Duda
Мебельная компания
Aisha Yessen
Инстаграмнан көріп қалып, тапсырыс бердік. Сапасы жақсы, стилі ерекше, матрасты жақсысына ауыстырып алдық. Дүкен жылдам қызмет көрсетті, барлық сұрағыма жауап алдым, жиі байланыста болды және Талғардан Қаскелеңге тез әкеліп берді. Көп рахмет! Істеріңіз алға бассын, клиенттеріңіз көп болсын🙌🏼
ББ
Багила Бегимбетова
Сапалы тө ектер, балаларымызға ұнады
Елнар .
Сделали все быстро
ГД
Гаухар Джунусова
Спасибо очень классные кровати,качество вообще супер не пожалеете заказывайте Рахмет Дулат мы заказали 3 кровати и еще будем заказывать.
Жанар Сейтбекова
Кеш жарық! Осыдан бір ай бұрын екі қызыма, кровать заказ бергем, көп қарап осы кроваьтарға көзіміз түсті хабарласып заказ бердік. Келіп өздері құрап берді өте ынғайлы, сапасы да керемет, матрасыда керемет. Қыздарыма өте қатты ұнады👍👍👍 Алғанымызға өкінген жоқпыз. Рақмет
Данияр Хабиев
Здравствуйте в сентябре заказывали две кровати и матрасы в этой компании, остались довольны сотрудничеством с ними. Кровати из натурального дерева, наше мнение оптимальное соотношение цены -качество. Ребята молодцы находясь в Алмате оперативно отгрузили нам в Астану, качественно упаковав. Желаю данной компании процветания и множества новых клиентов.
DZ
Dos Zhan
Заказал кровать отцу. Все отлично. Сам собрал!
РК
Ринат Куйбасов
Сапасы жақсы, бағасы тиімді өте ыңғайлы төсек. Duda уақытылы жеткізіп орнатып берді
Алия Абаевна
Тамыз айында Дуда компаниясынан ағаш төсек алған болатынмын,, уәделескен уакытында әкеліп берды , сапасы өте жақсы , сіздерге көп көп алғыс , еңбектеріңіз жемісті болсын , әрқашан сапалы дүниелерды халыққа ұсына беріңіздер, алғысқа бөленіп еңбек ете беріңіздер
БС
Баян Сатаева
Добрый вечер, меня зовут Баян. Месяц назад заказывала односпальную кровать для папы у данной компании. Сделали все в срок, качество соответствует цене. Доставили быстро, сборку сделали оперативно, я всем довольна. Всем рекомендую компанию Duda, а именно Дулата, всегда отвечает вовремя и оперативно. Желаю процветания вашей компании!
Айганым Смаилова
Қыркүйек айында осы Duda компаниясынан екі төсек ,екі матрасын алдық. Сапасы жақсы , ұнады балаларыма, таза ағаштан жасалған. Жігіттер өздері әкеп ,жинап берді. Рақмет👍🏽
БТ
Балым Толымканова
Несколько лет назад заказывала сыну кровать Амаль. Кровать шикарная, из чистого дерева, дома около месяца пахло деревом. В этом году переехали и заказала девочкам двухъярусную кровать. Кровать суперская, стильная, отлично вписалась в интерьер, не скрипит, крепкая. Сама лежу с младшей. Всем советую! Не сомневайтесь, полностью отправдывает свои деньги
KI
Kamshat Isabayqyzy
Қайырлы күн! Осы Дуда компаниясын инстаграмм желісі арқылы кровать заказ бергенмин. Барлық әңгіме онлайн болды,төлемақы жартысы төленді. Алғысым шексіз мен Қазақстанның басқа қаласынанмын,Алматы қаласындағы студенттериме арналған төсек болатын.Уәделескен уақытынан бұрын жеткізіллі.Осындай иманды,тәрбиелі бауырларымыз көп болсын!Әңгімелері,жасаған жұмыстары өте тиянақты,сапалы,адаммен қарым қатынасы жоғары деңгейде.өте мәдениетті.еңбеңтеріңіздің жемісін көре беріңіз! Ризамын👍👍👍
ГИ
Гулим Искакова
Дуда компаниясынан 2 төсек, 3 матрас алдық. Төсектер өте сапалы, табиғи ағаштан жасалған. Матрастары да өте сапалы, ортопедический. Бағасы да өте тиімді. Жұмыстарыңызға береке тілеймін👍🏻
II
Inessa Inessa
Хочу поблагодарить специалистов, особенно, Дулата за профессиональное отношение к покупателю. Человек, который держит свое слово, безупречно собрал кровать, которая отлично вписывается в небольшую комнату. Сама кровать очень хорошего качества, деревянная, лаконичная, крепкая. Матрас ровно по размеру и в хорошем исполнении, который еще и по доступной цене. Рекомендую к покупке данную кровать, матрас и, конечно, данного продавца. Желаю вашей команде процветания в бизнесе и личного счастья! С уважением, Инесса
Арайлым Орынбекова
Сәлеметсіздерме?! Мен Шымкент қаласынан 3 қызыма кровать алдым. Качество өте тамаша екен ұнады қыздарыма. Жеткізу қызметі өз уақытында. Мебель бітсе күшті фото саламын менде құдай қаласа.
Айжан Курманжанова
Өте жақсы төсек бізге унады.Рахмет
НЗ
Нурыш Заманбекова
Рақмет төсекке тапсырыс беріп едік өте сапалы жасап берді
МЕ
Мадина Есельбаева
Приобрела кровать для дочи и не ошиблась . Очень качественная мебель и приемлемые цены. По сравнению с рыночными. Ребенок рад и это самое главное.
Бейбит Кусаинова
Dudaдан төсек матрасымен тапсырыс бердім,өзіме қатты ұнап жатыр, сапасы , дизайны, жеткізілу уақыты , жинау,бәрі керемет. Жігіттерге еңбектеріне табыс,көркею, қажымас қайрат тілеймін. Осылай сапалы товарлармен елді қуанта беріңіздер. Үлкен рахмет.
Кеш жарық! Duda компаниядан екі кровать матрасымен алдым. Балалар риза. Екі жастық сыйлыққа берді. Өте жақсы 👍. Дулат балаға үлкен рахмет. . Жұмыстарына сәттілік тілеймін, еңбектеріңіз берекелі , адал, болсын .
Aida Kadeyeva
Шымкент қаласынан кровать тапсырыс бердік, уақытында жеткізілді. Сапасы қуантты: материалы мықты, құрастырылуы сенімді, бәрі ұқыпты жасалған. Тапсырысты тез рәсімдеді. Жеткізу де кешікпей орындалды. Ең ұнағаны — қызметкерлер әрдайым көмектесуге дайын, барлық сұраққа жауап береді. Міндетті түрде тағы да тапсырыс береміз!
AА
Aisulu Айс
купила кровати ,по качеству они идеальные, доставка во время , советую брать непожелеете , мы довольны , качество супер плюс красиво!! спасибо вам❤️🔥🔥🔥
SA
Saniya Abibova
Купила кровать и матрас у Duda и не пожалела . Красиво ,качественно и не дорого . Спасибо магазину доставили собрали раньше сроков. Всем советую!!!
БК
Бота Курметова
Дулатқа үлкен рахмет!! Өте сапалы төсектер! Біз бес төсек сатып алдық,балалар риза. Бәрі ойдағыдай шықты. Жұмыстарына адал жігіттер! Еңбектеріңіз жемісті болсын!!
ЖМ
Жазира Мынбаева
Мен букіл инстаграмды актарып ,кыздарыма кровать іздеп журіп,осы паракша алдымнан шыга келді сойтіп бұл паракшаны да актарып ,зерттей келе осыган токталдым !!! Өйткені кроваттардын модельдері дейміз ба әйтеуір турлері дейміз ба , көп екен оын устіне таза ағаштан жасалады екен ,общем сапасы жаксы екен ,сөйтіп варианттары да көп екен баска жерден унемі бір екі ак турлері бар кроваттарды көресін онын устіне манежге ұксайды модельдері общем түк ұнамады , Бұл паракшада модель деген жетеді оның үстіне Казакстан бойынша жок млдельдер гой 😃 Сойтіп осы необычный и скромный көрінетін модельді тандадым ,сұрадым уактылы жауап берді Дулат деген жігіт , бұл түрі россиядан келе жатыр деді заказ берем десеңіз кутесиз деді .Алдын ала предоплата берип койыныз деди чтобы сенімді болу үшін Бірак мен полный оплата жасадым өткені сендім . Сойтіп 10 кундей куттім уактысында Астанага жеткізіп берді көңілімнен шыты суретте баскаша живой көрсен шекарно 👍👍👍 көрінеді екен …Дуда компаниясы алғысым шексіз сапасы керемет
f
flowerrayy
покупала кровать «томирис» и матрас — отличное качество, особенно матрас, очень удобный. спасибо продавцу, доставили в тараз бесплатно очень понравилось, советую!✨
СП
Салтанат Примжарова
Өте жақсы әрі әдемі төсектер, бізге ұнады, Дулат мырза жұмысынызға береке тілейміз.
MK
MADINA KABASHAEVA
Өте керемет төсек. Сапасы жақсы. Уақытылы жеткізіп берді. Жұмыстарына ұқыпты қарайды. Бағасы мен сапасына 10 балл. Керемет. Балалар риза.
Асхат Кабдешев
Заказали 2 кровати 200/120 с матрасами, работу выполнили качественно, самое главное выполнили быстро и в срок.
Асель Шакумова
Заказала год назад, качество супер, ни одного изъяна, всем рекомендую!!! Спустя год кровати в первозданном состоянии 🩷
Амандык Бекболат
Астанадан заказ беріп едім кеше келді. Балаларыма ұнады көп көп рахмет.
ЖК
Жанна Какенова
Керемет!Сапасы да тамаша!Рақмет сіздерге.Еңбектеріңіз жемісті болсын.Сапасына қорықпай тапсырыс бере беріңіздер.Сапалы, сенімді
Бектур Даулетьяров
Отличный хозяин магазина, помог с выбором и доставил в обещанный срок) спасибо)
Мадияр Можатаев
Островок төсегін матрасымен алдық. Сапасы мощный өзіме қатты ұнады. Өзімізге керекті өлшемде жасатып алдық. Жұмыстарын жүре берсін, бұйырса тағы аламыз.
SN
Serik Nurkazy
2 төсек , 2 матрас алдық 100/200 өлшемінде. Сапасы керемет, акеп құрып беріп кетті. Рахмеееет👍👌👌👌👌
БМ
Бекзат Мустафин
Барлыгы унады. Жигиттер мыкты екен, жумыстарын журе берсин. Коп Рахмет. Тосек, матрасты тек сендерден аламыз,,💯💯💯💯💯💯💯
БМ
Бекзат Мустафин
Приобрели матрас и кровать, качество понравилось👍. Все показали и обьяснили. ВСЕМ СОВЕТУЮ, на совесть работают ребята. Рад что такие компаний есть у нас👍👍👍👍
Айгерим А.Б.
Қайырлы күн, Инстаграмм желісінен біраз күн тосек қарап, таңдауым осы Dudа болды. Заказды тез қабылдап, келісілген уақытпен әкеліп құрып берді. Біраз қорқыныш болды көріп алған басқаша, төсек бәрімізге өте қатты ұнады, сапасы да, төсектің өзі де, матрас-та керемет сапада болды. Үлкен Рахмет, жумыстарыңыз алға баса берсин🤲
Сулейменова Жадыра
Сәлеметсіздер! Duda компаниясынан өте сапалы двухъярусный төсек алдық. Сапасы өте керемет. Айтарға сөзіміз жоқ, қайың ағашынан жасалған. Барлығымызға өте керемет ұнады. Көңілімізден шықты. Аллам саудаларыңызға береке берсін. Сатушылары өте кішіпейіл, керемет жандар. Аллам сіздерге разы болсын! Баға жағы да қолжетімді. Біз үшін өте сәтті сауда болды! Тиктоктан көріп қалып обращаться еткен едім. Еш өкінбеймін. Сол үшін де қуанышымды осында бөліскім келді
ЖА
Жансая Алиева
Постоянно ломались ламели из за некачественного матраса, приобрели у DUDA Теперь о безопасности можно не беспокоится. Наш малыш все время прыгает на кровати, с этим мартрасем я ему разрешаю 😂😂😂
Айдос
4 төсек , 4 матрас алдық. Барлығын дұрыстап түсіндіріп берді. Сапалы, қолжетімді барлығы. Қорықпай алыңыздар......
Мурат Алиев
Молодцы ребята. Доставили в тот же день как мы попросили. Спасибо большое, матрас шикарный, лежать удобно, запаха вообще нет. Тяжеленный, чувствуется что добротно сделан. Проконсультировали перед покупкой, выбрали хороший матрас, с женой довольны.
Алмагуль Актлеуова
Атыраудан заказ бергенмін екі кровать, керемет болып келді, сапасы өте жоғары! Стильно, качественно, өз бағасына тұрады! Рекомендую! Рахмет, DUDA!
СА
СТК АС
Очень рада что встретила эту компанию по производству кроватей и матрацев.Заказала девочкам подросткам, очень красивые, качественные, аккуратные,без запаха дерево. Спасибо большое изготовителям❤️🌹
Жибек Карыбаева
Біз 2 кровать бірден алдық заказ беріп, менеджер бәрін жақсы, толықтай түсіндіреді👌Балаларымызға қатты ұнады, бағасы сапасына сай екенін түсіндік, еш мін таппадық, бәрі аккуратно, сапалы және әдемі👍🏼Еңбектеріңізге рахмет! Кәсіптеріңіз өсе берсін, үлкен жетістіктерге жетіңіздер! Мен сияқты риза болған клиенттеріңіз көп болсын деп тілеймін! 👏🏻👏🏻👏🏻
Асеке Басеке
Рекомедую очень добросовестные, заказал кровати сделали качественно и в срок, фото, видео отчёт отправка до места все супер. Спасибо вам огромное.
НА
Нурай Абдулла
Кровать очень качественный,ребята очень пунктуальные и ответственные.Хоть и день и ночь они отвечают за секунду. В будущем я всегда буду заказывать тут. Всем рекомендую.
Lagutina Evgeniya
Очень качественные кровати👍
Зарина Сабитова
Здравствуйте. Очень благодарна этой компании за ответственность и качества мебели .уже не первый раз заказываю .кровать очень понравилась .большое спасибо вам .🤗🙌