. После сеанса лицо «оживает», кожа светится. Отличный сервис и профессионализм!
ОИ
Орынша Исанова
Айнур тате озынын маманы оте керемет жасайды жумысын махаббатпен берылып жасайды🔥🔥🔥
Альфия Сатыбалды
Бүгін осы спа орталығына барып, Айнур ханымға ,денеге арналған релакс-массаж және бет күтімін жасаттым. Қызмет көрсету жоғары деңгейде, Айнур ханым өз ісін жақсы біледі, барлық қозғалыс жұмсақ әрі кәсіби. Процедурадан кейін терім жұмсарып, денем жеңілдеп қалды. Барлығына ұсынар едім!
Маржан Смаилова
Записалась на стрижку на 9:00 утра. Салон открылся только в 9:10, а мастер, к которому я была записана, так и не появился — позже выяснилось, что он проспал. В итоге другой мастер пришёл только в 10:50. Никаких извинений ни от администратора, ни от мастеров не последовало. Это очень разочаровало: полное неуважение ко времени клиента и отсутствие ответственности. Хотя сама стрижка мне понравилась, впечатление от сервиса и организации осталось крайне неприятным.
Алия Айтказина
сегодня была на SPA процедуре у Айнур ханым,впечатления и ощущения 🔥 ручки у нее золотые, 90 минут кайфовала и ни о чем не думала! побольше бы таких мастеров, любящих своё дело всей душой ❤️ девочки, если хотите отдохнуть душой и телом обязательно запишитесь, не пожалеете! 💯 Айнур ханым желаю Вам побольше благодарных клиентов! за вкусный чай и угощения отдельная благодарность 💋❤️
Алима Азизова
24.10.2025 күні NS Studio да болдым. Кыздарга өте ризамын. Колдары дерт кормесін. Өзіме ұнады. Рахмет қыздар❤️❤️
Шохан Балтабай
Бугин спа да 2сагат отдуши демалдым Айнур татеге үлкен рахмет прям золотые руки🌷🌷🌷 теперь каждый раз хочу посещать этот салон мастер Айнур огромное спасибо после массажа и спа попили чай все было супер очень советую всем, желаю процветания 🌷
28 октября 2025, официальный ответ
NS Studio атынан шын жүректен алғыс айтамыз! 💐 Біз үшін ең маңыздысы — қонақтарымыздың жақсы әсер а…
БК
Бибигуль Кумарбекова
Вчера была на приеме у Айнур ханым ,руки золотые ,ощущения волшебные Девчонки советую Огромное спасибо ,специально приехала из ащибулака 👍
ГС
Гаухар Сансызбаева
Доброго времени суток! Сегодня дочь подарила незабываемые впечатления от спа процедуры от Айнур! Это просто волшебно! Руки Айнур это сказка! Процедура шикарная для тех,кто любит и ценит себя! Я с Усть-Каменогорска и завидую женщинам которые живут здесь,могут в любое время воспользоваться услугами такого спа мастера! Рекомендую, не пожалеете! Супер 1000%
ГМ
Гульмира Малтыкешева
Аинур ханымға бардым қолы керемет,күшті әсер алдым салонға рахмет
aru …
NS студиясында бет массажында болдым, керемет релакс болды. Айнұр деген қыз жасады медицина саласында жұмыс жасаған, өз мамандығын меңгерген екен. Керемет 1 процедурада эффект көрінді. Келіңіздер керемет демалыс әрі массаж.
TT
Tolkyn Timesheva
Айнұр ханым бүгінгі маған жасаған массаж бен спа өте ұнады. Алғысым шексіз🥰Қолыңыз қуатты болсын.Керемет әсер алдым . Сізге әлі бірнеше рет барам деп шештім. Бет терім жаңа туған нәрестенікіндей күштіііі боп қалды🤗
ЖН
Жадыра Нурпеисова
Айнұр тәте, рақмет! 💆♀️ Керемет массаж, жан да, тән де тынығып қалды. Өте ұнады, міндетті түрде тағы барам! 🌸
Anjelika 🌟
Спасибо большое Айнуре за такой чудесный массаж ❤️ После такого массажа сразу обновляешься и настроение улучшается 🥰
ГА
Гульназ Адлет
Оте нашар салон ,запись бойынша бир кун бурын шаш боятуга жазылып койганбыз,келсек баска адамдарды алып алган,келып алып куттырып койган ,запись деген не ушын ?ешким ойнап журген жок адамнын алтын уакыты ! Обслуживание ноль !желаю вам таких же безответственных клиентов !
И—
Икос ——
Была на одном сеансе массажа лица — результат приятно удивил! Кожа сразу стала более свежей, гладкой и сияющей, исчезла усталость. Лицо будто «проснулось», контуры стали чётче, а настроение — лучше. Процедура очень расслабляющая, мастер работал мягко и профессионально. Даже после одного раза видно улучшение! Обязательно приду повторно, Айнур тате Рахмет!
Gulnaz
Айнур массажистке көп көп рахмет анама қатты ұнады рахметін айтып батасын беріп отыр
NA
Nurbibi Aktleuova
Айнур массажист тәтеге көп рахмееет🥰 мамамды осы кісігіге апарып едім. Мамам жұмысына риза болды😘 Айнур тәте жұмысыңыздың жемісін көре беріңіз. Бұйырса енди мамам жиі барып турамын деп отыр. ❤️
Arailym Bolatbekova
Просто ужас. Хотелось просто сбежать. Бестактные, как коровы жвачку жуют, грубые. Никакого сервиса, грязно, полно мух, УЖАСНЫЕ просто расчески, еще говорят, что у меня волосы путаются. Такими расческами даже моя маленькая сестренка не пользуется. Не знаю как с другими процедурами, но с волосами ужас. Покрывало, которым накрывают весь в волосах стриженых и мужских как будто! Не приходите, зря время потратите.
Laura Batyrbaeva
Салон өте жақсы маған қатты ұнады Айнұр ханымга бетке массаж жасатуга бардым өте керемет жасады!!
Amina Konysbek
Дана деген мастер прям аккуратно,таза,тез жасайды екен қыздар советую осы ns салонына келіңіздер 😍😍😍
Айым Капанова
Муж подарил массаж лица🥰 Сразу после процедуры кожа стала более свежей, подтянутой и светящейся. Очень понравилось, что массаж не только расслабляет мышцы лица, но и снимает общее напряжение – чувствовала себя обновлённой. Айнур тате работает бережно, эффективно: прорабатываются все зоны – лоб, скулы, подбородок, шея. Улучшается кровообращение, уходит отёчность, а выражение лица становится мягче и моложе. Вышла с процедуры с ощущением лёгкости и хорошего настроения.
MB
Manshuk Babash
Алған бет массажым мен спа процедуралары қатты ұнады. Терім жұмсарып, таза әрі жарқын болды. Салонда өзімді өте жайлы сезіндім, қызметкерлердің ықыласы ерекше. Міндетті түрде тағы да келемін!
Qaraqat Ernatqyzy
Почти 3жыл қатарынан тек осы салонға келем, бәрін кушти аккуратно тианақты жасайды❤️
ДБ
Динара Басболатова
Бүгін Айнур ханымның студиясына бет массажна СПА сына барып күшті демалып қайыттым.ҚЫЗДАР баруларыңызға кеңес беремін🔥🔥🔥
Eva Samul
Сегодня была на SPA процедуре у Айнуры. Девочки, без сомнения советую. Кайфанула просто сказка 😍😍😍 очень понравилось, расслабление 100 из 10 . Атмосфера огонь сама мастер Айнура очень приятная девушка 😍❤️🫶🏻
16 сентября 2025, официальный ответ
Благодарим за отзыв 🫶 Ждем вас еще !
DT
Danil Tyagni
Айнур ханым бүгінгі алған спа процедурасынын әсері күшті болды, бетімдегі тусклый цветі ағарып, басымнан ауырғаны басылып, энергиям күшті болып жүрмін, рахмет сізге Алла разы болсын🤲🏻 Бетіме демалып, басыма кислород баргандай демалып калдым, енді тек сізге келип турамын Иншаа Аллах
Каролина Ким
Сегодня была на SPA для лица и головы — всё очень понравилось! Атмосфера спокойная, мастер Айнур внимательная, процедура прошла комфортно. Кожа стала свежей и сияющей, массаж головы — отдельный восторг! Обязательно вернусь.
РЖ
Райгуль Жаманбаева
Барлығы өте ұнады. Бүгін массаж жасатқанмын. Айнур массажистка алғысымды білдіремін. Барлығын ұқыпты және жауапкершілікпен атқарды. Қолыңыз дерт көрмесің. Демалып қалдым, бұйыртса, тағы да келемін. Алла разы болсын. Рекомендую 10 из 10.
Aruzhan Orisbay
Я боялась испортить волосы окрашиванием, да и найти хорошего мастера сложно, тем более когда красишься первый раз. В NS студии мастера Гульбаршын и Аида сделали свою работу очень грамотно и прекрасно. 😍🤩🤩Мне очень понравились мои волосы. Всё сделали очень качественно и круто. Девчонки, советую обязательно сделайте!
14 сентября 2025, официальный ответ
Благодарим за ваш отзыв😍
ЖК
Жанар Кегенбаева
Айнур ханымның бет тазалау, массажы өте керемет. Қолыңызға дерт бермесін.Өз ісінің шебер маманы. Биотогы күшті екен. Жақсы демалып қалдым 😘😘😘
БА
Бивзара Амантаева
Благодарю Айнуру мастера по фейс массажу. Процедуры очень приятные и виден результа. Айнура относится к делу ответственно и проффесиально. По окончан комплекса ожидает бонус.
БЧ
Бахыт Чынасылова
Айнұр,бастаған ісіңіз алға бассын.Керемет демалып қалдым,массажыңыз керемет. Баруға кеңес беремін.Әр демалыста бір рнт баруға болады екен.
rabiya nurmukhamet
спасибо мастеру Айнуре очень хорошо делает процедуры 👍
ХА
Халидам Азиабакиева
Айнура спасибо тебе за массаж,приходите к ней она очень хорошо делает процедуры👍