Grand Tumar Hall
Botagoz Kozhakeyeva
Очень вкусно готовят
ША
Шынар Азатбек
Өткенде тойда болдық Алуа деген қыз бізді от и до обслуживание жасады Коптен коп рахмет Тамақтары да өте керемет Свежий бәрі
назар рахимбаев
Много больших и просторных залов с удобными парковками
Ilzat 📌
Сервис обслуживания был очень хорошим. Кухня вкусная, интерьер красивый. Из официантов хотелось отметить Алуа Очень внимательно и аккуратно работола и внимательно относилось ко всем гостям.
Жука 🤍
Тамақтары дәмді болды. Алуа официантқа көп рахмет. Жақсы обслуживать етті. Керемет көңіл күйде отырдық
Ayaulym Aliaskar
Тұмар мейрамханасында қонақ болдық іші жылы, акустика жақсы, біздің столдың оффицианты Алуа қызыма рахмет өз жұмысын жақсы атқарды!!
Nazerke ♥️🔥
Приятная атмосфера,вкусная кухня и высокий уровень обслуживания.Официант Алуа отлично справилась со своей работой,была внимательной и вежливой.
erke_ m_3
Кухня была потрясающе вкусной, всё приготовлено с душой.Отдельное спасибо Алуе за тёплое и внимательное обслуживание — очень вежливая, улыбчивая и профессиональная.
Kumi Kumi
Очень классный ресторан 👍🏻
Жанна Нурахметовна
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Mady74261 Ashimov
это правда. что у Вас был пожар?
КН
Камшат Нарынбаева
Все вкусно было,персанал очень вежливый
БН
Бота Нурбекова
Керемет ресторан
_ 099azj
Если хотите идете работать
Мадина .
Өте күшты 🔥🔥🔥
Керемет тармақтары өте дәмді. Қызмет көрсету сапасы тіпті тамаша
RT
Rahilyam Tash
Прекратите пожалуйста пускать салюты в час ночи , или уже заявление написать на ваш ресторанчик, сколько уже можно терпеть , по закону вы не имеете право после 22:00 шуметь и пускать различные салюты ……….
РЖ
Руслан Жаксылыков
Не советую делать банкет в этом ресторане. Кухня отстойная , не стоит своих денег . Надо поменять поваров . Беш был холодный , тесто слиплось. Админу до нас дела нет . Не рекомеүдую данный рестрран . Разочаруетесь
Мейрбек Бактияр
Той откизгенбиз куштии
Ардақ Амирбаева
тумар холл кухнясы оте нашар . бешбармак тестосы шикі . салаттарынын дамі жок. поварлармен жумыс истеу кажет. Админдары оте грубая . Алданып калманыздар. Той жасауга кенес бермеймин. Акшаларыныз далага ушады.
Mereilim Omirbekova
Тумар палас 2 👍🏻👍🏻👍🏻
Әбілхайыр Мендебай
01.11.25 были в тоях, внутрибыло прохладно на второй день не можем встать с постели до этого дня
ulpan 🤍
Официанты ужасные,вообще не уважают👎🏻👎🏻👎🏻
Вика
Бүгін бізде той болған тамақтары дәмді даяршыдардың қызметі керекмет Особенно Арман есімді даяшығы разы болдым .Молодцы ребята 🫶🏻 Айкерім даяршы молодец, красотка , умница рахмет💐😘
КҚ
Күлайхан Қойтайлақова
11.10.2025 палас 1 зал Осы күні зейнет той жасадым. Администратор өте сыпайы әрі өз жұмысының маманы. Офицанттарыда өз қызметтерін жақсы атқарды.Бұл ресторанға той жасағаныма өкінбеймін Кухнясыба өте дәмді. Жұмыстарыңыз жүре берсін😘
Аида Дуйсенова
Қайырлы кеш, 19 октябрь күні Тұмар паластың 2 залына ұзату той жасағанбыз. Өте керемет, барлығы ұнады, ресторанның іші жайлы, тамақтары дамді, официанттар кішкентай болсада шустрый екен, молодцы балалар.
Бекзат Дуйсен
Саламатсыздарма, кеше осы Тұмар палас 2 ге той жазағанбыз. Тойымыз ойдағыдай өтті. Барлығы жақсы, тамақтарына дейін дәмді. Калонка, музыка керемет. Обслуживание өте керемет. Официанттар жанып тұр. Тамада балаға рақмет🔥🔥🥰🥰
AE
Ainagul E
Официант Мерсаит хорошо обслужил. Ещё и соседям помог присмотреть за ребенком.👍 Зал большой, красивый. Салаты, закуски вкусные. Манты не очень. Лэд экраны несколько раз гасли… Микрофон несколько раз ломался… Посуда колотая…
Bekw Talgatov
АК КОЗЫ КОК КОЗЫ
Алтынай Айтимбетова
Жақында тойда болдық. Ыдыстары сынық, тағамдары суық, тойхананың өзі де салқын
Serikzhan Sh
круто было время
Назым Нургайып
Қызмет көрсету нашар
Даулет Калжан
Кеше 05.10.2025ж осы тойханада той жасадық. Айтарымыз — мұндай нашар қызметті бірінші рет көрдік! Администраторлары өте дөрекі, бізбен сыпайы сөйлесуді мүлде білмейді. Кухня жақтағы есіктерді жауып қоймай, отырған жеріміз суық болды — біздер жас жұбайлар тоңып қалдық. Колонкалар істемей қалды, тойдың арасында ұзақ пауза болып, тойдың көңіл-күйі түсіп кетті. Тілек айтып жатқан кісілердің сөзін тыңдатпай, фотографтар суреттерді қайта-қайта ұсынып, “алыңыз, сатып алыңыз” деп маза бермей әбден шаршаттты! Жоғарыдан желмен қоқыстар ұшып түсіп, залдың іші шашылып жатты. Осыдан кейін бұл жерді ешкімге ұсынбаймыз. Ақша алып, осынша қызмет көрсете алмасаңыздар, тойхана жұмысын тоқтатыңыздар!
Максат Ниеткалиев
Дәулет Айя тойы, керемет өтті, қызмет көрсету жағы да жақсы, 15 столдағы даяршы қызға мың алғыс(есімін сұрамаппын, көз ілдірік киетін қыз, рахмет айта салыңыздар), пысық, көңілді ж/е өзінің жұмысын тез атқарады, көңілімізден шықты, шәй бөлек кетті, тағамдары да жақсы👍🏻 Бір бірлерін жақсы шақырады екен🤫
AM
Altynay M
Тойда болдық, акустика жаңғырып тұрады,дәретханалардан иіс шығып тұрады,қағаз жеткіліксіз той арасында ешкім салып қоймады. Тамақтары сірне көбінде ет-сіңір мен сүйек ғана болды. Бағасына сай емес. Мүмкіндік болса,басқа ресторан қараңыздар!
РМ
Раушан Молдабекова
Очень красивый банкетный зал, еда вкусная, главное туалет чистый.
Arai Koshimbaev
Хороший места
🚘 💪
Тойда болган едик, иши адеми бирак иши жангырады. Шу болады екен, сомен катар музыкальный аппаратура оте нашар. Рестораннын багасына келмейди.
ХЧ
Хороший Человек
Очень вкусная кухня, был на свадьбе у коллеги. Всё понравилось
Талгат Алиев
Всё супер классно
Sabina Iskakova
Я там работаю
MD
Murat Dautbaew
Классный ресторан уютный,красивый.
Малика Касымбекова
Ресторан супер! Кухня отменная👌🏻👌🏻👌🏻 такой ресторан вижу первый раз. Прям такой классный 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Ryskeldina_ S
Была сегодня в гостях на первом зале,официантка разлила колу на меня,не извиняясь стояла и смотрела на меня. Я понимаю что она нечаянно это сделала,но надо было извиняться.Испортила мне настроение на весь вечер.
almat orunbasar
🔥
ГМ
Гульбахар Маметова
Была в очень приятном впечатлении, зал был очень красивый, менялся фон, впервые в таком заведении, очень атмосферно было. Также вкусно поели, все было замечательно! Рекомендую
Айка💫 ☺️
Қызыметі өтте жақсы
DZ
Dilyara Zhanibek
Мы там потеряли кольцо, а админстраторы не ответили🤣