mpe 2
Записаться через Bookify.kz
Канат
Жаксы алады
Aibol Aidynuly
Құзар ағама рақмет шашты керемет алады риза болдым енді ылғи келіп тұрамын ағам таза маманның иесі болды❤️✊
rahymzhan
Отличный барбершоп! Мастер сделал всё аккуратно и именно так, как я хотел. Атмосфера приятная, персонал вежливый.
Мариям Курбанова
Спасибо мастеру которая меня постригла очень быстро и красиво осталась довольна 😊
ZY
Zamira Yessenbayeva
08.12.25г Алтын деген мастерде стрижкада болдым , өзім кешігіп бардым , атына заты сай мастер екен, шашымды жуып, массажын жасап, массажный креслоға жатқызып енді керемет , жұмыстан шаршап барсаң самое то , советую 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ДИ
Дмитрий Исаков
Отличный салон, стрижка на высшем уровне за минимум времени. Предварительная запись, соответствие цены и качества оказываемых услуг. Отличный сервис за адекватную стоимость
Наташа Гонуленко
Сын там подстригли всё понравилось. Пришёл довольный и счастливый
Савелий Соколов
Показал фото-пример для стрижки барберу,подстриг абсолютно по-другому.4000 За фантазию барбера дорого!
NO
Nartulen Oralbek
Всем советую күшті алады шашты, бәрі өз істерінің мамандары✊🏻
Абылай Алиакбар
Құзар өз ісінің маманы. Менің ойымдағыдай переход шыкты 👍
Диля -
Обеим мамам тут волосы красила девушка, всё понравилось) Есть палитра цветов, подберут подходящий к типу-цвету лица, проконсультируют. Мастера из Китая опытные, трудолюбивые, работают на результат. Цены приятные! И кресло для мытья головы массажное! 🤩
Zhan zhum
сделала каскад у мастера Алтын все очень понравилось выглядит аккуратно и красиво ☺️👍
Sundet Kurmanbek
Условия зын екен шашты чоткааа алады одушии ракмет ✊✊✊
diana dulaatovaa 🍒
Сделала сегодня каскад у Алтын. Вежливая, приятная девушка, улыбчивая. Быстро, аккуратно и очень красиво все сделала. Советую, приходите, не пожалеете 🫶🏼 А еще сделали со скидкой, и в салоне имеется крутое массажное кресло
OL
Omirtai Lakbaev
Асслаумагалейкум условия керемет багасы арзан тамаша жер екен Келип корсениздер болады
Линара Кайырова
Спасибо большое, поняли что я хочу и сделали очень классно
NN
No Name
Стрижка понравилась, всё аккуратно и стильно. Мастер внимательный, сразу понял, что я хочу. Осталась довольна, приду ещё!
GZ
Gulnur Zheniskyzy
Барлык жагы унады,берген акшаң адалынан беріледі оз ойыңдағы шаш цветін шыгарып барлык жагынан жаксы Алтын,Кузыр екеуіңе мың алгыс оз істерінің шебері келген клиенттер окінбейді келіңіздер менің шынайы отзывым 🫰👍
Айгерим Жиенбаева
Алтын ханымның жұмысы өте ұнады👍барлығыңызға келуге кеңес беремін✅😘
KK
Kabl Kuanganuly
Жақсы жасаиді шашты
Huat User
好的很!没毛病
Қайнар Д.
Бүгін осы барбершопқа алғаш рет барып көрдім. Ішкі атмосферасы бірден ұнады — таза, стильді, әрі өте жайлы. Шаштараз өз ісінің маманы екені бірден білінді: шаш үлгісін менің түр-әлпетіме қарай икемдеп қыйып берді. Қайшы мен машинканы қолданудағы ептілігі — бөлек мақтауға тұрарлық. Сөйлесу мәдениеті де жақсы, артық сөз жоқ, керісінше, клиентті түсінуге тырысады. Маманның шаш қыйдыру тәсілін бөлек енді. Рақмет✊ Бағасы да қызмет сапасына сай. Міндетті түрде қайта келемін, достарыма да ұсынар едім.
Шынар Талгаткызы
2.500тг кушти етип шашымды киып берди маган катты унады😍
WS
Will Smit
Шаш қидырған жерден ерекше әсер алдым. Басты жуғанда жай ғана су тигізіп қоймайды — массаждық кресло бар, нағыз рахат! Бір сәтке өзіңді спа салонда отырғандай сезінесің. Шаштараз — өз ісінің нағыз шебері, не керек екенін бірден түсінеді. Стрижка нақты, ұқыпты, өзіме қатты ұнады. Қызмет көрсету де, атмосферасы да өте жақсы. Енді тек осы жерге келем!
ЖЖ
Жасулан Жасулан
Құзар бауырым рахмет!көңілдегідей,ойдағыдай шаш үлгісін керемет жоғарғы денгейде қырқып жасап бердің өз ісін жақсы көретін ізденетіні еңбектенетіні көрінібақ тұр!Алла разы болсын!
Тілекнұр 🛫
50% скмкиды боп жатыр екен . Кеп білгенімді істегеінсың ғой.Құзар мастпрге рахмет 👍✊
m2
mpe 2, салон красоты
6 июля 2025, официальный ответ
👍👍келіп тур
Марат Алимжанов
Супер мастер Обращайтесь подстриг реально как Криштиану Роналду! Мастер Кузар
Alex Alex
Бұл шаштаразға бірнеше рет барып жүрмін – әр жолы нәтижеге өте риза боламын. Шашты өте ұқыпты, заманауи стильде алады, Құзар өз ісін жақсы меңгерген маман екені көрініп тұр. Кеңес беріп, бет-әлпетке сай үлгіні де ұсына алады. Жақсы қызмет пен жайлы атмосфера үшін алғыс айтамын.
ZN
Zhenis N
Зор екен басқалардан жоғары дәрежеде шашты алады
Жансияр Турмаханов
Жаксы жерде орналаскан , іші керемет , салкын , опыты бар жігіттер екен.
Гани Айгельдиев
Профессионально работают
БШ
Болат Шаданов
Өте жақсы қысқартады Қуаныш деген жігіт
ak
aman kuma
Али барбер оз ысынын маманы респект от души
Vadim Kanayev
Рақмет, керемет орын шаш қиюға риза Алтын қолдар, сізге өркендеу. Мен қайтадан шаш қиюға келемін
ТЖ
Турды Жанеш
Керемет өз ысинын шеберлери деесек артык емес алга жигиттер уайымсыз келсениздер болады
Nusipali Jakip
Өте жақсы мықты жасайды екен мастер Қузар 👍👍
m2
mpe 2, салон красоты
30 июня 2025, официальный ответ
👍👍
Bolatsky .
Барбер Али рахмет коп сикыр кылып алдын шашты👍
анж 🆘
Теперь хожу в крутых кепках для вайба
Жоламан Мадиулы
Сапар лучший барбер в Алмате
Boom .
Шашты кайф алады
M
Mario
Всегда закрыт
Гульбаршин Халиева
От адреса до адреса!старайтесь без пробок будет еще лучше❤️
Aidar Halimov
Лучше чем этот барбершоп в Алмате нету Спасибо Ордену!!!!
Magzhan Toktarbay
сегодня впервые решился подстричься здесь, стриг барбер Адилет. очень понравилось, теперь буду вашим постоянным клиентом
Vladimir KORREKTOR_BIZNESA
Не удалось мне подстричься ((( Отзывы подтвердились. Записался, и через какое то время отписались что не могут принять 👎 Пришлось идти дальше от дома.
TJ
Timur Jumabekov
Очень плохо подстригают ужас , даже баран нельзя доверить подстричь Сервис ноль колхоз .
D😎
Dimasik 😎
Улан классный барбер, красиво подстриг.
Алан К
Отличный барбершоп, демократичные цены, приятный сервис. Стрижкой очень доволен, спасибо мастеру Намику!
Darkhan SDM
САПАР ОТДУШИ РОДНОЙ