Korpem.kz
Центр домашнего текстиля
4.1
4.1
Абишев Сулиман
Вы хоть свой аппарат для очистки пуха паром обрабатываете или дезинфекцию делаете? Вы нам подушки чистили и по новой шыли наволочки и после вашей чистки мы обнаружили что в них клопы, которые нас искусали! С подушек они перебрались в матрас и началось их перемещение по всей мягкой мебели! Нам пришлось заказывать паровую уборка для очистки всех подушек, матрасов и выкинуть часть постельного белья!
Sulu Yestemes
Көрпелерімді жаңартып алдым, көп рахмет, осындағы қыздарға, істеріңіз береклі болсын
МО
Меруерт Омарова
Өте нашар! Тіккені вообще көңілімнен шықпады!!! Дұрыс тікпей 3 рет бардым! Көрпемді құртты! Еще өз қателіктерін мойындамайды. Клиентке безразлично қарайды!!! Апармаңыздар!!!
ГИ
Гульзат Имашева
Ужасное обслуживание,не отвечают на звонки и на ватсап,не рекомендую
Алматы Кусаинов Р.В
Қорқынышты тазалау сапасы, жастықтардан шаң ұшады! Балалар бәрі қышиды!
РР
Райхан Рахметуллаева
Қабылдаушы өте сипайы, бәрін түсіндіреді. Апарған көрпеңнен шыққан жүн қаншалықты жарамды, неше көрпе шығады көмектесежі, мата таңдағанда да. Өте риза болдым. Тігінші апайлар жа өте ыгабатты жандар екен. Іші таза
Жанна Ермековна
Ставлю пять звезд Супер корпешки получились.4 корпешки,1 наматрацник и 3 торкорпе. Попросила помочь немного раньше срока сшить ,пошли бы навстречу,сшили чуть раньше. Хотя в моем городе в Талдыкоргане были цеха небольшие ,но я решила обратиться к ним,коллеги на работе дали хорошие отзывы.Красивые расцветки,все аккуратно,сотрудники все вежливые молодцы К сожалению не могла выложить фото так как сразу выехали в Астану. Всем рекомендую не пожалеете Уже готовлюсь на второй заход😍
ГУ
Гульжан Ултаракова
Кыздар мени оз басымдагы жагдаиды айтаен калай тикенин мен я не разбираюсь тикти и все . Но в одном уверена я выбра один цвет чехла она дала другой и доказывает что я выбра то-то который они сделали не доказала по этому когда выбираете цвет фотойте для доказательства
Бота Абикеновна
Жастықтарымды әдемілеп жасап берді. Қыздарға, Жеңіс апаға коп рахмет, өз қалауыңдағы мата пен қалыңдықта жасап берді. Быстро, четко, аккуратно. Енді көрпелерімді жасатымын. Кеңес беремін👍🏻
salt ok
Ескіні жаңартып, көңілімізден шықты
ГМ
Гүлзат Маратқызы
Қанша тг ден жасап береді уатсап номеріне жазсам жауап жоқ
Gaukhar Bergenova
Барлық жастықтарды жаңартып, тағы жаңа жастыртар алдым, енді көрпелерді жаңартам. Рахмет! Тез және сапалы маталарды қолданады.
Peri K
Ескі көрпелерімізді әдемі қылып жаңартып берді, рахмет сіздерге, үй іші қуанды барлығы.
К❤
Куралай ❤️
Кыздар честно не советую админ не ответственная 👎👎👎👎👎
Gulnaz Blalova
Совсем не то,что я ожидала, продавщица грубо отвечает , планировала за 6500 а получилось в два раза дороже , заказывала красивое корпе,чтобы без чехла стелить, а получился какой-то надувной матрас, ещё прошили на розовом и голубом белыми нитками, вообще какой то ужас,ужасное обслуживание и очень расстроена......
Марат Бодыков
@Korpem.kz инстаграммнан тауып алып көрпелерді жасаттым. Барлығы ұнады. Қолдарыңызға дерт бермесін.
Айдынгул Абил
Қыздар рахмет жұмыстарыңызға. Ескі көрпелерімді осылай жаңартып алдым. Өзім инстаграммнан келдім. Korpem.kz табыстарыңыз арта берсін. ❤️
ДБ
Диля Бодыкова
@Korpem.Kz инстаграмм парақшасынан келдім. Көрпелердімді жаңарттым. Барлығы ұнады, сапалы әдемі шықты.
Qazaqstan Kz
Көрпелерімді жаңартып алдым.Ұнады!Бір ұнамағаны простыня да тігіп береміз бағасы 11 000ба 12деді ма сондай,негізі тіктіргім келіп еді. Мүмкін матасы қымбат шығар,білмеймін маған қымбаттау көрінді. Сәл простыняның бағасын түсірсеңіздер,бәрін бір жерден тіктіретін.
TexnoWorkk токарь жұмыстары
Өте сапалы жұмыс
Ш
Шынар
Сдала 2 старых одеяла из верблюжьей шерсти на реставрацию. Хозяйка предложила сделать три, так как они были тяжёлые. Мне быстро, качественно и, считаю, дешево переделали их.
Гульсара Мустафаева
Қыздар рақмет көрпемнің барлығын ойдағыдай жаңаланып алдым жұмыстарыңыздың жемісін көріңіздер