Шалкар
3.1
3.1
ШТ
Шалкар Тайшыбеков
Ешкимге сенбениздер,жазып жатканнын барлыгы иши тар кореалмайтындар,мен Шалкармын,комент жазатындарыныз Оз турлеринизди корсетип жазыныздар айткандарыныз рас болса
B.
B .
Лучше сюда вообще не приходить
The ersu1tan
енді алдырмайм бла ұшын ал десем ұшын қалдырып бла
Алишер Камал
Шалқар шашты керемет алады, бағасы да өте тиімді. Үлкен рақмет сізге!!!
ҚШ
Қуат Шегенбаев
Қой қырқу сияқты ғой мынау
Ержан Абу
Шаш ала алмайды отрик алдай береди. Ешё устине минип турып алама бирденке тартып турып. Корсеткенин озинде дурс ала алмады картайыпынгой деп карап тур. Вообщем отрик жаксы айтады, шаш алганга караганда 👎🏻
Александр Петров
Өз сөздеріне ответ бере алмайды короче оттаған жер бармаңдар не совет
Нурдаулет Дикамбай
Бәрі жақсы бағасы да
енди алдырмайм
Alihan Anash
Стригусь уже вот 5 лет или больше у Шалкара ,всегда стрижет хорошо, можно записаться позвонив по номеру
Гулфари Спадуллаева
Қай мастер екенін білмедім, без отказа 2 жастағы қызымның чёлкасын қиып берді. Хотя басқа салондар отказывались. Үлкен рахмет сіздерге! Осындай ыстық күнде салон іздеп жүру де оңай емес кішкентай баламен. Всем советую
E.
Eroshka .
Ужссс Өмірімде былай ешкім кеспеген.
Xygave ㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ЖН
Жібек Нурқуатқызы
Грубит клиентам, ужасный персонал и не могут стричь нормально. Полностью разочаровались
1 жыл бұрынғы Шалқар мен қазіргі мастер екі бөлек адам сияқты, қазір клиентті үсті үстіне қабылдай береді, 30минутта 4 ер кісінің шашын алады, внимательность клиенту ноль, қолдан телефон түспейді. Бүйте берсе бәрі қашып кетеді ау, Мастер негізі жақсы болған, бірақ кейінгі уақытта көңілден мүлдем шықпай жүр әйтеуір ала салады.
Алуа Баймуханова
Написано что делают наращивание ногтей. Акрилом. Пишу мастеру по маникюру. Одна не умеет делать наращивание 2 только на типсах. Короче полное разочарование.
ГН
Гульбаршин Нусипова
Сегодня муж стригся у мастера Шалкар, пошли к нему по отзывам.. мастер просто ужасно постриг , как будто не стриг до этого , если не умеют стрич зачем вообще берутся я не понимаю ! Не доверяйте отзывам !!!! Просто УЖАСНО
Alexandr Kim
Искал где подстричься по отзывам в 2 гисе , подстриг мастер Шалкар всё отлично ставлю 5 звёзд
ЛИ
Лейла Исраилова
Хороший салон,особенно девочки Аида и Динара,мастера своего дела
МГ
Маржан Гайфуллина
Записалась на реснички, почти дошла до салона, мастер по ресницам написала что не успевает и отменила запись🤦🏼♀️
Самат Шербаев
Моя жена сделала себе маникюра мастер Динара рахмет сызге. Оте жаксы и сапалы екен.
Мадина Ах
Женскому мастеру нужно еще развиваться, каскад не получился, почти все оасталось в первозданном виде.
ТС
Торгын Сапарова
Посетила сегодня этот салон. Очень понравился. Мастер Ида постригла меня так как я хотела. Молодец спасибо большое. Всем советую этот салон.
Айбек
Очень хороший мастер Шалкар
Sparta Block 13
Очень хорший мастер таких не найдете советую всем Мастер Шалкар
Молдир Лес
Хорошый салон, муж постоянно здесь стрижёт волосы, я постоянно хожу на маникюр к Аиде. Советую