Tattim
Кофейня
Динара Худайбергенова
Шпинатный торт алып едік түк дәмі жоқ, бұрын дәмді болатын. Қазір бұзылған екен, кремі дешевый дәмсіз. Магазинский 2000теңгелік торт сияқты дәмі! БАҒАСЫНА ДӘМІ САЙ БОЛУ КЕРЕК ҚОЙ!
Arnat Abdiev
Торт чай Пирожок очень вкусно
DA
Dias Abenov
Тәтті дишеме ұнады👍🏻
Не зависимый ресторанный критик. РК
Данная кофейня, на мой взгляд, несколько переоценена. Выпечка оставляет желать лучшего, в ней преобладает сахар, и, кажется, используются не самые высококачественные ингредиенты. Столы были с разводами, а кофе оказался невкусным. Единственным достоинством является интерьер. Кухня в целом не очень хороша.
NM
Nurai Muradova
өтее дәмді, торттары балғын 😋 бағасы да қолжетімді. всем советую!
ЖС
Жадыра Саменова
27.11.2025ж сағат 9:20 да кеше Тәттім кофейне барып торт сатып алдым. Қызмет көрсеткен Назипа ханымның сыпайылығы мен жарқын жүзділігі ерекше қуантты. Торттың бетіне шоколадты глазурьмен қажетті жазуды сапалы түрде түсіріп береді. Назипаның қызметіне жоғары баға — 10+💐😍
Классный кофейный. Все вкусно. Продавцы такие вежливые особенно Назипа,Арай, Назерке
RY
Raushan Yansan
Таттим ең жақсы маған қатты унайтын кофейня❤️❤️Назипа Арай қыздарымызды жақсы коремиз.сондай суйкимди қыздар сиздерге рахмеет😍😍❤️Сәттилик🌹🌹
Lilush Britanskiy
Классное место, всегда все свежее и самое главное отличный сервис!!!
СВ
Сепбосынова Виктория
Очень вкусно,разнообразно🥰Персонал отличный,вежливый😊
Б❤
Балнура ❤️
Керемет кофейня.торттары дәмді және әдемі👏🏻😍
liza 🤍
Керемет кофейня! Кофесі дәмді, қызмет көрсету өте сыпайы. Атмосферасы жайлы, жұмыс істеуге де, достармен әңгімелесуге де қолайлы.
15 ноября 2025, официальный ответ
Пікірііңіз үшін шын жүректен үлкен рақмет! Біз үшін әрбір клиенттің жылы сөзі мен бағалауы өте маңыз…
Александра Курцева
Самое вкусное кофе и коктейль постоянно свежая выпечка всем рекомендую уютный зал и приятная атмосфера
15 ноября 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо большое, что оценили 😌 Мы рады, что вам всё понравилось!
БК
Богдан Курцев
Самая лучшая кофейня здесь самые вкусные и свежие торты и пирожные всем советую
Добрый вечер, спасибо, что уделили время и написали отзыв 😌 Будьте здоровы 💛
Канат Канат
Ен дамди торттар . кызметкерлериде жаксы Рахмет Назипа Арсен
15 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен алғыс білдіреміз! Сізден осындай жағымды пікір алу – біздің ұжым үшін үлкен қуаныш…
AB
Aidos Birimjanov
Уютно и вкусно !
15 ноября 2025, официальный ответ
Aidos, здравствуйте, спасибо большое за ваш отзыв 🔥 Рады стараться!
ДД
Дони Дони
Самые вкусные торты 😘🔥🔥🔥
Добрый вечер! Спасибо большое за доверие 🤗 Очень приятно, рады сотрудничать ❤
Артем Аисаров
Самая лучшая и вкусная кондитерская у нас , спасибо отдельно Назипа и Арсену
15 ноября 2025, официальный ответ
Артем, добрый день! Благодарим за добрые слова, ждём вас вновь ❤
Жансая Асқарбай
Самые вкусные эклеры здесь 😋
15 ноября 2025, официальный ответ
Жансая. Спасибо за такой приятный отзыв 🤗 Нам очень приятно!
ЭА
Эльмира Айнакулова
Бизге катты унайды оте дамди оте жаксы обслуживание биз таттимнин фанатымынз туган кун таттимсиз отпиди бизде
Nursaule 🍬
Попробовала торт и меренговый рулет — супер вкусно, настроение отличное. Такую классную кофейню больше нигде не найдёшь👍🏻😍
15 ноября 2025, официальный ответ
Nursaule, здравствуйте! Огромное спасибо за приятный отзыв 🤗 Будем рады вам всегда 💛
AD
Asel Dosbolova
Өте дәмді торттар осында👍👍👍🙏. Кофе бағасы қол жетімді бізге ұнады. Эклер, картошка өте дәмді. Новинкалардан көп шығып тұрады.
15 ноября 2025, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін үлкен рақмет! Сіздердің қолдауыңыз бізге әрдайым күш беріп, жұмысымызды жақсарту…
K
Kaisar
Тәттім өте жақсы кофе хана біз сіздер тортарыңыз өте тәтті 👍👍👍👍. Әрқашан жеңілдіктер болып тұрады. Таттім ұжымына рахмет
DT
Daulet Tursynbek
Сервис, к сожалению, оставляет желать лучшего. Вечером посидели с семьёй, всё было неплохо, но в конце решил убрать за собой и спросил у девушки на кассе: — Где у вас мусорная? Ответ: «На улице». И я про себя думаю — то есть каждый посетитель должен выносить мусор на улицу? 🤔 Спросил, есть ли обслуживание, — ответили, что у них самообслуживание. Если формат действительно такой, было бы неплохо предупредить об этом заранее. А то ощущение, будто не в кафе пришёл, а на пикник.
14 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что поделились отзывом. Хотели уточнить: гости нашего заведения не обязаны вы…
Аббас Шахизадаев
Tattim кафеханасына үлкен рақмет! 💐 Мұндағы дәм мен қызмет керемет үйлескен. Кофесі хош иісті, десерттері ерекше нәзік, ал интерьері жанға жылулық сыйлайды. Достармен немесе отбасыңмен келуге ең тамаша орын! ❤️
14 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге үлкен рақмет. Біз үшін әр қонақтың жайлылығы маңызды. Ұсынысыңыз бен бөл…
DM
Dinara Mataeva
Вкусные пироги и торты всегда свежие
14 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Большое спасибо за ваш отзыв. Мы ценим ваше внимание и благодарим за то, что поделились своим впечатлением 💖
ЖА
Жадыра Арипбаева
Туған күн иесі торт сатып алғанда -10% скидка жасаса жақсы болар еді
D!mash.Aхmet .
Кофе және тәттілер дәмді Арайга рахмет
TA
Tolganai Aryzkulova
Постоянна алушы ек. Дәмді болатын всегда. Бүгін вупипай алдык. Вообще дәмді емес. Еще кымбаттап кеткен. Багасына саи емес. Но до этого всегда тәтті дәмді болган
НР
Н Р
Самые вкусные торты, самые лучшие❤️❤️❤️
zhanerke ❣️
торттарды оте кушты жасайды , прямм ойымыздагыдай шыкты , ракметт🥰❣️
ЕТ
Елена Тимошенко
Спасибо Вам Tattim ❤️
MK
Miss Kaussar🤍
Балалар күніне сыйлықтар, тәттілер берді рахмет 🤍🤍🤍
СМ
Сапарбаева Мейрамгүл
Керемет орын! Рақмет мерекелік концерт үшін, балаларым қуанып қалды! Аты затына сай тәтті!
ГК
Гулсара Козбакова
Таттімді жаксы кореміз унемі свежии онімдер
RM
Roman Mukangali
Өкінішке қарай, әсер онша жақсы болмады. Шай жылы емес, салқындау болды, ал қызметкерлер аса жылы шырай танытпады. Мүмкін, жай ғана сәтсіз күнге тап болған шығармын, бірақ қайта келгім келмейді.
Мадияр Асауов
Керемет кофейня. Ертегі әлемі десе де болады. Бәрі дәмді,әдемі ең бастысы таза!!! Қыздары өте сыпайы.
Alen Kurmashevskaya
Очень уютная кофейня, свежая и вкусная выпечка, девочки очень вежливые! А вообще молодцы что открыли, я из города еду в эту милую Кофейню! Интерьер сдержанный, современно, с подругой были на днях, остались в восторге! Спасибо!
Асель Абдигапбар
Оте кушты. Советую 😍😍😍😍
ЕТ
Елена Т
Все очень вкусное ,Очень свежее .Девушки прям милашки.
ШТ
Шолпанай Турлыбаева
Керемет бари дамди 👍👌🔥🔥🔥
Ерасыл Бейсенбеков
Назипа Арсен рахмет, тортқа әдемі жазу үшін рахмет🔥
Аселя Карабекова
Бүгін бизнес завтрак ұйымдастырған болатынмын осы кофейняда😍😍😍 Завтрактары өтеееее дәмдіболды. Келген кісілер керемет риза болып кетті. Кофейняларыңыз өсе берсін, біз сияқты довольный клиенттеріңіз өте көп болсын! Назипаға ерекше алғысымызды білдіреміз🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻😍😍😍😍😍
Алтын Банк
В целом вкусно.
ГБ
Гульбаршин Байджуманова
Керемет торттары Рахмет Тәттім десе тәтті екен
СА
Сымбат Аблез
Моя самая любимая кофейня 😍😍😍 торты и кофе очень вкусные персонал на высшем уровне 😍 по больше клиентов вам, люблю 😻
Zhansaya Mukhtarkyzy
-0/10 Не приготовили мой заказ от слова совсем.Хотя они сказали что вот всё будет готова.
Айгерым Багдат
Лучшая кофейня свежие десерты вежливые персоналы Уютная атмосфера
Жансая Медельханқызы
Приятная место.Все очень вкусно.Кондитер оформлитель Назерке очень вежливая,благодарю)))
Адар Гасанов
Кофейня супер. Бариста Ляззат и Арайлым очень приветливые и улыбчивые. Десерты и кофе просто супер🥰.