Каусар
Банкетный зал
M N
Все понравилось, все супер, классно на высшем уровне админ Айнура просто бомба, организатор Санжар огонь 🔥 спасибо за такой классный и позитивный вечер 👏
Иса Карпиков
Норм халлал
D1as Daurenuly
Не знаю
ТС
Турар Сугирбекова
Керемет 🤘
_k_ _K_
Ресторан жақсы. официанты очень вкжливые
KI
Karlygash Iskakova
Ресторан Каусар вам большое спасибо все прошло на высшем уровне Айнур ханымға и всей администрации большое спасибо все гости были довольны кухня отличная
Ganibek Serikbay
"Кәусар" мейрамханасында тойдың жоғарғы деңгейде өтуіне себепші болған администратор Айнұр ханымға және ұжымына үлкен алғысымызды айтамыз. Официанттар әр қонақтың көңілін тауып, шәй-сусын, қымыз шұбатты уақытылы құйып отырды. Салаттар мен ыстық тағамдарды дайындаған аспаздардың еңбегіне ерекше алғыс айтқымыз келеді. Зал, музыкалық аппараттар заманауи лэд экран мейрамхананың абыройын арттыра түсті. Жалпы көңілден шықты бәрі. Кәсіптеріңізге Алла берекесін берсін
РТ
Рауан Ташкеев
👍👍👍👍
Аружан .
Өте тамаша Админ Айнұр тате жақсы екен
Dariya Abaeva
Каусар тойханасына үлкен алғысымды айтқым келеді! Тойымыз дәл осы жерде өткеніне қатты қуаныштымыз. Залы кең, әдемі безендірілген, атмосферасы мейірімді әрі өте жайлы. Қонақтар бірден риза болып, өздерін еркін сезінді дастархан өте мол болды. Әрбір салат, ыстық тағам — бәрі жаңа, сапалы дайындалған. Қонақтарымыз да тамаққа аса риза болды
Madiyar Rahymgeldi🧊
Tung Tung Sahur
ҚБ
Қуаныш Бейсенбаев
Отличное место
N0
Nurik 017
Очень разочарованы обслуживанием в этом ресторане. Официант по имени Мейрамбек абсолютно не умеет обслуживать гостей. Грубый, невежливый, постоянно исчезает, когда что-то попросишь. Зовёшь делает вид, что не слышит, сидит где-то и не реагирует. Как будто бізді көрми тұрғандай. Кроме того, работает без перчаток, волосы растрёпаны, выглядит неаккуратно. Такое отношение и внешний вид недопустимы для сотрудника ресторана. Больше сюда не придём и никому не советуем!
Inkar Malikkyzy
Вчера был банкет, сидели за 6 столом. Обслуживание на нуле, официантка начала забирать еду с самого начала банкета наглым образом. И торт так и не принесла. 👎🏻
Акниет Қырғызбай
Хорошее обслуживание
Акжайык Кенжакын
Өте керемет обслуживает очень хорошо все вкусно
ГШ
Гаухар Шынтемирова
Айнура ханымға шын жүректен алғыс білдіремін! Өз ісін жетік білетін, жоғары білікті маман. Қазанның 18-і күні біз өзіміздің қуанышымызды «Каусар» мейрамханасының кіші залында атап өттік. Барлығы ең жоғары деңгейде өтті! Мәзір мен тағамдар өте дәмді болды — бәрі тамаша дайындалған. Қызмет көрсету де, атмосфера да керемет болды. Қонақтар түгел риза болып қайтты, бәрі көңілді, жайлы жағдайда өтті. Жылы қабылдауы мен мінсіз ұйымдастыруы үшін бүкіл қызметкерлерге үлкен алғыс айтамын! Бізді мейрамхананың табалдырығын аттаған сәттен бастап, той соңына дейін ерекше ілтипатпен шығарып салды. Айнура ханымға және «Каусар» мейрамханасының бүкіл ұжымына зор рақмет! Баршаңызға өз банкеттеріңізді дәл осы мейрамханада өткізуге кеңес беремін — өкінбейсіздер! 🌸
ГЖ
Гаухар Жана Омир
«Каусар» мейрамханасының ұжымына үлкен алғысымды айтқым келеді! Осы жерде өткен тойымыз өте сәнді, қызықты және жоғары деңгейде өтті. Қонақтарымыздың барлығы дән риза болды — дастархан молынан жайылып, тағамдар өте дәмді әрі тойымды болды. Қызмет көрсеткен даяшылар мен барлық қызметкерлер өз ісіне үлкен жауапкершілікпен қарап, барынша жақсы қызмет көрсетті. Сіздерге шын жүректен ризашылығымды білдіремін! Істеріңізге береке, еңбектеріңізге табыс тілеймін. Той көп болсын, қазағымның тойы тарқамасын! Той ұйымдастырғысы келетін барлық жандарға дәл осы жерде, «Каусар» мейрамханасында өткізуге кеңес беремін — өкінбейсіздер! 🌸
𝓐 𝓩𝓱𝓪𝓷𝓫𝓸𝓵𝓪𝓽𝓸𝓿𝓷𝓪.
Крутое место, где не только вкусно, но и приятно — персонал всегда с улыбкой, поэтому хочется возвращаться снова и снова😍
Аида Кобылановна
Мне всё понравилас офишанттары да жақсы спайы кең Нооооооо уборный тар кішкентай А так бәрі унады кушті🥰
ДЕ
Тима Маханов
Красиво, кухня на 💯, сцена просто 💣💥
ГС
Галия Сагинбаева
Огромное спасибо всему персоналу банкетного зала ‘ Каусар за волшебную сказочную свадьбу! Изысканный интерьер банкетного зала, его простор и уютная атмосфера сразу создали праздничное настроение. Кухня поразила нас разнообразием, вкусом и красивым оформлением блюд. Отдельная благодарность администратору Айнур за терпение и профессионализм в организации. Все было на высшем уровне, мы остались очень довольны и с радостью будем рекомендовать вас всем нашим знакомым! Это был незабываемый день и событие для нас и Вы все были на высоте.
Аружан Рақынбай
👍
ТЖ
Торғын Жанетаева
Асель Я
Понравилась кухня. Была на шикарной свадьбе Нурика. Музыка качала треки 2pac. С удовольствием провела время, правда на мероприятие приехала раньше офиков и всех гостей😂
НО
Назгуль Оспанова
Делали племяшка Узату, очень понравилось, зал освежили, кухня классная, подача красивая . Особое спасибо администратору Айнур , очень приятная девушка , располагает к себе , все было под четким контролем, соответственно, было хорошее обслуживание, большой Рахмет , Айнура!
Моя Королева
Тойда отырғанда ужасно музыканың дауысы, вообще микрофонмен сөйлеседе звук өте қатты шығады дауыстар
Akaisha Khairullaeva
+Кондитцанер +тамақтары зор +обсулжные 100%
УИ
Усен Ибраимов
Кәусар ресторанына алғысымыз шексиз тойымыз жаксы жогары денгейде отти барлыгы керемет болды енди ресторанан жолдамалар ойнатып жатыр дастархандары бари жаксы унады Админге коптен коп рахмет 👍👍👍🤝
Еламан Үсенұлы
Жақсы ресторан 3-4 рет той жасадық дастарханы жақсы барлығы күшті керемет өтті админдерге көптен көп рахмет той жасауға кеңес беремін 👍👍👍🤝
Ayazhan 🌙
Ужасный ресторан выпускной вечерысыз должен был начаться в 19:00, но уже в 18:50 отключили свет, и мы ждали целый час. Этот час нам не компенсировали, а еда за это время остыла. Туалеты грязные, зеркало сломано.
Zhadyra Rahymzhanova
Банер тұрған жері нашар освешениесі
Мадина Махамбетова
Дастарханына сөз жоқ керемет, тек официанттар қызметі төмен, аузымыз кеуіп отырса да не сусын, не шәй құймай, жоламай кетті ғой. Айғайлап ұрсып шақырдық, басқа тойларда келіп не ішесіз деп сұраушы еді, ең құрыса сусынды әкеп қосып кетсе өзіміз құйып аламыз ғой. Қызық, ештеңе байқамайды деп ойлайды ма. Тегін барған жоқпыз, орнымызды төлеп бардық
АЖ
Ақтілек Жеңіс
Хороши зал
GU
GULBANU UTEPBERGENOVA
Бізге ресторан да, администраторлары да қатты ұнады! Әсіресе Айнұр деген администратор клиентпен тіл табысуы керемет! Барлығын біз қалағандай ұйымдастырды! Тамақтары өте дәмді! Қонақтар риза! Бәрі керемет өтті рахмеет❤️
AO
Aika Omarbek
Самый лучший ресторан в талгаре вежливый коллектив в зале очень чисто и красиво советую всем там администраторша Айнура такая вежливая такая хорошая приятно с ней разговаривать советую всем 30 Июля я делала там узату той дочке и я довольна дастархан бомба салаты вкусные манты беш очень вкусно все мои гости довольны спасибо большое всем Каусар тойхана супер бомба
GA
Gulnur Abdikarimova
Өте ұнадыы! Обслуживание бәрі керемет! Администраторлары өте сыпайы, клиентпен жақсы сөйлеседі, барлығын қадағалап жүреді😍Дастарханы өте жақсы. Қонақтардың барлығы риза. Лэд экран барлығы жақсы жұмыс жасайды. Алғысымызды білдіреміз💗
Саида Малимбетова
10 августа 2025 года провела той. Той был на высшем уровне благодаря тамаде, ресторану! Про ресторан хочу сказать следующее: атмосфера , декорация, обслуживание, подход сотрудников и конечно же кухня всё все на высшем уровне! За что огромнейшее спасибо админу ресторана Айнуре! Вы профессионал своего дела! Прошла неделя как провели той а мы и гости до сих пор с эмоциями вспоминаем и каждый гость говорит про добротный и вкусный дастархан! Очень тщательно подбирала ресторан да так чтобы было не дорого и сервис был хорошим, и не каплю не жалею что выбрала именно Каусар! Спасибо огромное Каусар!💐🥰😘😍🤗
жС
жазира Смагулова
Құрметті Каусар мейрамханасының ұжымы. 09.08.25 күні Ұзату той жасадық. Көрсеткен барша қызметтеріңізге рахмет!!!. Дастархан қандай әдемі, салаттарыңыз дәмді және берекелі. Табаққа салынған жіліктеріңізді, пісірген еттеріңізді тойға келген халық мақтап кетті. Баршаңызға рахмет!
GD
Gulsim Denalievna
Кандицанер
Asyldos Nurzhaubekov
Iy
Әкімжан Асенов
Кәусар поталок😍🔥
Almat Ashimbayev
Неплохое кафе, за свою цену ок
И👑
Илдыза 👑
Всё было на высшем уровне , я так Рада что мы провели мероприятие именно в ресторане Каусар!!! Теперь буду советовать всем знакомым и отдельная благодарность Администраторам Санжар и Айнурочка ❤️
Asel Aripzhanova
Құрметті Каусар мейрамханасының ұжымы!!!28.06.2025жылы Сіздердің мейрамханаларыңызда өткен үйлену тойымызда берекелі ақ дастарқан жайып, сән-салтанатын келтіріп,ұйымшылдық пен жауапкершілікті басты орынға қойып, заман талабыңа сай мәдени қызмет көрсеткендеріңізге үлкен рахмет! Қазағымның тойы бітпесін! Жұмыстарыңыз алға бассын, табысты , бай-қуатты болыңыздар!!!👍👍👏🏻👏🏻❤️🫶🏻😘🔥
СУ
Санжар Утеген