Qadam Muslim
Магазин мусульманских товаров
Айгерим Аубакирова
Өте керемет,сапасы бәрі жақсы,отандық өнім,бағасы да қолжетімді👍🏻👍🏻👍🏻маған ұнады,сатушы қыздар да уақытында жауап беріп,келісілген уақытында алдым заказымды 💯 көңілімнен шықты🤩🤩🤩
AB
Abzal B
Ең күшті филиал! Тауарлардың бәрі сапалы! Маған ұнады
БД
Бекмұхаммед Дүйсембай
Лучший филиал
RK
Raiymbek Kenesbai
четкий ен унаганы осы болды
Aizere Arsen
Двойка сатып алдым. Матасы , качество супер, оте жумсак приятный, мындетты турде алыныздар)))
N
Nurdaulet
Маған бұл бренд өте қатты ұнады, сапасы керемет. Жұмысшылар сыпайы. Жұмыстарыңызға береке берсін!!
Amira Seit
👍
БС
Бекет Сейдиллаулы
Бомбовый магазин, качество понравилось обслуживание на высшем уровне смело берите
Амир Розахунов
Классный магазин со своей изысканной изюминкой внутри, продавцы очень доброжелательные и приветливые
Samir Bekzad
Супер магазин,качество мне очень понравилось
Nurik 228
Күшті магазин маған барлығы ұнады
Aldiyar Askhat
Барлыгы керемет, озиме двойка алганмын, качественный, доставкасын тез жасап берди
KB
Kainar Bayzhakyp
приятный персонал и качественные одежды
Mirka Zzz
Барлыгы керемет
LS
Lyazzat Shnasheva
Керемет магазин, барлық заттар сапалы👍🏻👍🏻
ЗС
Зангар Суйиндик
Хороший очень магазин,вещи качественные
Алихан Айдосулы
Тема өте күшті магазин сапасы жақсы бәріне советую!!
MU
Miras Ultarak
👍
Arnur Edil
Хороший магазин,вещи качественные !
ksssrksk ‘s
өте жақсы магазин! Маған бәрі ұнады, анаммен келіп біраз нәрсе алғанбыз, сапасы керемет! Рахмет сіздерге үлкен!
Ablay 1
Хорошая вещь
Серик Козыбаев
Сапасы керемет ! Маган унады ! Тапсырыс беруге болады екен!
Erasyl Muhamadi
👍👍👍👍👍✊
Talgat Uatayev
Бул дукен ете катты унады персонал сыпайы, іші таза жаксы👍🏻👍🏻
Medina Yessenzhan
Магазин Qadam Muslim очень понравилось,вещи качественные,остались приятные эмоции✨
И
Ислам
Өте керемет, кеше qadam деген носки сатып алғанмын, киюгеде ыңғайлы әрі жылы.Осындай мұсылман заттар дүкені көбейе берсін.Алла қаласа, тағы да тоавлар сатып аламын. Советую алуға
Аян
лучший магазин одежды на моей памяти, качественно, премиально, а главное доступно
Shima ⚜️
Өте жақсы дүкен! Киімнің сапасы сипаттамаға толық сәйкес келеді, тігісі ұқыпты, киюге ыңғайлы. Тапсырыс тез жеткізілді, орамасы да жақсы. Өлшемі дәл келді. Сатып алуыма өте ризамын, тағы да тапсырыс беремін. Рахмет!
Miras Otarbek
Күшті дүкен бәрі ұнады👍👍
Ақниет .
Бұл дүкен өте қатты ұнады персонал сыпайы, іші таза жақсы сезім қалдырды
Д
Дидар
Qadam дүкені қатты ұнады! Мұндағы киімдер өте сапалы, әдемі әрі ыңғайлы. Матасы жақсы, тігісі ұқыпты, киюге жайлы. Қызметкерлері сыпайы, көмектесуге дайын, бәрін түсіндіріп береді. Бағасы сапасына сай деп ойлаймын. Мұсылмандық стильді іздегендерге міндетті түрде ұсынамын!
ZN
Zhanerke Nesipbai
Магазин Qadam Muslim оставил очень хорошее впечатление. Большой выбор красивой и качественной мусульманской одежды, всё выглядит аккуратно и соответствует описанию. Персонал вежливый и отзывчивый, помогли подобрать подходящий вариант. С удовольствием приду ещё и рекомендую магазин.
DS
Dast Sult
Отличный магазин все понравилось одежда высшего качества очень удобные и в тоже время приемлимые сцены очееь хорошее обслуживание опровдали ожидания
Bahalek Bakosh
Өте керем товар . Балама алып бердім , ұнады шешпей киіп жүр🔥 Молодцы
Назерке Кайрат
Сыйлык алдым күйеуіме. Сафар двойка сапасы ұнады😍😍😍 Менеджер кыздарга Рахмет размер тура таңдап берді. Берекелі болсын саудаларыңыз 🤲🏻
Очень хороший Магазин 👍🏻
Danik mkh
Оте керемет магазин,маси шулыкта керемет екен маган унадыы
ЗМ
Зангар Муратбек
Отличный магазин!Все понравилась,особенно плавки очень качественно сделано,всем советую!!!
Alisher Nuridin
Керемет.Өзіме сафар двойкасын алғанмын ыңғайлы и сапасы керемет ұнады.Уақытылы жеткізіп берді
AB
Adilet Bolatov
Магазин четких вещей
G. F.
Заказала на подарок один флисовый костюм в черном цвете и шорты для плавания, оплатила 70к. Сказали 3-4 дня, доставили не в срок, потом отправили серый костюм, когда я у них спросила почему, сказали «ой, черные у нас закончились», оформили в порванную упаковку. Хорошо я на все это закрыла глаза — сказала «хайр». Но что меня возмутило это то, что костюм вообще был не дошит. Я попросила исправить ошибку, они сказали давайте курьера 50/50 оплатим. Я отказалась, потому что ошибка всецело их. Окей, они забрали этот костюм, дошили и вернули курьером не оплатив за поездку. По итогу за их доставку я заплатила. А ещё недавно, приглядевшись, я обнаружила, что костюме след от утюга, который никак не убирается. Единственное, шорты хорошие, никаких претензий нет.
Aigerim Erniskyzy
Почти час звонили и писали узнать открыт ли магазин. Хотели поехать и купить. Не отвечают ни на звонки ни на сообщения. Ответили спустя 50 минут.
ГК
Гаухар Кенжеханова
Өте нашар. Ақшасын алдын ала төлетіп алады. Сосын не жауап жоқ, не алған затың жоқ. Заказ беруге кеңес бермеймін.
DI
Damir Ironman
Товар келді. Қысқы куртка сапасы ұнамады. Іштегі жүні біркелкі емес. Қайтарайын десем, расрочка болғандықтан қайтадан алмаймыз деп қойған. Мұсылман деп толықтай сенуге болмайды деп шештім.
БЖ
Бейбит Жансарин
Жабық тұр. Кептеліспен қиналып келсен. Тым болмаса жазып қоймай ма жабық деп. Не тел не инста жауап ьермейді. Өкінішті. Енді алмаспын.
Aibek Erken
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻керемет
Л
Лан
Жақсы да халыққа керекті істерің оңга бассын