Ulan
Частный детский сад
ТМ
Толганай М
Лучший садик в нашем районе!) Рекомендую всем родителям! С мужем долго искали подходящий детский сад для нашей дочи, обошли почти все сады в нашем районе. Где-то не устраивала обстановка, где-то - отношение. Но в этом садике всё сложилось идеально! Атмосфера в садике теплая, воспитатели - добрые, заботливые, всегда на связи, ребёнку уделяют внимание. Дочь идёт туда с улыбкой, возвращается с хорошим настроением).
GE
Gulnaz Erkebaeva
Өте жақсы балабақша. Қыздарыма ұнайды. Балабақша таңдап жүрген кезде қатты қиналғам қайсыған барсақ деп. Өкінбеймін. Осы балабақшаға бергеніме қатты қуанам.
ДЕ
Данагуль Ерниязова
Қызым 2 жыл барып жүр, енді ұлым да осы садикке жібермекпін. Развозкасы бар, әр секция/қосымша сабақтарын арнайы мамандар береді, территориясы қорғалған, балаларға далада ойнайтын жері де комфортно, биыл жаңа ремонт жасалды (мен қызымды садикке 2 жыл бұрын бергенде ремонт болмаған, бірақ соған қарамастан, басқа жақтарымен ремонты бар садиктерден ұтымды болды мен үшін). Сосын меңгерушінің балалары да осы садикте тәрбиеленіп жатыр, бұл да балалардың тамағы, безопасность жағы, жалпы жағдайлары жақсы болады дегенге кепілдік болды мен үшін сол кездері. Үйде тамақ дұрыс ішпейтін қызым, садикке үздіксіз барып жүргенде томпиып, тыңқиып жүреді. Жалпы барлық жағынан жақсы садик!
Акмарал Какимова
Бала-бақша да, тәрбиешілері же жақсы. Ұлым 1 жыл барды, тек алғысымды білдіремін!
LK
Lyazka K
Очень классный садик, обучение детей на высшем уровне, есть развозка❤️
Aray Sunny
Мои дети ходят в садик с удовольствием, кормят хорошо, отличный садик👍
Сау Сали
Самый лучший садик 👍
Assel Aitmagambetova
Очень рекомендую, старший выпустился, младший продолжает ходить в этот садик
Анар Жангужина
Наш любимый садик