Каусар
Банкетный зал
Алина Биркутбаева
Спасибо администраторам Санжар и Айнуре годик сына прошел на ура салаты , еда свежая , вкусная ❤️🔥💋 все гости были довольны очень красиво сделали ремонт акустика была на высшем уровне 😍😍😍 очень советую данный ресторан
НТ
Нурали Тоқтарқожа
Узату той жасадық 250 адамға өте керемет болды.Админстратор Жане жұмысшыларына ризамыз .Той жасасаңыздар өкінбейсіздер,👍
.K
. Komissarova
21.12.2025 проводили свадьбу в этом ресторане — остались очень довольны. Всё было вкусно, чисто и красиво организовано. Отдельное спасибо администратору Айнур за внимательность, доброжелательность и поддержку, а также всему персоналу за отличную работу. Спасибо за наш прекрасный праздник! 🤍
Dariya Abaeva
Каусар тойханасына үлкен алғысымды айтқым келеді! Тойымыз дәл осы жерде өткеніне қатты қуаныштымыз. Залы кең, әдемі безендірілген, атмосферасы мейірімді әрі өте жайлы. Қонақтар бірден риза болып, өздерін еркін сезінді дастархан өте мол болды. Әрбір салат, ыстық тағам — бәрі жаңа, сапалы дайындалған. Қонақтарымыз да тамаққа аса риза болды
ГЖ
Гаухар Жана Омир
«Каусар» мейрамханасының ұжымына үлкен алғысымды айтқым келеді! Осы жерде өткен тойымыз өте сәнді, қызықты және жоғары деңгейде өтті. Қонақтарымыздың барлығы дән риза болды — дастархан молынан жайылып, тағамдар өте дәмді әрі тойымды болды. Қызмет көрсеткен даяшылар мен барлық қызметкерлер өз ісіне үлкен жауапкершілікпен қарап, барынша жақсы қызмет көрсетті. Сіздерге шын жүректен ризашылығымды білдіремін! Істеріңізге береке, еңбектеріңізге табыс тілеймін. Той көп болсын, қазағымның тойы тарқамасын! Той ұйымдастырғысы келетін барлық жандарға дәл осы жерде, «Каусар» мейрамханасында өткізуге кеңес беремін — өкінбейсіздер! 🌸
ГШ
Гаухар Шынтемирова
Айнура ханымға шын жүректен алғыс білдіремін! Өз ісін жетік білетін, жоғары білікті маман. Қазанның 18-і күні біз өзіміздің қуанышымызды «Каусар» мейрамханасының кіші залында атап өттік. Барлығы ең жоғары деңгейде өтті! Мәзір мен тағамдар өте дәмді болды — бәрі тамаша дайындалған. Қызмет көрсету де, атмосфера да керемет болды. Қонақтар түгел риза болып қайтты, бәрі көңілді, жайлы жағдайда өтті. Жылы қабылдауы мен мінсіз ұйымдастыруы үшін бүкіл қызметкерлерге үлкен алғыс айтамын! Бізді мейрамхананың табалдырығын аттаған сәттен бастап, той соңына дейін ерекше ілтипатпен шығарып салды. Айнура ханымға және «Каусар» мейрамханасының бүкіл ұжымына зор рақмет! Баршаңызға өз банкеттеріңізді дәл осы мейрамханада өткізуге кеңес беремін — өкінбейсіздер! 🌸
5 посещений
Аида Кобылановна
Мне всё понравилас офишанттары да жақсы спайы кең Нооооооо уборный тар кішкентай А так бәрі унады кушті🥰
A ZS
Тойхананың қызметі жоғары деңгейде екен. Ас мәзірі өте дәмді, тағамдардың сапасы көңілден шықты. Акустикасы да өте жақсы, залдағы дыбыс анық әрі жағымды. Керемет әсер алдық!
Ақжан Ақмолдаева
06.02.2026 куні той жасадық. Өте керемет . меню барлығы бағасына сай , тамақтары мол әрі дәмді. Айнұр татеге улкен рахмет (админстратор) . Той басталғаннан аяғына дейін жүрді бәрін өзі қадағалап.
Жанат Мусаева
Каусар банкет залы әдемі іші шағын кіргенде көз тартады екен бірінші рет болдым Тамақтары дәмді екен Мөлшері аздау болып көрінді Рақмет атына заты сай болса керемет болады екен Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер !
Leyla zhumabekovase
Официантка абсолютно некомпетентная. Обслуживать не умеет от слова совсем. На замечания начинает огрызаться и устраивать конфликт. Попросила принести тарелку принесла вообще непонятно что. Элементарные вещи, вроде бокала, ложки и вилки, для неё, видимо, слишком сложные. Такое ощущение, что человек вообще не понимает, где находится будто живёт в каком-то параллельном мире.
АF
Айна Flower
Зал для торжеств большой, светлый, хорошая акустика, вкусная кухня
M N
Все понравилось, все супер, классно на высшем уровне админ Айнура просто бомба, организатор Санжар огонь 🔥 спасибо за такой классный и позитивный вечер 👏
KI
Karlygash Iskakova
Ресторан Каусар вам большое спасибо все прошло на высшем уровне Айнур ханымға и всей администрации большое спасибо все гости были довольны кухня отличная
Ganibek Serikbay
"Кәусар" мейрамханасында тойдың жоғарғы деңгейде өтуіне себепші болған администратор Айнұр ханымға және ұжымына үлкен алғысымызды айтамыз. Официанттар әр қонақтың көңілін тауып, шәй-сусын, қымыз шұбатты уақытылы құйып отырды. Салаттар мен ыстық тағамдарды дайындаған аспаздардың еңбегіне ерекше алғыс айтқымыз келеді. Зал, музыкалық аппараттар заманауи лэд экран мейрамхананың абыройын арттыра түсті. Жалпы көңілден шықты бәрі. Кәсіптеріңізге Алла берекесін берсін
GA
Gulnur Abdikarimova
Өте ұнадыы! Обслуживание бәрі керемет! Администраторлары өте сыпайы, клиентпен жақсы сөйлеседі, барлығын қадағалап жүреді😍Дастарханы өте жақсы. Қонақтардың барлығы риза. Лэд экран барлығы жақсы жұмыс жасайды. Алғысымызды білдіреміз💗
ТЖ
Торғын Жанетаева
Zhanar Abdivalieva
Ыңғайлы және тең жеткізді
Asi✍🏻 Kussainova
күшті ресторан екен
БХ
Бекбол Халматов
Алеми столдарыда меню де кушти 👏👏
Elzhas Sabyrzhan
Иса Карпиков
Норм халлал
НМ
Нургазы Матенов
18.01.2026 праздновали юбилей 70 лет у Анашым❤️ Мы выбрали место для празднования мероприятие KAUSAR и не ошиблись выбором… отличный ресторан с уютной атмосферой и вежливым персоналом. Блюда принесли быстро, они были вкусными и красиво оформленными, а порции — большими. Приятный интерьер, Led экран со сценой и хороший ведущий сделали вечер незабываемым. Хотим выразить огромную благодарность банкетному менеджеру Зияда за организацию нашего мероприятия! Всё прошло на высшем уровне. Зияда не только помогла составить идеальное меню, но и поддерживала нас на всех этапах подготовки. Профессионализм, терпение и чуткое отношение к деталям — это то, что отличает менеджера ресторана! Гости остались в восторге! Обязательно вернемся снова для проведения мероприятие и рекомендуем это место всем!
Q❤
Queen ❤️
Всё было на высшем уровне , я так Рада что мы провели мероприятие именно в ресторане Каусар!!! Теперь буду советовать всем знакомым и отдельная благодарность Администраторам Санжар и Айнурочка ❤️
ГС
Галия Сагинбаева
Огромное спасибо всему персоналу банкетного зала ‘ Каусар за волшебную сказочную свадьбу! Изысканный интерьер банкетного зала, его простор и уютная атмосфера сразу создали праздничное настроение. Кухня поразила нас разнообразием, вкусом и красивым оформлением блюд. Отдельная благодарность администратору Айнур за терпение и профессионализм в организации. Все было на высшем уровне, мы остались очень довольны и с радостью будем рекомендовать вас всем нашим знакомым! Это был незабываемый день и событие для нас и Вы все были на высоте.
Асель Я
Понравилась кухня. Была на шикарной свадьбе Нурика. Музыка качала треки 2pac. С удовольствием провела время, правда на мероприятие приехала раньше офиков и всех гостей😂
GU
GULBANU UTEPBERGENOVA
Бізге ресторан да, администраторлары да қатты ұнады! Әсіресе Айнұр деген администратор клиентпен тіл табысуы керемет! Барлығын біз қалағандай ұйымдастырды! Тамақтары өте дәмді! Қонақтар риза! Бәрі керемет өтті рахмеет❤️
Kamila Kyrgyzbay
Зор ресторан гой зоррр
Меруерт Омарова
Очень уютно и 😋
Моя Королева
Тойда отырғанда ужасно музыканың дауысы, вообще микрофонмен сөйлеседе звук өте қатты шығады дауыстар
ДЕ
Красиво, кухня на 💯, сцена просто 💣💥
Аружан Рақынбай
👍
Asel Aripzhanova
Құрметті Каусар мейрамханасының ұжымы!!!28.06.2025жылы Сіздердің мейрамханаларыңызда өткен үйлену тойымызда берекелі ақ дастарқан жайып, сән-салтанатын келтіріп,ұйымшылдық пен жауапкершілікті басты орынға қойып, заман талабыңа сай мәдени қызмет көрсеткендеріңізге үлкен рахмет! Қазағымның тойы бітпесін! Жұмыстарыңыз алға бассын, табысты , бай-қуатты болыңыздар!!!👍👍👏🏻👏🏻❤️🫶🏻😘🔥
Zhadyra Rahymzhanova
Банер тұрған жері нашар освешениесі
АЖ
Әкімжан Асенов
Кәусар поталок😍🔥
IS
Indira Suleimenova
Тамағы өте дәмді, тамаша атмосфера
СУ
Санжар Утеген
Кухня 🔥🔥🔥
6 посещений
ГБ
Гулим Булекбаева
Провели выпускной детям! Всё было на высшем уровне! Зал очень красивый, уютно, атмосферно! Спасибо большое администратору Айнуре.