Школа им. Асау-Барак
Жадыра Дюйсембекова
Керемет мектеп!!!
ДД
Ди Ди
Балаларым осы мектепке барады!өте қатты ұнайды мектебіміз!!!Жаңа мектеп,апайларымыз өте тамаша,білімді,талапшыл ұстаздар!!!қуантатыны балаларға арналған түрлі түрлі қосымшалар бар және тегін түрде!!!балаларым үйірмелерге қуана қуана барып қатысады,және де развозка да қарастырылған!!!Мектеп әкімшілігі өте ұйымшыл!!!
Аэлита Даткерова
Бизге бул мектеп унайды барлык жагдайы жасалган Разбоска да карастырылган косымша уйырмелер де бар кыздарым унатады .Шынар апайга Жадыра апайга Дина апайга рахмет алгысым Шексиз Жубатханова Шамшырак
Nursultan Zhanabaev
Моя дочь ходит в школу Асау-Барак . Школа новая, классная,моей доче и мне понравилось. Директору Ляззат Атарбаевне особый Рахмет , очень отзывчивой человек . В общем всем советую школу .
РР
Рембо Рембо
О школе можно сказать одно: великолепное учебное заведение. Здесь очень дружный и веселый коллектив и прекрасные оптимистичные учителя. Здесь новые знания может получить как ученик, так и учитель. Можно сказать, что у этой школы большое и светлое будущее.
ВВ
Варвара Варваровна
Странная школа, объявили о наборе,позвонили на их номера ничего конкретного не говорят, ни на один вопрос не ответили, позвоните туда,позвоните сюда,туда звонишь,пишешь, там вообще молчат