Comp-City
Сервисный центр
C
Channel Top Games
Хороший мастер, все сделал грамотно и быстро,👍
AG
Andrey Ganzha
Быстро и качественно. Спасибо!
МД
Мурат Джуманов
Хороший сервисный центр по ремонту компьютеров! Быстро и качественно отремонтировали ноудбук, и по хорошей цене! Всем советую!
Ернар Кашаганов
Өте жақсы сапалы ноудбуктар, қызмет көрсетуі жоғарғы деңгейде, өзім алдым ноудбук жақсы жумыс жасап тур👍👍👍
ДН
Дидар Нурлан
Здесь с компьютерами работают очень быстро и классно.
RN
Roza Nurgizarinovna Taibotanova
Тамаша. Алмас мырза өте адал адам екен. Барлығын түсіндіріп береді. Барыңыздар, көріңдер.
M…
Maksatovich ……….
Ассалямуалейкум! Comp-City ден ноутбук алдым жаксы жумыс жасайды. Алла разы болсын жаксы тусындыреди Озим Актауда болсамда жаксысын тандап берип жиберди рахмет✊🏼
ИТ
Имардан Таджибаев
Покупал и делал ноутбук отличные цены и качества
Назерке Канатбековна
Істеріңізге береке берсін. Шашылып қалған ескі ноутбук жақсылап жинап реттеп берді. жаңадан алғандай болып қалды. Рахмет сіздерге
TA
Togzhan Aidaralieva
ноутбук дұрыс қосылмай, істемей жүрген тез арада қолжетімді бағаға жөндеп берді, всем советую
Асан Үсен
Темірлан бауырым өз ісінің маманы, ноутбуктың бұзылған жерін тауып берді. Алла істерінің берекесін берсін
ЕТ
Ералы Ташканбаев
Купили ноутбук. Отличнце цены и отличное качество. Всем советую!
DZ
D Z
Была на диагностике ноутбука, осталась очень довольна! Специалист Темирлан все подробно объяснил простыми словами. Видно, что человек разбирается в своей работе и относится с ответственностью. Спасибо за профессионализм и приятное общение! Теперь знаю, куда обращаться, если снова понадобится помощь.
DK
Dinara Kenzheeva
Темирланга рахмет, ноутбугымды жондеп берди! Тез, укыпты, таза жумыс истиди, барлыгын тусиндирип берди!
Сания Мурат
Хороший сервис. Ноутбук купила здесь, работает отлично👍
Nurmuqan Turgyn
Все четко! Мне понравилось
AO
Adilet Omir
Осы жерден нотбугымды ремонттатқан едім Темірлан есімді бала жақсы және тианақты және арзан бағаға жасап берді .
Sanzhar 🐉
Быстро и дешево сделали ремонт
D 🤍
Тамерлан отлично работает
Ernur Mukhametkali
Отличные ребята, проконсультировали и помогли
nb
nurali b
Всё четко, Качественные мониторы
Enlik Kairatkyzy
купила у вас ноутбук, работает хорошо, можете довериться им😅😅 Темирлан сотрудник хороший
ЕА
Ерлан Акыбаев
Мен, ноутбугімді жөндетуге апарған болатынмын. Ноутбугімді қолына ала салып, қарап , бір сәтте тездетип жөндеп берди! Өте жақсы қызмет жасайды! Тұтынушымен сойлесу мәнері өте керемет! 👍👍👍👍👍
BENTPRO E
Мен сатып алдым ноутбук гарантия 1годы 10 күнен соң ол бұзылды апарсам олар сіз құртыңыз деп мойындамады жәрайды деп ақшасын төлек жасатым 28000т төлеп тұра сол жері тағы бұзылды қолдарынан жасау келмейді!!! Рука ж**у
Ibn Al-Timur
Не отвечают, ни на трубки ни на вацап🤦🏽
Адлет Бажибаев
на звонки трубку не берут все время закрыто, если даже дозвонился говорят что лучше в другой сервис обратиться, не понимаю что нашли здесь
Дилназ Кайбулла
Қызмет көрсету деңгейі және клиентпен сөйлесу әдебі де қатты ұнады. Жылдам әрі жақсы жөндеп бергеніңіз үшін рахмет!(мүлдем отзыв жазбаушы едім но көңілімнен шыққан соң шынайы ниетпен жазып отырмын☺️)
A S
Керемет қызмет көрсету
MA
Mansur Absimetov
Профессиональная консультация и качественные услуги. Все понравилось
ХН
Халида Назарова
Настолько оперативно и качественно выполненная работа. Темирлан молодчина. Помог с программным обеспечением, хотя до него программисты не могли помочь. Спасибо большое. Еще приобрела ноутбук, кстати недорого 💯✅
Nauryzbai Mahmutov
купили так скажем ноутбук у вас увидели что мы не разбираемся в ноутбуках пихнули старый ноут который перестал работать через месяц я не один звезд не поставил бы не советую туда ходить полностью машенники какой то
Nurgul Tanisheva
Отличный сервис,все сделали на ура
SB
Sultan Bek
1 ай бұрын ноутбук алғанмын, программам аяқ астынан өшіп қалды. Магазинге бардым, тегін бесплатно қарап программамды шешіп көмектесті. Алмас ағаға рақмет! Келіп тұрамын.
БД
Бал Дай
Шынымды айтсам конилим калып отыр.Алданып калып отырмын.Не сата алмаймын,не жондете алмаймын...
БМ
Бекжан Мухитдин
Хорошо сервис отлично работа 🔥
ГМ
Габит Махамбетов
Ноутбук калдырганбыз тез и качественно жасап берды Рахмет ) еще купили тут тагы быр ноутбук кушти Жумыс жасайды екен 👍👍👍👍
АЖ
Асем Жанай
Ремонт оте жаксы жасалган тез жасап берди мен риза болдым Аманжол деген балага оте рахмет👍👍
4 декабря 2024, официальный ответ
Рақмет жылы лебізіңізге🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲
Sergey ProST
Отличный сервис!
29 ноября 2024, официальный ответ
Добрый день, спасибо большое, что уделили время и написали отзыв 😌 Рады сотрудничеству.
Айбек Жолдасбаев
Хороший сервис, отзывчивые сотрудники, неплохой ассортимент
15 ноября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо, Айбек, за доверие 🤗 Приходите, будем рады вас видеть 💛
Мария Кусайын
Осы жерден нотбук алып едим катты унады, күшті жұмыс істеп тұр. Сатушы балада жақсы екен,сыпайы бәрін түсіндіріп берді.
9 ноября 2024, официальный ответ
Мария, добрый день, благодарим, очень приятно получать обратную связь 💛 Всегда рады вам 🤗
Бакытгул Нургали
Кеше сіздердің бутиктарыңыздан ноутбук алғанмын, жақсы істеп тұр!👍 Рахмет сізге көп-көп жұмыстарыңыз алға баса берсін! Тек сіздерге барып алыып тұратын боламыз таныстарыма айтамын сіздерді👍👏🏻
Добрый вечер, Бакытгул! Благодарим, что оценили 🔥 Ждём вас в гости снова 💛
Очень вежливый и отзывчивый персонал. Быстро, понятно и доходчиво ответили почему не работает и как это устранить. Быстро, в тот же день устранили все неполадки. Даже зарядку для своего ноутбука смогла у них же купить. Видно, что ребята профессионалы своего дела. Огромное вам спасибо. Рекомендую!
Apple! Благодарим за высокую оценку 🙏👌 Будем вас ждать 💛
AB
Almat Bazarbek
Спасибо сделала быстро и качественно✊🏻✊🏻✊🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
13 октября 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо вам большое за отзыв и высокую оценку. Ждем вас в гости снова и снова 😉
PO
Pecue Okoro
It was an amazing experience.
13 октября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Pecue, большое спасибо за добрые слова!!! Приходите к нам ещё ❤
Akniet Toktash
Все отлично .Барлығы жұмыс жасап тұр опытной мастер советую вам я счасливый.
30 сентября 2024, официальный ответ
Тоқташ, рақмет жылы лебізге! Келіп тұрыңыз✊✊✊🤲🤲🤲🤲
Asqar Alimzhan
Бәрі жақсы. Аға бауырларымызға Алла разы болсын. Ноутбук алдым бәрі жақсы жұмыс жасап тұр. Ноутбукке қатысты қандайда бір мәселелер туындап қалған кезде проблемаларды шешіп берді.🫂
KY
Kydyrali Yessenali
Хороший сервис
Love You
Все время закрыто, позвонила сказала завтра приду. Перепутал с другим клиентом. Без ответственный человек
23 сентября 2024, официальный ответ
Сіз сияқты әйелдерге есігіміз қашанда жабық. Сізге ескерттік фотоапараттың камерасын жөндемейміз деп.
nurbek iniyatuly
ноутбуктар стоит багасына сай
elnar _
Оте керемет ремонт бағасыда өзіне саййй