Ремонт телефонов
Отличный сотовый бутик! Большой выбор телефонов и аксессуаров, цены адекватные. Продавцы вежливые, всё подробно объясняют и помогают с выбором.Остался доволен обслуживанием, обязательно приду ещё раз. Рекомендую!
Seitzhan77
Мастер Кайнар понравился, все грамотно и не дорого сделал.
Дана Мухит
Очень грамотные специалисты, все сделали как надо. 👍
Мақпал Серік
Телефонға ремонтты жақсы жасайды, бағасыда қол жетымды👍👍
Ulan Abdraman
Все понравилось
hmz osp
очень хороший сервис, я и мой друг приходили сюда несколько раз всё хорошо и гладко сделали, очень классный сервис!!!
MN
Miras Nurmаn
Очень круто приходите советую вам очень понравится все качественно ассортименты много все отлично приходите все качесттвенно делает и ремонт и чехлы
Сп
23 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо большое за тёплые слова! Рады, что вам всё понравилось и вы остались довольны качеством. Всегда рады видеть вас снова! 🙌💙
NS
Nurdaulet Serik
Телефон жондедым сапасы жаксы багасына тиымды
Сп
23 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за отзыв! Рады, что результат вас порадовал 😊 Всегда готовы помочь, обращайтесь в любое время! 📱🔧
Danita ✨
Өте керемет, барлық нәрсе бар, сапалы әрі тез👌🏻😇 үнемі осы жаққа келемін чехол алуға, стекло жасатуға
NR
Nurtilek Rahmetbekuly
Жақсы жерде орналасқан сапалы тауарлар бар жұмыс істейтін аға да мейрімді сыпайы жақсы кісі
Телефон жақсы жасайды, телефонға керек заттың бәрі бар
AIBA RYS
Я поченил телефон качество хороший за свою цену отлично
Jon Marziyatov
Быстро и недорого починили телефон, все понравилось. Рекомендую 👍🏻
Berikova a
Качественные чехлы,очень классный сервис 😍отзывка подарок бар еще😍😍😍просто как😍
QA
Qarqyn Adilbek
Ремонт жасап берді сыйлыққа камера ремонт және защитний стекло😍😍
AJ
Abubakr Jurabekov
Спасибо все понравилось все чётко красиво сервис часто тут делаю хороши мастер
Muha
Сколько ремонт экрана хонор х7б?
ТО
Тимур Ордабаев
В данном сервисе, обслуживаемся на протяжении 1 года,очень профессиональный мастер,знаток своего дела!
ТК
Темирлан Каржаубаев
Быстрое и чотка зделали без касиков
ЕД
Ербек Дузел
Әдемі Тегін зашита Жақсы жұмыстарын атқарды
Саят Махатов
Кайнар оте керемет жан телефонды жаксы жасайды жане де стеклосы оте качественный келулерине кенес беремин
БС
Береке Суттыбаева
Классный сервис, люди добрые все качественно сделали. Спасибо большое 🙌🏼
F
Farkhat
Кайнар специалист своего дело,приходите обязательно
Дина Камбар
👍👍👍стекло все отличное👏👏👏мне очень понравилось🔥🔥🔥
Дролл .
Сервис хороший я и мой друг несколько раз сюда приходил, нормально меняли экран даже когда он был сильно разбит
nurtai bagzhan
Спасибо все понравилось все четко красиво сервис часто тут делаю если бывают проблемы и друзей показал этот сервис им тоже все понравилось
Бакжан Жиеш
Мастера своих дел.5 звезд
Арнұр Асембек
өте сапалы арі жылдам қызмет етеді бәрі керемет келуге кенес беремін
АЕ
Алтын Ержанова
Қайнар бауырыма айтар алғысым шексіз!нағыз өз ісінің маманы десем артық айтқаным емес,үнемі телефонымда мәселе болса осы жігітке келемін! Жұмысын тиянақты және де қол жетімді бағаға жасайды.ризашылығым шексіз! АЛЛАразы болсын! Осы жерге келіп телефондарыңызды жасатсаңызжар телефондарыңызға жаңа өмір сыйлайды.
NB
Narbota Bakhythan
Бул мастермен жумыс жасағалы 10 жыл болды өзі жумысының маманы өте тамаша жумыс ұқыпты маған унады бес жулдыз
МН
Майра Нуритдинкызы
Мы всегда всей семьей сюда ходим,обслуживание супер.Дешевле чем других местах.сегодня купила чехол для айфона,стекло защитный поменяла,спасибо вам большое
𝙰 𝙼 𝙸 𝚁 🏍️
Хорошее место, мне самому нравится
Nurzhan Kaliev
Жақсы жөнделді!
Elzhan
Оте кушты заведения телефонды тез жондейды катты кымбатта емес
Ablaikhan Khussainov
Ремонт оте жылдам товарлары👍👍👍
K T
Чехол,аксессуар,защитка барын сатады екен. Кушты магазин, сатушылар оте мейрымды
Nurdaulet Kerimzhan
Жақсы маған ұнады осы жерге келіңіздер сапалығы күшті келіңіздер істетіп көріңіздер 🔥🔥🔥
kana kana
өтеее керемет жасайды екен күтші🔥 Телефоным как новыйй болып қалды советуююю всем
Санжар Акимкожа
Келіндер сапасы кушті
Askar Askar
Планшетімді сапалы жөндеп бергендеріңіз үшін сіздердің сервиске шын жүректен алғысымды білдіремін. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, жұмыстарыңызға үлкен ризашылық білдіремін. Алдағы уақытта да телефондарымды сіздерге әкелемін👍🏻
Айдана Аманжолова
Профессионал своего дела, всем советую, обращаюсь не раз👍👍👍👍👍
AB
Arshyn Beisengali
Күшті мастер! Келіңіздер
adilbek
Все аккуратно сделали дешевые цены на ремонт советую!
Asylbek Tokmyrza
Все качественно сделали, всем советую. Приходите и обновите свой телефон🙌🏻
Манзура Мухамбетхановна
Аккент тұргындары Аккент 7 домында ремонт телефон жондейтин жерге келрниздер. Телефон бетин кушти жабыстырып береди. Чехолдары отте адеми. Телефон кушти жондейди. Ағайға ракмет.
Ilyar Eginbai
Очень хороший сервис очень быстро делают и качественно
. .
Күшті маған қатты ұнады, жұмысты жақсы істейді, ындайлы жер. Ішінде қалаған затты тауып алуға болады чехол да стеклода және зарядқа өте көп екен ёр телефонын мадельға бар
Айзека🤍 💕
Керемет жасайд жұмысын стекло акуратно жасайды уютный жер екен керемет ағай да жақсы адам
Талант Талант
第一次来这家店修手机,工作人员很专业,先帮我检测了问题,然后详细说明维修方案和费用,没有乱收费。修理速度很快,环境也干净整洁,手机修好后运行流畅。整体体验非常满意,以后有需要还会再来。
Балнур Космуратова
Қайнарға рахмет!Өз ісінің маманы,телефонымызды жақсы жөңдеп берді.