SM.brand.kz
Магазин подарков
ЗА
Замирахан Аухимбаева
Мой любимый магазин!Постаяннно свежий товары! Цены,тоже устраивает! Удачи вам!
Айгерім Молдакеш
Я очень рада, что могу найти замечательные подарки только у вас😍👏
ДЛ
Дамир Лесбек
Очень качественные подарки 😻💔 всем советую Очень красивые и нежные подарки для девочек ❤️
Ерекше жандарды қуантуга арналган ерекше сыйлықтар
AL
Amin Logist
Сыйлық сыйлау-сүннет, қызметтеріңізге көп рахмет! Тамаша қылып тосын сый жасадым сіздердің арқаларыңызда!
ҚЕ
Қымбат Еркінбек
Өте керемет, бастығыма кошелек алдым. Сапасы ұнады. Упаковкасыда әдемі, ұялмай бересін❤ Рақмет сіздерге. Тез жеткізеді, әрі тез жауап береді❤
Акжаркын Ыдырысова
Оте керемет магазин.заттарыда сапалы.Уакытымен жибереди заказды.
Bibinur Nurtazaeva
Есть разные виды подарков. Очень хороший магазин👍🏻👍🏻👍🏻
ЗА
Зауре Абдумажидова
Күштііі магазин😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻 Тапсырысымды алдым😘 Сапасы өте жақсы🥰🤩
Асем Аухымбай
Приятный персонал, всегда найдете подарка на все торжественные случаи
Aldikkoi ii
очень классные подарки 😍 все дешево 🙌🏻
ЕВ
Екатерина Великая
Трубку берите. Или клиентов слишком много?