Айзере
Студия красоты
Di 💕
В восторге
Бибигуль мастері өте жақсы, өз жұмысының шебері🥰 Шашымды күшті бояп берді
Kenesary Musakhan
В восторге
Жақсы жер екен шашты әдемі кылып алады әсіресе Бибігүл тате
Маке Мангалов
Совсем не понравилось
Закрыто. Не пешите что вы работаете если не работаете. Люди едут к вам а вы закрыты. Получается зря ехал
СМ
Сәуле Мәуленова
Шашымды бояп, +стрижка жасап берді. Жұмысы маған қатты ұнады🤗
AN
Aknur Nurzhanova
В восторге
Бибигуль мастері өз жұмысын керемет жасайды, ұзақ уақыт бойы тек осы кісіге келемін☺️
СЖ
Сырлыбек Жанабергенов
Отличный мастер !
A)
Ars )(
В восторге
Осында бірінші рет келдім, өкінбедім. Іші таза, атмосферасы жақсы. Қызмет көрсету деңгейі жоғары екен, дәл мен қалағандай етіп жасап берді. Бибігүл тәтеге рахмет!!
Inkar Amanova
В восторге
Өте жақсы салон! Бибігүл тәте өз ісінің нағыз шебері😍 рахмеет👍
Ramazan Abdibek
В восторге
Шашты өте әдемі алады, Бибігүл тәтеге үлкен рахмет. Айтқанымнан да әдемі қылып алып берді.🔥🔥
Erzhan .
В восторге
Өте жақсы алады,бағасы өте жақсы,парихмахер Бибигуль Тате ге рахмет өте жақсы алып береды
Dias 7bai
В восторге
Үйіме жақын, таза жер. Бибигуль мастерге үлкен рахмет, 15 жыл болды шашымды алдыртып жүргеніме.
Мұхаммедали Есіркеп
В восторге
Өте керемет екен сапалы шаш қысқартады👍👍👍
Hot Dog
Хорошо подстригли
DA
Dinara Adil
В восторге
Бибигуль мастері өте күшті шаш алады😍😍
БТ
Бибигуль Толепбергенова
В восторге
Очень понравилось, обслуживают быстро и качественно, мастера своего дела! Спасибо Мадине👍
19 июля 2024, официальный ответ
Приходите ещё к нам будем рады видеть вас🌸
Мадина Мадина
В восторге
Сделала маникюр у мастера Мадины, все понравилось аккуратно и быстро буду приходить постоянно к этому мастеру всем советую придти на маникюр к Мадине
M. K.
В восторге
Очень хороший, профессиональный мастер. Постригла Бибигуль, быстро, качественно, по приемлемой цене! Буду постоянным клиентом! Удобная локация, салон, в хорошем, удобном месте!
Мm
Мадоо m
В восторге
Мастер Бибигуль всем рекомендую, мои дети только у неё хотят стричься, у других были не понравилось.
25 августа 2024, официальный ответ
Благодарим, будем рады видеть вас снова у нас🌸
Dg
DG game's Naiman I Golownia
В восторге
Салон Rad Black. Мадина мастер маникюра и педикюра-настоящий профессионал своего дела. Всегда аккуратно, красиво и качественно. А какой массаж после маникюра...просто супер👍РЕКОМЕНДУЮ
19 июля 2024, официальный ответ
Благодарим что выбрали нас💐
SS
Sergei Sergei
В восторге
Мастер Мадина милая добрая девушка очень хорошо стрижет окуратно, жена у ние делает маникюр и педикюр жене тоже нравится мастер Мадина
Арайлым Магазова
В восторге
Бүгін Гаухар деген мастерға маникюр и наращ ресницы жасаттым.Өз жұмысын өте ұқыпты жасайды екен .Жұмысыңның жемісін көр.Клиенттерің көп болсын. Алдағы уакытта Гаухарға сенімді түрде баратын боламын .Рахмеет үлкен👍
23 ноября 2023, официальный ответ
Сенім білдіріп келгеніңізге рахмет♥️♥️♥️🌸🌸🌸
Алия Карабай
В восторге
Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін! Өте ұқыпты, жылдам және качественный база-лактарды қолданады екенсіздер. Бүгін акциямен бар болғаны 2500 тг жасап алдым. Тұрақты барып тұратын боламын. Көңілімнен шықты, үлкен рақмет!!!
7 октября 2023, официальный ответ
Қайырлы күн! 🌞🌞🌞🌞Пікіріңізге, сеніміңізге үлкен рахмет! ♥️♥️♥️♥️
В восторге
Бибігүлді 10-15 жыл бойы танимын. Бұрыннан тұрақты клиентімін. Бұл салонға да Бибігүл үшін келемін. Менің шашымды ойымдағыдай жасап береді. Бағасы да қол жетімді. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️деген баға қоямын.
7 октября 2023, официальный ответ
Қайырлы күн! Сеніміңізге рахмет♥️♥️♥️Келіп тұрыңыз😊
TZ
Toty Zhadauova
В восторге
Мастер, Гаухар сізге көп-көп рахмет👍💅💅💅👍 Нағыз өз ісінің маманы, алғысым шексіз. Жақсылық, Бақыт, Сәттілік жаныңызға жақын жүрсін. Кәсібіңізден береке табыңыз. Елдің алғысын алып, бақытқа бөлене беріңіз.
6 октября 2023, официальный ответ
Салеметсіз бе? Тамаша пікіріңіз , тілегіңіз ушин көп рахмет!!!
ХР
Қайырлы кун! Пікіріңізге рахмет🌸🌸🌸
KD
Karlygash Dosan
В восторге
Уже 3-4 жылдай болды үйдегілердің бәрі осы жерге шаштарын алдырады мастер Бибигуль👍👍👍👏
6 октября 2023, официальный ответ
Салеметсіз бе? Сеніміңізге , пікіріңізге көп рахмет!!
Мирамкул Бержанбаева
В восторге
Мастер Бибигульге улкен рахмет, шашымды адемилеп бояп береди жане укыпты тез жасайды, главное арзан багада. Бибигуль мастер своего дела👍
Қайырлы күн! Сеніміңізге, пікіріңізге көп рахмет! ♥️♥️♥️♥️
NS
Nazerke Shamshen
Маған ұнады. Өте таза,әдемі істейді😍😍😍
Қайырлы күн! Пікіріңізге көп рахмет♥️♥️♥️
Асем Турсунбаева
В восторге
Добрый вечер! Сегодня была в салоне Red Black у мастера Гаухары и осталась довольна маникюром и педикюром и ещё в подарок сделали парафин, угостили кофем и печеньками. Самое главное делает аккуратно, чисто и добросовестно, все материалы стерильные, салфетки чистые, что очень важно для меня. Рекомендую Всем посетить этот Салон и мастера Гаухар! 👍🏻👍🏻👍🏻
Добрый день! Благодарим за отзыв, ждем Вас снова♥️♥️♥️♥️
Алоатвиив Аллалалтв
Понравилось
Нормально подстригли
Добрый день! Спасибо за отзыв