CvetyAlmaty1
Цветочный бутик
Інжу Журабекова
Өтее керем 😍
Aiko ☺️
25шт букет гул и клубника в шоколаде заказ бергенбиз, вот клубника в шоколаде ужасный. Клубника езилип кеткен, шоколад срок отип кеткен, жаман иіс болды.Ни грамм совести сондай жиберип Вот у... ы... Не советую вообще бұл жерді одну звездочку жалко даже!!!! 😡🤬🤬👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
юрчка .
цветы ужасные,прям вонь свежие деген отирик маган ватсап аркылы жиберген фотосымен маган жиберген гули еки турлы,ожидание и реальность болды
Назгул Абдеш
Походу клиент керек емес ау, обслуживания төмен екен.амандасып дайын букеттер қандай бар десем 3 сағаттан соң дайын жоқ деп ответ беріпті😏так грубо. Отзывтарды өздері өтірік жазып көтерген сияқты 1 жулдызда көп 0 дер едім. Қазір тем более праздник кезде адам көп доставка сұрайтын кезде жауап беруге адам қою керек еді или всегда солайма бұларда
MR
MEREY R
Букеты прям супер 👍🏻🔥
Істеп берген букеттерінің түрі осындай. Алып алданбай - ақ қойыңыздар. Клиентке қызмет көрсету туралы сөз айтпай ақ қояйын. Букетті ораған жігіттің отношениесі вообще сілкініп. Суретте басқа, барған кезде солған гүлді алып шығасың тек жиегін алып береді саған. Байлаған лентасы туралы сөз қозғамайын…10/1 балл
НЖ
Нурсултан Жорыкбай
Рады представить вам большой ассортимент Голландских отборных роз👍
Молдир Жумамурат
Өте керемет жігіттер гүл орап берді. Гүлдердің түстері өте әдемі екен, бағасы да қолжетімді.🥰 рахмет жігіттер 😘
Мадина Касымбек
Спасибо красивые цветы 😍 и за приемлемые цены 👍🏻
сержан жорыкбай
Цветы свежие, вовремя доставили спасибо большое🙏
ГЖ
Гульмира Жорыкбаева
Всегда цветы свежие👍 цены вкусные 🤗 приятные продавцы 🤗 вседгда выручают 👏👏👏 а цветы у них всегда шикарные 👍👍👍👍 спасибо большое 😊 молодцы мальчики я их очень обожаю 👍👍👍 а постоянным клиентам делают скидки 👍👍👍👍 всем советую
Алмас Джунисбеков
Всегда брали только у них цветы всегда свежие и цены достойные. Супер розы просто класс. Спасибо за то что радуете нас
Damirchik 👻👻👻
Постоянно беру у них, цветы свежие, бутоны большие. Всем советую😍😍
Nurking Nur
Ужасное розы
ЭБ
Элмира Базарова
Заказала букет розы 120 см, они отправили. Мен 90 см розы... Ч оплатила на 120см. Чужь какой то. Ораған кезде 120 шығады деди, но 105шыкты. Полный өтірік!
Aigerim Alibekkyzy
Всегда свежий гүлдер. Күшті қып орап береді
AJ
Ainur JFK
свежые цветы❤️
Ulan mul_au истограм Karsakov
Красивые цветы
ИИ
Имейл Имейл
все классно еще буду брать
Елжас Жуматкан
Очень много выбора. Спасибо большое за прекрасные цветы
✨ 🌼
Вчера брала бабушке на юбилей белые розы. Спасибо большое. Очень довольна, свежие красивые бутоны. За 13500 тг получился довольно большой букет