HappyCake
Кондитерский магазин
РХ
Раушан Ханым
Наслаждение торт алдым дами жаксы баримизге унады.негизи кобинесе Сол жерден аламын тортты Сатушы кызда жаксы сыртына калаган созимизди Жазып берди...молодец
S
Symbat
19.12 күні тортка заказ бергенбіз бенто торттары тым кішкентай и біз жібергендей етіп жасамаган оны да айтып барып жасаттық ито оныда дурыс жасамады еще заказды дұрыс кабылдай алмайды
Нұрсәуле Еркінбек
Мало выборов
Adeka Kali
Заказым ойдагыдай шыкты😍😍🔥 керемет тек алга happy cake
айошкаа .
Посетила кондитерскую Happy Cake и осталась в полном восторге. Торты очень вкусные, свежие. Видно, что сделано с любовью. Персонал вежливый, помог подобрать идеальный набор
Ажар Тинаш
Тапсырысым көңілімнен шықты өте дәмді!HappyCake ұжымына алғыс!❤️❤️
Аяужан Нұртаза
Торт получился просто отличный! Аккуратный, красивый и очень вкусный. Надпись сделали ровно и именно так, как я просила. Всё вовремя и без ошибок. Большое спасибо магазину — буду заказывать ещё!
HG
Hanapia Gulzada
Дәмі керемет! Туған күн сайын тек осы жерден аламыз👍👍👍👍
Ayaashkas B
Туған күнге әрдайым осы жерден торт аламыз, түнгі 12де де жұмыс жасайды. Керемет жер. Кассир қыздарда вежливая
Adema Kudaibergen
Самые вкусные десерты 🧁😍
Мадина Кожагул
😍👍🏼👍🏼
EB
Enlik Bektaeva
Самые лучшие и свежие торты. Всегда только тут покупаем😍. Всегда хороший сервис и вежливые продавцы🙌🏻
Nuray Oskenbay
Хаппи Кейктегі Айдарияға ерекше рақмет айтқым келеді. Өте әдемі қарсы алып, түсіністікпен қызмет көрсетті. Осындай жылы адамдар көп болсын!👏🏻👏🏻
Bekjan Batyrkhan
Хаппи Кейк қыздарына үлкен рақмет! Әсіресе Айдария өте сыпайы, тез, нақты қызмет көрсетті. Көңілімнен шықты🥰
Nuraina Utegen
Не написали надпись так как я хочу. Два раза упомянула ЧТО ХОЧУ ИИЕННО ТУ НАДПИСЬ “19 лет без с” Когда подруга прибыла на место чтоб забрать торт, ей сказали что “бастық не разрешил”. А желание клиента? И почему зарарее не предупредили. 1 звездочку жалко
Алишер Агатаев
Попался волос в торту, никакой санитарии. Девушка сказала свежий, только испекли, а на деле он тупо слоями отклеивается. Ужас просто, обратился к службе поддержки и 0 обратной связи. Hell nah, постыдились бы, портить вечер своей бестактностью. Больше ни ногой к вам, позорище
ЧК
Чингисхан Кайратулы
Продавецтар жаксы 👏🏻
Hello Kitty
Если б было возможно я б поставила -100000000 звёзд. Торты вкусные, а обслуживание отстой, сервис is hell. Хотела купить торт на др, в итоге испортила себе настроение. Не знаю как ее зовут, но русскоговорящая девушка очень грубо обращалась со мной. И у меня сразу пропало желание даже заходить сюда. Лишь один человек испортил мне всё моё мнение о happy cake. Научите своих продавщиц вежливо обслуживать клиентов.
Hк
HappyCake, кондитерский магазин
9 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Нам очень жаль, что у вас сложилось такое впечатление. Мы обязательно разберёмся в сит…
ЫЖ
Ырыскелді Жардембек
заказ берген едім өте жылдам жауап берді осы жерден аламыз тортты өте дәмді кеңес беремін👍🏻
СИ
Сабина Изгенова
Всегда покупала тор в у вас , вот минут 10 назад купила порционный медовик . Принесла домой он просроченный и протухший , ужас какой . Вам не стыдно просроченную продукцию продавать .бессовестные . Больше ни ногой к вам .
EE
Erkin Erkow
Оте жаксы торт адеми
Обслуживание 0 написала на Вацап даже и не поздоровались что за обращение с клиентами
ҚД
Құлын Даулетбек
Айдария қарындасымызға рахмет өте жақсы қызмет көрсетті
Almira Alpysbai
Всегда оттуда покупаем
1988 Sharipova
Дәмді торттары, рақмет!
Karakat ⠀
HappyCake дүкеніне алғысым шексіз! Тапсырыс берген тортым уақытылы жеткізіліп, дәмі керемет болды. Дизайны да дәл мен қалағандай жасалған. Құрамында тек табиғи өнімдер қолданылғаны байқалады – өте жұмсақ, балдай тәтті! Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, менеджерлер өте сыпайы және әрбір сұраққа жауап береді. Мерекелерде немесе тосынсый жасау керек болса, міндетті түрде HappyCake-ке жүгінемін! 💖
raushka 🖤
Happy Cake-тен алған “Молочная девочка” торты – нағыз рақат! 🎂 Дәмі ерекше жұмсақ, кремі жеңіл, аузыңа салғаннан-ақ еріп кетеді. Тәттісін жақсы көретіндерге дәл сол керек торт. Дүкеннің өзі де таза, торттар әдемі безендірілген, көзге де, көңілге де жағымды.
Marjan Kaipanova
Мен тек осы Happy cake тан торт заказ берем торттары оте дәмдыы🥰😍
RX
Roza Xojambergenova
Оте нашар!! тусте тортка заказ берып едым сагат 6 га келысып, сагат 6 жарымда жазсак бызде жок дейды сливки бытып калды деп недеген маскара быздын уакытымызды алып ответственность жок
ДУ
Дина Уйсимбаева
Заказала торт 1 июля на 3 июля . Заказ приняли на кассе девушка . Приехали за тортом торта нет. На кассе девушка сказала торта нет и ушла в никуда. Дала номер менеджера ., я звоню неоьвечают она говорит да они после 18-00 неберут это издевательство высшей Марки. В чате мне неотвечали читали но неотвечали. Я всегда брала торты у хэппи кэйк но сегодняшняя выходка меня убила!. Девушка на кассе тупо отпускала остольных клиентов на меня ноль внимания. В такой по истине важный день оставили моего ребёнка без торта и праздника!!! Со мной никто не связался . И не попытался объясниться!!!
Azhar Kenzhebek
Невероятно вкусные торты
СЖ
Сымбат Жамаледдинова
Тек осы жерден аламыз тортты. Дәмі керемет, бенто торт оформление+ подарок барлығы керемет. Клиентпен жұмыс өте жоғары деңгейде
Айкумис Тугелхан
Өнімдері өте дәмді бір жегеннен ғашық боласыз
ЖБ
Жанар Байкенжиева
Нарру Саке сиздерге үлкен рахмет.Бiз үнемi сiздердiң тәттiлерiңiздi аламыз.Бiздiң үйде туылған күн сiздердiң торттарыңызсыз өтпейдi.Қонақ келседе сиздерден аламыз.Дәмi ендi керемет.
GB
Gaukhar Beimisheva
Как всегда вкусно 👌 Сервис отличный 👍 всегда заказываю в Happy Cake
Aruzhan Kudaybergenova
Маған сеніңіздер, Бұндай дәмді тортты басқа жақтан таппайсыздар! Дәмі тіл үйіреді. Қызымның туылған күніне Куроми тортына заказ берген едік. Түрі де әдемі, дәмі де керемет болып шықты. Қаскелеңдегі ең күшті торт дүкені “Happy cake”, сіздерге алғысымыз шексіз 🤍😌
💓Kamila 🦢
Жиі Happу cake торттар аламыз өте дәмді ,сапалы кеңес беремін🍰
К
Кабира
Быстрая доставка вкусного торта!
Шынарай ❤️
Было очень вкусно ❤️спосибо вам
Ademy Murat
Махаббатпен жасалатын дәм үшін, әдемі сәні үшін алғысым шексіз!🤍
ZD
Zamira Dairabai
Ең дәмді торт HAPPY CAKE-те 😋 біздің мерекелік кештерде, отбасылық астарда, туылған күндерде үнемі happy cake дастарханымыздан табылады. Балаларым сондай қатты жақсы көреді. Дәмді әрі таза. Ұжым сондай тәртіпті жылы қабақпен қарсалады. Жиі алып тұрамыз. Рахмет 🫶🏻💐
BZ
Bakhodir Zulfikarov
Покупал торт “Королевский” в Happy Cake — очень вкусный, свежий, всем понравился! Но брали маленький торт, и на 6 человек его оказалось мало. Советую сразу брать большой — разница в цене небольшая, а порций больше. В целом, отличное качество и приятный сервис. Рекомендую!
Almat Ashimbayev
Супер торты как обычно, вкусные и свежие
Yerkanat Zhomart
Вкусно
AZ
Akerke Zhapan
Кеше қызымның туған күніне “торт” алып едім Медовый, кремі не свежий, дәмі 🤢вообще айта алмаймын. Туған күннің быт шыты шықты. Қызымның көңіл күйі мүлдем түсіп кетті. Енді ол жерге бармаспын. 👎🏻👎🏻👎🏻
Алиша Аукен
торт пришел ужасный дизайн не тот
Асхат Смагулов
Вкусно и качественно 👍
жасико 🍒
Торт был вкусным, сотрудница была очень вежливая
КМ
Кямран Мамедов
Купил торт на выписку. Получился шикарно. Сочетание качества и цены соответствует. Оформили очень быстро и без проблем, рассказали все про начинку. Советую
ДБ
Дален Булдашев
Заказали недавно 2 раза торты. Первый раз наполеон пришел не свежим, сухой до жути, аж треск как у сухарей стоял. Второй раз все свежее, но опоздали на полтора часа. Как дальше заказывать. Подведете ведь. Курьеров никогда нет. Печаль. Очень жаль, что в каскелене не можете вы адекватно работать.