Каусар Булак
Халяльная база отдыха
3.8
3.8
Дінмұхаммед Амангелді
Өте тамаша жер офицанттары өте тамаша екен.
Зауре Молдакулова
Стол грязный, админ двигается очень медленно и кажется ей не нравятся посетители)) При нас привела других клиентов и сказала: эти скоро уйдут и вас посажу. Прям сказала эти - ‘мыналар’. Никакого негатива с нашей стороны не было, чем мы заслужили ‘эти’ я не знаю 😁 3 звезды чисто за локацию: возле речки, свежий воздух
Mukha Kairat
А🌀
Акобай 🌀
Ихууу, я там свой солнцезащитный очки потерял 10/8
Bekarys Rahymberdy
Приехали с семьей праздновать день рождение дедушки 27 июля,было ЗАМЕЧАТЕЛЬНО!Сначала в пришли в база отдых,везде красота!Алтыбакан,первый раз на него качался и улыбался.Мы арендовали юрту большую:длинный стол,2 розетки (очень мало,советую принести собой удлинитель).Блюда очень вкусные и сочные,тает во рту!В юрте есть даже люстра,красивенький.Есть еще лампа,освещает юрту.Обслуживание супер!Молодые официанты бегут,торопится принести гостям блюда и самаурын.Есть место поплавать на речке,но это место из-за течение скоро развалится,оно сделано из дерева.Есть веревка что-бы не уплыть,но он может порватся,мой отец попал в такой случай,но с радостью он успел выбратся на сушу.С уборным проблема,как ауылский туалет,детям опасно.⚠️ Вот так провели время,покинули зона одтыха довольными. 🫶🏻🌹
TS
Toktar Serik
Киіз үйлері өте жақсы былтыр тамақтануға келгенбіз Тоқтар деген официант бала күтіп алып жақсы тағамдар ұсынды, оны біз сүйсініп жедік😂
S S
С туалетом проблема (
ББ
Биржан Байназар
Кушты жер осы жак демалуга
Айгерим Абсадыкова
Были с подругами в “Каусар-Булак” на Алма-Арасане. Природа красивая, место хорошее, но обслуживание разочаровало. На просьбу подогреть еду ответили с возмущением, в юрте было темно — еле уговорили поменять лампочку. Цены высокие, а отношение к гостям — равнодушное. Ожидали большего.
Aiala 💗
Табиғат тамаша өте әдемі жер😍
AD
Aruzhan D.
Непонятные запреты, о которых не говорили при бронировании
Еркемай Ильясова
Халальное место, посуду дают, с детьми отдохнуть можно
k"
karla "
Керемет жер, бүгін болдық, тамағы да жақсы,сірне ,нарын,бауырсак алдык
Мухамед Нургазиев
Не советую вообще! Все не понравилось. Грязно, про персонал вообще молчу, грубые и наглые. За такие деньги могли бы намного лучше отдохнуть. Припорковатся не где, проезжая часть (с детьми очень опасно) . Не езжайте.
Oppo Oppo
Керемет демалыс болды
ГЕ
Гульзат Ерикпаева
Жаксы акша тауып жатсыздар неге ыдыстырыныз сынык шеты кеткен кыр. Ещё озын ыдыс жуып откызу керек екенсын ужас. Казан ошак берсениздер неге отынды сатып алу керекпыз или сразу айту керексыздер гои. Туалеты айтпайы кояйын фууу. СЭС жыберу керек сыздерге .
Bagzhan Adal
Посуду нам дали в плохом и грязным состаяние
Зульфия Ахметова
Өте лас( Керемет жасап қоятындац болар еді, өкінішке орай, өте өте лас жер! Қырғын ақша беріледі, уход жасау керек шығар, администрация көңіл аударыңыздар!
Rabiga Azimkhanova
Ужасный туалет — сильный неприятный запах, заходить невозможно. Очень неухоженное состояние. Надеюсь, администрация обратит внимание и примет меры.
КА
Камиля Аслалеева
Ужасное место. Мало того что грязно и нет никакой организации, так еще и меню нет. Мы сидели как кафе. Заказали 2 салата просто огурцы помидор. 4400. Где видан самый обычный и элементарный огурцы с помидорами дороже шашлыка? Если у них шашлыки заказывать то 2000. А там где его делают, по 1200. Т.е. они оттуда и приносят. Обдираловка. Казак десен озине тиеди, но что есть то есть
❤❤
❤️ ❤️❤️
Өте керемет демалыс болды админ ға үлкен рахмет табиғаты да барлығы керемет не айтсақта жүгіріп барлығын алып келіп жүрді Алла разы болсын☺️
Нурсулу Кунтилеуова
Оте лас ,тазалык деген жок ,ыдыс аяктары да таза емес ,толеген акшасына не стойт 😕
sultan vezde
1) киіз үй дымқыл 2) отты жағып дайындап қоям деп, соныңда отынды өздерінен сатып алып жақтық ағашты 3)ыдыс аяқтарды лас қылып берді, өздерін жуып алындар, кетер кезде ыдысты жуасындарма или тг төлейсіндерма деп тұрып алды 4) попросить еткен заттарды через не хочу жасап, ұнамаса жұмысын ауыстырсын 5) лас территория 6) қазан ошақ, самаурын киіз үйге жақын қояық десек принципиально тұрып алды, өртейсіндер деп, жер су қай жерін өртейсін, или шашады десе и так шашылып жатқан жер 7) ыдыс аяқ бар деді ок, но көбісі сынған, әдемі қазақи нақышта ыдыстар тұрды, сұрасан сындырасын ақшасын төлей адмайсындар деп, ескерткіш қылып қойсын соны 8) клиентпен сөйлесу, вежливость 0
Асылай Туякбаева
Ожидание и реальность. Киіз үй сырой, территория грязная, посуда немытая, половина битая. Обслуживание хамское, любую просьбу выполняли с неохотой. Дрова обещали подготовить, но в итоге пришлось покупать. За чистоту посуды пришлось спорить – либо мой сам, либо плати. Даже разумные просьбы отклоняли принципиально. Туалет – отдельная тема, словами не описать. Настроение испорчено, больше не поеду и никому не советую.👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Акмарал Бейсенбай
ужасно совсем не такой как на фото,іші суық пол су болды,сөйлескенде полда отопление бар деген болатын,ыдыстар беріледі деген толықтай фотоларын жіберіп бірақ ыдыстары жуылмаған айтқан заттарының ештеңесі жоқ,жауапты адамдар грубый очень,киіз үйлердің жан жағы лас тазаланбаған,кранан ағатын суда жоқ істемейді деп бірақ айтты тек барған кезде,ужасный совсем сөзім жоқ
ШХ
Шұғыла Хани
оте нашар , унаган жок
Bal dyr
Зона отдыха өте кір, админ грубый, высокомерный. Ыдыстарды ужасный күйде берді, соңында жууымызды талап етіп қоймады. Киіз үйдің дымқыл, аяғымыздан су өтіп, суық күнде ауырып қалдық. Демаламыз ба деп барып едік, наоборот мың есе стресс болып жүрдік. Ұзын сөздің қысқасы нервтарыңызды ойласаңыздар бұл жерге келмеңіздер
Нурболсын Калдыбек
Ауылда бір бәлеқор кісі бар еді,адаммен қалай сөйлесу керектігін білмейтін.Бір күні баласынның фишкасын ұрып алып қойып едім,ана кісі баласын қорғап мені тырнап алып,тыртық болып қалып кетіп еді.Сол тыртыққа қараған сайын ана кісі есіме түседі.Кеше бір қаланың күйбең тіршілігінен шарап,демалайын деп юртаға барып едік,ана кісінің адамдарға деген отношениясы жүрегімде тыртық болып қалып кетті.Айналайын отандастар,егер жүректеріңізге сызад түсіргілеріңіз келмесе,лучше бармайақ қойыңыздар.Шын жаным ашығаннан айтып отырмын.Көңіл бөліп оқығандарыңыз үшін үлкен рахмет!
Акмарал Жадилбек
Өте лас, әжетхана туралы айтпай-ақ қояйын жағдайы өте нашар,ыдыстары таза емес,демалысымыздың шырқы қашты
dana turaly
Демалысымыз ожидание и реальность болып өтті, киіз үйдің іші дымқыл, кейбір жерлері су болды. Клиентке деген көзқарас, қызмет көрсету сапасы – бәрі көңілге қонымсыз. Демалыстан алған әсерімізді құртты, қайтып келуге не стоит.
Аяулым Ережеп
Дым ұнаған жоқ, киіз үй өте дымқыл нашар, лас жер. Клиенттермен сөйлесу білмит өте дөрекі. Ыдыстары лас, попрасить еткен заттарын через не хочу берді. Енді бармаспын
Raika .
Ужасно, территория лас, ыдыстары да лас. Клиентпен дурыс сойлесе алмайды.
Жұрттың Баласы
1) киіз үй дымқыл. 2) отты жағып дайындап қоям деп, соныңда отынды өздерінен сатып алып жақтық ағашты. 3)ыдыс аяқтарды лас қылып берді, өздерін жуып алындар, кетер кезде ыдысты жуасындарма деп тұрып алды. 4) админ попросить еткен заттарды через не хочу жасап, ұнамаса жұмысын ауыстырсын 5) лас территория 6) қазан ошақ, самаурын киіз үйге жақын қояық десек принципиально тұрып алды, өртейсіндер деп, жер су қай жерін өртейсін, или шашады десе и так шашылып жатқан жер 7) ыдыс аяқ бар деді ок, но көбісі сынған, әдемі қазақи нақышта ыдыстар тұрды, сұрасан сындырасын ақшасын төлей адмайсындар деп, ескерткіш қылып қойсын соны 8) клиентпен сөйлесу, вежливость 0 Ожидание и реальность, бүткіл көңіл күйді құртты, енді бармаспын, баратындарға кеңесім өз-өздеріне жандарын ашыса бармағандарын дұрыс.
Мадияр Жандосулы
Лучше бы дома сидел, больше не пойду!!!
L_
Lazym _kz
Ужасное обслуживание. Беседка 15000. Мусора навалено. Туалеты сами видите какие та к еще грязные до жути ( простите за такое жесткое определение) Корпешки все в пятнах Невозможно . Теперь куплю стол походный. Потому что на такое соглашаться нельзя. Мы сами спонсируем подобный раздутый бизнес в грязи. Пора бойкотировать такой сервис за такие деньги.
Rustam Umerov
Очень красиво воздух чистый
Олжас Отар
Керемет демалыс болды!
Aslan Hamza
Өте нашар. Администрациядағы қатын өте дөрекі. Ауызына келгенін оттайды. Тек сол қатын үшін енді жоламаспыз. Еш ұсынбаймын. Корпоратив үшін жиі қолданатын едік. Енді құрысын.
АЖ
Айгерим Жакипова
Отличное место для отдыха 😍👍🏻 Свежий воздух Вкусная кухня , тамақтары дәмді Керемет көрініс😻✨
Shahi 🤍
Керемет демалып қайттық🥰
Assel Kuatova
Демалыс орны ұнады, барлығы таза, тамақтары дәмді, күшті демалып келдік! Официанттары өте сыпайы! Сәттілік!
Раушан Raushan
Еда жирная, посуда грязная. Пока сидели пошел сильный дождь, официантка под дождем принесла еду не накрыв ничем. Ели пельмени с дождевой водой. Не советую это место.
Айару Шекербек
Кәусар бұлақ бұл өте керемет жер таза ауасы тамақтары дәмді табиғаты сұлу кешкі атмосфера ерекше достарыңмен отбасы болып келгенге керемет жер!!
TS
Toktar Serik
Кәусар бұлақ деген күшті жер екен, демалуға ыңғайлы таза ауа,өзеннің жағасында орналасқан таза қазақи жер екен, демалуға кеңес беремін
ST
Saken Tazabek
күшті жер, таза ауа отбасымен демалып қайтуға керемет орын екен. Әсіре официанттары зор👏🏻
СА
Саян Абдисамит
Біз кәусар бұлақта жақсы демалып қайттық ауасы таза,табиғаты керемет тағамдары да дәмді болды барлықтарыңызға баруға кеңес беремін!
Yernur Bakash
Ассалаумағалейкум. 22.06.2024 күні біз туысқандармен 35 адам болып осы демалыс орнында демалдық. Керемет орын! Киіз үйді арендаға алдық. Киіз үй бағасына самаурын, қазан ошақ, мангал берілді. Тағы біз өзіміздің ыдыс алмағандықтан, оны да арендаға алуға болады . Толық, не керек бәрін береді. Сағат таңғы 8ден кешкі 19.30ға дейін болдық. Садақ ататын жері де бар екен. Бәрі жақсы болды, күшті демалдық. Тамаша! P.s. туалет кір, басқа адамдар дұрыс қолданбағандықтан іші қатты лас
ЛЕ
Ляззат Егизбаева
Алма -Арасан "Каусар бұлақ" демалыс орны өте тамаша жер . Ұжыммен керемет демалып қайттық. Администратор жігіт өте кішіпейіл. Барлық жағдайымызды жасап берді. Таудың суы ,керемет уютный қазақ үйлер,беседкалар,тапчандар. Бәрі керемет. Істеріңіз алға баса берсін