Жер-Анам
А…
Асель …
Одним словом мошенничество
Салтанат Жолдыбаева
2024 те договорға отырдым,2025 те фундамен құйсаңыз болады деген . Енді жақында барсам геодезистпен сөйлесіңіз өзіңіз барыңыз деп отыр.Не болса да тәуекел деп жер алдым,АЛЛА берекесін берсін🤲🏻 сенімді компания шығар деген сенімдемін
Zhozira Zhozii
Осыдан 8жыл бурын Кемертоганнан участок алдым Жер Анамнан. Багасы сол кезде 2.5млн болды.Казир ол жерди 8млн наличкага смело сата аламын. Ол кезде айдала болатын, казир сол кезде тауекел етип алганыма Оте катты куанамын. Госактымды алдым. Компанияга рахмет, жумыстарына саттилик тилеймин. Сол кезде сенбеген туыстарым, казир али жур жер ала алмай) Ким тауекел етпейди, сол муратына жетпейди
KM
Karlyga Meirambek
2018 де танысым осы компаниядан Кемертоғаннан жер алып, үй салып кіріп алған еді. Гос АКТ ты точно бере ме бермей ме деп күдіктенген едім до конца. Гос АКТ өзіне аударып бергеннен кейін ғана сеніп. Батаннан 12соттық жер мен 3 бөлмелі квартираны бірақ алдым. Тек 1-ші потокқа 88кв метрге үлгермедім🥹. Ертерек қимылдауым керек еді. Алматыда отбасымызбен 17жыл бойы квартирада тұрғанбыз, тұрып келеміз. Қуанып жүрмін. Басында басқа котлавандарды көргенмін. Олар котлаван болғанымен де 20% первоначалка сұрады. Ал қалғанын банк бағдарламасымен төлейсіз тікелей төлей алмайсыз деді. Ал банк бағдарламасына менін кредитный историям сәйкес келмейді. Сәйкес келсе де алмаймын себебі %-ті толық суммамен есептейді, первоначалка 10миллион берсеңде🤦🏻♀️. Маған ең ұнағаны кілтті қолыңа бергенше минималды 35мыңдай ғана төлеймін. Оны да ескергеніне таң қалдым. Әйтпесе условиялардың бәрі кваритраға кірмей жатып 200-300мың төлетеді. Оны қарапайым халық қайдан табады. Біз сияқты қарапайым халыққа условия создавать етіп жатқан компанияның жұмысі өрлей берсін.🤲🏻🤲🏻🤲🏻
NA
Nur AII
Осы компания аркылы батаннан участок алдым.Жерлеры оте тагыс,багасы тиымды,халал рассрочка.Жер анам компаниясына рахмет.Сенымды компания екен.Туыскандарым да алган бурында оте керемет компания.
КМ
Куаныш Манакбаев
Осы компания аркылы байсеркеден участок алдым.Осыдан алдын агам да участок алган.Агамнан естып менде тиымды багамен жер алдым.Жер анам компаниясына улкен улкен рахмет .Адил,шынайы тиымды багамен,халал рассрочкамен беретын жалгыз компания. Сыздерге коп коп рахмет!!!!
Ерболат Узак
бағасы 2 , 3 есе коп, қымбат
Х
Ханым
Ужасное обслуживание. Грубые менеджеры по телефону, трубку бросают, хамят. Я даже не поехала в их офис, не хочу время зря терять
Конорбек МакГрегорхан
Люди, не ведитесь на такой л о хотрон. Одумайтесь. Бесплатный сыр только в мышеловке. Земли в батане никому не нужны, они не ликвидны, находятся очень далеко. Туда не едут ни автобусы, ничего не едет, там по сути голая неровная земля с горками погрешностью метр - полтора метра. Они специально работают только с социально-уязвимым населением, понимая что они юридически и финансово не подкованы. Квартиры ещё продают, которых по сути ещё нет и неизвестно когда и где начнут строить! Даже на уровне котлована нет. Это легко проверить. Запросите у них документы, кто застройщик, где конкретно строят или хотя бы где отрыт котлован, кто может это подтвердить. У них ничего нет, они продают воздух. С банками не работают. В соц сетях на их странице свои же сотрудники покупают землю/квартиру под видом простых покупателей, потом через несколько роликов они уже продвигают свою компанию т.е. использование подставных лиц. Их типовые договора это просто отдельный кринж. Если вы прям очень сильно не шарите в юридических аспектах, то берите с собой толкового человека, чтобы он поржал там и забрал вас оттуда сразу. Невооружённым глазом видно что у них попахивает м0шенничеств0м. Просто достаточно посмотреть их тикток или инстаграм. Руководство половина покрытых, половина пафосных нарциссов, директор это вообще салам алейкум, посмотрите с ним видео на ютубе как он общается. Имама еженедельно приглашают на одобрение своих мутных схем. Где вообще такое видано? Одним словом, жер анам это сборище м0шенник0в, играющих в справедливых менеджеров якобы все делающих во благо народа, но народ не понимает, что элементарно земли в батане почти раз в пять дешевле на той же крыше кз с уже готовым гос актом, чем то что предлагают они. Ну а по несуществующим квартирам можно прям докопаться и спросить с них, если этим займётся опытный юрист т.к. в их договорах много подводных камней и дыр, а народ в силу своей невнимательности и неосторожности может подписаться под оплату воздуха на года. Не суйтесь сюда.
Максат Байтаулов
Пришли без записи нас легко приняли все грамотно объяснили, но к сожалению договор получить и дома ознакомиться нам не разрешили. Сказали что только сидя в офисе можно ознакомиться. Все строительные компаний предоставляют договора для ознакомления, чтоб можно было показать юристу. Почему Ваша компания отказывается предоставить договор для ознакомления у себя дома?
Алишер Асабай
Сенімді компания мен 5 жыл бұрын жер алып қазыргі таңда сол жерде тұрып жатырмыз барлық комуникация келді! Қазыр оларда пәтер рассрочкаға беріп жатыр пайызсыз мен 3 бөлмелі пәтерді алдым өркендерің өсе берсін Алланың нұры жаусын сіздерге!
Алишер Абдижаппаров
Менеджер Алишер 314 кабинеттегі өте жақсы консультант екен маған бастан аяқ түсіндіріп өтті тіпті керемет советую.!!!!!
Айман Ибрагимова
"Жер Анам" ЖШС өте жақсы компания. Осы компаниядан 2023 жылы жер алдым. Халыққа қол жетімді бағада жер телімдерін рассрочкаға бөліп береді.
Saltanat Zhanabekova
Показал самый быстрый маршрут
Сандугаш Султанбековна
Жана масив Батан ужасный! Оте нашар жер ! Ещкым корсетпей касымызга инженер геодозист апарып кордык-5 жер аламыз деп ! Оте нашар обслуживание отырык айтасыздар. Красиво поете по началу ! Земля ужасающаЯ! Первоначалку берут наличкой это законно ? Нет !
Merey Aty
Купили землю рядом с Конаево.8 соток в рассрочку по 35 тыс в месяц на 9 лет.+ скидка на два ребенка.А если пригласите кого то из знакомых будут еще скидки.После оформления договора можно сразу строить дом.Очень выгодно тем у кого нет жилья.Инвестируем в будущее👍🏻
SU
Samanta Utepbergenova
2018 ж жер алдык. Еки иниме, апкем жер алдык. Буйырса Уй де саламыз. Оте ризамын бул компания га. Енбектери Жана берсин. Енди буйырса Уй де аламыз деп отырмыз. Бастысы банк сиакты процент жок, таза суммасын куйып отырдык
Akmarzhan Abugaly
Очень грубые менеджера , документы все на казахском и то с ошибками. Дают гарантию только на отзывах, не рекомендую эту компанию .
Жк
Жер-Анам, компания
27 декабря 2023, официальный ответ
Уважаемый Akmarzhan Abugaly, Мы приносим извинения за любые неудобства, которые вы можете испытывать…
Аяулым Сабалакова
Ең керемет компания👍🏻 Халықтың жағдайын ойлап алғашқы жарнаныда өт аз қойған екен. Рахмет сіздерге. Алғысымыз шексіз❤️❤️ 100.000 теңге төлеп жерлі болу деген қазір мүмкін емес жағдайғой. Бірақ Жер Анам мүмкіншілік беріп тұр😘
AN
Arailym Nurdaulet
Компания мне понравилась. Условия очень хорошие, выгодные. Приобрели 2 участка.
Жк
Жер-Анам, компания
31 июля 2023, официальный ответ
Спасибо за добрые слова. Всегда рады помочь!
Адалят Касымова
Компания мне понравилась, очень выгодные и доступные условия, хорошие менеджера☺️😘
Компания очень хорошая , взяли сразу 2 участка. Очень выгодные условия. Советую
Асыл Амирханова
Сенімді компания. Самое главное процент переплата жок. Өте ыңғайлы условия.
БУ
Балжан Утепбергенова
Оте жаксы компания, сенимди, озимиз жер алып, мине буйыртса биыл киремиз
Жер Анам
создай свой будущий на выгодных условиях 87086377063