MFasady
Цех по производству мебельных фасадов
4.4
4.4
Айнур Муфтахов
старая плёнка на кухне начала терять свое покрытие, привез одну дверь,нашли подходящую плёнку и приклеили все без нареканий. Теперь планирую переклеить и другие двери от кухни
DS
Daulet Sakbayev
Турсынбек Бауыржан деген кісі жұмыс істейді , әкесінің цехы , 30 апрель куні бізді жалдаған досының квартирасына мебель жасауға , жұмысымызды бітірдік, келісілген ақшаның тек 50 пайызын төледі , қалған 50 пайызын кунде ертен беремін деп жүр, телефон көтермей қояды кейде , осы цехтын иесімен, әкесімен де сөйлестік , даже әкесінің айтуы бойынша телефонын көтермейді.
ЕИ
Ерлан Икрамов
Изготавливают кухни прихожки шкафы, цены средние
ВБ
Виктор Билинович
Отличный цех!!! У нас вздулись фасады, после сырого помещения, переклеили плёнку. Отлично получилось. Так же заказывал фасады, изготовили в срок. Спасибо, рекомендую