Nazik
Магазин товаров для праздника
PG
Pritty Girl
Назиктен кружка с фотой заказ беріп едім, керемет сапалы, әдемі етіп жасап берді, рахмет, оқушыларымның да эмоциясы керемет болды
Arukaam 019
Тапсырысты өте аккуратно жасайды,мен үшін топ магазин центр ,тәте барлық жасаған затын жақсы түсіндіреді. Клиент көп бола берсін.Ісіңізге береке мен табыс тілеймін!
ДА
Дильбара Адакасова
Добрый день! Заказала в данной компании очень классные цены и все вовремя🙏🏻 День в день) Никто не соглашался брать кроме вас спасибо вам большое что вы есть ❤️🙏🏻 Лучшие ❤️😇 Быстро,четко сразу и на вопросы все ответили и сразу все помогли ❤️
Шұғыла Сейдалы
Апай өте жақсы бәрін айтып жасап түсіндіріп береді мейірімді🥰🥰 Үнемі осы жерге баруға тырысамын
ЖТ
Жаннұр Талғарова
Назира ханымға Шын жүректен алғыс айтамын! Бонбоньеркаларыңыз ерекше әдемі, талғаммен жасалған. Еңбегіңізге, ықыласыңызға ризамын. Осындай нәзік қолөнер арқылы қуанышымызды көркейткеніңіз үшін рахмет!Қай кезде өтініш айтып жазсамда, кез келген уақытта жасап береді. Жасатып жүргеніме 2 жылдан асыпты. Ісіңіз әрдайым ілгерілеп, шабыт пен табыс серігіңіз болсын!
KM
Kamilla Mussanova
Назира тате рахмет коп коп, алла разы болсын канша заказ берем всегда во время аккуратно и красиво)))
Айдана Бота
Өтее кереметт жеррр😍😍😍Татее приятнаяя .Барлық қажеттілігіңді таба аласынн,пряммм бәрі барррр👍👍👍👍👍
RA
Rozalina Ami
Меня как клиентку попросили написать отзыв, не говорили поставить 5 или 4 звезды, а просто написать, и я Рада что зашла и увидела последние отзывы. Если посмотреть отзывы с самого начала все отмечают 4 и 5 звезд, а в июле или августе этого года что-то случилось с одним заказом и эти заказчики решили прям своими единичками завалить страницу Назик. Мне ее посоветовали, и я рада была обратится к ней, т.к. она создала не с готового материала, а с моего эскиза и причем я не знала какой цвет выбрать и выбрала оба. И она тут также подсказала с бусинами , т.е, есть определенные мелочи и детали которые показывают нам(заказчикам) положительное отношение и что Назик сама разбирается в этом. Для меня это действительно был хороший пример и хорошая услуга. Я буду в дальнейшем у нее заказывать и рекомендовать другим. А те, кто просто ставят 1 звезду без фото и без доказательств, сами являются хейтерами либо конкурентами. Я сама боялась заказывать с инсты или с рекламы и искала через знакомых и Рада , что заказала у Назик ❤️ Заказ сделала во время даже на пару дней раньше она отдала, и то потому что я паникер и хотела пораньше чтобы у меня все было готово)))
Toktar Ser1kzhan
Очен плохо всё прямо ужасноОтзывы накрученные, там не так уж много выбора так же ужасный сервис и клиентоориентированность просто 0
Toktar Ser1kzhan
Очен плохо всё прямо ужасно
F🤍
Fariza 🤍
Өте ұзақ жасайды,жартысын бояп жартысын боямаған. Ұзақ уақыт күттік,бірақ уақытылы жасалмады.Айтқан уақытында жасалмады.Жартысын боямаған👎
Накрученные отзывы
Togzhan Erzhankyzy
не очень
Б🫶
Бөртешка 🫶🏻🎀
Ужасно фу ужс
BK
Bota Kulmurat
Күшті магазин,сапалы дизайндары әдемі және бағасы өте тиімді.Маған өте қатты ұнады рақмет сіздерге🥰🥰😍😍👍👍👍👍
Ayazhan Kablanbek
Күштііі баріі ойымдағыдай болды😍😍😍
ЭН
Этьен Набоков
Нету там ничего. Закрыто всё и уже давно. Людей путаете только
ЖК
Жанар Кыдырова
Тауарлары сапалы, жылдам жеткізіп берді. Істеріңізге береке берсін
Ardak Bekmuratova
Сапалы тауарлар, жылдам жұмыс😍
Актолкын Ауелова
Керемет магазин, іздеген затыңыздың бәрін табасыз. Сапасына сөз жоқ 🔥🔥🔥 бір емес бірнеше рет заказ бергенмін көңілімдегіден жоғары сапада жасайды.👍👍👍😍😍😍
КД
Кука Дауирбай
Рақмет😍 Сапасы керемет, уақтылы жасап берді. Ісіңізге береке берсін! Всем советую👍 №1 бонбонерки 💫
Мадина Досимова
Уақытылы және сапалы жасап берді рахмет үлкен, жемісін көріңіз
Nazerke Ashirbek
👎🏻👎🏻👎🏻
Ainura Mukanova
Всем привет! Вы не представляете как я была рада ,когда мне порекомендовали ее.День рождения сына,заказала бонбоньерки в форме асыка , всем гостям понравилась шкатулка в форме асыка❤️ и себе тоже взяла 😁 самое главное все в срок и качественно. Спасибо большое,уважаю таких людей ,которые любят свою работу P.S. фото при получении вложила, даже аккуратно упаковала ❤️блиин...я очень рада и спасибо ещё раз за труд
Арайлым Жайсанбаева
Хочу по благодарить и оставить честный отзыв данному магазину , не просто магазин а Уютный уголок праздника и веселье 😍 получила то что ожидала и даже больше . Всё как я люблю, минимализм присутствует 😍 заказали банбонерки на день рождения папы , всё было аккуратно и красиво, в дальнейшим планируем сделать заказ на день рождения сына. Назира очень приятная и для нее клиентоориентированность на первом месте 👍
Aldiar Amanov
Мен неше жылдан бері тұрақты клиент ретінде айтарым мың алғыс🙏🌹Назик десе нәзік ісің оңынан болсын👍 әр тапсырысқа ерекше ынтамен көңіл бөліп жасайды🙏
Akerke Turge
Ең сапалы заттар жасағандарыңызға рақмет!Әр мерекенің көркін ашатын тағы туындыларыңыз көбейе берсін! Рақмет үлкен!Мереке,той жасайберіңіздер!!!
danelya a
Постоянный клиентпын. 2жылдан асты тек осы кисиден заказ беремин. Барин аккуратно адемы кылып жасап береды. Жасаган жумыстары конилимнен шыгады. Сапалы ары адемы жасайды😍 Жумысыныз алга баса берсин, дами бериниз❤️
13 августа 2025, официальный ответ
Данек сеніміңе рахмет. Алда тойлар коп болсын біз кызмет жасауга дайынбыз
Айдана Бекет
Биз постоянно оптом товар аламыз качество идеально )))как всегда шикарно,аккуратно жасайды)всем советую)
ZA
Zibash Almasqyzy
Керемет қызмет, сапалы жұмыс👍👍👍👍
gohayami 🫶🏻
Слишком долго
Aida Armanovna
👎🏼
Илона 🐈⬛🌟
Отвратительно подвели. Все пришлось доделывать самим, еще и очень грубо отвечают, хотя заплатили за работу.
ashirbekoova 🤍
Айтқан уақытында жасап үлгермеді, түкте дайын емес бәрін өзіміз жасап отырмыз. Қалай болса солай салып бере салған. Жазып қалай болу керек десек еще и недовольная писец🤦🏻♀️
Гулшат Гулеке
Суперррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
Анфиса Ташкожаева
Быраз жыл болды осы кысыге гана заказ берем Кушты бары 🫶
MN
Marzhan Nurganat
Назира өз ісінің шебері! Бәрі әдемі, айтылған уақытымен дайындап береді!
Айнура Амирхановна
Канша рет уже жасатып жатырмын, аркашан от души жасайды, барин ұқыпты адеми кылып жасап береді,как говориться на совесть работает, Молодец 👍🏻
ЗК
Замира Конысбаева
🫶🫶🫶🫶🫶
ЖУ
Жаксыгуль Узахбаева
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Sim Ka
Назира тате, спасибо большое, приходите сюда не пожалеете, очень приятные цены, и обслуживание 10/1000🫶🏻💕
Ұлжан Маратқызы
Тапсырыстарым толығымен көңілімнен шықты. Қазіргі кезде шын адамгершілікпен жасайтын адам кем де кем. Назира сізге көп рахмет. Күн, түн демей заказды алып уақытында бітіріп и еще доставкамен салып жібереді гой. Ісіңіз алға баса берсін.🩷
ЖБ
Жумагул Багашар
Назира ханымға көп рахмет,заказдарымыз өте әдемі ,уақытынан кешіктірмеді , қолдарыңыз дерт көрмесін , жұмыстарыңыз алға баса берсін
19 марта 2025, официальный ответ
Сеніміңізге рахмет. Тойыңызда қызмет жасауга әрқашан дайынбыз
Аяулым Мұқади
Өте жақсы жұмыстары тез және уақытылы ең жоғарғы сапа 😍😍😍😍
14 марта 2025, официальный ответ
Сеніміңізге рахмет. Тойымызда қызмет жасауга әрқашан дайынбыз😍
Анеля Рысбекова
Жумыстары керемет❤️❤️👍👍👍
12 марта 2025, официальный ответ
Сеніміңе рахмет Анелек
БА
Балымжан Алдабергенова
Өте сапалы керемет,бәрі дәл уақытында ұқыпты жасалынады.Рахмет Назира ханым тұтынушыларыныз көп болсын!Фудболка қызыма қатты ұнады😘😘
12 марта 2025, официальный ответ
Балым сеніміңізге рахмет 😘
Aygerim Abubakir
Заттары өте сапалы, әдемі, уақытылы жасап береді.
Сеніміңізге рахмет. Тойыңызда қызмет жасауга әрқашан дайынбыз😍
AM
Aigerim Maiketova
Заттарынын качествасы жаксы
Nurabakyt .
Оте жақсы екен заказ бере берініздер
Bibinur Kairatkyzy
Бари кушти болды, Рахмееет😍💐