Studio_AQerke
Асем Алинур
второй раз делаю маникюр у нейл-мастера Маржан. Результат шикарный😍❤️
AB
Aiss B
Сегодня я была у мастера Моли , делала брови . Очень хорошо сделала мне бровки . Аккуратно и красиво прямо по моему желанию . И также с ней очень приятно общаться, очень хорошая аура у нее . Как мастер и как человек она к себе располагает людей . Теперь брови и ресницы буду делать у нее 💐ну и вообще атмосфера салона и админша все приятные
Ажар Досова
Керемет салон! Мастерлар топ❤️
Амина Масут
Всегда обслуживаюсь у них, вчера писала по поводу стрижки написали что на 14:00 свободно. Сегодня начали расспрашивать какая стрижка нужна, говорю на короткий волос, сказали что есть только на завтра. В инстаграм выкладывают что есть окошки на стрижку, по факту записаться хочешь не принимают.
ТТ
Тахмина Тодогельдиева
Шашымды құртты, мен қалаған түсті шығармады
SL
Saidam Leksimova
Спасибо мастеру Тахмина за аккуратную и быструю работу❤️ очень красиво, мне понравилось
Zhuldyz Karassaikyzy
Мастер Алина ханымның жұмысы өте әдемі и аккуратно, маған барлығы ұнады, үлкен рахмет.🥹😍 Және мастер Мөлдір ханымның жұмысыда керемет екен. Алғысым шексіз🫶🏻🫶🏻🫶🏻
АS
Айгерим Sss
Шашымды куртып тастады, каскад деп едим , маскадымды шыгарды . Озим шашымды арен осирип едим , енди вообще келмеспин , еще адейге айттым формасымен кептирип бериниз деп озиниз калауымен буйралап тастады , даже клиенттын созин котине кыстырмайды екен, улкен апай еди атын умытып калдым мастердын
РК
Рашидам Курбанова
Мастер по педикюру Раиля самая лучшая!!!! Прекрасная , идеальная работа. Теперь только к ней за ухоженными ножками ❤️❤️❤️❤️❤️
Камила Камила
Мастер Динара 🫶🏻🫶🏻😭😭 Делала покраску волос и стрижку , прям супер 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🩷
EU
Elmira Ushurova
Мастер Айзада супер! только к ней покраску(сложное окрашивание)!!!
민김
민수 김
Жаңа жылдарыңызбееен 🎄Мен бул салонга келип жургели 3жылдан асты Шашымды ылгыйда Айзадага❤️ кескиземин,и укладка кушти қылып жасайды озінің ісінің маманы барін ойымдагыдай жасап береди,колы алтын ✨ және де гофрени Мерейден баска жаксы ешким жасай алмайды🌸 и конечно администратор кыз Акмарал❤️өтеее жаксы кыз ылғыйда кулип карсы алады, жағдайыңды жасайды орын болмаса калай болсада тауып береди, баска варианттарын предлагать етеди, калган кыздарда жаксы 👍
ГК
Гульфия Карлинова
Я очень довольна стилистом Молдир, которая сделала макияж на корпоратив. Макияж получился очень красивым 😊 Желаю успехов в вашей работе!
ДЗ
Динара Захарьянова
Мастер Динара постригла каре боб, креативно, очень понравилось, супер, советую у кого каре
КТ
Карлыгаш Туриспаева
Сделала ламинирование ресниц, все супер ,мастер Молдир очень классная спасибо🤩😘😘
ZS
Zamira Syrlybaeva
Бүгін Ақерке салонында болдым, кірпігімді мастер Шынарда жасатамын жұмысы өте жақсы, тырнақ мастерім Асемге және Шахинурға рахмет, шугаринг мастері Мөлдірге рахмет,шаш мастерім Айзадаға рахмет, осы салонға 5 жыл болды келіп жүргеніме, жұмыстарын өте жоғары деңдейде атқарады, осы салоннан қызмет алуға кеңес берем Мерейге де үлкен рахмет❤️
LB
Latipa Basan
Бүгін осы салонда болып шашцмды бояттым. Тырнақ, кірпік жасатып қайттым. Қыздардың қолдыры алтын. Сыпайлықтары керемет. Өздеріңізді сеніп тапсырсаңыздар болады.Ляззәт,Әсем,Мерей
Б-
Балалар - біздің болашағымыз ! Zhamali
Мастер Мерей,Маржан өте керемет жасап берді.Рахмет қыздар көп көп❤️😘
Arai Galymzhan
Айзада и Мерей — отличный мастер! Сделала всё аккуратно и красиво. Спасибо большое!
Саитова Жанар
Стдуио Ақеркенің қыздарына рахмет көп көп Динара,Мерей күшті жасап берді😘♥️
919. akh
Мерейка мастер своего дела,спасибо за шикарную укладку 😍❤️
Динара Асанбековна
Вообще класснный салон мне очень понравилось!!! Тока недавно делала ресницы за полтора часа сделали класс👍🏻 Шынар мастер своего дела🔥и Мастер Мерейге көп көп рахмет шашымды күштіі бояп берді 😘❤️
🥰🥰🥰 Алшимбек
Топ Мастер Шынар и Мерейге рахмет көп көп❤️
Асема Рыскелдиева
Жалпы осы салонын басшысына, администраторларына, әсіресе мастер Мерей, мастер Гульназ, мастер Ляззат, мастер Аиина, мастер Ғалия, мастер Алина, мастер Дильназ, мастер Нурсая, мастер Маржан, мастер Шахинур, мастер Арай, мастер Шынар, Мөлдір, Аделина, Айзада жалпы барлық мастерлер өз мамандарының шеберлері алғысым шексіз ❤️ Талғар ауданы, Тұздыбастау ауылы бойынша ең керемет салон деп есептеймін 🫶👍Сенімді турде барсаңыздар болады💕
Молдир Бекмурат
✨ Хочу выразить огромную благодарность мастеру Лаззат за потрясающий маникюр! 💅 Работа выполнена очень аккуратно, ровно и детально — ногти получились идеальные, четкие и ухоженные. Выбрали базовый оттенок — белый с лёгким молочным подтоном, он смотрится невероятно нежно и элегантно, подойдёт абсолютно ко всему. Руки теперь выглядят очень женственно и ухоженно, а маникюр словно кавери — чистый, свежий и стильный. Спасибо, Лззат, за ваш профессионализм и вкус! 💖и мастер Мерейге рахмет❤️😘
Sс
Studio_AQerke, салон красоты
3 ноября 2025, официальный ответ
Какие красивые у вас ногти 💅 Спасибо за доверие, ждём вас снова ❤️
ПЯ
Просто Я
Мастер Мерей,Айзада,Шахинурға көп көп рахмет❤️жұмыстары ұнады🫶
Аружан Мансариева
Камарсулу Удербаеаа
Мастер Айзада молодец ❤️😘😀. Апкелеримиз болып келемиз💐
УУ
УсталЪ УсталЪ
Была у мастера Айзада на укладку. Все сделала быстро, аккуратно и качественно. Конечный результат был восхитительный
B
Bolatbek
Айзада унады ракмет кушти🥰
Мариям Суле
Мастер Айзада рақмет бәрі ұнады❤️
Асем Тугулбаева
Мастер Арай аккуратно и качественно делает свою работу, я довольна.Спасибо👍
Bekzat Bilyalova
Была на стрижке у мастера Гульназ. Всё было комфортно и быстро, а главное очень красиво. Освежилась. 🤍 Рахмет
Арай Альгожина
Всегда нравится этот салон, посещаю его всегда на стрижку и макияж. Все мастера супер) последний раз в декабре 2025 года была у мастера Мерей. Все понравилось, спасибо большое ☺️
НА
Наргиз Абубакирова
Айзада супер мастер по волосам 😍😍😍😍рекомендую💗💗💗💗💗
zhansa 🤍
Очень понравилось наращивание ресниц, мастер Алина сделала всё аккуратно и со вкусом. Вернусь ещё💞
Мастер Айзада , самая лучшая. Прическа получилось как хотела🔥🔥🔥
Айзада Калибек
Мастер Мерей топ рақмет за стрижку ❤️❤️🔥🔥🔥🔥 укладка маме сделала хорошо держалась💗
🤍 Мерейка
Айзока шашымды күшті кесіп берді рахмееет💋🤍
Қырмызы Alip
Мастер:Мерей,Амина күшті жасап берді,рахмет қыздар көп көп❤️🫶🏻
БС
Бакыткуль Сагатова
Стрижка и тонировка мастер Динарада жасаттым, керемет шықты, өте ұнады, рахмет, тағы келемін, кеңес беремін!
Enok💗 .
Мастера Амина и Гульназ самые лучшие 🔥🔥🔥 спасибо девушкам за идеальную работу (макияж и укладка)
GA
Gulim Abdrazak
Айзада мен Мөлдір менің сүйікті мастерлерім, әрдайым әдемі болып жүруіміз осы қыздардың арқасы, клиенттерің көп болсын, әрқашан мақтап жүремін, Studio_AQerke өркендей беріңдер, біздің ауылды осындай салон барына қуаныштымын ❤❤❤♥
Мерей кушты мастер😘🥰🥰
AM
Aisaule Myrzazhan
Айзада мастерге көп рахмет❤️менің шашымда мүлдем локоны турмашы еді басқа салондарда жасатқанымда. Осы салонга бірінші рет келуім, өте қатты ұнады. Мастерлері ұқыпты, тиянақты жұмыс істейді. Айзада мастер прям күшті, бәрін толық тұсіндіріп берді. Және мен алтын браслетімді жоғалтып алған едім келген күнімде, алайда қайда жоғалтқанымды білмей, админнан өтініш жасап едім камера арқылы қарап беруімді. Админ де жоқ демей бірден қарап берді, сервистері прям өте күшті. 30 жасыма деин бір ретте боялмаған шашым деп айтып едім Мастер Айзадаға, бәрін түсіндірп берді сосын я прям захотела перекраситься и сразу же записалась. Вот сейчас сижу на процедуре, прям так приятно что все прям, все объясняют, по уходу волос тоже все объяснила. 10 из 10 ти всем советую. Сколько была в салонах такое обслуживание прям кушти 😘. Всем мастерам спасибо за теплы прием 🥰
RD
Riza Dzhumabaeva
Хочу поблагодарить мастера Айзаду за прекрасную работу! Стрижка и покраска получилась именно такой, как я хотела😍. Приятная атмосфера, внимательное отношение и профессионализм на высшем уровне. Рекомендую!
Sс
Studio_AQerke, салон красоты
23 октября 2025, официальный ответ
Спасибо за обратную связь 🌸.Будем рады Вас видеть в нашем салоне 💗
ЖН
Жанна Нур
Огромное спасибо Айзаде! Локоны получились просто идеальные — держались прекрасно и полностью подошли под мой образ. Дала заколку для челки, чтобы по дороге всё сохранилось, и невидимки на случай, если решу надеть корону. Профессионально, стильно и с душой — именно то, что хочется получать от мастера. Обязательно вернусь 🤍
Балдай Мейржан
Молдир жене Динара мастерге рақметт барлығын ойымдағыданда әдемі етіп жасап берді сіздерге рақметтт❤️❤️❤️❤️❤️
Akniyet Yessimkhan
Мастер Мерейге көп көп рахмет шашымды күшті кесіп берді,өз ісінің маманы😘❤️🫶