Ali Doner

BN
Baurzhan Nespai1 отзыв
Бағжан Тұрғанбекұлы2 отзыва
18 августа 2025, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңыз үшін рахмет айтамыз. Біздің донер сізге ұнағанына қуаныштымыз. Сізді міндетті түрде тағы да күтеміз
Bakdaulet Beikyt2 отзыва
18 августа 2025, официальный ответ
Мына өмірді сүрмепсің Али Донерді жемепсің дей отыра сіздің осындай мықты пікір қалдырғаныңыз үшін р…
Akzhol1 отзыв
18 августа 2025, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңыз үшін рахмет айтамыз. Бастысы сізге донер ұнаса болды. Сізді міндетті түрде тағы да күтеміз. Рахмет 🙏
Саттыбек Агакельдиев9 отзывов
18 августа 2025, официальный ответ
Спасибо большое за теплые слова! Нам очень приятно, что вам понравилось . Будем ждать Вас снова )
KT
Kamshat Temirbulatova12 отзывов
2 августа 2025, официальный ответ
Спасибо за Ваш отзыв! Нам очень приятно что Вам понравилось. Всегда рады накормить вкусно и с душой. Будем ждать Вас снова в Али Донер ! 😊
АФ
Рима2 отзыва
DA
Daulet Aitzhan4 отзыва
28 июня 2025, официальный ответ
Даулет мырза, пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс айтамыз. Сізді тагы ба күтеміз
ПШ
Павлос Шабанов15 отзывов
19 июня 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв! Нам очень приятно, что вам понравилось. Всегда рады накормить вкусно и с душой. Будем ждать вас снова в "Али Донер"! 😊
NM
Nurgisa Madimar1 отзыв
19 июня 2025, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс айтамыз. Сіздердің әрбір пікірлеріңіз біз үшін аса маңызды. Сізді міндетті түрде тағы күтеміз! 😊