Ay. Dent
Стоматология
Инкар Ербол
В восторге
Стоматологиядағы Арна ағайға үлкен рақмет! Бір тісімді емдеп, бір тісімді жұлып берді – бәрін өте ұқыпты, ауыртпай, кәсіби түрде жасады. Қолынан іс келетін, тәжірибелі маман екені бірден көрінеді. Қабылдауы да жылы, бәрін түсіндіріп, сенімділік береді. Осындай жақсы дәрігерге жолыққаныма қуаныштымын. Кімге сапалы стоматолог керек болса, міндетті түрде ұсынамын! 👍
5 посещений
ГА
Гульнара Аликановна
В восторге
Оте жаксы жулад екен казыргы жастардын колы алтын дым аурмады жане сурап отырад екен аурама аурмаима деп рахмет улкен Арна жигитке
Aigul Alseitova
Совсем не понравилось
Аханов Дамир неграмотный врач!!! Элементарно пломба коя алмайды! Сотрудниктерді қайдан жинап алғанын!🤦🏻♀️ Адам баратын жер емес😩 Тістеріңізден айырылгыларыныз келмесе бармаңыздар!
Aboba .
В восторге
Дамир Аханов специалист очень хорошо работает и быстро лечит,образованный стамотолог,спасибо👍🏻👍🏻👍🏻
Aldiar Sovhozbek
В восторге
Қазақстанда бұндай топ стоматология жоқ🔥🔥
Aя Eрболовна
В восторге
Арна Базилханов топ топ падам падам👻🪄
Айбар Айдаров
В восторге
Әліби жақсы жұмыс істейді екен.
Erhan Joldas
Совсем не понравилось
Баратын жер емес нашар тіс емдеуге жұлдыруға не советую
Айнур Рысбаева
В восторге
Посещала стоматологию впервые, осталась очень довольна! Отдельное спасибо врачу Нурдаулету!который подробно всё объяснил, успокоил и профессионально убрал зуб за 10минут!Без слез и без боли! Клиника чистая, современное оборудование, доброжелательный персонал. Теперь только к вам!
Nurs M
Ваще без боли
Sera Akenbaeva
В восторге
Кушти ауыртпайды екен Рахмет колдарыгыз дерт кормесин
𝐴𝑦𝑎𝑛𝑎☄️
В восторге
Стомотологияға және стомотологияның қызметкерлеріне рахмет, барсаныздар вапше өкінбейсіздер, бағасыда выгодно
Акжаркын Агзамова
В восторге
Азу тисим катты ауырып барып ,осында удаление жасаттым ,коп жерде 8-Каны удаление жасамайды гой ,осында коп стоматологияга звандап таптым ,багасы да катты кымбат емес ,жаксы жулып берди ,врачтары да жаксы карайды ,после удаление Ауырып барып едим ,тазалап дари койып берди ,сосын жазылып кетти ,жаксы стоматология издесениз осында ойланбастан келсениздер болады ,озим енди тек осында келемин,Рахмет ,енбектериниздин жемисин кориниздер,всем советую,честный отзыв!!!!
zhanek 🤍
Совсем не понравилось
Консультанты не могут нормально общаться с клиентами.жазылсақта уақытысында кіре алмаймыз.Еще жазылмая койыныз дейді келсек по записи дейді.Про Бақытжан вообще молчу.Вежливо сойлеуди билмейді.Не советую,жұмыстары өтірік өтірік.Вообще не стоит келуге.Сонша жерден келіп едім мақатағаны үшін.Не оправдывали надежду.
ШК
Шынар Кырыкбаева
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
В восторге
Хотела поблагодарить ребят стомотологов🙏🏻 У ребенка болел зуб, быстро отстранили. Желаем по больше довольных пациентов✊☺️ Удачи и процветания 😍🙏🏻
SYRYM .
wow
Анэля ❤️
В восторге
ни грамма боли не чувствуется.Нурдаулет агай прям классный,умеет классно контактировать с клиентами.Лучший стоматология❤️
MK
Meiirbek Karabayev
В восторге
Врач Аханов Дамир сделал удаление сложного зуба и консультировал в течении всего времени заживления, профессионал своего дела. Очень благодарен 👍👍👍
Асия Адамбекова
В восторге
Удалили сложный зуб, быстро безболезненно
Meruert Bisarina
В восторге
Менің стоматологияға деген қорқынышымды басқан дәрігер Бақытжан Біржанұлы. Қорқытпай қалжыңдап отырып жұмыс жасайды. Жақында осы жердегі басқа врачка тіс жұлдырдым мүлдем ауырмады, тез жазылып кетті. Енді тек осы жерге барамын. Бағасыда тиімді.
AD
Ay. Dent, стоматология
29 октября 2025, официальный ответ
Рахмет!!! Сизге биздин клиниканы тандаганызга
DA
Damir Akhanov
В восторге
Спасибо врачам этой стоматологии, отдельно хочу выразить врача по имени Саят , вылечил зубы быстро и без болезненно, всем советую
Частый гость
Ақбота Мұхам
В восторге
Дамир Аханов хороший стоматолог, знает своё дело👍🏻🔥
Карашаш Джакупова
В восторге
Тісімді жақсы жұлды, мүлдем ауырған жоқ. Жұлып болған соңда ауырмады
Erbol Eleshov
Совсем не понравилось
Осы стоматолога бекер емдеттім алтай болды әлі ауырады тісім. 😡😡😡😡
Nazgul Bekbergen
Дамир отличный специалист👍🏻👍🏻👍🏻рахмет сызге
Dimasshhh Satkhanbay
В восторге
Дамир деген маман жақсы тіс емдейды екен.
a1darbaeva 🫀
Дамир Аханов специалист своего дела🙌🏻✨
KA
Korkem Aidarbaeva
Аханов Дамир хороший специалист👏👏👏👏💯💯💯
ЭС
Эльвира Сембайкызы
В восторге
Дамир Аханов өз ісінің маманы, керемет дәрігер🤗
Мейир
Не стоит баруга,оте нашар
Аида Исмаилова
В восторге
Я очень боюсь стоматологов.Но стгматолог Бахытжан профессионал своего дела!Спасибо😇
BB
Bulbul Bekkasym
В восторге
Я ужасно боюсь стоматологов и переживала, что будет больно. Доктор очень спокойный, вежливый ,аккуратный и профессионал своего дела. Лечение проходило максимально комфортно и безболезненно. Хочу выразить искреннюю благодарность!
ИЕ
Индира Ержанова
В восторге
Бақытжан Біржанұлы өз ісінің маманы қорықпай жасатыңыздар
DM
Dinara Mubarak
В восторге
Ay.dent ұжымына рахмет!Еңбектеріңіз жемісті болсын🙂
Бахош ⠀
Аружан топ👍
Дария Иманбекова
Совсем не понравилось
Цены космические на имплант как в городе 😒
Архат Темирбай
В восторге
Керемет таныстар арқылы келіп еддім емдеу қарау врачтар керемет сервис
Бану Копбаева
В восторге
Отте керемет, бари конилимнен шыкты ризамын.Тазалыгыда керемет,вежливость на 100%
А С
Саят Алмасбекұлы өте жақсы дәрігер
A
Aisha
В восторге
Моя любимая стоматология🤍 хорошое отношения,персонал,профессионализм👍🏻
Бота 🐈⬛
В восторге
Самые лучшие стоматологи наверное здесь! Цены приемлемые и делают очень хорошо
Амина Халилова
В восторге
Бүгін бардым барлығы ұнады, қызмет көрсету деңгейі ⬆️Барлығы өз ісінің мамандары, стоматологтардан қорқатын едім, ауыртпай жақсы қарады💐 Рахмет көп көп🫂
Адеми Сагат
Керемет стоматология! Жақсы жұмыс істейді. Аружан врач өз ісінің маманы😍👍🏻
OT
Olzhas Tazhimov
В восторге
Қызметкерлері өз ісінің мамандары, маған ұнады, керемет
JN
J N
Стоматолог Баха самый лучший 😍😍😍😍
Нурсултан Абдрахманов
Спасибо вам
НЕ
Назерке Елшибай
В восторге
Бакытжан оте жаксы даригер !!!
Гульжан ….
В восторге
У меня был очень проблемный зуб, из за которого я страдала 6 лет. Тут за ОЧЕНЬ приемлемую сумму мне его вылечили, удалили нерв, пломбу скорректировали под этот зуб (выглядит так будто это продолжение моего зуба). Одним словом СУПЕР, очень добрые и внимательные врачи, ЧИСТО, НЕ космические цены👍.
Арайлым Усенбайова
В восторге
Мағанда ұнады. Екі тісімді жұлдырдым, өз ісінің мамандары екен.