Акбота
Частный детский сад
АЖ
Айгерым Жумабай
Өте керемет садик тазалығы, тамағы бәрі керемет ,ишинде балаларға арналған барлық жағдай жасалған. Кун сайын Неше түрлі сабақтар өтеді би сабағы, ағылшын сабағы, логапед, шахмат бари бар Қызым тез уиренип кетти апайларымызды жақсы көремиз Балаларды өте жылы қарсы алады Садик меңгерушісі де ақ көңіл ашык жан
Gulnaz Batyrkhanova
Оте жаксы балабакша, баламыз куанып барады озимизге катты унайды Тамагы да апайлары да жаксы🥰
ГБ
Гулжан Бейшенова
Акбота балабакшасы өте жоғары деңгейде жумыс жасайды апайларыда жаксы,кыздарым жаксы билим алды, яслиден барин уйренди сөйлеп тілі жаксы шыкты улкен топтын да орта топтын да апайлары балаларга укыпты карап сабак берди,ужымга Анар апайга рахмет!!!
Diko Boranbai
Әрине іші бәрі жақсы,басқа садиктерге қарағанда жаңа,таза группаға бәрін видео фото жіберіп отырады ол жағына сөз жоқ жақсы.бірақ тәрбиеші,няняларға кішкене опыт жоқ сияқты кейде байқалып қалады.Садик директорына рахмет қарапайым,үнемі бәріне мән беріп жүреді.Сол сияқты персоналдарыда мән беріп серезьно қараса әр нәрсеге мән беріп жүрсе деймін
ГМ
Гули Макс
Балабакша керемет маган оте унады, тарбиешилерде керемет, коп балабакшалардан артык жаксы карайды, тандасаныздар еш окинбейсиздер❤
Ардак Болатхан
Ақбота балабақшасы өте жақсы балабақша.Менің қызымның алғашқы бақшасы,2 ай ғана барсақта,біздің көңілімізден толығымен шықты.Тәрбиешіміз Назерке апайға көп рақмет.Керемет балабақша.Балаларға барлық жағдай жасалған!❤️
ГС
Гулжан Саламатова
Өте керемет балабақша,қызметкерлеріде кішіпейіл өте кушті ұжым,балаларға жаксы білім беріп ,тәрбие береді,қорыта айтқанда балаларыңызды апарсаңыздар өкінбейсіздер❤
Саним Аманжолова
Сәлеметсіздерме🖐🏿 Бұл садикпен баска садиктің айырмашылықтары көп!🧿 Көп садик аралап осыған тоқталдық👍 Іші сырты таза, күніге әр түрлі тамақ 😍 Балама да өзіме де ұнадыыыы прям 🫂
Айсұлу Аширбекова
керемет балабақша
ТА
Тулегенова Айсауле
Дочка ходит, пока норма) отзыв от 24.07.2024 года Хотелось бы обновить свой отзыв от 18.06.2025 года, мы в данный садик ходим с февраля 2023 года, в данном саду нельзя выражать свое мнение, нельзя писать в группу. Была ситуация, ребенок во время гимна/утренней зарядки каталась на горке сама по себе, стоило спросить что почему нет вовлеченности, сразу ответ с отторжением и с отрицанием что воспитатели делают все возможное и если не нравится можете рассмотреть другой садик! Во вторых, сами просят по отношению быть человечными, а в итоге сами же не придерживаются своих слов! И в третьих подытожу, в ответах со стороны сотрудников нет конкретики, ответят конечно же но размыто и дальше сами можете делать свои выводы))) Это очень не профессионально и не компетентно! Касаемого персонала, садика нареканий нет, будем решать вопрос о смене садика! Как говорят Насильно мил не будешь!!!
BA
Bedelbaeva Anar
Хочу оставить отзыв о нашем любимом садике! Здесь всегда чисто, уютно — как дома. Атмосфера доброжелательная, тёплая! Особые слова благодарности — заведующей садика. Именно благодаря её заботе, внимательности к каждой детали и душевному подходу в садике царит такой порядок, уют и гармония. Видно, что всё сделано с любовью и большой отдачей. Воспитатели — настоящие профессионалы с большим сердцем. Они заботятся о детях, как о своих — с любовью, вниманием и терпением. Дети с радостью бегут в садик, а это, мне кажется, лучший показатель! Спасибо вам за тепло, заботу и душевность. Мы счастливы, что попали именно к вам!🌸
🖤Angelina🖤 .
Детский садик очень хороший Сын ходит с удовольствием Воспитатели хорошие очень хорошо относятся к малышам по младше Моему сыну год и 3 месяца мы ходим в этот замечательный садик с года Рекомендую всем этот чудесный детский садик
МН
Марал Нурлановна
Өте керемет балабақша балаларым барып жүр. Бастысы тәрбиешілері жақсы, көңілімізден шығады. Басшылығы да өте керемет👍🏻
Саламат Жұмаш
Керемет балабақша, бізге ұнайды👍
Ақмарал Ақпанова
Салеметсіздер ме!Менің екі қызым осы бала-бақшаға барады,қаншама бала бақшаларды көрдім шынымды айтсам ұнамады,осы бала-бақшаны көрдім де,бірден осы бала бақшаға беремін деп шештім,себебі өте таза,сосын аурасы ерекше,мен осы бала-бақшаны таңдағаным еш өкінбеймін,тәрбиешілері де өте жақсы,Назерке апай,Рамиля апайға алғысым шексіз,еңбектеріңіздің жемісін көре беріңіздер!!!
Lina Li
Очень довольны этим детским садом! Профессиональный и доброжелательный коллектив, дети всегда в хорошем настроении. Программа разнообразная и интересная. Ребенок с радостью идет в сад и быстро адаптировался. Рекомендуем!
Сауле Сабитова
Хороший детский сад , уже год ходим ☺️ прекрасные условия
ХА
Ханзат Азимов
Балам садикты жаксы кориди, Рамиля Апай лучшая 👍🏻👍🏻 ребенок всегда чистый и сытый 👍🏻
НА
Ниса Азимова
Лучший садик в Калкамане !!! Ребенок всегда сытый приходит домой , утром с радостью идет в сад, любит своих апаек , рекомендую всем !!!
Назерке Ершілікова
Іші-сырты тап-таза садик екен👍 Ішіндегі атмосфера басқаша сразу👏
GH
Gulbahyt Hassenova
Қайырлы күн! Біздің “Ақбота” балабақшасына барып жүргенімізге 2 жыл болды. Бізге мұнда барлығы ұнайды. Балабақша басшысы Анар Бауыржанқызына ерекше алғысымды білдіргім келеді. Қазіргі таңда балаларды жақсы көріп, тәрбиешілермен қатар жүретін басшыны сирек кездестіреміз. Анар Бауыржанқызының қарапайымдылығы мен ата-ана және балалармен қарым-қатынасына қарап баланы қорықпай балабақшаға жібере берсеңіздер болады. Үлкен топтың тәрбиешісі Мақпал апайдың еңбегіңе мың алғыс! Әрдайым күліп, кез-келген жағдайда баламен тіл табыса алатын мықты маман! Сонымен қатар балабақшаның тазалығына ерекше алғысымды білдіремін!🙌🏻🙂
НА
Наргиз Авамсалимова
Этот сад нравится мне тем, что моя дочь с радостью идет туда и выходит всегда с кучей впечатлений. На протяжении дня мы видим, чем заняты наши дети и что они кушают 🫶🏻
QQ QQ
Қыздарым осы бала-бақшаға барады. Керемет садик. Қыздарым қуана барады үйге қайтпаймыз деп жүреді🥰 Тәрбиешілері әр қашан фото-видео түсіріп жіберіп отырады💞❤️
ТБ
Тимур Бакбергенов
Менің балам тсы балабақшаға барады, өте катты балама ұнайды и өзімеде. Баламның әр күні бос өтпейді❤ Барлык жағдайлар бакшада жасалган
TG
Takhmina Gozhalimova
Пошла в садик Акбота !!! Антисанитария ноль!!! Повар готовит без формы без головного убора… для старших нет условий, на втором этаже душно не проветривается… Не советую этот садик
??
??????? ??????????
Садик балама унайды! Асиресе тарбиешилер оте мыкты, жумыстарын жаксы аткарады! Балаларга жаксы карайды!
Айдана Камзаева
Почему хочу похвалить потому что мой ребёнок очень радостный Альхамдуллилях,няни молоденькие красивые добрые девушки,мой сыночек даже плачет и не хочеть уходить от садика😄❤️
Акерке Назыркулова
Балабақшаны кеңес берер едім, көңілімізден шығады!